Onko TorGuard hyvä torrentia varten?


BitTorrent on ollut eräänlainen vallankumous tiedostojen jakamisessa, jonka avulla miljoonat ihmiset voivat jakaa suuria tiedostoja ympäri maailmaa päivittäin. Tietysti, koska monet torrentilla jaetut materiaalit rikkovat tekijänoikeuslakia, tekijöille, jotka jakavat tekijänoikeuksien alaista materiaalia, peritään myös maksuja..

Varoitus!

Torrentit ilman VPN: tä on ongelmia

Vaikka torrenting on laillista useimmissa maissa, tekijänoikeuksilla suojatun sisällön lataaminen ei ole. Don’t jää kiinni tekemällä sitä - käytä VPN: ää!

Hanki TorGuard nyt ▸

Torjuakseen yhä useammat käyttäjät kääntyvät kohti VPN-verkkoja pyrkiessään suojaamaan liikennettä ja torrent-toimintaa uteliailta silmiltä. Yksi suosituimmista vaihtoehdoista, joka keskittyy nimenomaan torrent-palveluiden suojaamiseen, on TorGuard.

Onko TorGuard hyvä torrentia varten? Jotta tähän kysymykseen vastataan todella, on olemassa muutamia keskeisiä perusteita, joita meidän on tarkasteltava tarkkaan. Nimittäin kuinka TorGuard suojaa käyttäjiensä identiteettiä ja liikennettä, kuinka paljon tietoja käyttäjistään he kirjaavat ja kuinka nopea TorGuard on torrentia käytettäessä?

Asiat, jotka on otettava huomioon, kun vietät TorGuard-ohjelmaa

TorGuard-logo

Kysymykset meille’Edellä kysytty voidaan jakaa joukkoon pieniä yksityiskohtia, joten anna’Aloita tärkeistä asioista. Tärkein asia, jonka käyttäjät haluavat tietää TorGuardista, on nopeus. Kuinka nopea se on? Voitko edelleen torrent asioita kohtuudella nopeudella ollessasi yhteydessä siihen?

TorGuard on erityisesti suunniteltu toimimaan torrent-liikenteessä. Niillä on siis yli 3000 palvelinta yli 50 maassa, mikä mahdollistaa suuren nopeuden ja monipuolisuuden. TorGuardia pidetään yhtenä nopeimmista torrent-liikenteen suojaamisen työkaluista, etenkin kun siihen sisältyvät turvaominaisuudet otetaan huomioon. Yhteysnopeuksilla tapahtuu vain minimaalisia hidastumisia, kun käytetään oikeaa palvelinta, ja VPN: n käyttö voi todella auttaa torjumaan Internet-palveluntarjoajien kuristusta, mikä voi myös lisätä torrentinopeuksia.

Tässä huomautuksessa TorGuard käyttää AES-256-bittistä salausta ja tarjoaa erilaisia ​​tunnelointiprotokollia, kuten OpenVPN, WireGuard, SSTP, IKEv2 ja L2TP / IPSec. AES-256 + OpenVPN-yhdistelmä on alan standardi ja sitä pidetään erittäin turvallisena. Käynnistettävissä olevien laajojen protokollavaihtoehtojen kanssa ei ole yllättävää, että TorGuard nauttii niin suosiosta VPN-markkinoilla.

Yksi tärkeä ominaisuus, jota etsiessään on tappajakytkin. Tapanvaihtotoiminto katkaisee liikenteen yhteyden VPN-vian sattuessa, mikä estää jatkuvaa yhteyttä paljastamasta liikennettä. Onneksi TorGuard käyttää toiminnallista tappikytkentäominaisuutta, joten IP: täsi ja liikennettä ei paljasteta, jos VPN yhtäkkiä lakkaa toimimasta.

TorGuard sisältää myös toiminnallisuuden syvän pakettivalvonnan ohittamiseen, mikä tarkoittaa, että sitä voivat mahdollisesti käyttää ihmiset, jotka haluavat torrentin Kiinasta. Toinen hieno ominaisuus on laaja valikoima laitetukia, joihin kuuluvat Windows, macOS, Linux, iOS, Android ja mikä tärkeintä, reitittimet, jotka on määritetty käyttämään TorGuardia. Reitittimen tuki on todella mukavaa, etenkin ihmisille, jotka jakavat paljon tietoa torrentin kautta.

Viimeinen asia, jota haluamme tarkastella TorGuard-torrenttien käytön suhteen, on laillinen asia.

Millaisista juridisista asioista meidän pitäisi olla huolissamme?

Torguard tarjoaa 7 päivän ilmaisen kokeilujakson

Minkä tahansa VPN: n kanssa on harkittava useita laillisia asioita, varsinkin jos aiot käyttää torrentteja. Ensimmäinen kysymys on toimivalta. Jos VPN-palvelu sijaitsee maassa, jossa on tiukat lait, jotka säätelevät Internet-yksityisyyttä, tai sellainen, joka on osa kauaskantoista tiedusteluallianssia (kuten Five Eyes -liitto), niin’huonoja uutisia.

Valitettavasti TorGuard-palvelu sijaitsee Yhdysvalloissa. Tämä on melko huono lainkäyttö VPN-palvelun perustamiselle, koska se on perustajajäsen viidessä silmässä, ja sillä on myös huono tulokset kyberturvallisuuden suhteen. Tästä huolimatta yrityksellä itsellään on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö ja se pitää vain pieniä määriä tietoja käyttäjätilien seuraamiseksi. He kirjaavat kuitenkin kaikki tiedot, jotka annat heille mielellään, joten ole niin säästöväinen kuin mahdollista.

Lainvalvonta voi pakottaa TorGuardin luovuttamaan tietolokit, siellä voitti’Näissä tietolokeissa ei ole paljon sellaista, joka koskisi kaikkia rikoksen käyttäjiä, vähemmän tunnistaisi heidät (ellei tällaisia ​​tietoja ole toimitettu vapaaehtoisesti). Vaikka tämä saattaa olla huolenaihe ihmisille, jotka todella tarvitsevat äärimmäistä yksityisyyttä (kuten poliittiset pakolaiset), käyttäjien, jotka vain torrentit TorGuardin kanssa, pitäisi olla enemmän tai vähemmän hienoja, jos he’ole varovainen.

TorGuardin hyvät ja huonot puolet torrentista

Joten, kuten näette, TorGuardista on paljon pidävää, etenkin käyttäjille, jotka aikovat käyttää sitä torrentia varten. Sillä on erittäin hyvä tietoturva ja vain vähäiset tietosuojakysymykset, kun se käyttää välttämättömiä toimenpiteitä käyttäjien turvallisuuden varmistamiseksi. Yhteenvetona mitä me’olet mennyt yli, anna’katsotaan joitain TorGuardin etuja ja haittoja:

Hyödyt

Hyödyt

  • Erinomainen turvallisuus. Vahvan salauksen ja monipuolisten protokollien yhdistelmä tekee TorGuardista yhden markkinoiden turvallisimmista VPN-ratkaisuista..
  • Suuri nopeus. Palvelimen kattavuus yli 50 maassa ja hienosäädetty torrenttiominaisuus tekevät tästä erittäin nopean VPN: n, joka on täydellinen torrentia varten.
  • Luotettava kirjautumattomuuskäytäntö. Kun muut yritykset piilottavat luonnostetun kielen hienoissa painokirjeissään, TorGuard näyttää oikeutetulta, koska he eivät’t pitää lokitietoja käyttäjätiedoista, ja ne sallivat myös torrentin niiden käyttöoikeussopimuksissa.
  • Hyvä käyttäjille Kiinassa. Mahdollisuus ohittaa syvä Packet Inspection tekee tästä hyvän vaihtoehdon käyttäjille, jotka haluavat torrent mediaa Kiinan sisällä.
  • Rakennettu torrentia varten. Tämä asiakas tehtiin torrent-liikenteelle. Jos sinä’Etsitkö hyvää VPN-torrentia, katso vain TorGuard.

Miinukset

Miinukset

  • yksityisyys. Käyttäjätilien ja maksutapojen suhteen on joitain tietosuojaongelmia, mutta mikään liian suuri.
  • Toimivalta. Palvelu perustuu Yhdysvaltoihin, Five Eyes-Alliancen maahan.

Tässä on tietysti pari asiaa, jotka herättävät pieniä huolenaiheita, mutta kokonaiskuva näyttää TorGuardilta aika optimistinen.

Mitä sitten’onko tuomio? Onko TorGuard hyvä torrentia varten?

Rehellisesti, koska tällä asiakkaalla on turvallisuusominaisuuksia, jotka kilpailevat alan isojen poikien kanssa (kuten NordVPN tai ExpressVPN), se’TorGuard VPN on helppo suositella torrentiksi. Nopeus ja luotettava tietosuojakäytäntö ovat vain kirsikoita piirakan päällä. Jos sinä’Kun markkinoilla on hyvää VPN: ää torrent-liikenteen suojelemiseksi, älä katso kauempana kuin TorGuard.

Suositus:

TorGuard-arvostelu

Paras VPN torrentingille

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 41