Bagaimana untuk membatalkan NordVPN dan mendapatkan bayaran balik


Jika awak’telah membeli langganan dan mahu membatalkan NordVPN atau mendapatkan bayaran balik, anda’Anda perlu tahu beberapa perkara penting.

Sejak NordVPN dihapuskan percubaan percuma mereka, pengguna telah mengambil langkah tambahan untuk membatalkan atau membayar balik pembelian mereka. Nasib baik, mereka’semula cukup mudah, dengan hanya beberapa pengecualian.

Pada hari ini’panduan, kami’akan menunjukkan kepada anda bagaimana untuk membatalkan langganan NordVPN anda dengan dan tanpa bayaran balik, dan pergi ke beberapa sebab yang mungkin tidak layak untuk pengembalian dana.

Bagaimana untuk membatalkan NordVPN (tanpa bayaran balik)

Agar NordVPN membatalkan rancangan anda, anda’anda perlu log masuk ke akaun anda di laman web NordVPN. Untuk melakukan ini, klik pada butang Akaun Saya di sudut kanan atas laman utama mereka.

Laman web NordVPN

Apabila anda menavigasi ke Akses Internet peribadi dan selamat (VPN) seksyen Perkhidmatan Saya halaman, anda akan melihat butang dengan tiga titik di sebelah Tukar Rancangan butang. Mengklik butang ini akan membawa satu lagi butang yang akan membolehkan anda membatalkan pembayaran automatik.

Senarai akaun peribadi peribadi NordPVN

Dialog pengesahan akan dibuka dan meminta anda jika anda benar-benar mahu membatalkan langganan anda. Jika awak’lagi serius membatalkan, tekan ya.

Ia’sungguh sangat mudah, anda sepatutnya’Anda menghadapi terlalu banyak masalah membatalkan pembayaran anda. Pembayaran automatik akan berhenti, dan langganan anda akan habis, tetapi kadangkala’s tidak semudah menjadikan NordVPN membatalkan rancangan anda. Jika anda membatalkan langganan anda di tengah-tengah kitaran pengebilan dan anda mahukan bayaran balik, atau jika anda’semula tidak puas dengan perkhidmatan ini sebagai pembeli kali pertama, anda mungkin mahu wang anda kembali. Untuk melakukan ini, anda mesti meminta bayaran balik dari NordVPN’perkhidmatan pelanggan s, yang dibincangkan di bawah.

Bagaimana untuk membatalkan NordVPN dan mendapatkan bayaran balik

Nasib baik untuk anda, meminta pengembalian NordVPN bukan sains roket. Apa yang perlu anda lakukan adalah menghubungi sokongan mereka. Walaupun anda’tidak diwajibkan untuk memberi alasan untuk pembatalan anda, ejen sokongan boleh menanyakan mengenai sebarang masalah teknikal yang mungkin anda miliki.

Di sini’s panduan langkah demi langkah tentang cara membatalkan akaun NordVPN anda dan mendapatkan bayaran balik:

  1. Buka nordvpn.com dan log masuk ke akaun anda
  2. Di bahagian bawah halaman akaun, klik Batalkan pembayaran automatik
  3. Pilih sebab mengapa anda membatalkan dan tekan Sahkan pembatalan
  4. Klik Sokongan butang di sudut kanan bawah
  5. Pilih sama ada E-mel atau Sembang langsung sokongan
  6. Beritahu mereka mengenai permintaan anda untuk bayaran balik

Anda perlu mendapatkan bayaran balik anda dalam masa dua hari perniagaan.

Dasar pembayaran balik NordVPN

NordVPN’Bayaran balik adalah terikat dengan jaminan wang balik 30 hari mereka. Pada asasnya, apakah ini bermakna bahawa anda perlu mendapatkan langganan dan meminta bayaran balik dalam masa 30 hari. Anda boleh mendapatkan maklumat lanjut mengenai NordVPN’jaminan wang balik.

Walau bagaimanapun, meminta bayaran balik dalam masa yang dimenangi’tidak menjamin anda’akan mendapat bayaran balik. Ada syarat-syarat tertentu yang perlu anda jumpai, dan kami’akan pergi ke bawah di bawah.

Siapa yang layak mendapat pengembalian dana NordVPN?

Pertama sekali, untuk mendapatkan pengembalian dana NordVPN penuh, anda perlu layak untuk melakukannya. The “tiada soalan yang ditanya” Jaminan balik wang 100% tidak’t bermakna anda boleh memohon untuknya bila-bila masa dan dalam keadaan apa pun.

Keadaan pertama adalah untuk melakukannya dalam tempoh 30 hari dari pembelian. Walau bagaimanapun, walaupun anda’kembali baik dengan tarikh akhir, anda masih boleh kehilangan kelayakan anda kerana faktor lain.

Bayaran balik kriptocurrency

Bayaran balik kriptocurrency

Oleh kerana perkhidmatan VPN semuanya tidak diketahui namanya dan privasi, anda mungkin tertanya-tanya apa yang berlaku jika anda membayar dengan cryptocurrency.

Walaupun anda mungkin tidak bernasib baik dengan ramai pesaing di hadapan ini, NordVPN melakukan pembelian semula balik melalui cryptocurrency. Anda’anda akan menerima amaun USD yang bersamaan dalam cryptocurrency yang sama.

Penggunaan terlarang dan terhad

5 sebab mengapa anda tidak boleh mendapatkan pengembalian dana NordVPN anda

1. Anda membeli langganan melalui iTunes / App Store

Jika anda membeli langganan NordVPN anda di iTunes / App Store, NordVPN tidak dapat memberikan anda bayaran balik. Anda’akan tertakluk kepada dasar pembayaran balik Apple iTunes / App Store. Oleh itu, anda’anda perlu menghubungi sokongan mereka untuk meminta bayaran balik anda.

2. Anda membeli langganan melalui penjual semula

NordVPN juga tidak boleh membayar balik sebarang pembelian yang dibuat daripada penjual semula, termasuk Amazon, BestBuy, StackSocial, dan lain-lain.

3. Anda membeli NordVPN menggunakan kad prabayar atau kad hadiah

Kad prabayar atau kad hadiah tidak boleh dikembalikan. Perlu diingat ketika membeli NordVPN.

4. Anda membatalkan akaun anda

Jika anda membatalkan langganan (berulang) anda sebelum ia tamat atau diperbaharui, anda menang’t mendapatkan bayaran balik untuk bahagian yang tidak digunakan semasa tempoh perkhidmatan anda.

5. Anda melanggar Syarat Perkhidmatan mereka

Di sana’s tiada pengembalian NordVPN untuk akaun yang telah ditamatkan kerana melanggar Syarat Perkhidmatan.

Pokoknya

Walaupun terdapat banyak sebab mengapa anda’d mahu membatalkan NordVPN atau mendapatkan bayaran balik, bernasib baik hanya terdapat beberapa langkah mudah anda’d perlu ambil untuk menyelesaikan pekerjaan.

Sudah tentu, jika anda tinggal di sebelah kanan Nord’Syarat Perkhidmatan dan tidak’t mengambil bahagian dalam apa-apa berkaitan jenayah siber, anda’anda boleh mendapatkan bayaran balik anda dalam masa beberapa hari sahaja.

Disyorkan baca:

Kajian NordVPN

Perkhidmatan VPN terbaik untuk tahun 2020

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 83