NordVPN-palvelimet vuonna 2020


Viimeisin päivitys: 08.23.2019

Virtuaali yksityinen verkko voi tukea monia erilaisia ​​protokollia ja siinä on useita suojakerroksia IP- ja DNS-vuotojen välttämiseksi, mutta jos siinä on vain muutama palvelin, se ei yksinkertaisesti toimi. Tämä on yksi syy siihen, miksi monet VPN-palveluntarjoajat yrittävät saada mahdollisimman monta palvelinta, samalla kun käyttävät laskentaansa myyntipisteenä houkutella uusia asiakkaita. Ja vaikka se’On vaikea kiistää palvelimien määrän merkitystä’s tärkein verkon laatu ja leviäminen. Että’siksi me’tarkastelemme tarkemmin NordVPN-palvelimia nähdäksesi, ovatko heidän itsensä julistamat “Paras VPN-palvelinluettelo sijainnillesi” on väärentämässä sitä tai tekemässä sitä.

Kuinka monta NordVPN-palvelinta on olemassa?

Vaikka palvelimien laatu on tärkeämpää kuin määrä, on piste, jossa kilpailu yksinkertaisesti häviää numeroiden vuoksi. Ja NordVPN, jolla on yli 5700 palvelinta, sattuu olemaan ehdoton johtaja tällä alueella. Lähin etsijä on CyberGhost VPN, jossa on 4 900+ palvelinta, kun taas ExpressVPN, Yksityinen Internet-yhteys ja TorGuard ovat jäljessä melkein yli 3000 kierrosta. Kun näemme NordVPN: n jatkuvan paranevan näitä lukuja, uskomme, että tilanne ei muutu pian.

Palvelimia Euroopassa: 2 400+

Maa Määrä P2P sotkettu Omistettu IP Tupla-VPN Sipuli yli VPN
Yhdistynyt kuningaskunta 600+ + + + +
Alankomaat 200+ + + + + +
Saksa 200+ + + +
Ruotsi 200+ + + +
Ranska 200+ + + +
Sveitsi 100+ + + + +
Tanska 70+ +
Norja 70+ +
Belgia 70+ +
Italia 60+ + +
Puola 50+ +
Tšekin tasavalta 40+ +
Espanja 40+ +
Irlanti 40+ +
Suomi 40+ +
Serbia 40+ +
Itävalta 30+ +
Luxemburg 30+ +
slovakia 20+ +
Islanti 10+ +
Portugali 10+ +
Romania 10+ +
Bulgaria 10+ +
Latvia 10+ +
Viro 10+ +
Unkari 10+ +
Kreikka 10+ +
Ukraina 9 +
Albania 7 +
Kypros 7
Kroatia 6 +
Moldova 5 +
Bosnia & Hertsegovina 4 +
Slovenia 4 +
Georgia 3 +
Pohjois-Makedonia 2 +
Yhdysvallat 1 +

Palvelimia Aasian ja Tyynenmeren alueella: 600+

Maa Määrä P2P sotkettu Tupla-VPN
Australia 200+ +
Japani 150+ + +
Singapore 100+ + +
Hongkong 80+ + +
Uusi Seelanti 30+ +
Indonesia 10
Etelä-Korea 10
Vietnam 10
Taiwan 8 +
Thaimaa 5
Vietnam 9

Palvelimia Amerikassa: 2 400+

Maa Määrä P2P sotkettu Omistettu IP Tupla-VPN
Yhdysvallat 1900+ + + + +
Kanada 400+ + + +
Brasilia 30+ +
Argentiina 10+
Costa Rica 10+
Meksiko 10+ +
Chile 6

Palvelimia Afrikassa, Lähi-idässä ja Intiassa: 100+

Maa Määrä P2P sotkettu
Etelä-Afrikka 30 +
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat 20+ +
Intia 20+ +
Turkki 10+ + +
Israel 10+ +
Egypti 3 +

Toinen kohta muistaa laskettaessa VPN-palvelimia on, että kaikki niistä eivät ole fyysisiä tai erillisiä palvelimia. Se’on helppo kasvattaa kokonaismäärää käyttämällä virtuaalisia yksityisiä palvelimia (VPS), jotka ovat käynnissä koneessa, joka jakaa resursseja monien muiden virtuaalipalvelimien kanssa. Luonnollisesti VPN-palveluntarjoajat eivät halua myöntää virtuaalipalvelimien käyttöä, mutta jotkut väittävät, että heillä on vain fyysisiä palvelimia. Esimerkiksi Astrill-palvelinluettelossa on vain yli 300 palvelinta, mutta ne kaikki on omistettu.

Mitä tulee NordVPN: ään, se ei’t uskalla, että kaikki heidän palvelimensa ovat fyysisiä (me’d järkyttynyt, jos kaikki 5700 olisi), mutta taas siellä’Niitä on niin paljon, että edes osa VPS: stä ei toimi’t tehdä koko astiasta mautonta. Lisäksi se’on normaalia, että fyysisen käytön aikana on joitain virtuaalisia palvelimia, mikä olisi ongelmallista (ts. Kiinassa) tai kun virtuaalipalvelin pystyy tarjoamaan paremman yhteyden.

Joten miksi meillä on’puhutaanpa jopa kilpailijoista, kun NordVPN on mailin päässä ja jolla ei ole suunnitelmia pysähtyä? No, kuten aiemmin mainittiin, laatu on tärkein asia palvelinluettelossa. Me’Olen jo keskustellut fyysisten ja virtuaalisten palvelimien vaikutuksista. Nyt se’on aika nähdä, kuinka hyvin ne ovat levinneet maan päälle’s kuori.

Palvelimet leviävät nopeammin kuin palo

NordVPN-palvelimen sijaintikartta

Asiakkaan ja palvelimen välinen etäisyys on yksi avaintekijöistä, jotka vaikuttavat yhteyden viiveeseen ja nopeuteen. Se’Okei, jos VPN-palveluntarjoajallasi on palvelin muutaman sadan mailin päässä sinusta. Mutta entä jos palvelin kaatuu? Yhtäkkiä sinä’Jäljellä ei ole vaihtoehtoa, joka voi tarjota saman kaistanleveyden suoratoistoa tai pelaamista varten. Joten vaikka yleinen leviäminen on välttämätöntä VPN-palvelusi käyttämiselle ympäri maailmaa, tiheys määrää, onko sinä’Voin käyttää sitä tehokkaasti.

Mihin NordVPN-palvelimet ovat keskittyneet?

Koska hihnan alla on 5700+ palvelinta, NordVPN näyttää näyttävän voivan peittää koko planeetan. Sen sijaan se valitsee alueet, joilla on suurin asiakaskunta (Pohjois-Amerikka ja Eurooppa).

Kaikista 60 maasta, joissa NordVPN-palvelimet sijaitsevat, kaksi kolmasosaa on edellä mainituilla alueilla. Samaan aikaan sen suurimmalla kilpailijalla, ExpressVPN: llä, on “vain” 3000 yli palvelinta, mutta käyttää niitä 94 maassa, mikä vähentää NordVPN: n määrää entisestään’s dispersio. Ja jos lasketaan todelliset palvelimet, jotka ovat Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa (vastaavasti 2 421 ja 2 485), me’näen sen’lähes 86%, joten 818 palvelinta jää muulle maailmalle.

Vaikka tällaiset suhteet saattavat aluksi vaikuttaa äärimmäisiltä, ​​niin’Se on melko yleinen kaikissa VPN-palveluntarjoajissa. Joillakin Astrillin kaltaisilla VPN-palveluntarjoajilla on jopa viidennes palvelimistaan ​​Aasiassa 7 prosentin sijasta NordVPN: stä..

Oseania on tärkeä englanninkieliset markkinat, joten NordVPN’Palvelinluettelo on suhteellisen pidempi tällä alueella - 276 tai 4,8%, mikä voittaa helposti CyberGhostin alle 2%: lla.

Lopuksi, kasvavat markkinat Intiaa, Lähi-itää ja Afrikkaa palvelee 115 palvelinta, mikä on hiukan yli 2%. Jälleen kerran’on parempi kuin CyberGhost’s: llä on 60 palvelinta tai 1,2%.

Joten vaikka se’Ei ole aina oikeudenmukaista verrata eri VPN-palveluntarjoajia, kun me emme’Tietää kuinka moni heidän palvelimistaan ​​on fyysisiä tai virtuaalisia, se näyttää silti kartalla on aukkoja, joissa NordVPN’läsnäolo voitiin tuntea enemmän.

NordVPN-palvelimen nopeus

Perustuu maiden ja palvelimien määrään, NordVPN: llä ei pitäisi olla ongelmia, jotka tarjoavat hyvän tai jopa erittäin hyvän nopeuden käyttäjille useimmissa paikoissa. Ja itse asiassa se tarjoaa mahtavia nopeuksia laajalla maantieteellä. Tästä huolimatta se’Se ei ole nopein palvelu planeetalla. Esimerkiksi se menettää muun muassa ExpressVPN: n (hieman).

Nopeus on yksi vaikeimmista perusteista arvioida VPN: ää. Alkaen sijainnistasi ja Internet-palveluntarjoajalta, jatkamalla testiaikaa ja toistojen lukumäärää ja lopettamalla laitteistollasi - tekijöitä on aivan liian paljon huomioon otettavaksi. Siksi, sinun pitäisi testata nopeus itse ja katso, onko ero verrattuna VPN-yhteyteen vähemmän liian suuri tarpeitasi varten.

NordVPN-palvelimet ja suoratoisto

Missä NordVPN’Järjestelmän jatkuvasti kasvava palvelimien lukumäärä todella auttaa Netflixin vapauttamisessa. Ja me’puhumme paitsi Yhdysvaltain kirjastosta, johon pääsimme ja siirrämme Euroopasta Ultra HD: ssä. Iso-Britannia, Kanada, Japani, Australia ja Alankomaat olivat myös saatavana, joten NordVPN oli loistava valinta Netflix-faneille. Lisäksi tämä koskee muita suoratoistoalustoja, kuten BBC iPlayer tai Hulu. Kodi-käyttäjien tulisi myös iloita - NordVPN: n avulla’Maantieteellistä vapauttamiskykyä, heidän tulisi kyetä saamaan irti tästä työkalusta.

NordVPN-palvelimet sallivat torrentin

Vaikka et voi torrentia NordVPN: n kanssa ollessasi yhteydessä mihinkään palvelimeen, tämä on oman eduksesi. NordVPN’s P2P: lle optimoidut palvelimet sijoitetaan strategisesti sellaisiin maihin kuin Kanada tai Alankomaat, joissa on vapaampi lähestymistapa torrenttiin. Kun yhteys näiden palvelimien kanssa, P2P-liikenne voitti’t olla tukossa tai kuristunut. Lisäksi siellä on’s Ei tiedonsiirtorajoitusta käytettäessä NordVPN-palvelimia, joten Ainoa asia, joka voi estää sinua menestyksekkäästä torjunnasta NordVPN: n kanssa, olet sinä. Jos haluat silti saada lisätietoja, tutustu artikkeliin torrentista NordVPN: n kanssa.

Suositeltu lukema:

NordVPN-arvostelu

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − 91 =