Hur man installerar NordVPN på Firestick


Från Netflix till Crunchyroll har Amazon Firestick många fantastiska appar för streaming av TV, filmer och mer. Men ingenting jämför helt med appar som Kodi och Plex som låter dig strömma nästan vad du vill på din TV. I synnerhet är en av de mest lockande sakerna med dessa appar att de låter dig se de senaste programmen och filmerna eller strömma live-kabelkanaler gratis. Om du’om en ivrig binge-watcher eller en fan av betalade kanaler som ESPN, kan dessa Firestick-appar vara en gud.

Naturligtvis har allt ett pris. Om du tittar på gratisfilmer och TV på din Firestick är priset möjligheten att åtala. När du tittar på detta innehåll kränker du ägarnas upphovsrätt. Så om du fastnar med olagliga tillägg på din Firestick, kan du få mycket problem.

Hur kan du använda din Firestick på ett säkert sätt?

Tack och lov, där’är ett mycket enkelt sätt att undvika att någonsin fastna av din internetleverantör eller myndigheterna: använd ett VPN. Kort för Virtual Private Network, en VPN ansluter dig till internet via en fjärrserver någon annanstans i världen och krypterar all din trafik. Om du använder din Firestick med ett VPN-aktiverat kommer allt du gör att vara helt doldt från din Internetleverantör och alla andra som försöker spionera på dig.

Vad’är den bästa VPN?

Vad är den bästa VPN?

Det finns många olika VPN-er tillgängliga idag’s marknad för en mängd olika plattformar, alla med sina egna för- och nackdelar. När det gäller Firestick är en av våra favorit-VPN-leverantörer den mycket populära NordVPN. NordVPN sätter din integritet och säkerhet först vid alla tidpunkter. Till att börja med erbjuder denna leverantör kryptering av militär kvalitet. De driver också en nollregistreringspolicy, så de’Jag kommer aldrig att spåra eller lagra känslig information som myndigheterna kan använda mot dig.

Dessutom erbjuder NordVPN-servrar otroligt höga hastigheter. Detta är avgörande när du’strömma om videoinnehåll på din Firestick om du vill titta på innehåll utan buffring och fördröjning. Sammantaget är NordVPN på Firestick ett bra sätt för alla Firestick-användare som vill skydda sig utan att kompromissa med prestanda.

Hur man installerar NordVPN på Firestick

Hur man installerar NordVPN på FirestickTyvärr, medan vissa VPN har en speciell app för Amazon Firestick, gör NordVPN inte’t. Tack och lov har NordVPN ett bra tillägg för Android. Och eftersom Fire-operativsystemet är byggt på Android OS är NordVPN för Android helt kompatibelt med Amazon Firestick.

Att använda NordVPN på Firestick är lika enkelt som paj. Men eftersom du kan’t använda Google Play Store på din Amazon Firestick, processen att installera appen kan vara lite svår om du inte’t har någon erfarenhet. För att hjälpa dig komma igång med ditt VPN snabbt och smidigt, vi’Vi har kondenserat processen för att installera NordVPN på Firestick i 5 enkla steg som vem som helst kan följa.

OBS! Innan du följer guiden nedan, kom ihåg att registrera dig för NordVPN. Prissättningen börjar på bara $ 3,49 per månad, och du får också en 30-dagars återbetalningsgaranti.

  1. Aktivera appar från okända källor: om du’har bara installerat appar från den officiella Amazon-butiken förut, du’Jag måste ändra dina inställningar så att du kan lägga till appar du’har laddat ner från någon annanstans på internet. Gå bara till inställningar , välj Enhet kategori, klicka sedan på Appar från okända källor. Denna inställning bör växla från AV till , vilket ger dig möjligheten att ladda ner och installera NordVPN på Fire TV direkt.
  2. Hämta Firefox Downloader: när du’har ändrat dina inställningar, nästa sak du behöver är ett sätt att ladda ner NordVPN-appen till din Firestick. Ett av de bästa sätten att få NordVPN-installationsfilen är att använda tillägget på ett lämpligt namn “Loader.” Sök efter det i den officiella Amazon-appbutiken, ladda ner och installera den. Efter det’s inställt kan du gå vidare till steg 3.
  3. Installera NordVPN-appen: att installera NordVPN på Firestick via Downloader-appen, du’Jag måste ange nedladdningslänken. I stället för att skriva in den direkta fillänken (som har en mycket lång URL), bara gå till nordvpn.com/download/android i Downloader. När sidan laddats väljer du Ladda ner .apk. Det kan ta några minuter att slutföra nedladdningen beroende på din anslutningshastighet. När det gör det, du’Jag får en fråga om du vill installera NordVPN-appen. Välj Ja och följ resten av de enkla installationsskärmarna.
    OBS: Kom ihåg att alltid ladda ner NordVPN Firestick-installationsfilen från den officiella webbplatsen. Om du installerar NordVPN på Firestick via en tredjepartsversion av .apk, kan den fyllas med virus eller scam-programvara.
  4. Öppna NordVPN: eftersom NordVPN inte är’en officiell Firestick-app kan du’t öppna det på vanligt sätt. Istället du’Jag måste gå till inställningar -> tillämpningar -> Hantera installerade applikationer. Hitta NordVPN på listan och klicka på Starta ansökan för att komma igång.
  5. Logga in på NordVPN: när du’Vi har öppnat din NordVPN Firestick-app, det sista steget är att logga in. Dina kontouppgifter kommer att vara samma som de du registrerade dig på på din telefon eller dator. Kom ihåg att du kan ansluta ditt NordVPN-konto till 6 enheter på en gång, så där’du behöver inte oroa dig för att logga ut på dina andra enheter.
    NOTERA: Om du’om du har problem med att kontrollera appen med din Firestick-fjärrkontroll kanske du vill ladda ner en Fire TV-fjärrkontrollapp till din telefon. Eftersom NordVPN-appen var designad för att användas på en pekskärm kan det vara till stor hjälp att använda en pekskärmsfjärr-app.

Och det’s it - dessa 5 enkla steg är allt du behöver för att installera NordVPN på Fire TV eller Firestick. När du har loggat in kan du välja mellan hundratals och hundratals servrar över hela världen och få omedelbar integritet. Med NordVPN, du’Jag kan äntligen njuta av det som Firestick är bäst för: titta på din favoritunderhållning utan stress, oro eller krångel.

Rekommenderad läsning:

NordVPN granskning

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =