Slik installerer du ExpressVPN på Fire Stick eller Fire TV


Amazon’s Fire Stick (også kjent som Firestick eller offisielt Amazon Fire TV Stick) får stadig større popularitet. Det hjelper folk til å gjøre standard-TV-en til en smart-TV, slik at de kan glede seg over mer innhold.

Siden det’s basert på Android OS, kan brukere laste ned de samme appene som er tilgjengelige i Google Play-butikken: Netflix, Kodi, Plex, Crunchyroll, Spotify og mye mer, selv om det krever litt løsning. Du kan også få live betalte kanaler som ESPN, HBO og Showtime.

Dette er flott for snorer som er ivrige etter å få de samme kanalene som de får på kabel, men ikke’Jeg vil ikke betale de ublu prisene. Det er også spesielt nyttig hvis du liker gratis innhold, bruker tjenester som Kodi til å streame filmer, TV-serier og mer gratis.

Slik bruker du Fire Stick trygt

Hvis du’er ivrig etter å bruke Fire Stick til å streame filmer eller TV-serier gratis, du’Jeg vil sannsynligvis ha noen ekstra lag med privatliv og sikkerhet. Avhengig av hvor du befinner deg, kan dette være en aktivitet som’er rynket på eller eksplisitt ulovlig.

Hvis du ønsker det ekstra beskyttelseslaget, anbefaler vi deg å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN) som lar deg anonymisere all informasjonen din. Siden VPN-er fungerer ved først å kryptere trafikken og så omdirigere den gjennom en VPN-server på et sted du ønsker,’Unngå å bli nappet av nysgjerrige øyne. Enda bedre, det kan hjelpe deg med å få tilgang til geo-blokkert innhold, for eksempel Holy Grail, kjent som US Netflix.

At’s hvorfor i dag, vi’kommer til å vise deg hvordan du installerer ExpressVPN - vår høyest anbefalte VPN - på Amazon Fire Stick eller Fire TV.

Slik installerer du ExpressVPN Fire Stick-appen

Det er ingen spesiell ExpressVPN-app for Fire Stick - selv om du absolutt ikke har det’Jeg trenger det, siden Fire Stick kjører på Android. ExpressVPN har en veldig dyktig app for Android, så dette lar deg få ExpressVPN på Fire Stick eller Fire TV.

Å komme til Google Play-butikken på Fire Stick krever litt løsning, siden det’er ikke direkte tilgjengelig. Vi’Jeg bruker Aptoide TV for å omgå det problemet. Men ikke’t bekymre deg, vi’Jeg forklarer de klare trinnene du må ta for å få ExpressVPN på Fire Stick.

Vær oppmerksom på dette: før du kommer i gang med denne guiden, det’Det er viktig at du først registrerer deg for en ExpressVPN-plan. Mens det’er ikke den billigste VPN-tjenesten på planeten, prisene starter på en ikke så dårlig $ 8,32 per måned.

  1. Først du’Du må aktivere apper fra ukjente kilder. For å gjøre det, gå til innstillinger på Fire Stick, klikk på Enhet, slå deretter på Apper fra ukjente kilder veksle.
  2. Neste du’Jeg må laste ned en app som heter Downloader. Dette vil tillate deg å laste ned de nødvendige filene for å installere ExpressVPN-appen for Fire Stick. Bare søk etter programmet i Amazon app store, last ned og installer det.
  3. Bruke Downloader app for å finne og installere Aptoide TV, som lar deg installere ExpressVPN-appen. Skriv inn følgende i Downloader: “https://m.aptoide.com/installer-aptoide-tv” og installer Aptoide TV app.
  4. Launch Aptoide TV. Klikk på søkeikonet og søk etter “expressvpn.” Klikk Installere, godta tillatelser, og om noen minutter, deg’Jeg har ExpressVPN installert på Fire Stick.
  5. Nå trenger du bare å logge på ExpressVPN Firestick-appen for å aktivere den. Start ExpressVPN-appen og klikk på Logg inn. Skriv inn din e-postadresse og passord tilknyttet EXpressVPN-kontoen. Klikk deretter Logg inn en gang til.
  6. Appen kan spørre om du’ønsker å dele anonym informasjon med ExpressVPN, og du kan enten trykke på OK eller Nei takk.
  7. Klikk på neste skjermbilde OK for å godta ExpressVPN-tilkoblingsforespørsler. Etter det står du fritt til å bruke appen som deg’d liker. Koble til en server på et sted du ønsker (for eksempel i USA for Netflix) og nyt innholdet!

Og det’det er ganske mye for ExpressVPN Fire Stick og Fire TV-installasjonsprosessen. Nå kan du glede deg over ikke bare blokkerte innhold hvor som helst på planeten, men også bransjeledende personvern og sikkerhet.

Anbefalte leser:

ExpressVPN anmeldelse

ExpressVPN for Netflix

ExpressVPN for Hulu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 14