Πώς να ακυρώσετε το NordVPN και να πάρετε μια επιστροφή χρημάτων


Αν εσύ’ve αγόρασε μια συνδρομή και θέλετε να ακυρώσετε το NordVPN ή να πάρετε μια επιστροφή χρημάτων, εσείς’Θα πρέπει να γνωρίζουμε μερικά σημαντικά πράγματα.

Από τότε που η NordVPN απέλυσε τη δωρεάν δοκιμή τους, οι χρήστες χρειάστηκε να λάβουν επιπλέον μέτρα για να ακυρώσουν ή να επιστρέψουν την αγορά τους. Ευτυχώς, αυτοί’είναι αρκετά απλή, με λίγες μόνο εξαιρέσεις.

Σήμερα’s οδηγός, εμείς’θα σας δείξει πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο NordVPN με και χωρίς επιστροφή χρημάτων και να προχωρήσετε σε ορισμένους από τους λόγους για τους οποίους δεν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων.

Πώς να ακυρώσετε το NordVPN (χωρίς επιστροφή χρημάτων)

Προκειμένου το NordVPN να ακυρώσει το σχέδιό σας, εσείς’θα πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στον ιστότοπο NordVPN. Για να γίνει αυτό, απλά κάντε κλικ στο κουμπί "Ο λογαριασμός μου" στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής σελίδας.

Αρχική σελίδα NordVPN

Όταν περιηγείστε στο Ιδιωτική και ασφαλής πρόσβαση στο διαδίκτυο (VPN) τμήμα του Οι υπηρεσίες μου σελίδα, θα δείτε ένα κουμπί με τρεις τελείες δίπλα στο Αλλαγή σχεδίου κουμπί. Κάνοντας κλικ σε αυτό το κουμπί θα εμφανιστεί ένα άλλο κουμπί το οποίο θα σας επιτρέψει να ακυρώσετε τις αυτόματες πληρωμές.

Κατάλογος προσωπικών λογαριασμών NordPVN υπηρεσιών

Θα ανοίξει ένας διάλογος επιβεβαίωσης και θα σας ρωτήσει αν πραγματικά θέλετε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας. Αν εσύ’σοβαρό να ακυρώσετε, χτυπήστε ναι.

Το’Είναι πραγματικά τόσο απλό, δεν πρέπει’δεν αντιμετωπίζετε πάρα πολλά προβλήματα που ακυρώνουν την πληρωμή σας. Οι αυτόματες πληρωμές θα σταματήσουν και η συνδρομή σας θα λήξει, αλλά μερικές φορές’δεν είναι τόσο απλό όσο καθιστά το NordVPN να ακυρώσει το σχέδιό σας. Αν ακυρώσετε τη συνδρομή σας στη μέση ενός κύκλου χρέωσης και θέλετε επιστροφή χρημάτων ή εάν εσείς’είστε δυσαρεστημένοι με την υπηρεσία ως αγοραστής για πρώτη φορά, πιθανότατα θα θέλετε τα χρήματά σας πίσω. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων από το NordVPN’η οποία θα συζητηθεί παρακάτω.

Πώς να ακυρώσετε το NordVPN και να πάρετε μια επιστροφή χρημάτων

Ευτυχώς για σας, ζητώντας επιστροφή στο NordVPN δεν είναι επιστήμη πυραύλων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την υποστήριξή τους. Αν και εσύ’δεν είστε υποχρεωμένοι να δώσετε έναν λόγο για την ακύρωσή σας, ο πράκτορας υποστήριξης μπορεί να ζητήσει πληροφορίες σχετικά με τυχόν τεχνικά θέματα που ενδεχομένως έχετε.

Εδώ’s οδηγός βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο ακύρωσης του λογαριασμού σας NordVPN και επιστροφή χρημάτων:

  1. Ανοίξτε το nordvpn.com και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας
  2. Στο κάτω μέρος της σελίδας των λογαριασμών, κάντε κλικ στην επιλογή Ακύρωση αυτόματων πληρωμών
  3. Επιλέξτε τον λόγο για τον οποίο ακυρώνετε και πιέστε Επιβεβαίωση ακύρωσης
  4. Κάντε κλικ στο Υποστήριξη στην κάτω δεξιά γωνία
  5. Επιλέξτε είτε ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ή Ζωντανή συζήτηση υποστήριξη
  6. Ενημερώστε τους για το αίτημά σας για επιστροφή χρημάτων

Θα πρέπει να λάβετε την επιστροφή χρημάτων σας εντός δύο εργάσιμες ημέρες.

Πολιτική επιστροφών NordVPN

NordVPN’Η επιστροφή χρημάτων της εταιρείας είναι συνδεδεμένη με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Βασικά, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να πάρετε τη συνδρομή και να ζητήσετε την επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το NordVPN’της εγγύησης επιστροφής χρημάτων.

Εντούτοις, ζητούσε την επιστροφή χρημάτων μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα’t εγγυώνται ότι εσείς’θα λάβω επιστροφή χρημάτων. Υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις που πρέπει να συναντήσετε και εμείς’Θα πάω πάνω από αυτά παρακάτω.

Ποιος δικαιούται την επιστροφή του NordVPN?

Πρώτα απ 'όλα, για να πάρετε μια πλήρη επιστροφή στο NordVPN, πρέπει να είστε επιλέξιμος για αυτό. ο “χωρίς ερωτήσεις” 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων δεν’t σημαίνει ότι μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για αυτήν οποιαδήποτε στιγμή και υπό οποιεσδήποτε προϋποθέσεις.

Η πρώτη προϋπόθεση είναι να το κάνετε εντός 30 ημερών από την αγορά. Ωστόσο, ακόμα κι αν εσείς’με τις προθεσμίες, μπορεί να χάσετε ακόμα την επιλεξιμότητά σας λόγω άλλων παραγόντων.

Επιστροφή κρυπτογράφησης

Επιστροφή κρυπτογράφησης

Δεδομένου ότι οι υπηρεσίες VPN αφορούν την ανωνυμία και την ιδιωτικότητα, ίσως να αναρωτηθείτε τι θα συμβεί εάν πληρώσετε με κρυπτογράφηση.

Παρόλο που μπορεί να μην έχετε τύχη με πολλούς ανταγωνιστές σε αυτό το μέτωπο, Το NordVPN επιστρέφει τις αγορές μέσω κρυπτογράφησης. Εσείς’θα λάβετε το ισοδύναμο ποσό USD με την ίδια κρυπτογράφηση.

Απαγορευμένες και περιορισμένες χρήσεις

5 λόγοι για τους οποίους δεν μπορείτε να λάβετε την επιστροφή του NordVPN

1. Αγοράσατε μια εγγραφή μέσω του iTunes / App Store

Αν αγοράσετε τη συνδρομή σας NordVPN στο iTunes / App Store, το NordVPN δεν μπορεί να σας επιστρέψει. Εσείς’θα υπόκεινται στις πολιτικές επιστροφής χρημάτων της Apple iTunes / App Store. Ως εκ τούτου, εσείς’θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξή τους για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων.

2. Αγοράσατε μια εγγραφή μέσω μεταπωλητών

Η NordVPN επίσης δεν μπορεί να επιστρέψει οποιαδήποτε αγορά πραγματοποιήθηκε από μεταπωλητές, συμπεριλαμβανομένων των Amazon, BestBuy, StackSocial κ.λπ..

3. Αγοράσατε το NordVPN χρησιμοποιώντας προπληρωμένες κάρτες ή κάρτες δώρων

Ούτε οι προπληρωμένες κάρτες ούτε οι κάρτες δώρων μπορούν να επιστραφούν. Κρατήστε αυτό κατά νου όταν αγοράζετε το NordVPN.

4. Ακυρώσατε το λογαριασμό σας

Εάν ακυρώσετε τη (επαναλαμβανόμενη) εγγραφή σας πριν λήξει ή ανανεωθεί, κερδίσατε’t λάβετε επιστροφή χρημάτων για το μη χρησιμοποιημένο μέρος της τρέχουσας περιόδου παροχής υπηρεσιών.

5. Παραβιάσατε τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών

Εκεί’καμία επιστροφή στο NordVPN για λογαριασμούς που έχουν τερματιστεί για παραβίαση των Όρων Παροχής Υπηρεσιών.

Συμπέρασμα

Ενώ υπάρχουν πολλοί λόγοι για εσάς’θέλετε να ακυρώσετε το NordVPN ή να λάβετε επιστροφή χρημάτων, ευτυχώς υπάρχουν μόνο λίγα απλά βήματα’θα πρέπει να πάρει για να κάνει τη δουλειά.

Φυσικά, αν μένετε στην καλή πλευρά του Nord’Όροι Παροχής Υπηρεσιών και don’Συμμετέχετε σε οτιδήποτε σχετίζεται με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, εσείς’θα μπορέσουμε να λάβουμε την επιστροφή σας μέσα σε λίγες μέρες.

Συνιστώμενη ανάγνωση:

Αναθεώρηση NordVPN

Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για το 2020

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 21 =