NordVPN για Linux – Πώς να χρησιμοποιήσετε το native Linux app του NordVPN;

Όταν ακούμε για το Linux, συνηθίζουμε να συσχετίζουμε αυτό το λειτουργικό σύστημα με τους geeks, τους κωδικοποιητές και τους χρήστες υπολογιστών που προσιδιάζουν στην ασφάλεια. Μπορούμε μάλιστα να φανταστούμε έναν άντρα με γυαλιά, πιθανώς ένα καπέλο και ένα καρό πουκάμισο. Στερεοτυπία - είμαστε αρκετά καλοί σε αυτό γενικά, έτσι; Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι το Linux έχει γίνει πολύ πιο δημοφιλές από τα Windows για μια αυξανόμενη κοινότητα χρηστών. και όχι απαραίτητα μόνο για εμπειρογνώμονες πληροφορικής. Αυτός είναι ίσως ο λόγος υπάρχει τελικά μια μητρική εφαρμογή NordVPN Linux για την προστασία των χρηστών του Linux ακριβώς όπως και άλλες πλατφόρμες. Μπορείτε να αποχαιρετήσετε τις δυσκίνητες χειροκίνητες διαμορφώσεις.

Αποκτήστε τα πάντα με ένα από τα καλύτερα VPN στον κλάδο. Επωφεληθείτε από το NordVPN’s μαζική λίστα διακομιστών, άψογη καταγραφή της ιδιωτικής ζωής, και υδατοστεγή χαρακτηριστικά ασφαλείας - όλα μόνο από $ 3,49 / μήνα. Αποκτήστε το NordVPN

Το Linux έχει μερικές παραλλαγές όπως το Ubuntu, το Linux Mint και το Debian. Αλλά όλα αυτά είναι ουσιαστικά τα ίδια όσον αφορά την ασφάλεια, την ταχύτητα και την έλλειψη συλλογής δεδομένων για τον χρήστη. Με άλλα λόγια, είναι πιο ιδιωτικό και ασφαλές να χρησιμοποιεί ένα λειτουργικό σύστημα Linux παρά Windows. Ωστόσο, όταν προσθέτετε το NordVPN Linux στην εξίσωση, μπορείτε να το δοκιμάσετε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό για να μείνετε ανώνυμοι και ασφαλείς online ό, τι μπορείτε να κάνετε στην εικονική σφαίρα.

Πριν να εξηγήσουμε πώς να εγκαταστήσετε και να χρησιμοποιήσετε το NordVPN για Linux, αφήστε το’να δούμε τι έχει να προσφέρει.


Τι προσφέρει το NordVPN Linux

Δεν υπάρχουν’t πάρα πολλές υπηρεσίες VPN που μπορούν να διαθέτουν μια ειδική εφαρμογή Linux. Το NordVPN χρησιμοποιείται για την προσφορά χειροκίνητης διαμόρφωσης για το OpenVPN σε Linux, το οποίο ήταν μια σχετικά δυσκίνητη διαδικασία που ακολουθήθηκε και σίγουρα δεν ήταν τόσο εύκολη όσο η εγκατάσταση μιας μητρικής εφαρμογής NordVPN Linux σε μερικά βήματα. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα άλλα δίκτυα VPN που προσφέρουν υποστήριξη Linux σε όλους επιλέγουν να μοιραστούν τους οδηγούς εγκατάστασης για OpenVPN και IPSec με IKEv2.

Αν και τώρα είναι τρόπος ευκολότερη για τους χρήστες του Linux να εγκαταστήσουν την εφαρμογή NordVPN Linux, είναι διαφορετικό από τους άλλους πελάτες του σε μια σημαντική περιοχή: Δεν έχει γραφικό περιβάλλον (Γραφικό περιβάλλον διεπαφής χρήστη). Με άλλα λόγια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το τερματικό για να εντοπίσετε την υπηρεσία VPN αντί να χρησιμοποιήσετε το GUI, δηλαδή το μενού ή το χάρτη του για να συνδεθείτε σε ένα διακομιστή, για παράδειγμα.

Αλλά ας’s δείτε τι έχει αυτό το VPN για εσάς που το κάνει ένα από τα καλύτερα VPN για το Linux:

 • 5.700+ διακομιστές σε 60 χώρες, η οποία είναι η καλύτερη δυνατή παγκόσμια κάλυψη που μπορείτε να πάρετε σήμερα.
 • Αυστηρή πολιτική μη αρχείων καταγραφής.
 • Διακόπτης Internet / App σκοτώσει?
 • Κορυφή των χαρακτηριστικών ασφαλείας και προστασίας της ιδιωτικής ζωής, συμπεριλαμβανομένου του διπλού VPN, του κρεμμυδιού πάνω από το VPN και των κατοχυρωμένων διακομιστών.
 • Διαμορφώσιμα πρωτόκολλα Διαδικτύου βασισμένα στις ανάγκες σας. Εάν είναι ταχύτητα σύνδεσης που ακολουθείτε, χρησιμοποιήστε το UDP. Εάν το επίπεδο ασφάλειας είναι πιο σημαντικό, πηγαίνετε για TCP.
 • Το χαρακτηριστικό CyberSec σας προστατεύει από κακόβουλο λογισμικό, phishing και άλλες απειλές.
 • 6 ταυτόχρονες συνδέσεις με έναν μόνο λογαριασμό.

Το NordVPN Linux για το Netflix

Ένα από τα καλύτερα πράγματα για το NordVPN είναι ότι εξακολουθεί να κατέχει το φρούριο ενάντια στην αυστηρή ανίχνευση VPN Netflix. Ενώ πολλοί ανταγωνιστές εγκατέλειψαν τη μάχη αυτή τα τελευταία χρόνια καθώς οι διευθύνσεις IP τους αποκλείστηκαν, το VPN εξακολουθεί να διαθέτει αποκλειστικούς διακομιστές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς σφάλμα. Δεδομένου ότι το NordVPN είναι επίσης αρκετά καλό στο μέτωπο ταχύτητας, οι χρήστες απολαμβάνουν απρόσκοπτη ροή υψηλής ποιότητας όχι μόνο από το Netflix αλλά και από άλλα κέντρα μέσων μαζικής ενημέρωσης, όπως το BBC iPlayer, το Hulu κ.ο.κ..

Διαβάστε περισσότερα για το NordVPN για το Netlfix

NordVPN Linux για torrenting

Μια άλλη δύναμη αυτής της υπηρεσίας VPN είναι ότι έρχεται με αποκλειστικούς διακομιστές P2P, τα οποία βελτιστοποιούνται για μεγάλη κατανομή αρχείων. Αυτό κάνει την εμπειρία σας BitTorrent ή uTorrent όλο ασφαλέστερη. Ορισμένες χώρες όπως η Αυστραλία δεν είναι οπαδοί του torrenting? μπλοκάρουν ακόμη δεκάδες ή πάνω από εκατό ιστοσελίδες που τρέχουν. Έτσι, ακόμα κι αν δεν είστε’t διαπράττεται παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, οι χείμαρροι σας ημέρες θα μπορούσαν να τελειώσουν με αυστηρότερους και αυστηρότερους κανόνες για την κοινή χρήση μέσων σε απευθείας σύνδεση. Αυτό συμβαίνει όταν ένα κορυφαίο VPN όπως το NordVPN έρχεται βολικό.

Διαβάστε περισσότερα για το NordVPN για Torrenting

NordVPN Linux για τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο

Οι χρήστες σε ορισμένες περιοχές δεν είναι απλά τόσο τυχεροί όσο άλλοι. Η χώρα σας μπορεί να λογοκρίνει και να αποκλείει συγκεκριμένους ιστότοπους, εφαρμογές παιχνιδιών καθώς και πρόσβαση σε παιχνίδια στο διαδίκτυο που δεν έχουν βρει αρκετά ηθικά από την κυβέρνησή σας. Και αυτό’όταν είστε κάπως αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ξεμπλοκάρετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Το’είναι πιθανό οι διεθνείς διακομιστές NordVPN να έχουν λανθάνουσες περιόδους μερικές φορές πάνω από 200ms, ανάλογα με την τοποθεσία σας και τον διακομιστή στον οποίο συνδέεστε. Ωστόσο, οι ταχύτητες σύνδεσης είναι συνήθως περισσότερο από αρκετές για όλες τις ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένου του online gaming. Ενώ το NordVPN σίγουρα δεν είναι το ταχύτερο στην αγορά, η υπηρεσία αυτή είναι αρκετά σταθερή και αξιόπιστη από κάθε άποψη.

NordVPN Linux για την Κίνα

Στις αρχές του 2018, η Κίνα απαγόρευσε όλα τα VPN και μόνο επιτρέπει σε μια χούφτα κυβερνητικά εγκεκριμένους παρόχους να λειτουργούν πέρα ​​από το Great Firewall της Κίνας κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Αυτό προφανώς μείωσε τον αριθμό των υπηρεσιών VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια και ανώνυμα στο βασίλειο της λογοκρισίας.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN για Linux στην Κίνα και όχι απαραίτητα επειδή η κυβέρνηση εγκρίνει. Αυτό το VPN συνοδεύεται κατακερματισμένους διακομιστές, τα οποία είναι πολύ χρήσιμα στην Κίνα, καθώς η κρυπτογραφημένη διακίνηση VPN θα ειδοποιεί αμέσως τις αρχές. Και, εσύ’Δεν θέλω να χάσετε με τους λογοτέχνες της λογοκρισίας, σωστά?

Φυσικά, η Κίνα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου λογοκρισίας και σίγουρα δεν είναι μόνη όταν πρόκειται για επιτήρηση και αποκλεισμό περιεχομένου. Το Ιράν, η Ρωσία και η Τουρκία είναι επίσης χώρες όπου θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ποια υπηρεσία VPN επιλέγετε να προστατεύσετε την ανωνυμία σας.

Διαβάστε περισσότερα για το NordVPN στην Κίνα

7 βήματα για την εγκατάσταση του NordVPN σε Linux

Το NordVPN εντάχθηκε τελικά στη χούφτα των παρόχων VPN που διαθέτουν μια ειδική εφαρμογή Linux, τον Αύγουστο του 2018. Πρόκειται για εξαιρετικά νέα για όσους μπορούν’t χειροκίνητες διαμορφώσεις, οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν ως μία μόνο επιλογή για τη χρήση του NordVPN με Linux. Αν και μπορείτε να επιλέξετε να ρυθμίσετε το λειτουργικό σας σύστημα με το πρόγραμμα NordVPN με μη αυτόματο τρόπο, η λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής Linux είναι σίγουρα πολύ πιο εύκολη και ταχύτερη.

Ακολουθήστε αυτά τα 7 βήματα για να εγκαταστήσετε το NordVPN σε Linux:

 1. Κάντε λήψη της εφαρμογής Linux από τον επίσημο ιστότοπο: απλά επιλέξτε το Μενού εφαρμογών VPN και κάντε κλικ στο Εικονίδιο Linux
 2. Ανοίξτε το τερματικό γραμμής εντολών (Ctrl + Alt + T) και εκτελέστε την ακόλουθη εντολή: sudo apt-get install / [η διαδρομή λήψης σας πηγαίνει εδώ] /nordvpn-release_1.0.0_all.deb
 3. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης ρίζας όταν σας ζητηθεί και περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση πριν προχωρήσετε.
 4. Ενημερώστε τη λίστα πακέτων apt-get πληκτρολογώντας: sudo apt-get update
 5. Εγκαταστήστε την εφαρμογή NordVPN Linux: sudo apt-get install nordvpn
 6. Συνδεθείτε στο λογαριασμό NordVPN: Σύνδεση nordvpn
 7. Συνδεθείτε σε έναν βέλτιστο διακομιστή NordVPN: σύνδεση nordvpn

Εάν ακολουθήσετε αυτά τα παραπάνω βήματα, θα πρέπει να έχετε την εφαρμογή VPN Linux εγκατεστημένη σε λίγα λεπτά.

Πώς να ρυθμίσετε το Linux NordVPN χειροκίνητα

Ακριβώς επειδή θα μπορούσατε να είστε ένας σκληροπυρηνικός κωδικοποιητής που προτιμά να κάνει τα πράγματα χειροκίνητα, αποφασίσαμε να μοιραστούμε επίσης τα χειροκίνητα βήματα ρύθμισης παραμέτρων. Έτσι, όποτε εσύ’είστε έτοιμοι, εδώ’s πώς να ρυθμίσετε το Linux NordVPN με μη αυτόματο τρόπο:

 1. Ανοίξτε το τερματικό (Ctrl + Alt + T) και εγκαταστήστε το πρόγραμμα-πελάτη OpenVPN πληκτρολογώντας: sudo apt-get install openvpn
  Ενδέχεται να σας ζητηθεί να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης, οπότε καταχωρίστε αυτόν που χρησιμοποιήσατε για τη δημιουργία του λογαριασμού σας.
 2. Μεταβείτε στον κατάλογο παραμέτρων OpenVPN εκτελώντας την εντολή: cd / etc / openvpn
 3. Κατεβάστε τα αρχεία ρυθμίσεων OpenVPN με αυτήν την εντολή: sudo wget https://downloads.nordcdn.com/configs/archives/servers/ovpn.zip
  Μπορεί να πάρετε ένα “Σφάλμα: Το πιστοποιητικό ‘nordvpn.com’ δεν είναι αξιόπιστη” μήνυμα λάθους. Εάν συμβεί αυτό, απλά εγκαταστήστε το “πιστοποιητικά ca” πακέτο εισάγοντας: sudo apt-get install ca-certificates
 4. Είναι επίσης πιθανό να μην το κάνετε’t έχετε εγκαταστήσει το πακέτο unzip. Για να το εγκαταστήσετε, εκτελέστε αυτήν την εντολή: sudo apt-get install unzip
 5. Τώρα, εξαγάγετε το “config.zip” αρχειοθέτηση τρέχοντας: sudo unzip ovpn.zip
 6. Διαγράψτε τα αρχεία που κερδίσατε’t χρειάζεται πλέον: sudo rm ovpn.zip
 7. Ανοίξτε το φάκελο όπου είναι οι διαμορφώσεις διακομιστή (ovpn_udp ή ovpn_tcp): cd / etc / openvpn / ovpn_udp / ή cd / etc / openvpn / ovpn_tcp /
 8. Αν θέλετε να ελέγξετε την πλήρη λίστα των διαθέσιμων εξυπηρετητών, πληκτρολογήστε αυτήν την εντολή: ls -al
 9. Επιλέξτε έναν διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Δεδομένου ότι υπάρχουν 5.100 εξυπηρετητές για να επιλέξετε από, ίσως να θέλετε να πάτε με ένα συνιστώμενο. Επισκεφθείτε τον ιστότοπο του NordVPN για να δείτε τι προτείνει ο παροχέας αυτός για εσάς βάσει της προτιμήσεώς σας. Για αυτό το παράδειγμα, επιλέξαμε να πάμε μαζί μας.
 10. Ξεκινήστε το OpenVPN με μια επιλεγμένη διαμόρφωση με αυτές τις εντολές:
  sudo openvpn [όνομα αρχείου]
  sudo openvpn us1049.nordvpn.com
  sudo openvpn /etc/openvpn/ovpn_udp/us1049.nordvpn.com
 11. Τώρα, αν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο NordVPN.
 12. Για να αποσυνδεθείτε από τη σύνδεση OpenVPN, απλώς ξεκινήστε το τερματικό και πατήστε Ctrl + C στο πληκτρολόγιό σας.

Πώς να ρυθμίσετε το NordVPN με το Linux Network Manager

Ακόμη άλλη επιλογή για να χρησιμοποιήσετε το NordVPN σε Linux είναι μέσω του Network Manager (Ubuntu Unity). Εδώ’s πώς μπορείτε να το ρυθμίσετε:

 1. Ξεκινήστε το τερματικό (Ctrl + Alt + T) και εγκαταστήστε το Network Manager εκτελώντας αυτήν την εντολή: sudo apt-get εγκαταστήστε το network-manager-openvpn-gnome
  Ενδέχεται να σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας.
 2. Μετά την εγκατάσταση, πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του διαχειριστή με την εξής διαδικασία: sudo service network-manager restart
  Αν αυτό δεν συμβαίνει’t, ίσως χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.
 3. Τώρα, ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού σύνδεσης στο Internet κάνοντας κλικ στο διπλό εικονίδιο βέλους στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας και επιλέξτε το Επεξεργασία συνδέσεων επιλογή.
 4. Αγγίξτε το Προσθήκη κουμπί στο παράθυρο "Συνδέσεις δικτύου".
 5. Επιλέξτε τον παρακάτω τύπο σύνδεσης όταν σας ζητηθεί: Εισαγάγετε μια αποθηκευμένη διαμόρφωση VPN…
 6. Πάτα το Δημιουργώ… κουμπί.
 7. Τώρα, επιλέξτε ένα αρχείο ρυθμίσεων για εισαγωγή από το φάκελο όπου το αποθηκεύσατε προηγουμένως. Αν έχετε καταφύγει’t έβαλε ένα αρχείο ρυθμίσεων για το διακομιστή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στο Σελίδα διακομιστών στον επίσημο ιστότοπο. Αφού επιλέξετε έναν συνιστώμενο ή επιθυμητό εξυπηρετητή, απλά κάντε κλικ στο Εμφάνιση συνδέσμου διαθέσιμων πρωτοκόλλων για να επιλέξετε και να κάνετε λήψη του επιθυμητού αρχείου ρυθμίσεων.
 8. Πάτα το Ανοίξτε το κουμπί για να εισαγάγετε το αρχείο διαμόρφωσης που έχετε επιλέξει.
 9. Στο αναδυόμενο παράθυρο, εισαγάγετε τα διαπιστευτήρια του λογαριασμού σας στο NordVPN (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) και κάντε κλικ στο κουμπί Αποθηκεύσετε.
 10. Ανοίξτε ξανά το μενού συνδέσεων κάνοντας κλικ στο διπλό εικονίδιο βέλους και επιλέξτε το Επιλογές σύνδεσης VPN αυτή τη φορά.
 11. Επιλέξτε τον επιθυμητό εξυπηρετητή σας από τη λίστα και είστε καλό να πάτε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το NordVPN σε Linux

Λοιπόν, η έλλειψη γραφικής διασύνδεσης καθιστά τη χρήση του NordVPN σε Linux λίγο ενοχλητική καθώς πρέπει να πληκτρολογείτε όλες τις εντολές στο τερματικό. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στις ρυθμίσεις προγράμματος-πελάτη Linux NordVPN, πληκτρολογήστε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες διαθέσιμες εντολές:

 • Συνδεθείτε στην εφαρμογή σας NordVPN Linux: login nordvpn
 • Σύνδεση σε διακομιστή VPN: nordvpn connect ή nordvpn c
 • Αποσύνδεση από διακομιστή: Αποσύνδεση nordvpn ή nordvpn d
 • Ρυθμίστε την εφαρμογή σας: Nordvpn set ή nordvpn s
 • Καταχωρίστε τις τρέχουσες ρυθμίσεις VPN: ρυθμίσεις nordvpn
 • Ελέγξτε την κατάσταση σύνδεσης: κατάσταση nordvpn
 • Ανανέωση της λίστας διακομιστών: ανανέωση του nordvpn
 • Εμφάνιση της λίστας χωρών: χώρες του Nordvpn
 • Εμφάνιση της λίστας εντολών ή της βοήθειας για μια εντολή: nordvpn help ή nordvpn h
 • Αποσυνδεθείτε από το VPN σας: Αποσύνδεση nordvpn

Συνολικά, μπορούμε να πούμε ότι το NordVPN είναι σίγουρα μια σταθερή και αξιόπιστη επιλογή για το Linux. Το’είναι σε θέση να σας αν θέλετε ένα από τα καλύτερα στην αγορά ή είστε εντάξει με μια λιγότερο ιδιωτική και πιο αργή υπηρεσία.

Συνιστώμενη ανάγνωση:

Αναθεώρηση NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =

Adblock
detector