LastPass-salasananhallintakatsaus


LastPass on yksi tunnistettavimmista nimistä salasanan hallinnassa. Ilmaisessa versiossa on enemmän ominaisuuksia kuin joillain salasanan hallintaohjelmilla, joista joudut maksamaan. Sitä voidaan käyttää myös monissa laitteissa, kuten Windows, Android, iOS ja macOS.

Tässä LastPass-katsauksessa me’Tarkastellaan lähemmin tätä salasanan hallintaa. Me’Tarkastellaan palvelun etuja ja haittoja, teknisiä eritelmiä ja hintaa. Me’Katsomme myös turvaominaisuuksia. Me’Sitten tutkitaan kuinka salasananhallinta toimii ja vertaa palvelua pariin muihin vastaaviin tuotteisiin. Anna nyt’Aloita tämä LastPass-arvostelu tutkimalla joitain tämän palvelun etuja.

Plussaa ja miinusta LastPass

LastPassin suurin etu on, että ilmainen versio on ominaisuuslataus. Itse asiassa muutama ilmainen salasanan hallinta voi kilpailla sen kanssa. LastPassilla on kaksifaktorinen todennus, tilin perintö, vahva salasanageneraattori, automaattinen salasananvaihto, ja enemmän.

Siellä ei ole’t paljon haittoja LastPassin käytölle. Jotkut ominaisuuksista ovat kuitenkin hiukan päivättyjä. Tämä pätee erityisesti Internet Explorer- ja Opera-laajennuksiin. Vaikka he päivittivät Chrome- ja Firefox-laajennuksia, he eivät’t päivittää kahden muun selaimen laajennukset.

Tekniset tiedot

LastPass toimii yhdessä Windows Vista, Windows XP, Linux, Mac käyttöjärjestelmä, Windows 7, Windows 8, Windows 10, iOS, Android.

On myös laajennuksia Chromelle, Operalle, Firefoxille, Internet Explorerille ja Safarille. Parhaan toiminnallisuuden saavuttamiseksi käytä päivitettyjä selaimia.

Kuinka LastPass Authenticator toimii

Yrityksellä on oma sovellus nimeltään LastPass Authenticator. Se’ovat saatavilla iOS: lle ja Androidille vastaavissa sovellusliikkeissä.

Autentikoinnin avulla voit kirjautua sisään joka kerta’Sinun on annettava kertaluonteinen koodi, jonka sovellus luo sinulle pääsalasanasi lisäksi.

Onko LastPass turvassa?

Tässä LastPass-katsauksen osassa tarkastellaan turvaominaisuuksia. Holvi käyttää AES-256-bittistä salausta, jota pidetään yhtenä vahvimmista salauksista, joita voit käyttää.

Monitekijäinen todennus ja vankka salasanan vahvuus, se’s yksi turvallisimmista salasanan hallitsijoista. LastPassilla on vain kerran ollut kymmenen vuoden historiassa yksi turvavälikohtaus. Siitä huolimatta hakkeri ei tässä turvavälikohtauksessa vieläkään tehnyt’t onnistuu murtaamaan salauksen.

Vuodesta 2015 lähtien ei ole tapahtunut tapauksia. Jopa turvallisuuden ollessa uhattuna, tämä salaus on riittävän vahva kestämään kaikkein ei-toivottua toimintaa..

Kuinka käyttää LastPassia

LastPass-verkkosivustolla, sinä’Näet linkin ilmaisen tilin luomiseen. Kun napsautat tätä linkkiä, palvelu asentuu laajennuksena oletusselaimeesi. Käynnistä nyt laajennus. Tämän jälkeen oppaat opastavat sinut tilin luomisprosessin läpi.

Sinä’Sinun on annettava sähköpostiosoitteesi.

Seuraavaksi sinä’Sinun on luotava yksilöivä pääsalasana. Valitse vahva, mutta helppo muistaa salasana.

Kun tili on perustettu, sinä’Voin tuoda salasanoja selaimesta. LastPass sulkee myös salasanan kaappauksen, joka saattaa olla käytössä selaimessa. Totuus on, että haluat tämän käytöstä, koska se voi häiritä kolmannen osapuolen salasanan hallintaa.

LastPass-hinnoittelu

LastPass on vapaa. Kuitenkin siellä’s a premium-versio, joka maksaa 2,00 dollaria kuukaudessa ja perhepaketti, joka maksaa 4,00 dollaria kuukaudessa.

Maksullisessa versiossa on enemmän varmuuskopiointi- ja jakamisvaihtoehtoja. Siitä huolimatta ilmainen versio riittää useimmille ihmisille yleensä.

Kuinka LastPass verrataan muihin salasanahallintoihin

LastPass vs. Dashlane

LastPass Dashlane
Kaksitekijäinen todennus Joo Joo
Verkkolomakkeiden automaattinen täyttö Joo Joo
Salasanan vahvuusraportti Joo Joo
Suojattu jakaminen Joo Joo
tahdistus MacOS, Windows, Linux, Chrome, iOS, Android Android, iOS, Windows, Mac, Linux

LastPass vs 1 salasana

LastPass 1Password
Kaksitekijäinen todennus Joo Joo
Verkkolomakkeiden automaattinen täyttö Joo Joo
Salasanan vahvuusraportti Joo Ei
Suojattu jakaminen Joo Vain Family- ja Team-versioissa
tahdistus MacOS, Windows, Linux, Chrome, iOS, Android Android, iOS, Windows, Mac, Web, Linux

LastPass vs KeePass

LastPass KeePass
Kaksitekijäinen todennus Joo Joo
Verkkolomakkeiden automaattinen täyttö Joo Ei
Salasanan vahvuusraportti Joo Ei
Suojattu jakaminen Joo Ei. Laajennus on kuitenkin saatavana
tahdistus MacOS, Windows, Linux, Chrome, iOS, Android Windows, Mac, Linux

LastPass vs. Google Smart Lock

LastPass Google Smart Lock
Kaksitekijäinen todennus Joo Joo
Verkkolomakkeiden automaattinen täyttö Joo Ei
Salasanan vahvuusraportti Joo Ei
Suojattu jakaminen Joo Ei
tahdistus MacOS, Windows, Linux, Chrome, iOS, Android Android, Chrome

LastPass on verrattavissa Dashlaneen. Molemmat tarjoavat lähes kaiken, mitä useimmat ihmiset haluavat salasananhallintapalvelulta. Dashlane maksaa kuitenkin enemmän.

1 salasana on toinen hyvä vaihtoehto, mutta voitit’t voida jakaa salasanoja yhtä helposti. Saat myös parempia salasanan vahvuusraportteja kahdella edellisellä vaihtoehdolla.

Google Smart Lock voi olla hyödyllinen tuote Chromen ja Android-käyttäjille, mutta ei’t tarjoavat saman monipuolisuuden kuin LastPass. Voit esimerkiksi’t suorittaa suojattu salasananjako siellä’S myöskään vahvuusraportti. Kaiken kaiken, se ei’t edes tee automaattista Web-lomakkeen täyttämistä.

LastPass-arviointimme päätelmät

Kaiken kaikkiaan LastPass on yksi parhaista salasanan hallintaohjelmista. Siinä on kaikki salasananhallinnasta haluamasi ominaisuudet, kuten monitekijäinen todennus, salasanan kaappaus ja toisto, turvallinen jakaminen, automaattinen Web-lomakkeen täyttäminen ja salattu holvi.

Palvelulla on myös suuri yhteensopivuus ja se toimii useimmissa laitteissa. Muutamat muut salasanan hallitsijat voivat vastata LastPass-sovellusta. Mielestämme se on suuri arvo.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 89