Bagaimana untuk memasang NordVPN pada Kodi

Kodi mungkin dunia’aplikasi aliran hiburan nombor satu, yang membolehkan pemilik TV menukar set mereka ke portal, yang membawa kepada perpustakaan kandungan yang menghiburkan. Dari filem dan rancangan TV terkini untuk sukan dan klasik, ia’semua ada untuk peminat Kodi untuk menikmati.

Walau bagaimanapun, ia’s juga penting untuk menggunakan Kodi dengan selamat. Kodi sentiasa diserang oleh badan-badan penguatkuasaan undang-undang dan pemegang hak cipta, oleh itu pengguna harus sentiasa menyimpan aktiviti mereka secara peribadi - dan itu’s di mana Rangkaian Peribadi Maya seperti NordVPN berguna.

Apa yang menjadikan kombinasi NordVPN Kodi begitu menarik?

NordVPN adalah salah satu daripada dunia’VPN yang terkemuka, menawarkan lebih daripada 5,700 pelayan, kelajuan superfast, penyulitan AES 256-bit, perlindungan bocor IP yang tiada tandingan, dan banyak ciri tambahan yang memudahkan penggunaan, cepat, dan berkesan.

Tetapi ia juga menawarkan faedah khusus untuk pengguna Kodi yang membezakannya daripada orang ramai. Pembalakan sifar dan pengekalan penuh bermakna bahawa apa sahaja yang anda jalankan melalui kotak Kodi akan tetap sulit. Jadi, anda boleh menambah apa saja filem dan perpustakaan TV yang anda suka, dan melupakan menjadi mangsa kepada penguatkuasaan hak cipta. Perkara yang sama berlaku untuk acara sukan seperti lekapan EPL atau Cricket ujian.


Dan perisian yang digunakan oleh NordVPN benar-benar sesuai dengan Kodi’antara muka s, dengan persediaan yang lancar dan jenis pelanggan walaupun pengguna peringkat kemasukan akan dapat digunakan.

Jadi bagaimana anda boleh setup NordVPN di Kodi? Biarkan’menyelam ke dalam spesifik dan membantu anda melindungi aliran anda dengan VPN terbaik yang tersedia.

Bagaimana untuk memasang NordVPN pada Kodi: panduan langkah demi langkah

Jika anda suka bunyi menggunakan NordVPN untuk Kodi streaming, ia’s tidak sukar untuk membuat konfigurasi kerja. Tetapi anda perlu mengikuti langkah-langkah tertentu dalam urutan. Dan jika anda membuat keputusan persediaan yang salah, kualiti perlindungan anda mungkin mengalami, jadi cuba dapatkan semuanya dengan betul.

1. Muat turun klien NordVPN

Sebelum melakukan apa-apa lagi, awak’anda perlu membeli langganan untuk NordVPN dan memuat turun klien. Ketika datang ke pembayaran, anda boleh membuat transaksi tanpa nama menggunakan cryptocurrency, atau menggunakan kad kredit standard di antara pilihan lain - itu’s sehingga kepada anda.

Apabila memilih pakej, masuk akal untuk membeli untuk jangka panjang. Harga bulanan turun secara dramatik apabila anda memilih rancangan 1 atau 2 tahun. Tambahan pula, jika anda tidak’Tidak seperti perkhidmatan, NordVPN menawarkan jaminan wang balik 30 hari yang murah hati. Jadi pastikan untuk menebusnya jika anda berada’t 100% berpuas hati.

Pada peringkat ini, anda mempunyai beberapa pilihan pemasangan yang kami’akan melihat pada gilirannya.

2. Sediakan NordVPN pada Kodi melalui klien NordVPN

Pilihan pertama adalah menggunakan klien NordVPN. Ini adalah lebih mudah dari dua pilihan dan berfungsi dengan baik jika Kodi dipasang pada desktop atau komputer riba anda.

 1. Muat turun klien NordVPN
 2. Buka pelanggan dan masukkan butiran log masuk NordVPN anda. Jangan buka Kodi sebelum VPN kerana ini dapat menjejaskan perlindungan IP anda.
 3. Pilih pelayan yang sesuai dengan keperluan anda. Jika anda ingin bekerja di sekitar geo-blocking, cuba pelayan di bahagian lain di dunia.
 4. Apabila sambungan telah ditubuhkan, hanya meminimumkan pelanggan dan membakar Kodi. Anda kini harus menikmati perlindungan kebocoran IP total dan penyulitan NordVPN Kodi.

3. Gunakan Pengurus VPN untuk memasang NordVPN untuk Kodi

Laluan kedua ialah menggunakan Kodi’perisian sendiri untuk mengintegrasikan NordVPN ke streaming anda. Pilihan ini adalah untuk memilih jika anda memasang Kodi pada kotak atau peranti digital yang lain. Ia’s sedikit lebih rumit, tetapi jika anda mengikuti garis panduan di bawah ini anda harus baik-baik saja.

 1. Langkah pertama adalah untuk muat turun Repositori Zomboided, yang merangkumi Pengurus VPN. Anda harus dapat mencari fail yang anda perlukan di sini, di mana ia disimpan dalam format .zip.
 2. Apabila .zip telah dimuat turun, pindahkannya ke tong USB dan pasang tong ke dalam peranti Kodi anda.
 3. Sekarang, muatkan bahagian hadapan Kodi dan navigasi ke Menu Add-Ons.
 4. Anda harus melihat ikon seperti kotak di kiri atas. Ini ialah ikon pemasang pakej dan anda’anda perlu klik padanya.
 5. Pada menu seterusnya, pilih pilihan untuk Pasang dari fail zip
 6. Apabila menu fail pilih muncul, ketuk ke USB stick dan pilih fail .zip Zomboided.
 7. Pilih Pasang dari repositori->Tambah duit pada repositori->Perkhidmatan->Pengurus VPN untuk OpenVPN.
 8. Sekarang klik Pasang pilihan dan pengurus VPN akan ditambah kepada Kodi.
 9. Kembali ke halaman depan Kodi dan navigasi ke Add-Ons menu lagi. Sekarang pilihlah Tetapan menu.
 10. Pada menu ini, anda boleh memasukkan butiran log masuk NordVPN anda dan bertukar pilihan beberapa protokol (jangan’t bimbang tentang mereka sekarang).
 11. Bila kamu’telah memasuki butiran log masuk anda, tekan okey. Sekarang pergi ke Sambungan VPN menu dan pilih Sambungan VPN Pertama.
 12. Butiran NordVPN anda kemudiannya akan disahkan, dan anda boleh memilih pelayan yang sesuai dengan keperluan anda.

Anda kini perlu dan berjalan dan dilindungi sepenuhnya oleh penyulitan NordVPN Kodi. Seperti yang kita katakan sebelum ini, pilihan kedua adalah lebih kompleks dan memakan masa, tetapi pastinya lebih baik untuk kebanyakan pengguna Kodi. Dengan cara ini, apabila anda memuat Kodi, perlindungan VPN anda akan dicetuskan secara automatik. Jadi anda menang’t perlu ingat untuk memuatkan NordVPN setiap kali anda mahu menstrim episod Game of Thrones.

Kenapa anda perlu menggunakan NordVPN untuk streaming Kodi anda?

Sekarang kita tahu cara memasang NordVPN di Kodi, ia’s penting untuk mengulangi betapa perlindungan VPN berharga. Banyak tambahan yang digunakan oleh Kodi merangkumi sempadan-kecohasan, dan selalu ada risiko keselamatan yang terlibat dalam penggunaannya. Dengan VPN, risiko itu dikurangkan secara besar-besaran.

Dan apabila anda membungkus peluang untuk bekerja di sekitar geoblockers, mempunyai VPN yang boleh dipercayai adalah semata-mata tanpa otak.

Disyorkan baca:

Kajian NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2

Adblock
detector