Hur du installerar ExpressVPN på din Fire Stick eller Fire TV


Amazon’s Fire Stick (även känd som Firestick eller officiellt Amazon Fire TV Stick) växer stadigt. Det hjälper människor att förvandla sin vanliga TV till en smart TV så att de kan njuta av mer innehåll.

Sedan det’s baserat på Android OS kan användare ladda ner samma appar som finns i Google Play-butiken: Netflix, Kodi, Plex, Crunchyroll, Spotify och mycket mer, även om det kräver lite lösning. Du kan också få livebetalda kanaler som ESPN, HBO och Showtime.

Detta är utmärkt för sladdar som är ivriga att få samma kanaler som de får på kabeln, men inte’Jag vill betala de orimliga priserna. Det är också särskilt användbart om du gillar gratis innehåll, använder tjänster som Kodi för att strömma filmer, TV-program och mer gratis.

Hur du använder din Fire Stick på ett säkert sätt

Om du’du vill gärna använda Fire Stick för att strömma filmer eller TV-program gratis, du’Jag vill förmodligen ha några extra lager av integritet och säkerhet. Beroende på din plats kan det trots allt vara en aktivitet som’s antingen rynkade på eller uttryckligen olagligt.

Om du vill ha det extra skyddet, rekommenderar vi att du använder ett Virtual Private Network (VPN) som låter dig anonymisera all din information. Eftersom VPN: er fungerar genom att först kryptera din trafik och sedan omdirigera den via en VPN-server på en plats du väljer,’Jag kommer att undvika att bli snokad av nyfikna ögon. Ännu bättre kan det hjälpa dig att få åtkomst till geo-blockerat innehåll, till exempel Holy Grail, känd som US Netflix.

Det där’varför idag, vi’kommer att visa dig hur du installerar ExpressVPN - vår högst rekommenderade VPN - på din Amazon Fire Stick eller Fire TV.

Hur du installerar ExpressVPN Fire Stick-appen

Det finns ingen speciell ExpressVPN-app för Fire Stick - även om du definitivt inte gör det’Jag behöver det eftersom Fire Stick körs på Android. ExpressVPN har en mycket kapabel app för Android, så detta gör att du kan få ExpressVPN på din Fire Stick eller Fire TV.

Att komma till Google Play-butiken på Fire Stick kräver lite lösning eftersom det’är inte direkt tillgängliga. Vi’Jag använder Aptoide TV för att komma runt det problemet. Men don’t oroa dig, vi’Jag förklarar de tydliga stegen du måste vidta för att få ExpressVPN på Fire Stick.

Vänligen notera: innan du kommer igång med den här guiden, den’Det är viktigt att du registrerar dig för en ExpressVPN-plan först. Medan det’är inte den billigaste VPN-tjänsten på planeten, priserna börjar på en inte alltför dålig $ 8,32 / månad.

  1. Först du’Jag måste aktivera appar från okända källor. För att göra det, gå till inställningar på din Fire Stick, klicka på Enhet, slå sedan på Appar från okända källor toggle.
  2. Nästa du’Jag måste ladda ner en app som heter Loader. Detta gör att du kan ladda ner de nödvändiga filerna för att installera ExpressVPN-appen för Fire Stick. Sök bara efter programmet i Amazon app store, ladda ner och installera det.
  3. Använd Loader app för att hitta och installera Aptoide TV, vilket gör att du kan installera ExpressVPN-appen. Skriv in följande i Downloader: “https://m.aptoide.com/installer-aptoide-tv” och installera Aptoide TV app.
  4. Lansera Aptoide TV. Klicka på sökikonen och sök efter “expressvpn.” Klick Installera, acceptera behörigheter och om några minuter du’Jag har ExpressVPN installerat på din Fire Stick.
  5. Nu behöver du bara logga in på ExpressVPN Firestick-appen för att aktivera den. Starta ExpressVPN-appen och klicka på Logga in. Ange din e-postadress och lösenord som är kopplat till ditt EXpressVPN-konto. Klicka sedan Logga in igen.
  6. Appen kan fråga om du’Jag vill dela anonym information med ExpressVPN, och du kan antingen trycka på OK eller Nej tack.
  7. Klicka på nästa skärm OK för att acceptera ExpressVPN-anslutningsförfrågningar. Efter det är du fri att använda appen som du’d gillar. Anslut till en server på en plats du väljer (t.ex. i USA för Netflix) och njut av ditt innehåll!

Och det’s ganska mycket för ExpressVPN Fire Stick och Fire TV-installationsprocessen. Nu kan du njuta av inte bara oblockerat innehåll var som helst på jorden, utan också branschledande integritet och säkerhet.

Rekommenderade läsningar:

ExpressVPN-granskning

ExpressVPN för Netflix

ExpressVPN för Hulu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =