ExpressVPN for torrenting


Torrenting og VPN har et vanskelig forhold. Det kan være vanskelig å finne et virtuelt privat nettverk med servere som kan gi raske retningslinjer for torrenting, sikkerhet og lyd.

Dette betyr at torrentere må tenke hardt når de velger VPN. Velg dårlig, og du’Jeg vil oppleve svake hastigheter, falt forbindelser og IP-lekkasjer. Men velg godt, så kan du blande sikkerhet og hastighet.

Advarsel!

Torrenting uten VPN er problemer

Selv om torrenting er lovlig i de fleste land, er det ikke å laste ned opphavsrettsbeskyttet innhold. Don’Ikke bli fanget ved å gjøre det - bruk en VPN!

Få ExpressVPN nå ▸

Dette innlegget vil se på den forrykende legitimasjonen til en av de ledende VPN-ene i verden: ExpressVPN. Vi’Jeg prøver å vurdere om ExpressVPN-torrenting er et levedyktig alternativ, og om dette produktet måler opp til konkurrentene.

Bare fordi en VPN generelt har et kjent rykte, gjør det ikke’Det betyr at det vil skinne når det gjelder torrenting - noe mange torrentere har måttet lære på den harde måten. Så hvordan sammenligner ExpressVPN-torrentytelsen? La’graver ned i detaljene og finn ut.

Hvorfor det’Det er viktig å velge en VPN for nøye å stramme

Før vi veier opp fordeler og ulemper ved ExpressVPN for torrenting, bør vi forklare litt mer om hvorfor brukere bør ta ekstra forsiktighet når de velger en VPN for deres torrenting-aktivitet. Hva er det med torrenter og torrentklienter som skaper problemer for mange VPN-er, og hvorfor leverer bare noen få utvalgte leverandører pålitelige tjenester for torrent fans?

En del av problemet er lovligheten. Torrenting isn’t generelt ulovlig i USA. Du kan laste ned klienter som uTorrent og gjerne dele eller laste ned filer - så lenge det ikke gjør det’bryter copyright-lovene. Men her’problemet er: de fleste torrentere deler musikk, filmer og annet innhold uten å betale for det, noe som i noen land har ført til et sammenbrudd.

Dette har også påvirket mange VPN-er med tilknytning til land hvor det tøyses av. Disse VPN-ene har ofte gjort torrenting veldig vanskelig eller har forbudt det på serverne deres helt.

Men det’det er ikke den eneste grunnen til at de kveler torrenter og leverer dårlige hastigheter. Torrenting kan utgjøre en stor andel av VPN-trafikk på noen servere, noe som potensielt kan forårsake overbelastning og kompromittere ytelsen. Dermed velger noen VPN-er å straffe torrentere for å berolige andre brukere.

Så hvor står ExpressVPN på alt dette?

Vi introduserer ExpressVPN-torrenting-policyen

expressvpn torrenting policy

Heldigvis er ExpressVPN ikke en av disse VPN-ene som blokkerer torrenttrafikk.

Express har absolutt ingen nedlastingsgrenser, noe som er flott å torrentere. Og med base i De Britiske Jomfruøyene, gjør det ikke’t må bøye seg for amerikanske (eller andre) myndigheter når det gjelder opphavsrettslig beskyttelse.

VPN har en rekke funksjoner som er skreddersydd for torrentere. For eksempel har klienten en kill switch som går i gang og kutter all trafikk når VPN-tilkoblingen din faller. De driver også hva’er kalt a “null-kunnskap” DNS-policy. Dette er i utgangspunktet en jernkledd forpliktelse til å føre null DNS-logger. Kort sagt vant de’t registrere nettstedene du besøker eller torrentene du laster ned.

Imidlertid, det’Det er interessant å merke seg at ExpressVPN ikke gjør det’Det er et poeng av å understreke deres legitimasjon på deres hjemmeside, noe som er litt rart.

En annen ting å påpeke er at selv om nullkunnskapens DNS-policy er stor, er ExpressVPN ikke’t for øvrig forpliktet til null-logging. At’er en viktig forskjell som torrentere kanskje vil tenke på. For eksempel oppgir nettstedet deres at ExpressVPN samler inn informasjon om “Total mengde (i MB) data overført per dag” og “Valg av VPN-serverplassering.”

Mens denne informasjonen ikke er’t veldig - vel - informativ, Vi foretrekker fortsatt null logger.

ExpressVPN torrenting: grunner til å velge denne VPN

Alt i alt ser ExpressVPN ut til å tilby et veldig nyttig personvernverktøy for torrentere. Ved siden av funksjonene vi’har diskutert over, det’er også ekstremt raskt. Faktisk er ExpressVPN kjent for å skryte av å være den “verdens raskeste VPN.”

Og det’Det er også relativt enkelt å finne de raskeste ExpressVPN-serverne via hastighetstestfunksjonen. Ettersom hastighet betyr så mye for torrenting, er dette veldig velkommen og gjør ExpressVPN overlegen i mye av konkurransen.

Brukervennlighet er et annet stort plusspoeng med ExpressVPN. Du skal kunne sette opp VPN på så lite som fem minutter. Så don’t bekymre deg: der’Det er ikke behov for teknisk kunnskap hvis du vil gå til den perfekte ExpressVPN-torrentkonfigurasjonen.

Endelig, og det’Det er en stor positiv, ExpressVPN er ikke’t en av disse VPN-ene som hevder å være torrentvennlige, men begrenser torrentere til et par servere av hundrevis. Torrenting er mulig på alle ExpressVPN-servere, og det er en av grunnene til det’er en så rask tjeneste å bruke.

Hvorfor du bør tenke to ganger om å velge ExpressVPN

Den ene “problem” med denne VPN-tjenesten er kostnadene. ExpressVPN teller som en premium VPN, og de er glade for å skaffe seg et utmerket rykte. De billigste planene trener til $ 8,32 per måned, noe som er ganske høyt, og de dyreste kan være $ 12,95 per måned.

Selv om ExpressVPN er dyrt, vil det imidlertid være urettferdig å ikke nevne ExpressVPN’s 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du tar ut en pakke og finner ut at ExpressVPN-torrenting-ytelsen er sub-standard, kan du enkelt kreve pengene dine tilbake og prøve et annet sted.

Slik konfigurerer du ExpressVPN med uTorrent eller andre torrentklienter

expressvpn og utorrent

Her’s hvordan det’er gjort:

    • Gå over til ExpressVPN-nettstedet og velg pakken din. Hvis du vet at du’Hvis du lurer regelmessig i fremtiden, er det fornuftig å velge den billigste pakken per måned, siden du kan avbestille innen 30 dager og kreve pengene dine tilbake. Da bør du ha en klar ide om hvorvidt du fant VPN bra for deg.
    • Installer ExpressVPN-klienten på systemet ditt og fyr den opp. Velg nå en server med raskest mulig hastighet. ExpressVPN tilbyr 160 serverplasser i 94 land, så det å finne et raskt alternativ burde ikke’t være tøff.
    • Den’Det er viktig at du laster opp VPN-klienten før du kjører uTorrent. Når VPN er i gang, kan du åpne torrenting-klienten.
    • Før du laster ned noe’det er lurt å bruke et IP-stedverktøy. På den måten kan du være ekstra sikker på at du er det’t lider av IP-lekkasje.
    • Den’Det er også en god ide å ta turen til ExpressVPN’s “Generell” innstillingspanel. Det viktige å sjekke her er om “Aktiver nettverkslås” alternativet er valgt. Hvis det er, er kill switch for torrents på plass, og du’det er godt å gå.

ExpressVPN: En solid, pålitelig, men dyr torrenting VPN

Totalt sett leverer ExpressVPN den typen torrenting-opplevelse du kan forvente av en av de mest respekterte VPN-ene i verden. Den tilbyr et bredt spekter av torrentvennlige servere, utmerkede hastigheter og sikkerhetstiltak som bør holde IP-adressen din sikker.

Den eneste ulempen er prisen. Men hvis du verdsetter torrenting, kan du være fornøyd med å betale det. Og hvis det ikke gjør det’t trene der’er alltid 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Anbefalt lest:

ExpressVPN gjennomgang

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 + = 47

map