Check Point VPN Review – En allsidig Enterprise VPN-løsning


Et av de større navnene i VPN-løsninger for bedrifter er Check Point. De gir pålitelige verktøy som kan hjelpe lokale brukere til å få tilgang til bedriftsnettverk og ressurser sikkert mens de jobber eksternt eller på reise.

Å ha en pålitelig VPN-tjeneste for bedrifter er selvfølgelig avgjørende, spesielt siden bedriftsnettkriminalitet er på vei opp, med hackere og andre ondsinnede grupper som er ivrige etter å bryte seg inn i et bedriftsnettverk på noen mulige måter.

En av de mulige sårbarhetene er fjerntilgang - når brukere utenfor selskapet’s offiserer prøver å koble seg til nettverket og ressursene deres. Hvis dette gjøres på en usikker måte, kan hackere enkelt gå inn i disse nettverkene via fjerntilgang og gjøre hva de vil med selskapets filer og ressurser.

Hva er CheckPoint VPN?

Check Point Software Technologies Ltd. tar sikte på å redusere denne risikoen ved å tilby en sikker VPN-løsning for ekstern tilgang. I dag skal vi’Jeg vil ta en grundig titt på dette VPN-produktet når det gjelder:

 • sikkerhet og pålitelighet
 • ytelse og brukergrensesnitt
 • last ned og installer trinn
 • tilgjengelige apper og utvidelser

Dette er absolutt ikke en forbrukerfokusert VPN-løsning. I stedet, det’er en bedriftsløsning designet for selskaper slik at de kan fortsette forretningsprosessene jevnt og sikkert.

De gjør dette ved å fokusere på de tre søylene i dette produktet: sikker tilgang, enkel brukeropplevelse og et integrert system.

Så la’s dykk inn og se om de leverer løftene.

Er Check Point VPN trygt å bruke?

Check Point, som selskap, opprettet en av verden’s første VPN-produkter kåret “VPN-1.” Siden den gang’s utviklet den løsningen ved å lage Endpoint Remote Access VPN-programvaren.

Denne VPN-løsningen på bedriftsnivå kommer med en serie funksjoner som er fokusert på deres første pilar: sikker tilgang.

For sine Windows- og Mac-klienter tilbyr de følgende:

 • IPsec VPN
 • VPN-automatisk tilkobling
 • støtte for multifaktorautentisering
 • sikker hotspot-registrering
 • samsvarsskanning
 • sentral ledelse

For Android- og iOS-brukere er det to apper du kan laste ned, og de har forskjellige funksjoner. Den første, Capsule Connect, har en IPsec / SSL VPN-forbindelse med sikker tilgang til bedriftens ressurser.

Appen Capsule Workspace inkluderer:

 • sikre beholderen
 • forebygging av tap av data
 • sikker tilgang til forretningsapplikasjoner

På en programvareside ser Check Point Remote Access VPN-løsningen ut som den har nok funksjoner til å holde deg og teamet ditt eller de ansatte trygge mens du jobber eksternt, siden den inneholder enterprise-grade, sikker tilkobling, sterk brukerautentisering og granulær tilgangskontroll.

Apper og utvidelser

Check Point har kunder for nesten alle plattformer. Plattformen med det største utvalget av funksjoner er for Windows-datamaskiner og bærbare datamaskiner, mens Mac-enheter ikke vil inneholde følgende funksjoner:

 • Trusselforebygging
 • Hendelsesanalyse
 • Adgangskontroll

Linux har færrest funksjoner, som det også gjør’t inkluderer datasikkerhet og IPsec VPN. Både iOS og Android har de samme funksjonene.

Slik laster du ned og installerer Check Point VPN

Å laste ned CheckPoint VPN-klient (her for Windows) er en ganske grei prosess. Først du’Jeg må bestemme plattformen, og så du’Jeg må laste ned to filer: den første er Check Point VPN-klient (del av tre forskjellige Check Point-produkter), og nedlastingsavtalen.

Last ned Check Point VPN Windows-klient

Installasjon er også en lek, og den nøyaktige prosessen for det du’Det neste du trenger å gjøre, vil være basert på den spesifikke løsningen ditt selskap har implementert for ekstern tilgang.

CheckPoint mobil VPN

For mobil tillater Check Point Capsule Connect-appen selskapet den samme ansatte’enhetene er i samsvar med organisasjonen’s sikkerhetspolitikk. Check Point Capsule Workspace vil derimot bli mer brukt av ansatte, siden det gir ekstern tilgang til bedriftsklasser til bedriftsapplikasjoner - synkronisering av bedriftens e-postmeldinger, kalender og kontakter.

Last ned Check Point VPN Android-klient

Denne appen - med sine enkle brukergrensesnitt og enkle funksjoner - lar deg få jobben din gjort og utføre alle oppgavene dine jevnt og sikkert.

Brukerstøtte

Check Point VPN-løsningen har både gode og dårlige rapporter om støtte - som kan forventes for VPN-programvare på bedriftsnivå.

Dette er fordi, siden det’S som er laget for å brukes av og tilpasses for selskaper, er det ofte mange unike ting som kan gå galt.

På det populære produktanmeldelser nettstedet G2Crowd, kommer tilbakemeldinger fra brukerne om support “Noen ganger tar supportteamet for lang tid å svare på tvil eller ulemper” til dette:

Tilbakemelding fra brukerne

Den’Det anbefales ofte å bli kjent med en representant som du alltid kan snakke med direkte for å hjelpe deg, i stedet for å få en ny person hver gang. Brukere og administratorer bør også gå til alle nødvendige opplæringer for produktet slik at de kan løse noen av de mindre problemene av seg selv.

Priser

Siden dette er programvare på bedriftsnivå, vil prisingen avhenge av dine krav, inkludert nettverksbehov, oppsett, antall brukere osv.

Poenget av sjekkpunkt VPN-gjennomgangen vår

Dette er en flott løsning for selskaper og bedrifter som leter etter en pålitelig VPN-løsning for deres fjerntilgangsbehov.

Appen og programvaren på brukersiden er ganske intuitiv, og den leverer på det den lover: en trygg, sikker måte å få tilgang til selskapet’s filer og ressurser.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4