Kuinka käyttää Hotspot-kilpiä

Hotspot Shield on VPN-markkinoilla toimimansa 13 vuoden aikana kasvanut loistavasti. Tämän artikkelin kirjoittamishetkellä Hotspot tarjoaa yli 650 miljoonaa latausta maailmanlaajuisesti. Todennäköisesti tämä asettaa palveluntarjoajan kärkeen. Ainakin tässä suhteessa. Mutta se ei’t välttämättä tarkoita, että Hotspot on niin hyvä.

Salaisuus? No, ensiksi se’s saatavilla ilmaiseksi. Koska globaalin VPN-verkon ylläpitäminen on kuitenkin melko kallista, jouduttiin käynnistämään myös Premium-palvelu.

Positiivisempana huomautuksena on, että tämän VPN: n premium-version nopeudet ovat melko hyvät. Tavallisten VPN-perustoimintojen lisäksi voit käyttää Hotspot Shield Netflix-suoratoistoon - iso plus.

Vaikka palvelun taustalla oleva yritys AnchorFree Inc sijaitsee Yhdysvalloissa, Hotspot ei’t näytä kirjaavan henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka voivat syyttää sinua. Et silti ehkä halua käyttää tätä VPN: ää mihinkään todella arkaluontoiseen.


Mihin Hotspot Shield on hyvä

Koska Hotspot Shield VPN: n ilmainen versio on melko rajallinen, se’on syytä puhua erikseen. Sen mukana tulee vain mahdollisuus muodostaa yhteys automaattiseen palvelimeen, joka on oletettavasti yksi Yhdysvaltain palvelimista. Päivittäinen tietosi on myös rajoitettu 500 Mt. yhteensä. Nämä rajoitukset vähentävät huomattavasti tämän VPN: n monipuolisuutta. Uskomme, että tämä ilmainen VPN on hyvä vain selaamaan maantieteellisesti estettyä sisältöä, jos sinä’uudelleen sensuuria vaikeassa maassa tai huijata IP: täsi.

Tietolimiitti ei’t vie sinut liian pitkälle. Voit periaatteessa unohtaa HD-videon suoratoiston. Se’on helppo tyhjentää tämä 500 Mt tunnissa, jos sinä’et ole varovainen verkkoliikenteessäsi.

Toisaalta Hotspot Shield Premium VPN on nopeampi ja mukana tulee kaikki saatavilla olevat palvelimet (3 200+) yli 70 maassa. Siksi voit käyttää tätä versiota seuraaviin toimintoihin:

 • IP-osoitteen väärentäminen
 • Pysyminen nimettömänä verkossa
 • Geo-vapauttaminen ja sensuroidun web-sisällön käyttö
 • Online-pelaaminen
 • P2P-tiedostojen jakaminen (torrenting) niin kauan kuin sinä’uudelleen hieno yksityisyyden tasolla
 • Julkinen WiFi-suojaus
 • Videon suoratoisto (Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Comedy Central, YouTube ja muut).

Kuinka ladata ja asentaa se

Periaatteessa on kolme päätapaa ladata Hotspot-asiakasohjelma. Siirry ensin Tuotteet-valikko ja napsauta joko Lataa ilmaiseksi tai Hanki Premium-painike.

Jos valitset ilmaisen version, sinä’Sinut ohjataan verkkokauppaan. Windows-asiakkaalle se’s Microsoft Store. Sitten voit ladata sovelluksen helposti.

Hotspot Shield Premium -sovelluksen valitseminen tarkoittaa, että sinä’Sinun on valittava hinnasuunnitelma ja syötettävä maksutietosi. Se’s myös mahdollista hakea a 7 päivän Premium-ilmainen kokeilu. Kuitenkin sinä’Sinun on vielä annettava maksutietosi sekä sähköpostiosoitteesi. Tämän lisäksi sinä’Sinun on myös luotava Hotspot-tili. Näin sinä’Voin ladata asiakkaasi, kun olet kirjautunut tiliisi.

Toiseksi napsauta Hanki Hotspot Shield -painike etusivulla - tämä aloittaa sovelluksen lataamisen.

Kolmanneksi, vieritä sivu alas ja napsauta haluamaasi asiakaslinkkiä Tuotteet-sarake. Tämä ohjaa sinut vastaavalle lataussivulle, jolla voit ladata sovelluksesi.

Muista, että Hotspot mukana tulee 45 päivän rahat takaisin -takuu, jonka pitäisi antaa sinulle runsaasti aikaa päättää mielesi. Muista kuitenkin tarkistaa, että hyvityskäytäntö on kelvollinen siihen.

Kummankin version asentaminen on yhtä helppoa kuin ABC. Kymmenessä sekunnissa sinun pitäisi olla valmis kirjautumaan sisään ja käyttämään Hotspot Shield VPN -sovellusta.

Kuinka käyttää Hotspot-kilpiä

Me’Olemme testanneet sovelluksia kolmelle tärkeimmälle alustalle (Windows, Android ja Chrome) nähdäksesi kuinka Hotspot Shield toimii. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että kaikki asiakkaat ovat intuitiivisia ja erittäin helppokäyttöisiä - ehkä liian paljon. Ilmaisissa ja premium-VPN-versioissa on joitain eroja. Joten anna’Näet kuinka käyttää Hotspot Shieldiä riippuen siitä, mikä versio sinulla on.

Hotspot Shield Free VPN

Vaikka monilla VPN-palveluntarjoajilla on sama sovellus ilmaisiin ja maksettuihin palveluihin, Hotspot tarjoaa jokaiselle erilliset sovellukset. Voit siis itse ladata Hotspot Shield Free VPN -verkkosivun. Käynnistä VPN-ohjelmisto asennuksen jälkeen.

Tämä on tervetuliaisnäyttö sinä’nähdään ensin:

Hotspot Shield -tervetulonäyttö

Tässä näytössä on kolme vaihtoehtoa. Ensinnäkin, voit aloittaa Hotspot Shield VPN: n käytön ilmaiseksi, jos napsautat tuskin näkyvää harmaa nuoli vasemmassa yläkulmassa. Toiseksi voit aloittaa 7 päivän premium-kokeilun painamalla Aloita 7 päivän kokeilupainike. Tai kolmanneksi, jos sinulla on jo Premium-tili, voit kirjautua sisään napsauttamalla määritettyä linkkiä.

Jos valitset ilmaisen VPN: n, muista rajoituksesi’Minulla on:

 • 500 Mt päivittäinen tietokatto
 • Rajoitettu määrä palvelimia (vain yksi automaattinen yhdysvaltalainen palvelin)
 • Vain yksi laite
 • Ei 24/7 live chat-tukea
 • Hitaat nopeudet

Nämä rajoitukset tekevät Hotspot Shield Free VPN: stä enemmän tai vähemmän hyödytöntä online-suoratoiston, pelaamisen tai torrentin faneille. Tietysti voit silti käyttää sitä perusjoukkojen vapauttamiseen ja sensuroidun web-sisällön selaamiseen, kuten Facebook ja Twitter.

Olemme havainneet, että esimerkiksi nopeus voi olla jopa viisi kertaa hitaampi kuin Premium VPN: n. Kuten yhdysvaltalaisen palvelimen tapauksessa, testimme osoitti noin 25 Mbit / s latausnopeutta ilmaisella VPN: llä ja noin 150 Mbit / s Premium-tilauksella. Tee matematiikka.

Ilmainen sovellus on melko rajoitettu kaikessa mielessä. Esimerkiksi sillä on ei asetuksia nappi (3-palkin kuvake), ja siellä’Sillä ei ole myöskään mahdollisuutta muuttaa sijainteja. Mielenkiintoista on, että ponnahdusikkunassa on monia paikkoja.

Hotspot Shield käytettävissä olevat sijainnit

Mutta kun yrität valita jonkin muun sijainnin kuin automaattisesti määritetyn sijainnin, tämä on mitä sinä’nähdään:

Hotspot Shield -ominaisuuden vapauttaminen

Joten kaikki nämä käyttökelvottomat sijainnit ovat selvästi olemassa syystä: Premium VPN: n mainostamiseen.

Käynnistämisen jälkeen Hotspot Shield ilmaisen version, kaikki mitä voit tehdä, on kytkeä online-suojaus päälle napsauttamalla Virta / Yhdistä-painike.

Hotspot Shield -yhteyspainike

Jos haluat katkaista yhteyden automaattisesti määritettyyn palvelimeen, napsauta vain Pysäytä-painike. Että’Sillä on kaikki tämän version tekemistä.

Hotspot Shield -pysäytyspainike

Emme’Luuletko, että tämä Hotspot Shield Free VPN on paras mitä voit saada ilmaiseksi. Ja se oli aliarviointia. Joten, miksi et tutustu parhaimpiin ilmaisiin VPN-valintamme, saat lisätietoja?

Hotspot Shield Premium VPN

Premium-versio on enemmän kilpailija kasvavassa VPN-teollisuudessa. Sillä on yli 3200 palvelinta yli 70 paikassa. Voit kuitenkin valita vain maittain - siellä’ei tapaa valita palvelinta tai palvelimen sijaintia. Tämä on jälleen hyvin yksinkertainen VPN-sovellus, joka ei ehkä houkuttele energian käyttäjiä.

Kun olet kirjautunut Premium-tiliisi, näet iso Virtanappi. Ei karttaa, tietoja, ei valintaa sijainnin valitsemiseksi - nada. Tämä on hiukan huono, rehellisesti sanottuna.

Hotspot Shield Premium

Klikkaa Virtanappi ja saada yhteys viimeksi käytettyyn tai oletusoptimaaliseen palvelimeen. Pidämme hieman ärsyttävänä, että palvelimen sijaintia ei voida valita tapaan ennen yhteyden muodostamista.

Hotspot Shield Premium -palvelimen sijainnit

Kerran sinä’Kun olet yhteydessä palvelimeen, voit kuitenkin avata sijaintiluettelon ja valita yhden 25 käytettävissä olevasta maasta. Hyvin, “saatavilla” on termi, jota käytetään tässä tapauksessa vapaasti. Olemme löytäneet virheen, jonka vuoksi yhteyden muodostaminen on mahdotonta Kiina, Uusi-Seelanti tai Etelä-Korea. Sen sijaan Hotspot Shield ohjaa meidät Japaniin tai Pakistaniin (tietysti ilman ilmoitusta).

siellä’s ei paljon tässä sovelluksessa’aloitusnäyttö, kuten näet. Jotkut hyvin perustiedot, kuten ladatut ja ladatut MB-tiedostot sekä nykyinen virtuaalinen IP-osoitteesi. Globaali kartta ei ole vuorovaikutteinen, kuten me’ole nähnyt muiden VPN-verkkojen tapauksessa.

Yllättäen voit käyttää Hotspot Shield -sovellusta Netflix USA: n, Netflix UK: n ja Netflix JP: n käyttämiseen. Tämä on hieno uutinen televisio-ohjelmien faneille. Koimme melko hyvät nopeudet Premium VPN: n kanssa. Se’mahdollista suoratoistaa teräväpiirtoa ja jopa 4 kt (yhteyden / laitteen parametrien mukaan).

Tämä VPN ei myöskään ole huono online-pelaamiseen, yleiseen maantieteelliseen avaamiseen, julkisen wifi-suojauksen ym. Voit myös kokeilla sitä 7 päivän ajan ilmaiseksi.

Hotspot Shield VPN -alustaerot

Yleisesti ottaen VPN-asiakkaiden välillä on yleensä joitain pieniä eroja. Päätoiminnot, kuten sijaintien valinta ja yhteyden muodostaminen palvelimeen, ovat usein suurin piirtein samat kaikkialla. Asetukset ja ominaisuudet voivat kuitenkin olla täysin erilaisia. Joten anna’Katso, mitä Hotspot Shield tarjoaa tarkemmin kunkin suuren alustan asetusalueella.

Mobiilisovellukset

Nämä ovat huonoimmin varustetut sovellukset, jotka koskevat turvallisuuden säätämistä. Kaikessa oikeudenmukaisuudessa nämä sovellukset tarjoavat myös joitain lisäominaisuuksia, kuten:

 • Haittaohjelmien skannaus: tarkista puhelimesi ja sovelluksesi haittaohjelmainfektioiden varalta
 • Akun kesto: pidentää akunkestoa sulkemalla käyttämättömät sovellukset automaattisesti
 • Roskatiedostot: poista ei-toivotut roskatiedostot sujuvamman toiminnan kannalta
 • Tietojen kulutus: tarkista kaistanleveyden kulutus ajan myötä

Hotspot Shield Premium -sovellus

Kuitenkin avaamalla Asetukset-valikko voi johtaa pettymykseen:

Hotspot Shield -asetukset

Periaatteessa, lukuun ottamatta muutamaa yleistä käyttäytymistä (esim. Käynnistä käynnistyessä) ja WiFi-yhteyksien turvaamista, siellä’s täällä ei ole paljon mukautettavaa. Voit silti käyttää Premium-tilausta kaikkiin yleisiin paikkatietojen poistamista ja IP-väärentämistä koskeviin tarpeisiisi. Nopeudet voivat kuitenkin olla paljon hitaampia kuin työpöytä- ja selainsovelluksissa. Tämä riippuu tietenkin mobiililaitteestasi ja sen ominaisuuksista.

Selaimen laajennukset

Selaimen sovellukset ovat myös yksinkertaisia.

Hotspot Shield -selainsovellus

Seuraavat muuttujat näytetään aloitusnäytössä: kaistanleveys Mt, Nopeus Mbit / s, lukumäärä Estetyt uhat (Mainokset, haittaohjelmat, evästeet ja jäljittäjät) ja valittu palvelimen sijainti.

Tämän näytön alareunassa se’s myös mahdollista lisätä Automaattinen suojaus verkkosivustoille, joita haluat suojata, vaikka sovellus olisi pois päältä. Tai, Ohita verkkosivustot (ei suojata, vaikka Hotspot Shield on päällä).

Jos tarkistat Asetukset-valikko napsauttamalla 3-palkin kuvake vasemmassa yläkulmassa ja valitsemalla Asetukset-vaihtoehto, sinä’Olen todennäköisesti turhautunut.

Hotspot Shield -asetukset

Pysähdy siihen.

Hotspot Shield -selainsovellukset tarjoavat ylimääräisen tietoturvan ja yksityisyyden verkkotunnuksen kautta Kokoonpanovalikko. Napsauta sitten Vaihda kuvake sovellusikkunan oikeassa yläkulmassa näyttääksesi Kokoonpanonäyttö.

Hotspot Shield -määritysnäyttö

Nyt tämä näyttää enemmän siltä, ​​eikö niin? Tietysti ei silti ole mahdollisuutta muuttaa VPN-protokollia ja muita vakioturvaominaisuuksia. Emme koskaan sanoneet, että Hotspot oli täydellinen.

Pöytäsovellukset

Jos odotat täältä suurta käännöstä, niin mekin’pahoillani, mutta ei. Kun avaat valikko (3-palkin kuvake) ja valitse Asetukset-vaihtoehto, tämä olet kaikki sinä’Löydät:

Hotspot Shield Premium -pöydän yleiset asetukset

Jos sinulla on merkittäviä yksityisyyden tarpeita, tämä todennäköisesti voitti’t leikkaa se. Rento käyttäjät ovat kuitenkin iloisia sotkun puutteesta. Molemmissa tapauksissa hyviä uutisia ovat tappikytkin ja IP-vuodonsuojaus.

johtopäätös

Vaikka Hotspot Shield Free VPN ei ole paras valinta puutteellisille VPN-käyttäjille, Premium-tilaus saattaa olla houkutteleva joillekin. Silti Hotspot on jossain lähellä VPN-palveluntarjoajien kärkikymmentä ja todennäköisesti suosituimpana ensimmäisenä. Ennen kuin sijoitat rahasi, kannattaa ehkä lukea koko Hotspot Shield VPN -katsaus.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 69

Adblock
detector