CyberGhost ansluter inte


CyberGhost erbjuder en av de största VPN-tjänsterna världen över, som miljontals användare litar på för att tillgodose deras integritetsbehov. den’är också högt rankade av säkerhetsexperter på nätet, inklusive vår CyberGhost-granskning. Men medan saker vanligtvis går smidigt när du ansluter till dess servrar, bör du förvänta dig att stöta på anslutningsfrågor ibland.

Ibland ligger orsaken för djupt i ditt VPN’s kärna för att eliminera det genom felsökning. Därför kan användare på vissa platser behöva prova en liknande tjänst, t.ex. NordVPN, för att lämna anslutningsproblem bakom sig.

I den här artikeln, vi’Vi har tillhandahållit en bred lista med skäl till dina CyberGhost-anslutningsproblem och några mycket enkla lösningar för att återställa din VPN-anslutning.

Allmänna skäl som hindrar VPN från att ansluta

den’är aldrig intressant att upptäcka att ditt VPN vägrar ansluta av okända skäl. Bortsett från onödiga huvudvärk det ger dig’Jag kommer verkligen att förlora skyddet och andra fördelar med att använda ett VPN under hela ditt anslutningsproblem. Vi’Vi har tillhandahållit en kort beskrivning av några av de vanligaste orsakerna som generellt kan förhindra alla VPN från att ansluta nedan.

VPN-begränsningar

VPN-begränsningarMånga regeringar över hela världen gör saker extremt svåra för VPN att arbeta i sina länder. Om du’om du är i ett av sådana länder eller planerar att besöka ett, bör du se till att din VPN-leverantör pålitligt arbetar där och följer deras riktlinjer för anslutning till sina servrar medan du är i landet.

Bugs med operativsystem

Ibland kan fel i ditt operativsystem hindra dig från att lyckas ansluta till ett VPN. Även om detta vanligtvis skulle vara utanför din kontroll, bör du först kontrollera om en uppdatering har tillhandahållits för att korrigera sådana buggar eller samråda med din VPN-leverantör om alternativa metoder för att ansluta.

Föråldrade appversioner

Om du inte uppdaterar din VPN-app regelbundet kommer det att komma att din nuvarande version inte längre stöds av leverantören eller får ansluta av säkerhetsskäl. Om du har en mycket gammal VPN-app bör du helst uppdatera till den senaste versionen innan du försöker felsökningsförfaranden.

Ogiltiga prenumerationsuppgifter

Detta är en annan anledning till att VPN: n inte kan ansluta. Om din prenumeration har gått ut eller om din befintliga plan inte har tillgång till servern du’Om du försöker ansluta till kommer du troligtvis att få problem. Du bör kontrollera att du’ange rätt inloggningsinformation för ditt VPN och även vilka ytterligare funktioner du har tillgång till.

Vanliga problem som påverkar CyberGhost-anslutningen och hur du löser dem

Vanliga problem som påverkar CyberGhost-anslutningen och hur du löser dem

Följande är några av orsakerna bakom dina CyberGhost-anslutningsproblem och också de saker du kan göra för att få din VPN att fungera igen. Medan vi medger att listan över alla saker som kan gå fel med din CyberGhost VPN kan vara oändlig, vi’Vi har samlat de mest populära orsakerna nedan.

Problem relaterade till ditt Antivirus eller brandvägg

Konflikter från närvaron av både ditt Antivirusprogram och CyberGhost på samma enhet kan hindra VPN från att fungera. Detta är inte ovanligt eftersom många antivirusprogram och brandväggar har varit kända för att förhindra att VPN fungerar effektivt.

Lösning

Följande lösningar bör idealiskt hjälpa dig att lösa detta problem.

  1. Pausa eller inaktivera ditt Antivirus- eller brandväggsprogram.
  2. Lägg till CyberGhost.exe, Service.exe, och OpenVPN.exe till undantagslistan i ditt brandvägg eller antivirusprogram. Även om stegen som krävs för att lägga till undantagslistan kommer att variera från program till program, du’d hittar sannolikt det här alternativet genom att navigera till Inställningar eller Avancerade inställningar från brandväggen eller antivirusprogrammet.

CyberGhost-kontoproblem

Innan du utför några felsökningsförfaranden måste du vara säker på att dina CyberGhost-anslutningsproblem inte är ett resultat av ditt prenumerations- eller kontouppgifter..

Lösning

Lösningen på detta anslutningsproblem är ganska enkelt. Det första du ska göra är att försäkra dig’när du anger rätt inloggningsuppgifter för ditt CyberGhost-konto. Du bör också kontrollera att ditt abonnemang fortfarande är giltigt och att du har tillgång till funktionerna aktiverade eller servern du’försöker ansluta till.

Serverproblem

Serverproblem kan uppstå av olika skäl, inklusive stillestånd och överbelastning. Medan detta inte är’t ett problem som uppstår regelbundet med CyberGhost eftersom leverantören har tusentals servrar tillgängliga, har det varit känt att hända ibland.

Lösning

Om servern du’För närvarande försöker du ansluta till är för närvarande nere eller misslyckas med att komma åt webben, kan du enkelt korrigera detta genom att byta till en annan. Lyckligtvis erbjuder CyberGhost över tre tusen servrar över hela världen.

Andra problem med systemkompatibilitet

Andra problem med systemkompatibilitet

Förutom problem med brandvägg och antivirusprogram har CyberGhost varit känt för att visa vissa anslutningsfrågor om det’har installerats tillsammans med vissa applikationer som Malwarebytes. Generellt sett har datornätverksappar varit kända för att de kommer i konflikt med CyberGhost tidigare.

En annan systemkompatibilitetskontroll som du bör utföra är din dator eller enhet’s datum och tid. Ett felaktigt datum / tid för enheten kommer i slutändan att resultera i konflikter eftersom datumen på SSL-certifikat från CyberGhost-servrarna när du försöker logga in kanske inte motsvarar.

Tål inte anslutningen sjunker? Byt till NordVPN - tjänsten med den mest pålitliga serverflottan. Skaffa NordVPN

Lösning

Du kan enkelt lösa dessa problem genom att;

  1. Ta bort både den misstänkta appen och CyberGhost helt från din dator eller enhet och gör sedan en ny installation av bara din CyberGhost VPN-app.
  2. Korrigera omedelbart din enhet’s datum, tid och region. Detta bör hjälpa dig att lyckas logga in på ditt CyberGhost-konto utan SSL-konflikter.

Problem med Windows 10

Problem med Windows 10Många CyberGhost-användare med Windows 10 på sina datorer har haft svårt att ansluta tidigare. Detta problem är vanligt bland program som använder komponenter som antingen har ändrats något eller helt i uppgraderingen till Windows 10.

Lösning

Om du’upplever problem med att ansluta din CyberGhost VPN-app i Windows 10, du’Jag måste ta följande steg.

  1. Starta om din dator.
  2. Installera alla tillgängliga Windows-uppdateringar. Detta bör idealiskt lösa problemet du’upplever om detta är orsaken.
  3. Inaktivera dina brandväggs- och antivirusprogram.
  4. Avinstallera CyberGhost med antingen avinstallationsprogrammet eller från Kontrollpanelen.
  5. Installera om en ny kopia av CyberGhost.

Dessa steg bör hjälpa till att lösa dina CyberGhost-anslutningsproblem om det’s som ett resultat av buggar i Windows 10.

Avslutande tankar

Detta täcker ganska mycket de vanligaste problemen du kan hitta när du försöker ansluta till CyberGhost VPN och hur du löser dem. Du bör dock notera att omstart av din enhet eller ominstallering av en ny kopia av CyberGhost VPN vanligtvis gör tricket om du’kämpar igen för att ansluta. Om du’om du fortfarande inte kan ansluta till CyberGhost efter en serie felsökningsförsök bör du kontakta deras supportteam dygnet runt för att hjälpa dig lösa problemet direkt.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 24