Okta-arvostelu

siellä’s lukemattomia vaihtoehtoja käytettävissämme, kun haluamme hallita salasanoja verkossa. Kymmeniä erilaisia ​​palveluita on olemassa online-identiteettien luomiseen ja hallintaan, mutta se voi silti muuttua monimutkaiseksi, kun tarvitsemme tiettyjä asioita online-identiteetinhallintapalveluistamme.

Okta-salasananhallinta on osa laajempaa Okta-identiteetinhallintaverkkoa ja tarjoaa kokonaisratkaisun salasanojen turvalliselle ja varmalle hallitsemiselle monenlaisissa sovelluksissa. Okta tarjoaa erinomaisen integraatiopotentiaalin, joten ei ole yllättävää, että se on yksi tunnetuimmista nimistä identiteetinhallinnassa nykyään..

Anna saada käsitys siitä, mitä tämä yritys voi tehdä meille’Katsotaan joitain Okta-salasananhallinnan tarjoamista selkeistä eduista ja haitoista.

Hyvät ja huonot puolet

Kuten kaikki salasananhallintapalvelut, myös Oktassa on asioita, kuten joillakin alueilla, joilla ne yleensä puuttuvat. Onneksi Okta’Ison nimen maine näkyy tässä osastossa, koska ominaisuudet ovat melko kattavat, kun taas haitat ovat vähäiset.


Plussat:

  • Mobiililaitteiden hallinta. Okta antaa sinun etävalvoa ja hallita palveluosi kuuluvien mobiililaitteiden käyttöoikeuksia. Tämän avulla voit nähdä ja hallita selkeästi kaikkien ryhmäsi jäsenten yhteyksiä ja käyttöoikeustietoja mobiiliympäristöjen kautta.
  • Okta antaa sinun aseta verkon maantieteelliset alueets, verkkokehysten määrittämiseksi lisäsuojausta varten.
  • Okta tarjoaa kattava raportointi kaikenlaisille mittareille, mukaan lukien käyttötilastot ja epäilyttävät toimet.
  • Antaa käyttäjien hallita identiteettejä ja ominaisuuksia helposti.
  • Useita identiteettitoimittajia. Tämä tarkoittaa, että verkostosi käyttäjät voivat käyttää kolmannen osapuolen sosiaalista tunnistusta (kuten Facebook) vahvistaakseen henkilöllisyytensä.

Kuten näette, Okta salasananhallintaohjelma tarjoaa kattavan joukon ominaisuuksia, jotka ylittävät selvästi useimpien salasananhallintapalveluiden standardit. Se ei kuitenkaan sanonut’t olla erittäin monipuolinen arvostelu ottamatta huomioon myös joitain haittoja.

Haittoja

  • Jotkut ominaisuudet, kuten sosiaalisen identiteetin tarjoajan tuki, ovat kokeellinen, ja ei ehkä toimi suunnitellusti jonkin aikaa.
  • Todennus toimintoille, jotka vaativat paikallisen AD: n vaatii kalliita laitteita.

Kuten huomaat, nämä ovat enimmäkseen nirsohaittoja tai haittoja, jotka vaikuttavat suurempiin yrityksiin, jotka ovat valmiita käsittelemään niitä. Edut ovat edelleen huomattavasti suuremmat kuin haitat, etenkin jos ryhmäsi tai yrityksesi on riittävän suuri hyödyntämään Oktaa täysimääräisesti’Laaja toiminnallisuus.

Tekniset tiedot

Okta-identiteetinhallintaverkostossa on laaja luettelo hyvistä ominaisuuksista, ja se tarjoaa suhteellisen helppokäyttöisen käyttöliittymän salasanojen luomiseen, säilyttämiseen ja hallintaan ammattilaisryhmille. Nämä sisältävät automaattiset kirjautumisominaisuudet, usean tekijän todennus ja laajat turvatoimet.

Okta työllistää laajasti Microsoftin’s Active Directory -sovellus käyttäjän salasanojen ja todennusten hallintaan, samalla kun se pystyy integroimaan laajan valikoiman palveluita. Okta antaa käyttäjille myös mahdollisuuden synkronoida salasanat laajoissa tietoturvaverkoissa, samoin kuin hyödyntää kolmansien osapuolien tiedon tarjoajia ja kertakirjautumisen ominaisuuksia monille verkkosivustoille.

Yksi Okta: n viileämmistä toiminnoista on kyky lähdetiedot mistä tahansa haluat ja määritä näiden tietojen kulku tarpeidesi mukaan. Esimerkiksi, voit saada HR-osastosi tiedot integroitumaan suoraan Oktaan, jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa työntekijöitä koskevia tietoja manuaalisesti salasanan hallintaa varten.

Viimeinen asia, joka meidän pitäisi mainita, on laaja raporttis, jonka Okta tarjoaa asiakkailleen. Nämä kattavat raportit antavat käyttäjille tarkkoja tietoja sovelluksen käytöstä, todennuspyynnöistä, käytöstä poistamisen tiedoista ja epäilyttävistä toiminnoista.

Onko Okta salasananhallinta turvallinen?

Okta-salasanojen hallinta ja suurempi Okta-identiteetinhallintapalvelu on vakiintunut. Siinä on suuri määrä turvatoimenpiteitä, joiden tarkoituksena on pitää käyttäjät ja heidän tietonsa turvassa uteliailta silmiltä ja ilkeiltä toimijoilta. Ensinnäkin Okta työllistää AES-256-bittinen salaus, joka on erittäin turvallinen standardi, jota pidetään melkein murtumatta.

Ne tarjoavat myös suuren määrän räätälöintejä tiedonkulkua varten, jolloin käyttäjät voivat hallita turvallisuusominaisuuksiaan täysin. Tämän lisäksi asiakas tukee monitekijäinen todennus, joka itsessään on monipuolisempi kuin yksinkertainen kaksifaktorinen todennus, jota useimmat yritykset tarjoavat.

Lisäksi järjestelmänvalvojilla on täysi hallinta käyttäjän käyttöoikeuksien ja tietolähteiden suhteen, mikä varmistaa, että kaikki tiimisi tiedot ja käyttöoikeustiedot kulkevat haluamallasi tavalla ja että vain oikeat ihmiset näkevät ne. Viimeinen merkittävä tekijä Okta’S turvallisuus on ei-tietämysarkkitehtuuri, joka pitää käyttäjän tietosi salattuina ja tavoitettavissa itse Okta-arkkitehtuurin kautta.

Lisätietoja Okta’Suojaustiedot, käy tällä sivulla.

Kuinka käyttää Okta salasanahallintaa

Tosin Okta salasananhallinta on hieman monimutkaisempi kuin muut asiakkaat, vaikka se on ehdottomasti riittävän käyttäjäystävällinen tarjoamaan ratkaisuja pienemmille yrityksille. Henkilöitä, jotka etsivät hyvää yksittäistä identiteetinhallintapalvelua, tulee Okta todennäköisesti hieman liian kattavaksi, koska ne tarjoavat ratkaisuja moniin identiteetinhallintaongelmiin.

Asiakkaalla on Windows-, MacOS-, iOS- ja Android-tuki, ja mahdollistaa mobiililaitteiden käyttöoikeuksien etähallinnan työpöytäsovelluksista. Siellä on myös selaimen laajennukset Internet Explorerille, Microsoft Edgelle, Firefoxille, Chromelle ja Safarille. Lisätietoja Okta-käytöstä sekä tuetuista alustoista ja selaimista saat napsauttamalla tätä.

Yksi Oktaan edistyneemmistä ominaisuuksista on sen integrointimahdollisuudet. Okta voidaan integroida tai integroida laajaan valikoimaan palveluita, mikä mahdollistaa erittäin mukautettavan valikoiman käytännön sovelluksia.

Okta salasananhallinnan hinnoittelu

Okta-identiteetinhallintaverkostossa on laaja valikoima palveluita, joilla kaikilla on omat hinnoittelupisteensä riippuen käyttäjien etsimästä toiminnallisuudesta ja mittakaavasta. Tämän arvion vuoksi me’Tarkastellaan heidän yksittäisiä ja yrityslähtöisiä identiteetinhallintapalveluita.

Kehittäjäpaketti on saatavana välillä 0–1 000 dollaria kuukaudessa. Ilmaisen version ansiosta jopa 1000 käyttäjää voi paketin yläpäässä tukea jopa 50 000 käyttäjää. Tämä paketti on rajoitettu 5 OIDC-asiakasohjelmaa, ja tukikanavat rajoittuvat vain sähköpostiin.

Seuraava paketti on Yksi sovelluspaketti, joka on saatavana alkaen 17 000 dollaria vuodessa. Tämä paketti antaa sinulle rajoittamaton määrä käyttäjiä, ja avaa tukiväylät kuten live chat. Lisäominaisuudet, kuten monitekijäinen todennus, ovat saatavana lisämaksusta.

Yrityssuunnitelma alkaa 42 000 dollaria vuodessa, ja heittää sisään Rajoittamaton OIDS ja SAML sovellukset. Lisätietoja Okta’hinnoittelu ja tuotevalikoima, käy tällä sivulla.

Suositeltu lukema:

Parhaat salasananhallinnat

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 + = 73

Adblock
detector