Okta gjennomgang

Der’er en myriade av alternativer til vår disposisjon når vi ønsker å administrere passordene våre på nettet. Dusinvis av forskjellige tjenester eksisterer for å opprette og administrere identiteter på nettet, men dette kan fortsatt bli komplekst når vi trenger visse ting fra våre online identitetsadministrasjonstjenester.


Okta passordbehandling er en del av det større Okta identitetsstyringsnettverket og gir en omfattende løsning for sikker og sikker håndtering av passord for et bredt spekter av applikasjoner. Med det utmerkede integrasjonspotensialet som Okta kommanderer, kommer det ikke som noen overraskelse at det er et av de mest anerkjente navnene i identitetsstyring i dag.

For å få et inntrykk av hva dette selskapet kan gjøre for oss, la’s ta en titt på noen av de forskjellige fordeler og ulemper som Okta passordbehandling tilbyr.

Fordeler og ulemper

Som enhver passordhåndteringstjeneste, er det ting å like med Okta, så vel som noen områder der de har en tendens til å komme til kort. Heldigvis Okta’Det store omdømmet til navnet viser gjennom denne avdelingen, ettersom funksjonene er ganske omfattende, mens ulempene er minimale.

Pros:

  • Ledelse av mobilenheter. Okta lar deg eksternt overvåke og administrere tillatelser for mobile enheter som er inkludert i tjenesten din. Dette lar deg tydelig se og administrere tilkoblinger og legitimasjon for alle teammedlemmene du har tilkobling via mobile plattformer.
  • Okta lar deg gjøre det angi geografiske soner for nettverks, for å tilordne nettverksomkretser for økt sikkerhet.
  • Okta gir omfattende rapportering for alle slags beregninger, inkludert bruksstatistikk og mistenkelig aktivitet.
  • Tillater brukere å administrere identiteter og attributter med letthet.
  • Flere identitetsleverandørers funksjonalitet. Dette betyr at brukere i nettverket ditt vil kunne bruke tredjeparts sosial identifikasjon (for eksempel Facebook) for å bekrefte identiteten deres.

Som du kan se, tilbyr Okta passordbehandling et omfattende sett med funksjoner som går langt utover standardene for de fleste passordhåndteringstjenester. Når det er sagt, ville det ikke’t være en veldig avrundet anmeldelse uten å erkjenne noen av ulempene, også.

Ulemper

  • Noen funksjoner, for eksempel støtte fra leverandøren av sosial identitet, er eksperimentell, og fungerer kanskje ikke slik det var ment noe av tiden.
  • Autentisering for funksjonene som krever lokal AD krever dyr maskinvare.

Som du kan se, er dette mest nit-kresen ulemper, eller de som berører større selskaper som er mer forberedt på å takle dem. Fordelene oppveier fortsatt langt ulempene, spesielt hvis teamet eller selskapet ditt er stort nok til å utnytte Okta til fulle’s omfattende funksjonalitet.

Tekniske spesifikasjoner

Okta identitetsstyringsnettverk har en omfattende liste over gode funksjoner, som gir et relativt brukervennlig grensesnitt for å lage, lagre og administrere passord for team av profesjonelle. Disse inkluderer automatisk påloggingsfunksjoner, autentisering med flere faktorer og omfattende sikkerhetsforholdsregler.

Okta sysselsetter Microsoft mye’s Active Directory-programvare for å administrere brukerpassord og autentisering, samtidig som den kan integrere et bredt spekter av tjenester. Okta lar også brukere synkronisere passord på tvers av enorme sikkerhetsnettverk, i tillegg til å benytte tredjeparts dataleverandører og single sign on funksjoner for et bredt spekter av nettsteder.

En av de kjøligere funksjonene til Okta er evnen til kilde brukerdata hvor enn du vil og konfigurere flyten av disse dataene i henhold til dine behov. For eksempel kan du ha informasjon fra HR-avdelingen din direkte i Okta for å unngå å måtte legge inn medarbeiderinformasjon manuelt for passordstyring.

Den siste tingen vi bør nevne er omfattende rapports som Okta gjør tilgjengelig for sine kunder. Disse omfattende rapportene gir brukerne nøyaktig informasjon om appbruk, godkjenningsforespørsler, avleveringsinfo og mistenkelig aktivitet.

Er Okta passordbehandler trygg?

Okta passordbehandling, og den større Okta identitetsadministrasjonstjenesten, er veletablert med en stor mengde sikkerhetsforholdsregler designet for å holde brukere og deres data trygge mot nysgjerrige øyne og ondsinnede aktører. For det første sysselsetter Okta AES-256-bit kryptering, som er en veldig sikker standard ansett for å være nærmest uknuselig.

De tilbyr også en stor mengde tilpasning for flyt av data, noe som gir brukerne full kontroll over sikkerhetsfunksjonene. På toppen av dette støtter klienten multifaktorautentisering, som i seg selv er mer allsidig enn den enkle tofaktorsgodkjenningen som de fleste selskaper tilbyr.

I tillegg har administratorer full kontroll over brukerrettigheter og datakilder, som sørger for at all informasjon og legitimasjon for teamet ditt flyter slik du vil, og bare blir sett av de rette personene. Den siste hovedfaktoren til Okta’s sikkerhet er ingen kunnskap arkitektur, som holder brukerdataene dine kryptert og utilgjengelige gjennom selve arkitekturen til Okta selv.

For mer informasjon om Okta’sikkerhetsdetaljer, besøk denne siden.

Hvordan bruke Okta passordbehandling

Riktignok er Okta passordbehandling litt mer sammensatt enn andre klienter, selv om den definitivt er brukervennlig nok til å tilby løsninger for mindre selskaper. Personer som leter etter en god enkelt identitetsstyringstjeneste vil sannsynligvis synes Okta er litt altfor omfattende, siden de gir løsninger på et bredt spekter av identitetshåndteringsproblemer.

Klienten har støtte for Windows, MacOS, iOS og Android, og gir mulighet for fjernstyring av tillatelser til mobilenheter og slikt fra stasjonære klienter. Det er også nettleserutvidelser for Internet Explorer, Microsoft Edge, Firefox, Chrome og Safari. Klikk her for mer informasjon om hvordan du bruker Okta, samt hvilke plattformer og nettlesere som støttes.

En av de mer avanserte funksjonene i Okta er integreringspotensialet. Okta kan integreres eller integreres med et bredt spekter av tjenester, noe som gir mulighet for et ekstremt tilpassbart utvalg av praktiske applikasjoner.

Okta passordbehandler priser

Okta identitetsstyringsnettverk har et bredt spekter av tjenester som alle har sine egne prissettingspunkter, avhengig av type funksjonalitet og omfang brukerne ser etter. Av hensyn til denne gjennomgangen, vi’Jeg skal se på de entallige og bedriftsorienterte identitetsstyringstjenestene.

De Utviklerpakke er tilgjengelig for mellom $ 0 og $ 1000 per måned. Gratisversjonen tillater opptil 1000 brukere, mens den øvre enden av denne pakken kan støtte opptil 50 000 brukere. Denne pakken er begrenset til 5 OIDC-klienter, og støttekanalene er begrenset til bare e-post.

Den neste pakken er Én app-pakke, som er tilgjengelig fra $ 17 000 årlig. Denne pakken gir deg ubegrensede brukere, og åpner for støtteveier som live chat. Tilleggsfunksjoner som multifaktorautentisering er tilgjengelige mot en ekstra avgift.

De Enterprise plan starter på $ 42 000 per år, og kaster inn ubegrenset OIDS og SAML applikasjoner. For mer informasjon om Okta’priser og utvalg av produkter, besøk denne siden.

Anbefalt lest:

Beste passordadministratorer

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 66