Bagaimana untuk memasang PrivateVPN pada Firestick


Amazon’s Fire Stick adalah aksesori streaming yang sangat popular, menjadikannya mudah untuk menyambungkan peranti melihat dengan pelbagai jenis perkhidmatan penstriman.

Sekiranya anda mempunyai SmartTV, Stick Fire boleh meluaskan pilihan hiburan anda, membolehkan anda mengakses pangkalan data besar filem atau rancangan TV. Dan jika anda mempunyai TV standard, Stick Fire pada dasarnya boleh mengubahnya menjadi “lebih bijak” model, membuka segala-galanya dari e-mel ke YouTube.

Semua itu menjadikan prospek Amazon ini sebagai prospek menarik bagi tujuan hiburan di rumah. Tetapi kita’tidak di sini untuk mengiklankan manfaatnya. Mereka jelas kelihatan.

Matlamat kami di sini adalah untuk menunjukkan bagaimana mewujudkan kombinasi Stick Fire PrivateVPN dapat meluaskan pilihan anda dan meningkatkan keselamatan anda. Jadi mari’s terjebak dalam.

Bagaimana untuk menggunakan Fire Stick anda dengan selamat: mengapa VPN penting

Mengapa Firestick?

Menggunakan batang kayu api’t aktiviti bebas risiko. Dan itu’terutama sekali kes apabila anda menggabungkan Bar Api anda dengan perkhidmatan streaming seperti Kodi.

Kodi membuka dunia kemungkinan, dari pangkalan data filem yang besar untuk menghidupkan aliran sukan, dan lebih banyak lagi. Tetapi ia’s juga alat berbahaya untuk digunakan tanpa perlindungan. Beberapa kandungan yang tersedia dengan Kodi merangkumi sempadan kesahihan, membuka pengguna kepada penyiasatan pelanggaran hak cipta. Dengan VPN dipasang, anda boleh mengelakkan keadaan semacam itu.

Mungkin lebih penting lagi, Amazon Fire TV dan Fire Stick adalah perkhidmatan geo-restricted, yang hanya akan berfungsi di AS, Kanada, UK, Jerman, Austria, India, dan Jepun. Ini bermakna anda menang’t dapat menggunakan perkhidmatan ini jika anda’semula di luar negara ini. Kecuali, sememangnya, anda mempunyai VPN untuk memalsukan lokasi anda.

PrivateVPN adalah salah satu yang terbaik untuk melangkau geo-larangan dan di sini’s bagaimana anda memasangnya di Fire Stick.

Bagaimana untuk memasang aplikasi Stick Fire PrivateVPN

Bagaimana untuk memasang aplikasi Stick Fire PrivateVPN

Di sini’s bagaimana untuk mencipta gabungan PrivateVPN Fire Stick berfungsi:

  1. Buat akaun PrivateVPN

Sebelum anda boleh mendapatkan PrivateVPN dan berjalan, anda’anda perlu membuat akaun. Tuju ke laman web rasmi untuk tawaran terkini, dan jangan ragu memilih tempoh pembayaran jangka panjang. Ingat - di sana’s jaminan 30 hari untuk melindungi belakang anda jika PrivateVPN tidak’tidak berfungsi.

Sekali awak’telah dibayar, anda’akan dibekalkan dengan kelayakan login PrivateVPN. Buat catatan mereka kerana anda’akan memerlukannya dalam masa yang kedua.

  1. Hidupkan Amazon Fire Stick anda dan cari PrivateVPN

Apabila anda sampai ke skrin utama Rumah Api, klik pada Kanta pembesar ikon untuk membuka fungsi carian. Ini akan membolehkan anda untuk mencari add-on keselamatan Fire Stick.

Apabila kotak carian muncul, gunakan pengawal kayu api untuk menaip “PrivateVPN.”

VPN’pelanggan perlu muncul di bahagian atas hasil carian anda. Terdapat juga butang yang ditanda Dapatkan - jadi teruskan dan tekan. Ini akan memuat turun aplikasinya dan menyiapkannya untuk digunakan.

  1. Terbuka PrivateVPN

Apabila pelanggan telah dipasang pada Stick Fire anda, tekan Buka butang untuk bermula.

Anda’akan melihat tempat untuk menambah mandat PrivateVPN anda, jadi masukkan mereka di sini dan tekan Log masuk.

  1. Pilih lokasi pelayan yang sesuai

Bila kamu’masuk semula, anda’anda akan mempunyai pilihan untuk memilih lokasi pelayan PrivateVPN. VPN mengekalkan pelayan di seluruh dunia, jadi senarai itu harus mengandungi banyak pilihan.

Anda juga mungkin melihat beberapa pelayan yang ditandai dengan logo Netflix. Ini menunjukkan bahawa mereka dioptimumkan untuk menyahsekat gergasi penstriman’kandungan s. Jadi, jika anda ingin mengakses TV atau filem yang disekat geo, pelayan tersebut adalah orang yang pergi.

Untuk Amazon Fire TV, pilih Amerika Syarikat, Inggeris, Jepun, Jerman, Austria, India, atau Kanada.

Sekali awak’telah memilih pelayan, tekan butang ditandai Sambungkan.

VPN kini akan menyambung ke pelayan yang anda pilih, dan mengarahkan lalu lintas anda melalui lokasi tersebut. Alamat IP anda sekarang akan sesuai dengan lokasi pelayan, juga memberi anda kesamaan yang tidak lengkap.

Kesimpulannya

Sekarang, anda harus mempunyai idea yang cukup baik untuk memasang PrivateVPN pada Stick Fire anda, tetapi anda mungkin masih tidak yakin bahawa ia’s tambahan tambahan kepada rutin penstriman anda.

Lagipun, VPN datang dengan penalti kelajuan yang tidak dapat dielakkan. Di sana’tidak menggunakan salutan gula ini. Apabila anda menambah penyulitan, ia akan melambatkan segala-galanya.

Tetapi PrivateVPN akan benar-benar meningkatkan cara anda menggunakan Stick Fire anda, terutama jika anda’terletak di rantau tanpa akses kepada banyak perkhidmatan penstriman. Sebagai tambahan kepada Amazon Fire TV, PrivateVPN boleh menyekat kandungan pada platform seperti Netflix, Hulu, atau BBC iPlayer.

Bacaan yang disyorkan:

Kajian PrivateVPN

VPN Terbaik untuk Amazon Fire Stick

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 23