Το NordVPN δεν συνδέεται

Καθώς το ψηφιακό τοπίο συνεχίζει να εξελίσσεται, το ίδιο συμβαίνει και με την ανάγκη να προστατεύετε με συνέπεια την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα και ταυτότητα. Η χρήση ενός VPN έχει γίνει περισσότερο απαραίτητη από μια επιλογή. Το NordVPN είναι ένας πολύ αξιόπιστος παροχέας VPN’s επικεντρώθηκε στην παροχή μιας εξαιρετικά ασφαλούς υπηρεσίας’είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση.


Όπως ακριβώς και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία Ιστού, τα VPN ενδέχεται μερικές φορές να μην μπορούν να συνδεθούν, αφήνοντάς σας απροστάτευτα και το NordVPN δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό το άρθρο εξετάζει μερικά από τα πιο συνηθισμένα ζητήματα συνδεσιμότητας που μπορεί να αντιμετωπίσετε όταν χρησιμοποιείτε το NordVPN και πρακτικά βήματα για την επίλυσή τους και να αποκτήσετε ξανά την προστασία σας.

Κοινά ζητήματα που ενδέχεται να αποτρέψουν τη σύνδεση των δικτύων VPN

Πριν από τη βαθύτερη κατάδυση σε τυχόν διαδικασίες αντιμετώπισης προβλημάτων, εσείς’θα πρέπει να κατανοήσουμε τους βασικούς λόγους για τους οποίους το VPN ενδέχεται να αντιμετωπίζει προβλήματα συνδεσιμότητας. Ακολουθούν ορισμένοι από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους η εφαρμογή NordVPN μπορεί να αρνηθεί να συνδεθεί.

Έληξε συνδρομή: αν εσύ’αν προσπαθήσετε να συνδέσετε το VPN σας, ο πρώτος τόπος κλήσης πρέπει να είναι ο λογαριασμός συνδρομής σας για να δείτε αν το σχέδιό σας έχει λήξει ή εάν υπάρχουν αλλαγές εκεί που μπορεί να επηρεάσουν τη σύνδεσή σας.

Σφάλματα διακομιστή: αυτό είναι αυτονόητο όπως εσείς’ποτέ δεν θα είναι σε θέση να συνδέσετε το VPN σας αν ο διακομιστής σας’που προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε είναι μειωμένη. Αν εσύ’αν προσπαθήσετε να συνδεθείτε με κάποιο συγκεκριμένο διακομιστή, θα πρέπει να δοκιμάσετε άλλους διακομιστές για να είστε βέβαιοι’δεν είναι θέμα που σχετίζεται με το διακομιστή. Οι διακομιστές μπορεί να είναι κάτω για πολλούς λόγους, συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης και του συνωστισμού, οπότε αν αυτό είναι ο λόγος των προβλημάτων συνδεσιμότητας, μπορεί να επιλυθεί απλά χρησιμοποιώντας άλλους διακομιστές. Το NordVPN έχει πάνω από 5.700 διακομιστές για να διαλέξετε.

Ξεπερασμένες εφαρμογές: αν έχετε καταφύγει’t ενημερώσατε την εφαρμογή VPN σας για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το κάνετε όχι μόνο για να βελτιώσετε την προστασία σας αλλά και για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πρόσβαση σε διορθώσεις σε σφάλματα που μπορεί να έχουν μολύνει παλαιότερες εκδόσεις.

Πάρα πολλές ταυτόχρονες συνδέσεις: τα περισσότερα δίκτυα VPN έχουν ένα όριο στον αριθμό των ταυτόχρονων συνδέσεων που μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανά συνδρομή. Η υπέρβαση αυτού του αριθμού ενδέχεται να σας εμποδίσει να συνδέσετε με επιτυχία το VPN στη συσκευή σας. Το NordVPN σας επιτρέπει να συνδέσετε έως και έξι συσκευές ανά λογαριασμό, έτσι εάν το βρείτε εσείς’δεν μπορείτε να συνδέσετε το VPN, φροντίστε να το ελέγξετε’το οποίο δεν είναι ενεργό στις άλλες σας συσκευές, όπως τα τηλεοπτικά και τα κινητά σας gadgets. Εάν αυτό είναι το πρόβλημα, θα πρέπει να είστε σε θέση να συνδεθείτε επιτυχώς απενεργοποιώντας την εφαρμογή στις άλλες συσκευές σας για να σας κρατήσει εντός του ορίου. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε το NordVPN στο δρομολογητή σας για να έχετε απεριόριστο αριθμό συνδέσεων.

Ελέγξτε το antivirus και το τείχος προστασίας: ενώ τα δίκτυα VPN όπως το NordVPN μπορούν συνήθως να λειτουργούν παράλληλα με τα προγράμματα προστασίας από ιούς και τα περισσότερα τείχη προστασίας’ήταν γνωστό ότι εμποδίζει τους χρήστες VPN να συνδέονται με επιτυχία. Ορισμένα προγράμματα αντιμετώπισης ιών είναι επίσης γνωστό ότι επιβραδύνουν τους υπολογιστές όταν είναι ενεργό ένα VPN. Ομοίως, τα τείχη προστασίας μπορούν μερικές φορές να οδηγήσουν σε διενέξεις που διακόπτουν τις συνδέσεις VPN. Αν εσύ’δεν μπορείτε να συνδέσετε το VPN σας, απλά απενεργοποιώντας το λογισμικό προστασίας από ιούς ή το τείχος προστασίας μπορεί μερικές φορές να κάνει το τέχνασμα.

Πρωτόκολλα κρυπτογράφησης: με απλή εναλλαγή μεταξύ του πρωτοκόλλου κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί η εφαρμογή VPN, μπορεί να μπορείτε να επαναφέρετε τη σύνδεση VPN. Αυτό το πρόβλημα προκύπτει όταν το πρωτόκολλο έρχεται σε σύγκρουση με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο.

Περιορισμοί χώρας: αν εσύ’που συνδέονται από μια χώρα με περιορισμούς VPN, οι πάροχοι VPN συνήθως έχουν τις συγκεκριμένες οδηγίες τους για το τι πρέπει να κάνουν για να συνδεθούν με επιτυχία. Ορισμένοι μπορεί να σας ζητήσουν να εγκαταστήσετε την εφαρμογή πριν φτάσετε σε αυτές τις χώρες. Το NordVPN έχει συγκεκριμένες διαμορφώσεις που θα σας επιτρέψουν να συνδέσετε με επιτυχία το VPN όταν εσείς’σε ορισμένες περιοχές με περιορισμούς όπως το Χονγκ Κονγκ.

Ειδικά ζητήματα συνδεσιμότητας για το NordVPN

Τα παρακάτω είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσετε ενώ προσπαθείτε να συνδέσετε το NordVPN:

 • Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε ιστότοπους
 • Σφάλμα σύνδεσης IPv6
 • Δεν είναι δυνατή η εκκίνηση της εφαρμογής
 • αποτυχία πιστοποίησης εφαρμογής macOS
 • Σφάλματα διακομιστή
 • Περιορισμένη χρήση σε ορισμένες χώρες

Πρακτικά βήματα για την επίλυση των προβλημάτων σύνδεσης NordVPN

Αν εσύ’εξακολουθεί να αγωνίζεται να συνδεθεί με την εφαρμογή NordVPN, εμείς’v έδωσε οδηγίες σχετικά με τον τρόπο επίλυσης ορισμένων ειδικών ζητημάτων σύνδεσης και παραμένουν προστατευμένοι. Ενώ αυτό είναι αδιευκρίνιστο, εμείς’είστε σίγουροι ότι είστε εσείς’θα βρείτε τουλάχιστον ένα από αυτά χρήσιμο.

Απενεργοποιήστε το Τείχος προστασίας του Windows Defender

Αν εσύ’αν είστε χρήστης των Windows και βρίσκετε δύσκολο να ξεκινήσετε ή να συνδεθείτε στο NordVPN, ίσως χρειαστεί να απενεργοποιήσετε το Windows Defender ή τα προγράμματα προστασίας από ιούς που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας. Τα τείχη προστασίας αποκλείουν συχνά συνδέσεις VPN, καθιστώντας αδύνατη τη σύνδεση με επιτυχία.

Για να απενεργοποιήσετε το Antivirus:

 • Ξεκινήστε το Antivirus εφαρμογή
 • Παω σε Ρυθμίσεις
 • Παύση ή απενεργοποίηση ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Για να απενεργοποιήσετε το Windows Defender:

 • Πατήστε το κουμπί Windows στο πληκτρολόγιό σας και κάντε δεξί κλικ στο μενού Έναρξη
 • Κάντε κλικ στο Τρέξιμο για να ξεκινήσετε το πλαίσιο εντολών "Άνοιγμα κειμένου"
 • Τύπος firewall.cpl και πατήστε Εντάξει ή Εισάγετε
 • Κάντε κλικ στο κουμπί Απενεργοποίηση του Windows Defender και του Firewall
 • Επιλέξτε και τις δύο επιμέρους επιλογές
 • Κάντε κλικ Εντάξει

Προσπαθήστε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διακομιστών

Εάν ο διακομιστής NordVPN εσείς’η προσπάθεια σύνδεσης με αυτήν τη στιγμή είναι μειωμένη ή δεν είναι διαθέσιμη, εσείς’θα χρειαστεί να μεταβείτε σε άλλη για να επαναφέρετε τη σύνδεση VPN.

Για να το κάνετε αυτό, εσείς’θα πρέπει να:

 • Εκκινήστε την επιφάνεια εργασίας ή την εφαρμογή για κινητά
 • Εντοπίστε το Διακομιστές αυτί
 • Επιλέξτε την επιθυμητή θέση διακομιστή
 • Κάντε κλικ Συνδέω-συωδεομαι

Ρυθμίστε χειροκίνητα τη διαμόρφωση DNS του NordVPN στα Windows

Αν εσύ’μπορεί να συνδεθεί με το NordVPN, αλλά εξακολουθεί να μην μπορεί να περιηγηθεί στον ιστό ακόμη και αφού δοκιμάσει πολυάριθμους διακομιστές, ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS. Για να γινει αυτο,

 1. Εντοπίστε το Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης στον υπολογιστή σας.
 2. Κάντε κλικ στην επιλογή Αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά της οθόνης σας.
 3. Κάντε δεξί κλικ στο TAP-NordVPN Προσαρμογέας Windows V9 και επιλέξτε Ιδιότητες από τις διαθέσιμες επιλογές.
 4. Επιλέγω Πρωτόκολλο Internet Version 4 (TCP / IPv4) και κάντε κλικ στο Ιδιότητες από κάτω δεξιά.
 5. Ορίστε τη διεύθυνση DNS σε κάθε 103.86.96.100 ή 103.86.99.100
 6. Θυμηθείτε να κάνετε κλικ στο Εντάξει για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.
 7. Επαναλάβετε τα βήματα 3-5 παραπάνω για όλους τους πρόσθετους τύπους δικτύου στο Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης. Αυτοί οι πρόσθετοι τύποι δικτύου θα μπορούσαν να ονομάζονται Ethernet ή Wifi.

Ενεργοποιήστε τους κρυμμένους διακομιστές

Αν εσύ’αγωνιζόμαστε να ανοίξουμε ιστότοπους με σκληρά μπλοκ ή περιορισμούς VPN, επιτρέποντας στους διακομιστές που έχουν αποκαλυφθεί στο NordVPN να σας επιτρέπουν ιδανικά να παρακάμψετε εύκολα αυτά τα μπλοκ. Για να γίνει αυτό, απλά:

 • Εκκινήστε την εφαρμογή NordVPN
 • Αγγίξτε το Ρυθμίσεις αυτί
 • Κάντε κλικ στο Κατακερματισμένοι διακομιστές για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

Επανεγκαταστήστε την εφαρμογή

Αν εσύ’δοκιμάσατε το NordVPN σας σε άλλες συσκευές και διαπιστώστε ότι εργάζονται εκεί αλλά κερδίζουν’t να εργάζεστε σε άλλη συσκευή, θα πρέπει να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή από το κινητό σας ή την επιφάνεια εργασίας και να την εγκαταστήσετε ξανά, μεταφορτώνοντας από τον πάροχο’της επίσημης ιστοσελίδας του, του App Store ή του Play Store.

Επαναφέρετε τη σύνδεση NordVPN σας και μείνετε προστατευμένη

Μόλις εσύ’έχετε επιλύσει το θέμα συνδεσιμότητάς σας, μπορείτε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε την προστασία NordVPN σας οποιαδήποτε στιγμή’αρέσει. Εάν καμία από τις παραπάνω οδηγίες δεν ήταν σε θέση να διορθώσει τα προβλήματα σύνδεσης ή έχετε επιπλέον ερωτήματα για να συνεχίσετε, δεν θα χαθεί όλη η ελπίδα. Μπορείτε σίγουρα να επικοινωνήσετε με το NordVPN’24/7 αποκλειστική υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας στον πάροχο’της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Συνιστώμενη ανάγνωση:

Ανασκόπηση NordVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 51 =