Bagaimana untuk memasang ExpressVPN pada Stick Fire atau Fire TV anda


Amazon’s Fire Stick (juga dikenali sebagai Firestick atau, secara rasmi, Amazon Fire TV Stick) semakin popular. Ia membantu orang ramai untuk menjadikan TV standard mereka menjadi TV pintar supaya mereka dapat menikmati lebih banyak kandungan.

Sejak ia’berdasarkan OS Android, pengguna boleh memuat turun aplikasi yang sama yang tersedia di gedung Google Play: Netflix, Kodi, Plex, Crunchyroll, Spotify, dan banyak lagi, walaupun ia memerlukan sedikit usaha. Anda juga boleh mendapatkan saluran berbayar langsung seperti ESPN, HBO dan Showtime.

Ini bagus untuk pemotong tali yang ingin mendapatkan saluran yang sama dengan kabelnya, tetapi tidak’t mahu membayar harga yang terlalu tinggi. Ia juga berguna terutamanya jika anda menikmati kandungan percuma, menggunakan perkhidmatan seperti Kodi untuk menyiarkan filem, rancangan TV, dan banyak lagi secara percuma.

Bagaimana untuk menggunakan Stick Fire anda dengan selamat

Jika awak’tidak sabar-sabar untuk menggunakan Stick Kebakaran untuk menyiarkan filem atau rancangan TV secara percuma, anda’mungkin anda mahu beberapa lapisan tambahan privasi dan keselamatan. Lagipun, bergantung pada lokasi anda, ini boleh menjadi aktiviti yang’sama ada mengejek atau secara haram secara haram.

Sekiranya anda mahukan lapisan tambahan perlindungan, kami sangat mengesyorkan anda menggunakan Rangkaian Peribadi Maya (VPN) yang akan membolehkan anda untuk memberi nama semua info anda. Oleh kerana VPN berfungsi dengan menyulitkan lalu lintas anda terlebih dahulu kemudian mengalihkannya melalui pelayan VPN di lokasi pilihan anda, anda’elakkan daripada ditangkap dengan mata prying. Lebih baik lagi, ia dapat membantu anda mengakses kandungan yang disekat geo, seperti Holy Grail yang dikenali sebagai Netflix AS.

Itu’s mengapa hari ini, kita’akan menunjukkan kepada anda cara memasang ExpressVPN - VPN yang disyorkan paling tinggi - di Amazon Fire Stick atau Fire TV anda.

Bagaimana untuk memasang aplikasi Stick Fire ExpressVPN

Tidak ada aplikasi ExpressVPN khusus untuk Stick Stick - walaupun anda pasti tidak’tidak memerlukannya, kerana Stick Fire berjalan pada Android. ExpressVPN mempunyai aplikasi yang sangat berkebolehan untuk Android, jadi ini membolehkan anda untuk mendapatkan ExpressVPN pada Stick Fire atau Fire TV anda.

Mendapatkan ke gedung Google Play di Fire Stick memerlukan sedikit usaha, kerana ia’s tidak tersedia secara langsung. Kami’akan menggunakan Aptoide TV untuk menyelesaikan masalah itu. Tetapi jangan’jangan bimbang, kami’akan menerangkan langkah-langkah yang jelas yang perlu anda ambil untuk mendapatkan ExpressVPN pada Batang Api.

Sila ambil perhatian: sebelum anda memulakan panduan ini’s penting bahawa anda mendaftar untuk pelan ExpressVPN terlebih dahulu. Walaupun ia’s bukan perkhidmatan VPN yang paling murah di planet ini, harga bermula pada $ 8.32 / bulan yang tidak terlalu buruk.

  1. Pertama anda’anda perlu mendayakan aplikasi dari sumber yang tidak diketahui. Untuk melakukan itu, pergi ke Tetapan halaman pada Stick Kebakaran anda, klik pada Peranti, kemudian hidupkan Aplikasi daripada Sumber Tidak Diketahui togol.
  2. Seterusnya anda’anda perlu memuat turun aplikasi yang dipanggil Muat turun. Ini akan membolehkan anda memuat turun fail yang diperlukan untuk memasang aplikasi ExpressVPN untuk Stick Fire. Hanya cari program di kedai aplikasi Amazon, muat turun dan pasangnya.
  3. Menggunakan Muat turun aplikasi untuk mencari dan memasang Aptoide TV, yang akan membolehkan anda memasang aplikasi ExpressVPN. Taipkan yang berikut dalam Pengunderaitan: “https://m.aptoide.com/installer-aptoide-tv” dan pasangkan Aptoide TV aplikasi.
  4. Pelancaran Aptoide TV. Klik pada ikon carian dan cari “expressvpn.” Klik Pasang, terima kebenaran, dan dalam beberapa minit, anda’anda akan memasang ExpressVPN pada Stick Fire anda.
  5. Kini semua yang perlu anda lakukan ialah log masuk ke aplikasi ExpressVPN Firestick untuk mengaktifkannya. Lancarkan aplikasi ExpressVPN dan klik pada Masuk. Masukkan alamat e-mel dan kata laluan anda yang dikaitkan dengan akaun EXpressVPN anda. Kemudian klik Masuk sekali lagi.
  6. Aplikasi ini mungkin bertanya jika anda’d suka berkongsi beberapa maklumat tanpa nama dengan ExpressVPN, dan anda boleh sama ada tekan okey atau Tidak, Terima kasih.
  7. Pada skrin seterusnya, klik okey untuk menerima permintaan sambungan ExpressVPN. Selepas itu, anda bebas menggunakan aplikasinya seperti anda’d suka. Sambung ke pelayan di lokasi pilihan anda (seperti di AS untuk Netflix) dan nikmati kandungan anda!

Dan itu’Sudah cukup untuk proses pemasangan Stick Fire dan Fire TV ExpressVPN. Sekarang anda boleh menikmati kandungan tidak sekatan yang tidak sekatan dari mana-mana sahaja di planet ini, tetapi juga privasi dan keselamatan yang terkemuka di industri.

Bacaan yang disyorkan:

Kajian ExpressVPN

ExpressVPN untuk Netflix

ExpressVPN untuk Hulu

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 − 44 =