Hur man installerar PrivateVPN på Firestick


Amazon’s Fire Stick är ett oerhört populärt streamingtillbehör, vilket gör det enkelt att ansluta visningsapparater med en mängd olika streamingtjänster.

Om du har en SmartTV kan en Fire Stick bredda dina underhållningsalternativ, vilket gör det möjligt att komma åt enorma databaser med filmer eller TV-program. Och om du har en vanlig TV kan en Fire Stick i princip konvertera den till en “smartare” modell, öppnar allt från e-post till YouTube.

Allt detta gör denna Amazon-perifera till en tilltalande möjlighet för hemunderhållningsändamål. Men vi’är inte här för att marknadsföra sina fördelar. De är tydliga att se.

Vårt mål här är att visa hur att skapa en PrivateVPN Fire Stick-kombination kan bredda dina alternativ och förbättra din säkerhet. Så låt’s fastnar i.

Hur du använder din Fire Stick på ett säkert sätt: varför VPN: er är viktiga

Varför Firestick?

Att använda en Fire Stick är inte’t en riskfri aktivitet. Och det’är särskilt fallet när du kombinerar din Fire Stick med streamingtjänster som Kodi.

Kodi öppnar upp en värld av möjligheter, från enorma filmdatabaser till levande idrottsströmmar och mycket mer ovanpå det. Men det’är också ett farligt verktyg att använda utan skydd. En del av innehållet som finns med Kodi kjolar gränserna för lagligheten och öppnar upp användarna för utredningar av upphovsrättsintrång. Med en VPN installerad kan du undvika den typen av situation.

Kanske viktigare är att Amazon Fire TV och Fire Stick är geobegränsade tjänster, som bara fungerar i USA, Kanada, Storbritannien, Tyskland, Österrike, Indien och Japan. Detta betyder att du vann’t kunna använda dessa tjänster om du’är utanför dessa länder. Om du naturligtvis inte har ett VPN för att förfalska din plats.

PrivateVPN är en av de bästa på att kringgå geo-restriktioner och här’hur du installerar det på Fire Stick.

Hur du installerar PrivateVPN Fire Stick-appen

Hur du installerar PrivateVPN Fire Stick-appen

Här’hur man skapar en funktionell PrivateVPN Fire Stick-kombination:

  1. Skapa ett PrivateVPN-konto

Innan du kan komma igång PrivateVPN, du’Jag måste skapa ett konto. Gå till den officiella webbplatsen för de senaste erbjudandena och känn dig fri att välja en långsiktig betalningsperiod. Kom ihåg - där’är en 30-dagars garanti för att täcka ryggen om PrivateVPN inte gör det’t träna.

När du’har betalat dig’Jag levereras med inloggningsuppgifter för PrivateVPN. Anteckna dem för att du’Jag behöver dem om en sekund.

  1. Slå på din Amazon Fire Stick och hitta PrivateVPN

När du når hemskärmen till Fire Stick klickar du på Förstoringsglas för att öppna sökfunktionen. Detta gör att du kan söka efter Fire Stick-tillägg.

När sökrutan visas, använd Fire Stick-kontrollen för att skriva in “PrivateVPN.”

VPN’s klient bör visas högst upp i dina sökresultat. Det kommer också att finnas en knapp markerad Skaffa sig - så fortsätt och tryck på det. Detta hämtar appen och gör den redo att användas.

  1. Öppna PrivateVPN

När klienten har installerats på din Fire Stick, tryck på Öppen för att komma igång.

Du’Jag ser en plats att lägga till dina PrivateVPN-referenser, så skriv in dem här och tryck på Logga in.

  1. Välj en lämplig serverplats

När du’är inloggad, du’Jag har möjlighet att välja en PrivateVPN-serverplats. VPN underhåller servrar över hela världen, så listan bör innehålla många alternativ.

Du kanske också märker vissa servrar markerade med en Netflix-logotyp. Detta visar att de är optimerade för att avblockera den strömmande jätten’s innehåll. Så om du vill få åtkomst till geo-blockerad TV eller filmer, är det dessa servrar som du vill gå efter.

Välj Amazon Fire TV USA, Storbritannien, Japan, Tyskland, Österrike, Indien eller Kanada.

När du’har valt servern, tryck på knappen markerad Ansluta.

VPN kommer nu att ansluta till servern du valt och dirigera din trafik genom den platsen. Din IP-adress kommer nu att motsvara serverplatsen, vilket ger dig nästan fullständig anonymitet.

Slutsats

Nu bör du ha en ganska bra idé om hur du installerar PrivateVPN på din Fire Stick, men du kanske fortfarande är övertygad om att det’är ett viktigt tillägg till din strömningsrutin.

När allt kommer omkring kommer VPN med en oundviklig hastighetsstraff. där’Använd inte sockerbeläggning detta. När du lägger till kryptering kommer det alltid att sakta ner allt annat.

Men PrivateVPN kommer verkligen att förbättra hur du använder din Fire Stick, särskilt om du’är belägen i en region utan tillgång till många strömningstjänster. Förutom Amazon Fire TV, kan PrivateVPN avblockera innehåll på plattformar som Netflix, Hulu eller BBC iPlayer.

Rekommenderade läsningar:

PrivatVPN-granskning

Bästa VPN för Amazon Fire Stick

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 23