Bagaimana untuk membatalkan ExpressVPN dan mendapatkan bayaran balik


Kadang-kadang VPN menjadikannya sukar untuk menebusnya “Jaminan balik wang,” memaksa pengguna untuk melalui beberapa peringkat sebelum wang mereka dikembalikan. Sebagai salah satu VPN terbaik di sekeliling, anda tidak akan’t berharap ExpressVPN akan mengalami masalah ini. Tetapi betapa mudahnya untuk membatalkan ExpressVPN, dan bagaimana pengguna hendak melakukannya?

Panduan ini akan menjelaskan setiap langkah dengan jelas, membuat pembatalan mudah.

Bagaimana untuk membatalkan ExpressVPN (tanpa bayaran balik)

Pertama, mari’anda menganggap anda’Anda telah mengadakan langganan ExpressVPN untuk beberapa waktu, dan ingin membatalkan akaun anda setelah mengalami masalah. Dalam kes ini, ia’kemungkinan anda’anda telah melepasi tempoh jaminan 30 hari, jadi mendapatkan bayaran balik’t pada kad.

Walau bagaimanapun, ia’s masih penting untuk membatalkan akaun anda dengan betul. Dengan berbuat demikian, anda boleh memastikan butiran anda dikeluarkan dari ExpressVPN’rekod semasa membatalkan sebarang pembaharuan pembayaran automatik.

Untuk membatalkan selepas 30 hari, ikuti langkah-langkah berikut:

 1. Nyalakan klien ExpressVPN dan gunakannya untuk log masuk ke akaun ExpressVPN anda.
 2. Pilih Langganan saya halaman, yang sepatutnya menunjukkan maklumat tentang pelan pembayaran semasa anda. Ia juga harus mengandungi butang yang ditanda Matikan pembaharuan automatik.
 3. Tekan butang, dan anda’akan melihat mesej yang meminta anda sama ada anda pasti. Pilih yang sama Matikan Pembaharuan Automatik butang sekali lagi.
 4. Selepas itu, awak’akan melihat peringatan akhir (ExpressVPN mahu memujuk semua pengguna untuk berfikir dua kali mengenai pembatalan). Klik Matikan butang sekali lagi.
 5. Pada Halaman langganan, anda perlu melihat mesej yang memberitahu anda bahawa langganan anda akan luput pada tarikh tertentu.

Secara semulajadi, ini bermakna akaun ExpressVPN anda akan beroperasi sehingga tempoh pengebilan tamat. Jika anda perlu membatalkan ExpressVPN segera, anda’Anda perlu menggunakan fungsi Chat Langsung dan berbual dengan sokongan ExpressVPN, secara manual meminta kakitangan memproses pembatalan.

Dalam kedua-dua situasi, anda’akan menerima pengesahan e-mel, memberitahu anda tentang pembatalan. Jika tidak, kembali ke ExpressVPN, seperti yang ada’s kesempatan yang baik bahawa pembatalan itu ada’t telah dijalankan.

Dasar bayaran balik ExpressVPN

Bagaimana untuk membatalkan ExpressVPN dan mendapatkan bayaran balik

Jika anda memulakan langganan kurang dari 30 hari yang lalu, keadaannya berbeza sekali. Dalam kes itu, anda boleh meminta bayaran balik penuh, tidak kira berapa banyak anda’telah menggunakan ExpressVPN sepanjang tempoh itu. Di sini’s bagaimana untuk membuat permintaan bayaran balik:

 1. Muatkan ExpressVPN atau pergi ke syarikat’laman web, dan log masuk ke akaun anda.
 2. Kepala ke Langganan saya tab, dan kemudian pilih Urus Tetapan.
 3. Pilih Matikan Pembaharuan Automatik pilihan pada halaman seterusnya.
 4. Sahkan pilihan anda pada dua halaman yang akan datang, dan abaikan mesej mengenai kembali ke papan pemuka anda atau timbangkan semula.
 5. Apabila itu’sudah selesai, anda’akan menerima mesej yang menyatakan bahawa langganan anda telah tamat.

Bagaimanakah bayaran balik ExpressVPN diproses?

Langkah seterusnya tidak’t teknisnya penting, tetapi kami akan mencadangkannya untuk memastikan bahawa bayaran balik anda dihantar.

Gunakan fungsi Chat Langsung untuk bercakap dengan pasukan ExpressVPN untuk memberitahu mereka bahawa anda membatalkan, dan ingin bukti bahawa wang anda dikembalikan. Sekiranya anda tidak’t melanggar tempoh pengenalan 30 hari, anggota staf harus mengesahkan bahawa wang anda akan dikembalikan dalam masa 5-7 hari kerja.

Apabila tempoh itu telah berlalu, apa cara pembayaran yang anda pilih untuk melanggan hendaklah digunakan untuk mengembalikan kos langganan.

Walau bagaimanapun, di sana’satu isu yang mungkin timbul. Jika anda telah menggunakan PayPal untuk membeli langganan, anda mungkin perlu membatalkan PayPal IPN anda (Pemberitahuan Pembayaran Segera). Ini boleh dilakukan dengan mudah melalui Sejarah IPN panel papan pemuka PayPal anda. Ia’idea yang baik untuk menyemak semula ini, untuk memastikan bahawa anda berada’t ditanggung secara tidak sengaja.

Dasar pembayaran balik ExpressVPN

Semua pelanggan yang mengambil langganan dengan ExpressVPN berhak mendapatkan bayaran balik sepenuhnya sehingga 30 hari selepas mereka memulakan pakej mereka. Janji VPN “tiada masalah, tiada tekanan” apabila memohon bayaran balik. Apa yang anda perlukan adalah penjelasan asas tentang masalah anda’saya jumpa.

Satu-satunya isu yang berpotensi berkaitan dengan peningkatan. Jika anda menaik taraf akaun anda atau menambah lesen ke akaun anda dalam jangka masa 30 hari ExpressVPN, yang dianggap sebagai membatalkan jaminan - sesuatu yang perlu diperhatikan.

Ia’s juga penting untuk diperhatikan bahawa jaminan khusus berlangsung untuk “30 hari.” Itu’tidak sama dengan sebulan, jadi jangan’t terperangkap.

Pada peringkat ini, ia’s mungkin berguna untuk mengulangi dasar pengembalian ExpressVPN asas, untuk membersihkan apa yang diharapkan oleh pelanggan, dan untuk menawarkan bantuan kepada pengguna yang telah melepasi tempoh 30 hari.

Pelanggan boleh menuntut bayaran balik melebihi 30 hari dalam beberapa kes. Sebagai terma perkhidmatan negara, bayaran balik boleh disediakan “jika Pelanggan boleh menunjukkan bahawa Perkhidmatan itu tidak tersedia atau boleh digunakan semasa tempoh langganan dan percubaan yang munasabah dibuat untuk menghubungi ExpressVPN untuk menyelesaikan isu.”

Siapa yang layak mendapat pengembalian ExpressVPN?

Dalam praktiknya, terma perkhidmatan menunjukkan bahawa ExpressVPN akan menggunakan budi bicaranya untuk meluluskan pembayaran balik. Tetapi ia tidak’t bermakna permintaan akan ditolak. Sebenarnya, apabila terdapat gangguan perkhidmatan atau masalah lain, VPN pada umumnya gembira dapat memberikannya “pro-rata” bayaran balik untuk tempoh apabila perkhidmatan terganggu.

Sesiapa yang memiliki langganan ExpressVPN layak mendapat bayaran balik, dengan syarat mereka menghubungi syarikat dengan aduan tentang perkhidmatan yang disediakan. Ini penting untuk diingati: jika anda berdiam diri dan menyimpan masalah anda sendiri, anda menang’t mempunyai apa-apa keberuntungan apabila anda meminta bayaran balik caj ExpressVPN.

4 sebab mengapa anda tidak dapat mendapatkan pengembalian ExpressVPN anda

Dengan ExpressVPN, ada peluang kecil bahawa bayaran balik akan ditolak atau tidak diterima atas beberapa sebab:

 1. Anda telah membeli ExpressVPN melalui Apple App Store. ExpressVPN tidak mengeluarkan bayaran balik 30 hari untuk pembelian dalam apl pada peranti Apple. Bayaran balik masih tersedia, tetapi pengguna perlu membuat permintaan melalui Kedai Apple.
 2. Anda tidak’t jumpa ExpressVPN’kriteria pembayaran balik. Sekiranya tiada bukti masalah perkhidmatan dan tempat anda’t memberitahu ExpressVPN mengenai isu-isu tersebut, di sana’s kesempatan yang baik permintaan anda akan ditolak.
 3. Masalah PayPal menghalang pembatalan pembaharuan auto. Dalam sesetengah kes, pelanggan mendapati bahawa pembatalan telah disekat oleh PayPal, itulah sebabnya kami cadangkan secara manual menghentikan IPN apabila meminta bayaran balik.
 4. Proses pengembalian dana itu tidak dilakukan’t selesai. Ingat semua itu “Matikan pembaharuan auto” butang yang kita cakap tadi? Sekiranya pengembalian wang anda telah dimiliki’t tiba, di sana’s peluang untuk melepaskan salah satu daripada butang yang menjengkelkan itu, dan diselamatkan dari proses terlalu lama.

Intinya: ambil keuntungan dari ExpressVPN’ciri pemulangan wang

Privasi adalah penting, jadi tiada siapa yang harus bertanding dengan perkhidmatan VPN sub-standard. Walaupun ExpressVPN umumnya melayani pelanggannya dengan baik, terdapat beberapa masalah di sana dan tidak dapat dielakkan, sebab itulah syarikat menawarkan jaminan wang balik 30 hari. Seperti kita’telah dilihat, menebus jaminan itu’t kompleks, dan mungkin terdapat pilihan pembayaran balik bagi mereka yang telah menggunakan VPN untuk tempoh yang lebih lama.

Walau bagaimanapun, jangan’t menyelesaikan prestasi yang lemah. Sekiranya ExpressVPN tidak’t bekerja untuk anda, log masuk dan tuntut bayaran balik hari ini.

Disyorkan baca:

Kajian ExpressVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 5