PureVPN ansluter inte

Ansluter PureVPN inte för dig? Bra där’du behöver inte oroa dig, eftersom du definitivt vann’t vara ensam. Det finns många saker som kan förhindra att du får ut det mesta av din tjänst, som alla kan hindra dig från att få optimal online-säkerhet.


Ibland orsakas anslutningsproblem av din plats eller din internetleverantör (ISP). Detta innebär att användning av en annan tjänst, dvs NordVPN, kan vara det snabbaste sättet att lösa dem.

I följande artikel, vi’Jag kommer att fördjupa djupare in i några av de vanliga orsakerna till att du kanske upplever anslutningsproblem med PureVPN och de saker du kan göra för att lösa dem. Fortsätt läsa när vi ger de svar du letar efter.

Vanliga problem som kan förhindra VPN: n att ansluta

Felaktiga referenser

PureVPN som inte ansluter är ett vanligt problem bland dem som inte anger rätt information. Så var bara säker på att du har angett rätt e-postadress och / eller lösenord, annars kanske du bara får problem när du loggar in i tjänsten.

den’Det är verkligen inte ovanligt att felaktiga detaljer anges när du loggar in på en webbplats eller tjänst. När allt kommer omkring det’Vi rekommenderar starkt att du har olika lösenord för allt så att du kommer att vara i en mycket bättre position om ett av dina konton skulle hacket.

Men detta innebär då ett problem genom att du har massor av lösenord att komma ihåg, vilket definitivt inte är’t enkelt - särskilt om du har många konton på nätet. För att göra saker lite lättare, det’Det är alltid värt att använda en lösenordshanterare så att det gör allt hårt arbete för dig och dig’Jag behöver bara komma ihåg ett lösenord!

Om du råkar glömma dina inloggningsuppgifter har du alltid möjlighet att återställa ditt lösenord vid behov. Alternativt kan du hitta dina kontouppgifter i “Mina e-postmeddelanden” avsnittet i medlemsområdet på PureVPN-webbplatsen.

Ditt konto har gått ut

När det gäller PureVPN’s prisplaner, du’Jag kommer att upptäcka att det kan hämtas för så lite som $ 3,33 per månad, vilket verkligen är mycket prisvärd. Det handlar om att investera i ett års prenumeration. Du kan dock välja en kortare på 1 eller 3 månader, som kommer in på $ 10,95 respektive $ 8,00 per månad.

Oavsett vilken prisplan du väljer ska du bara se till när ditt prenumeration löper ut. Om du gör exakt det, så gör du det’Jag vet att du vann’t skyddas efter det datumet. Du måste då antingen förnya ditt prenumeration eller investera i en ny VPN - vilken du än anser vara den mest lämpliga för dina behov.

Tål inte anslutningen sjunker? Byt till NordVPN - tjänsten med den mest pålitliga serverflottan. Skaffa NordVPN

Vissa protokoll blockeras av din internetleverantör

PureVPN låter dig använda olika säkerhetsprotokoll, vilket är bra när det gäller att förbättra din integritet online. Men du kanske bara upptäcker att vissa protokoll blockeras av din internetleverantör. Med denna VPN kan du kontrollera om PPTP och L2TP är blockerade av din ISP med ett enkelt test som förklaras nedan.

Hur man kontrollerar om PPTP fungerar

Windows-användare måste öppna en kommandotolk genom att gå till Start > Springa, varefter du måste skriva in CMD innan du trycker på enter. Linux- och Mac-användare måste öppna terminalen. När du har öppnat det relevanta programmet skriver du bara följande kommando:

telnet uk2.purevpn.net 1723

När du har skrivit in kommandot vet du att PPTP-protokollet fungerar om det kommer med en tom sida i Windows’ kommandotolken. Å andra sidan kommer macOS och Linux att visa ett meddelande som läser “Ansluten”.

Hur man kontrollerar om L2TP fungerar

Om du vill kontrollera om L2TP fungerar kan du göra exakt det genom att besöka kommandotolken eller terminalen beroende på ditt operativsystem - ange följande i relevant programvara:

nmap -p 1701 -sU - P0 uk1.purevpn.net

Om du kan se följande meddelande, gör du det’Jag kommer att upptäcka att L2TP är tillåtet i ditt nätverk:

Port State Service

1701 / UDP Open | filtrerad L2TP

Om båda protokollen inte fungerar i ditt nätverk, där’du behöver inte oroa dig. Alternativa säkerhetsprotokoll kan användas i form av OpenVPN eller SSTP. Du kan ändra dina inställningar via PureVPN-applikationen som är enkel och enkel att göra.

Din brandvägg eller antivirus blockerar anslutningen

Om du råkar befinna dig i en situation där PureVPN lider av anslutningsfrågor, kan den skyldige bara vara din internetsäkerhetsprogramvara, till exempel en brandvägg eller antiviruspaket. För att avgöra om detta är anledningen till att PureVPN inte ansluter är det bästa du kan göra att inaktivera applikationen och sedan kontrollera om din VPN nu ansluter. Efter detta kan du aktivera din internetsäkerhetsprogramvara igen.

Alternativt kan du försöka ändra dina inställningar på alla program från tredje part som kan hindra ditt VPN från att ansluta. Gå till inställningsmenyn på den relevanta programvaran och tillåt ett undantag för PureVPN att tillåta trafik att kringgå brandväggen, och du kanske bara har löst ditt problem.

Kontrollera inställningarna på din router

Har du redan försökt ändra inställningarna på din säkerhetsprogramvara och kontrollerat om vissa säkerhetsprotokoll är blockerade men till ingen nytta? Du kanske upptäcker att dina PureVPN-anslutningsfrågor orsakas av din router.

För att komma runt detta problem måste du kontrollera dina routerinställningar för att avgöra om PPTP, P2TP och IPSec är tillåtna via din router. Om de är blockerade, måste du uppdatera dina inställningar för att komma runt dina anslutningsfrågor eftersom brandväggen på routern kan blockera trafik genom dessa kanaler.

Slutsats

Så det avslutar vår kompletta guide till varför du kanske upplever PureVPN-anslutningsproblem. Vi har täckt några av de mest effektiva lösningarna för att få din tjänst igång igen i den här artikeln.

Men om ingen av lösningarna råkade fungera för dig, kan du alltid konsultera kunskapsbasen på den officiella webbplatsen eller kanske komma i kontakt med kundsupport. Hursomhelst kommer din anslutning att återställas och du’Jag är snart på god väg till förbättrad integritet online!

Rekommenderade läsningar:

PureVPN granskning

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4