Slik installerer du NordVPN på Kodi


Kodi er sannsynligvis verden’s underholdnings-streaming-app, som lar TV-eiere gjøre om settene sine til portaler, noe som fører til et stort bibliotek med underholdende innhold. Fra de nyeste filmene og TV-programmene til sport og klassikere’er alt der for Kodi-fans å glede seg over.

Imidlertid, det’Det er også viktig å bruke Kodi trygt. Kodi blir regelmessig angrepet fra rettshåndhevelsesorganer og rettighetshavere, så brukerne bør alltid holde aktiviteten sin så privat som mulig - og at’der virtuelle private nettverk som NordVPN kommer godt med.

Hva er det som gjør en NordVPN Kodi-kombinasjon så tiltalende?

NordVPN er en av verden’s ledende VPN-er, som tilbyr over 5 700 servere, super raske hastigheter, 256-bit AES-kryptering, uslåelig beskyttelse mot IP-lekkasjer, og mange tilleggsfunksjoner som gjør det enkelt å bruke, raskt og effektivt.

Men det gir også spesifikke fordeler for Kodi-brukere som skiller det fra mengden. Nulllogging og full anonymisering betyr at uansett hva du streamer via Kodi-bokser, vil forbli konfidensiell. Så du kan legge til uansett film- og TV-biblioteker du foretrekker, og glemme å bli offer for opphavsrettshåndhevelse. Det samme gjelder sportsbegivenheter som EPL-inventar eller Testkricket.

Og programvaren som brukes av NordVPN er helt egnet for Kodi’s grensesnitt, med sømløst oppsett og den type klienter, til og med brukere på inngangsnivå som vil kunne bruke.

Så hvordan kan du konfigurere NordVPN på Kodi? La’s dykk ned i detaljene og hjelper deg å beskytte strømmen din med den beste VPN tilgjengelig.

Slik installerer du NordVPN på Kodi: en trinnvis guide

Hvis du liker lyden av å bruke NordVPN for Kodi-streaming, er det’det er ikke vanskelig å lage en fungerende konfigurasjon. Men du må følge visse trinn i rekkefølge. Og hvis du tar feil beslutningsoppsett, kan kvaliteten på beskyttelsen din lide, så prøv å få alt riktig.

1. Last ned NordVPN-klienten

Før du gjør noe annet, du’Jeg må kjøpe et abonnement på NordVPN og laste ned klienten. Når det gjelder betalingen, kan du gjøre anonyme transaksjoner ved hjelp av cryptocurrency, eller bruke standard kredittkort blant andre alternativer - det’er opp til deg.

Når du velger en pakke, er det fornuftig å kjøpe på lang sikt. Månedlige priser dypper dramatisk når du velger 1 eller 2-årige planer. Dessuten, hvis du ikke gjør det’Som tjenesten tilbyr NordVPN en sjenerøs 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Så husk å innløse den hvis du er det’t 100% fornøyd.

På dette stadiet har du et par installasjonsalternativer som vi’Jeg ser etter tur.

2. Konfigurer NordVPN på Kodi via NordVPN-klienten

Det første alternativet er å bruke NordVPN-klienten. Dette er det enkleste av de to alternativene og fungerer bra hvis Kodi er installert på skrivebordet eller den bærbare datamaskinen.

 1. Last ned NordVPN-klienten
 2. Åpne klienten og skriv inn dine NordVPN-påloggingsdetaljer. Ikke åpne Kodi før VPN, da dette kan svekke IP-beskyttelsen din.
 3. Velg en server som passer dine behov. Hvis du vil jobbe rundt geo-blokkering, kan du prøve servere i andre deler av verden.
 4. Når forbindelsen er opprettet, minimerer du bare klienten og fyrer opp Kodi. Du bør nå glede deg over total IP-lekkasjebeskyttelse og NordVPN Kodi-kryptering.

3. Bruk VPN Manager for å installere NordVPN for Kodi

Den andre ruten er å bruke Kodi’egen programvare for å integrere NordVPN i streaming. Dette alternativet er det du skal velge om du har Kodi installert på en eske eller annen digital enhet. Den’er litt mer sammensatt, men hvis du følger retningslinjene nedenfor, burde du ha det bra.

 1. Det første trinnet er å last ned Zomboided Repository, som inkluderer VPN-sjef. Du skal kunne finne filene du trenger her, der de er lagret i .zip-format.
 2. Når .zip-en er lastet ned, kan du overføre den til en USB-pinne og koble pinnen til Kodi-enheten.
 3. Last opp Kodi frontend og naviger til Tilleggsmeny.
 4. Du bør se et boksliknende ikon øverst til venstre. Dette er pakkeinstallasjonsikonet, og du’Jeg må klikke på det.
 5. Velg alternativet til neste meny Installer fra zip-fil
 6. Når valgt filmeny vises, gå til USB-pinnen og Velg Zomboided .zip-fil.
 7. Velge Installer fra depot->Zomboided add on repository->tjenester->VPN-sjef for OpenVPN.
 8. Nå klikker du på Installere og VPN-sjefen legges til i Kodi.
 9. Gå tilbake til Kodi-forsiden og naviger til Add-Ons menyen igjen. Nå velger du innstillinger Meny.
 10. På denne menyen kan du legge inn dine NordVPN-påloggingsdetaljer og bytte noen få protokollalternativer (don’t bry deg om dem for nå).
 11. Når du’har lagt inn påloggingsdetaljene dine, trykk OK. Gå nå til VPN-tilkoblinger meny og velg Første VPN-tilkobling.
 12. NordVPN-detaljene dine skal da valideres, og du kan velge en server som passer dine behov.

Du skal nå være i gang og være fullstendig beskyttet av NordVPN Kodi-kryptering. Som vi sa tidligere, er det andre alternativet mye mer sammensatt og tidkrevende, men det er definitivt å foretrekke for de fleste Kodi-brukere. På denne måten, når du laster inn Kodi, blir VPN-beskyttelsen automatisk utløst. Så du vant’Jeg trenger ikke å huske å laste opp NordVPN hver gang du vil streame en Game of Thrones-episode.

Hvorfor skal du bruke NordVPN til Kodi-streaming?

Nå som vi vet hvordan vi installerer NordVPN på Kodi, det’er viktig å gjenta hvor verdifull VPN-beskyttelse kan være. Mange av addonene som brukes av Kodi skjørt over ulovlighetens grenser, og det er alltid en sikkerhetsrisiko involvert i å bruke dem. Med en VPN reduseres risikoen massivt.

Og når du samler muligheten til å jobbe rundt geoblokkere, er det å ha en pålitelig VPN ganske enkelt en brainering.

Anbefalt lest:

NordVPN anmeldelse

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 87 = 97