Το PureVPN δεν συνδέεται

Το PureVPN δεν συνδέεται για εσάς; Λοιπόν, εκεί’δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, όπως κερδίσατε σίγουρα’να είσαι μόνος. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σας εμποδίσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υπηρεσία σας, τα οποία μπορούν να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε τη βέλτιστη ασφάλεια στο διαδίκτυο.


Μερικές φορές τα προβλήματα σύνδεσης προκαλούνται από την τοποθεσία σας ή από τον παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου (ISP). Αυτό σημαίνει ότι η χρήση μιας διαφορετικής υπηρεσίας, δηλ. Του NordVPN, μπορεί να είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για την επίλυσή τους.

Στο ακόλουθο άρθρο, εμείς’θα εμβαθύνω βαθύτερα σε μερικούς από τους συνήθεις λόγους για τους οποίους ενδέχεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα συνδεσιμότητας με το PureVPN και τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τα λύσετε. Συνεχίστε να διαβάζετε καθώς παρέχουμε τις απαντήσεις που αναζητάτε.

Κοινά ζητήματα που ενδέχεται να αποτρέψουν τη σύνδεση των δικτύων VPN

Λανθασμένα διαπιστευτήρια

Το PureVPN που δεν συνδέεται είναι ένα κοινό πρόβλημα μεταξύ εκείνων που δεν μπορούν να εισάγουν τις σωστές λεπτομέρειες. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε εισαγάγει τη σωστή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή / και τον κωδικό πρόσβασης, αλλιώς μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα μόνο όταν πρόκειται να συνδεθείτε στην υπηρεσία.

Το’σίγουρα δεν είναι ασυνήθιστο να εισαγάγετε εσφαλμένες λεπτομέρειες όταν συνδέεστε σε έναν ιστότοπο ή μια υπηρεσία. Μετά από όλα, αυτό’s συστήνεται ιδιαίτερα να έχετε διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης για όλα, έτσι ώστε να είστε σε πολύ καλύτερη θέση σε περίπτωση που κάποιος από τους λογαριασμούς σας έχει πειραχτεί.

Ωστόσο, αυτό παρουσιάζει ένα πρόβλημα στο ότι έχετε έναν τόνο κωδικών πρόσβασης για να θυμάστε, το οποίο σίγουρα δεν είναι’t εύκολο - ειδικά εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς σε όλο τον ιστό. Για να γίνει κάτι λίγο πιο εύκολο, αυτό’πάντα αξίζει να χρησιμοποιείτε έναν διαχειριστή κωδικών πρόσβασης έτσι ώστε να κάνει όλη τη σκληρή δουλειά για εσάς και εσάς’Θα πρέπει να θυμάστε μόνο έναν κωδικό πρόσβασης!

Εάν ξεχάσετε τα στοιχεία σύνδεσης, έχετε πάντα την επιλογή να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας, εάν είναι απαραίτητο. Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο “Τα ηλεκτρονικά μου μηνύματα” στην περιοχή μελών στην ιστοσελίδα PureVPN.

Ο λογαριασμός σας έχει λήξει

Όταν πρόκειται για το PureVPN’τα σχέδια τιμών, εσείς’θα διαπιστώσει ότι μπορεί να ληφθεί για μόλις $ 3,33 το μήνα, το οποίο είναι πολύ προσιτό πράγματι. Αυτό συνεπάγεται επένδυση σε συνδρομή 1 έτους. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε ένα μικρότερο από 1 ή 3 μήνες, το οποίο έρχεται σε $ 10,95 και $ 8,00 το μήνα, αντίστοιχα.

Ανεξάρτητα από το τιμολόγιο που επιλέγετε, απλά φροντίστε να σημειώσετε πότε λήγει η συνδρομή σας. Αν το κάνετε ακριβώς αυτό, τότε εσείς’Θα ξέρετε ότι κερδίσατε’t μετά την ημερομηνία αυτή. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανανεώσετε τη συνδρομή σας ή να επενδύσετε σε ένα νέο VPN - όποιο από εσάς θεωρείτε ότι είναι το πιο κατάλληλο για τις ανάγκες σας.

Δεν μπορείτε να σταματήσετε τις συνδέσεις; Μεταβείτε στο NordVPN - η υπηρεσία με το πιο αξιόπιστο στόλο εξυπηρετητών. Αποκτήστε το NordVPN

Ορισμένα πρωτόκολλα αποκλείονται από τον ISP σας

Το PureVPN σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε διάφορα πρωτόκολλα ασφαλείας, τα οποία είναι ωραία όταν πρόκειται να βελτιώσετε το ιδιωτικό σας απόρρητο. Ωστόσο, ίσως διαπιστώσετε ότι ορισμένα πρωτόκολλα έχουν αποκλειστεί από τον ISP σας. Με αυτό το συγκεκριμένο VPN, μπορείτε να ελέγξετε εάν το PPTP και το L2TP αποκλείονται από τον ISP σας με μια απλή δοκιμή που εξηγείται παρακάτω.

Πώς να ελέγξετε εάν το PPTP λειτουργεί

Οι χρήστες των Windows θα πρέπει να ανοίξουν μια γραμμή εντολών πηγαίνοντας στο Αρχή > Τρέξιμο, μετά από την οποία θα πρέπει να πληκτρολογήσετε CMD πριν πατήσετε το πλήκτρο enter. Οι χρήστες Linux και Mac θα πρέπει να ανοίξουν το τερματικό. Αφού ανοίξετε το σχετικό πρόγραμμα, απλά πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή:

telnet uk2.purevpn.net 1723

Αφού πληκτρολογήσατε την εντολή, θα ξέρετε ότι το πρωτόκολλο PPTP λειτουργεί όταν εμφανίζεται μια κενή σελίδα στα Windows’ γραμμή εντολών. Από την άλλη πλευρά, το macOS και το Linux θα εμφανίσουν ένα μήνυμα που διαβάζει “Συνδεδεμένος”.

Πώς να ελέγξετε εάν το L2TP λειτουργεί

Αν θέλετε να ελέγξετε αν λειτουργεί το L2TP, μπορείτε να το κάνετε ακριβώς με την επίσκεψη της γραμμής εντολών ή του τερματικού ανάλογα με το λειτουργικό σας σύστημα - εισάγοντας τα ακόλουθα στο αντίστοιχο λογισμικό:

nmap -p 1701 -sU-P0 uk1.purevpn.net

Εάν μπορείτε να δείτε το ακόλουθο μήνυμα, τότε εσείς’θα διαπιστώσετε ότι το L2TP επιτρέπεται στο δίκτυό σας:

Υπηρεσία εξυπηρέτησης κράτους λιμένα

1701 / UDP Ανοικτό | φιλτραρισμένο L2TP

Εάν και τα δύο πρωτόκολλα δεν λειτουργούν στο δίκτυό σας, τότε εκεί’δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Εναλλακτικά πρωτόκολλα ασφάλειας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τη μορφή OpenVPN ή SSTP. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας μέσω της εφαρμογής PureVPN, η οποία είναι απλή και απλή.

Το τείχος προστασίας ή το λογισμικό προστασίας από ιούς εμποδίζει τη σύνδεση

Αν συμβεί να βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου το PureVPN υποφέρει από προβλήματα συνδεσιμότητας, ο ένοχος μπορεί να είναι μόνο το λογισμικό σας για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, όπως ένα πακέτο τείχους προστασίας ή antivirus. Για να διαπιστώσετε αν αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν συνδέεται το PureVPN, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, να ελέγξετε αν το VPN σας συνδέεται τώρα. Μετά από αυτό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά το λογισμικό ασφαλείας στο Διαδίκτυο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να δοκιμάσετε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις σας σε οποιοδήποτε λογισμικό τρίτου μέρους το οποίο θα μπορούσε να αποτρέψει τη σύνδεση του VPN σας. Μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων στο σχετικό λογισμικό και επιτρέψτε μια εξαίρεση για το PureVPN ώστε να επιτρέψει την κυκλοφορία να παρακάμψει το τείχος προστασίας και ίσως απλά έχετε λύσει το πρόβλημά σας.

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις στο δρομολογητή σας

Ήδη δοκιμάσατε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στο λογισμικό ασφαλείας σας και να ελέγξετε αν ορισμένα πρωτόκολλα ασφαλείας είναι αποκλεισμένα αλλά χωρίς αποτέλεσμα; Λοιπόν, μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα ζητήματα συνδεσιμότητας PureVPN προκαλούνται από το δρομολογητή σας.

Για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα, θα χρειαστεί να ελέγξετε τις ρυθμίσεις του δρομολογητή σας για να προσδιορίσετε αν επιτρέπονται τα PPTP, P2TP και IPSec μέσω του δρομολογητή σας. Εάν έχουν αποκλειστεί, θα χρειαστεί να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις σας, προκειμένου να ξεπεραστούν τα ζητήματα συνδεσιμότητας, καθώς το τείχος προστασίας στο δρομολογητή ενδέχεται να εμποδίζει οποιαδήποτε κίνηση μέσω αυτών των καναλιών.

συμπέρασμα

Έτσι, αυτό ολοκληρώνει τον πλήρη οδηγό μας σχετικά με το γιατί ενδέχεται να αντιμετωπίζετε προβλήματα συνδετικότητας PureVPN. Έχουμε καλύψει μερικές από τις πιο αποτελεσματικές λύσεις για να ξαναρχίσουμε την υπηρεσία σας σε αυτό το άρθρο.

Αλλά αν δεν συνέβαινε καμία λύση για εσάς, τότε θα μπορούσατε πάντα να συμβουλευτείτε τη βάση γνώσεων στην επίσημη ιστοσελίδα ή ίσως να έρθετε σε επαφή με την υποστήριξη πελατών. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η σύνδεσή σας θα αποκατασταθεί και εσείς’σύντομα θα είστε σε καλό δρόμο για την ενίσχυση του ιδιωτικού απορρήτου!

Προτείνεται ότι:

Αναθεώρηση PureVPN

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 24