PureVPN untuk mengotorkan

Hong Kong’s PureVPN adalah salah satu VPN yang paling terkenal di dunia. Ditubuhkan pada tahun 2008, ia telah berkembang di seluruh dunia, inovasi inovasi standard sekarang seperti firma NAT dan suis bunuh. Tetapi kita’tidak lagi berminat dengan ciri tersebut sekarang. Sebaliknya, artikel ini akan melihat pengalaman PureVPN yang mengerikan.


Torrenting sering boleh menjadi Achilles Heel untuk VPN, sama ada kerana mereka mahu mengehadkan lalu lintas melalui pelayan mereka, atau atas alasan undang-undang. Dan bahkan cepat, pembekal yang boleh dipercayai dapat jatuh ketika datang ke torrents. Jadi VPN popular ini antara cara terbaik untuk menggunakan pelanggan P2P dengan selamat? Biarkan’s mencari.

Amaran!

Torrenting tanpa VPN adalah masalah

Walaupun torrenting adalah sah di kebanyakan negara, memuat turun kandungan hak cipta tidak. Don’t terperangkap melakukannya - menggunakan VPN!

Dapatkan PureVPN Sekarang ▸

Dasar torrent PureVPN: Apakah kedudukan mereka pada muat turun P2P??

Tempat terbaik untuk memulakan ketika menilai mana-mana VPN’Potensi torrenting adalah dengan bahan pemasaran mereka. Pada pandangan pertama, PureVPN kelihatan menjanjikan di sini, dengan tagline mereka “dunia’VPN terpantas.”

Dalam senarai perkhidmatan VPN serasi dengan (Amazon FireStick, Kodi, dan konsol PlayStation) tetapi di sana’s tidak menyebutkan satu pun uTorrent atau qBittorrent. Walau bagaimanapun, jika anda tatal ke bawah, perkara kelihatan lebih menggalakkan. Tidak seperti beberapa VPN, PureVPN aktif mempromosikan “Perlindungan P2P” terhadap malware.

Jadi ia’sungguh untuk mengatakan bahawa sikap PureVPN yang mengerikan adalah muat turun P2P yang baik. Sekurang-kurangnya di permukaan. Tetapi ciri-ciri khusus yang dimiliki oleh VPN yang merayu kepada pemutus?

Unsur penyetuan torrent PureVPN

Penyetempatan kilat PureVPN

Sebenarnya, terdapat banyak ciri di sini yang akan merangsang pengundian torrent biasa. Di sini’s sampel apa’s yang ditawarkan:

  • Bandwidth tanpa had

Janji PureVPN “pemindahan data tanpa had” dengan pakej premium mereka, yang sentiasa merupakan keperluan utama untuk peminat P2P. Ini terpakai kedua-dua data dan lebar jalur, jadi tidak kelajuan atau jumlah terhad.

  • Penyulitan yang baik

Penyulitan adalah penting untuk mengurai selamat, dan PureVPN cukup baik di sini juga menawarkan penyulitan AES 256-bit dan penggunaan protokol canggih seperti OpenVPN, IKEv2 dan L2TP / IPSec.

  • Membunuh suis

Seperti yang dinyatakan di atas, PureVPN merupakan salah satu Rangkaian Persendirian Maya yang pertama untuk memasukkan suis bunuh. Alat penting ini memotong sambungan web anda jika VPN jatuh untuk apa-apa sebab. Tanpa itu, maklumat IP dan DNS anda serta-merta akan terdedah kepada pengintip atau penggodam.

  • Kelajuan yang pantas

Kelajuan adalah titik jualan utama dengan PureVPN. Syarikat itu mengendalikan rangkaian global lebih dari 2,000 pelayan dan menjanjikan kilat cepat muat turun untuk pengguna P2P.

  • Pilihan pembayaran selamat

PureVPN menawarkan salah satu pilihan pembayaran pilihan paling luas di dunia VPN. Sekiranya anda mahu membayar secara anonim, anda boleh menggunakan pelbagai mata wang kriptografi. Dan - yang pasti bukan norma - kad hadiah.

Menyusun bersama, ini merupakan ciri yang mengagumkan bagi muat turun P2P. Seperti yang dinyatakan oleh VPN, mereka berangkat menangani ISP throttling semasa menjamin pengguna’ Sambungan P2P dari pengawasan dan malware sama.

VPN juga menawarkan 200 pelayan yang mereka panggil “pelayan P2P yang berdedikasi” yang digunakan semata-mata untuk perkongsian fail. Ini kelihatan seperti idea yang baik, dan maklum balas daripada kebanyakan pelanggan menunjukkan bahawa rangsangan laju adalah nyata. Walau bagaimanapun, lihat di bawah untuk beberapa kritikan model ini.

Satu lagi perkara yang perlu diberi perhatian ialah PureVPN yang berpusat di Hong Kong. Itu’Perkara yang baik dari perspektif PureVPN yang mengerikan - walaupun China pasti mempunyai banyak pengaruh di Hong Kong, mereka’tidak diketahui kerana mematuhi undang-undang hak cipta mereka.

Bagaimana dengan rekod privasi PureVPN? Boleh dipercayai?

Walaupun dasar torrent PureVPN kelihatan hebat di atas kertas, mereka akan sangat sedikit jika syarikat itu melog masuk data pengguna atau tidak baik dengan menyerahkan data pengguna kepada badan penguatkuasaan undang-undang. Torrenters harus sentiasa menyiasat bagaimana VPN mengendalikan privasi data, dan PureVPN tidak terkecuali.

Pertama, syarikat itu’Dasar Privasi s mengaku bahawa mereka tidak menyimpan sebarang log aktiviti pengguna sama sekali. Lebih khusus, mereka mengatakan bahawa mereka tidak menyimpan rekod “apa yang anda akses, semak imbas, muat naik atau muat turun” dan mereka “tidak dapat mengenal pasti pada masa yang anda bersambung dengan VPN, yang mana alamat IP dan IP VPN diberikan kepada anda.”

Walau bagaimanapun, ini tidak’t berlaku untuk pengguna PureVPN percuma. Sementara itu pengguna berbayar tidak mempunyai sekatan lebar jalur, itu’s tidak berlaku dengan pengguna percuma. Untuk menghalang sekatan tersebut, PureVPN mesti memantau seberapa banyak data setiap pengguna menggunakan, yang memerlukan tahap pembalakan. Itu’Rutin yang cukup banyak untuk VPN walaupun, dan pengundian P2P yang paling serius dimenangi’t melekat pada perkhidmatan percuma dalam apa jua keadaan.

Adakah terdapat sebarang tuduhan mengenai PureVPN’dasar keselamatan s?

Walaupun dasar privasi PureVPN tidak’t nampaknya mengandungi terlalu banyak kejutan jahat, VPN telah menghadapi kritikan pada masa lalu.

Episod yang paling kontroversi melibatkan penangkapan seorang Amerika, bernama Ryan Lin. Lin ditangkap pada 2017 oleh FBI untuk cyberstalking, berikutan pendedahan maklumat oleh PureVPN.

Kes itu menjadi terkenal sebagai contoh VPN yang bekerja dengan agensi kerajaan. Aspek yang lebih mengejutkan dari pengalaman ini adalah bahawa ini adalah agensi kerajaan asing dan juga PureVPN mempunyai maklumat yang diberikan.

Dengan itu, VPN mungkin kurang berminat menyerahkan maklumat jika ia adalah kes yang berkaitan dengan torrent. Lagipun, Lin’kesalahan yang didakwa adalah mengenai merosakkan kehidupan orang yang tidak bersalah, bukan isu hak cipta.

Adakah terdapat kritikan mengenai persediaan torrent PureVPN?

Kes Lin mengetuai tajuk-tajuk utama, tetapi mungkin terdapat lebih banyak maklumat yang mengkhawatirkan untuk para pemain torrent untuk dipertimbangkan. Sebagai contoh, beberapa pengulas telah meletakkan PureVPN melalui beberapa ujian, mencari kebocoran IP dan DNS.

Terdapat juga isu-isu dengan PureVPN menyekat nuansa pada banyak pelayan. Pengkritik telah mencadangkan bahawa “dioptimumkan pelayan P2P” disebut dalam PureVPN’bahan pemasaran s adalah perlindungan untuk mengalihkan torrenters ke pelayan kelas kedua. Sesetengah VPN turut mengehadkan muat turun P2P tetapi memudahkan pengguna mencari pelayan P2P yang paling cepat daripada pilihan terhad. PureVPN tidak’t menawarkan perkhidmatan itu.

Satu lagi masalah untuk torrenters adalah kekurangan proksi Socks5.

Satu lagi masalah untuk torrenters adalah kekurangan proksi Socks5. Perkhidmatan proksi ini membolehkan pengguna untuk memisahkan trafik P2P mereka dari aktiviti dalam talian lain dan menjadikannya mudah untuk menghubungkan pelanggan P2P ke VPN. Socks5 adalah ciri standard, walaupun tidak penting, untuk VPN mesra torrent.

Rayuan dari Socks5 adalah bahawa ia memastikan tahap kesamaan yang tidak dikenali dan memberikan kelajuan yang sangat pantas - dan penyobek sering menghargai mempunyai pilihan untuk menggunakannya.

Cara membuat konfigurasi PureVPN yang mengerikan

purevpn menyusun konfigurasi

Walaupun terdapat beberapa jurang dalam pakej torrent PureVPN, ia’s masih pilihan untuk peminat P2P untuk dipertimbangkan. Tetapi betapa mudahnya untuk mengkonfigurasi dengan klien torrent yang popular seperti uTorrent?

Sebenarnya, mengkonfigurasi PureVPN untuk torrents adalah agak mudah:

  1. Muat turun dan pasang klien PureVPN, dan beli salah satu rancangan pembayaran VPN mereka (bukan perkhidmatan percuma).
  2. Muatkan klien VPN dan pilih “Tetapan” menu di sudut kanan atas.
  3. Pada skrin seterusnya pilih “Pilih Mod.”
  4. Sekarang, tatal ke bawah menu dan pilih “Perkongsian Fail”. Tanda hijau harus muncul di sebelah pilihan pilihan anda.
  5. Apabila itu’sudah selesai, klik “Kembali.” Pada skrin log masuk utama, pilih negara anda’d suka menyambung dan menyalakan perkhidmatan PureVPN. Sambungan anda perlu dioptimumkan untuk ditimbulkan.

Sebelum anda mula memuat turun torrents, ia’s selalu diingatkan bahawa alamat IP anda telah dinononymized. Cara terbaik untuk melakukannya adalah melalui alat pakar seperti IPMagnet.

Apabila anda sampai ke sana, klik pautan yang bertajuk “Tambahkan pautan Magnet ini ke muat turun anda”, dan ia harus bermula dalam klien torrent anda. Apabila muat turun magnet ujian, anda harus melihat IP anda pada halaman IPMagnet. Dan ia mestilah berbeza daripada alamat IP sebenar anda.

Alat lain yang berguna ialah DoILeak, yang memberi anda bacaan segera tentang kebocoran DNS. Jika ia mendapati apa-apa semasa anda sedang mengerikan, VPN anda tidak’t melakukan tugasnya.

Kesimpulan: Adakah PureVPN torrent syurga atau neraka?

PureVPN adalah pilihan padat untuk mengurai, tetapi ia’jauh dari yang terbaik. Ia memberi nilai tinggi pada penyulitan, pilihan pembayaran, jalur lebar tanpa had, kemudahan penggunaan, dan ciri seperti suis membunuh. Dan kelajuan boleh menjadi sangat mengagumkan pada beberapa pelayan.

Walau bagaimanapun, kekurangan proksi Socks5, pelencongan P2P ke pelayan yang agak sedikit, dan keraguan mengenai privasi agak membimbangkan. Keseluruhannya, ia’sungguh mencuba dan boleh menyampaikan ciri yang anda perlukan. Tetapi bersiaplah untuk mencari di tempat lain untuk prestasi yang lebih baik.

Bacaan yang disyorkan:

Kajian PureVPN

VPN Terbaik untuk Torrenting

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 − = 33