Είναι ασφαλές το TorGuard;

Καθώς το ψηφιακό τοπίο συνεχίζει να εξελίσσεται, η σημασία της προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και της δραστηριότητας στο διαδίκτυο δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική. Οι χρήστες του Διαδικτύου παγκοσμίως γνωρίζουν συνεχώς τη σημασία της χρήσης ενός VPN για την προστασία της ψηφιακής τους ζωής.


Το TorGuard είναι ένας τέτοιος παροχέας VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προστασία της ταυτότητας και της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο. Το TorGuard προσφέρει πάνω από 3.000 διακομιστές σε 50+ χώρες. Το’s που υποστηρίζονται από ισχυρές λειτουργίες ασφάλειας και εφαρμογές που μπορούν να μεταφορτωθούν από το App Store ή το Google Play Store. Ένας παράγοντας που αφορά όμως είναι ότι το TorGuard λειτουργεί από τις ΗΠΑ.

Αν εσύ’Διαβάστε αυτό, εμείς’είστε σίγουροι ότι είστε εσείς’αναρωτηθείτε πόση προστασία ο πάροχος VPN μπορεί πραγματικά να σας προσφέρει. Εμείς’Σας έχεις καλύψει. Τα παρακάτω εξηγούν τις βασικές λεπτομέρειες που περιβάλλουν αυτό το VPN’ώστε να μπορείτε να καταλάβετε πόσο ασφαλές είναι το TorGuard.

Λειτουργεί το TorGuard από ασφαλή δικαιοδοσία?

Εκεί τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πραγματικά ενδιαφέροντα. Το TorGuard λειτουργεί από τις ΗΠΑ, το οποίο γενικά θεωρείται μη ευνοϊκό για τους φορείς VPN. Η διατήρηση δεδομένων είναι πολύ δραστήρια στις ΗΠΑ και υποστηρίζεται από το νόμο. Οι ΗΠΑ είναι επίσης μέλος των χωρών των Five Eyes, πράγμα που ουσιαστικά σημαίνει ότι τα δεδομένα σας θα μπορούσαν ενδεχομένως να μοιραστούν με άλλες χώρες.

Μια από τις κύριες συνέπειες της λειτουργίας από τις ΗΠΑ είναι ότι αν εσείς’είστε ακτιβιστής ή έχετε επισημανθεί ως αγγελιοφόρος “εχθρός της πολιτείας” και με τη χρήση του TorGuard, καθίσταται πολύ εύκολο για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου να αναθέσουν στον πάροχο VPN να παρέχει δεδομένα ή ημερολόγια σχετικά με την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

Παρόλα αυτά, το TorGuard εξακολουθεί να θεωρείται ευρέως ως ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα VPN στην αγορά και θα πρέπει να είστε εντάξει αν’να μην συμμετέχετε σε καμία αντι-κυβερνητική δραστηριότητα.

Είναι το TorGuard’με την ασφάλεια ασφαλείας?

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η TorGuard παρέχει μία από τις πιο ασφαλείς υπηρεσίες VPN στην αγορά. Το VPN λειτουργεί κυριολεκτικά παντού στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, παρά το Μεγάλο Τείχος προστασίας. Παρόλο που ο πάροχος δεν έχει πλέον διακομιστές στην ηπειρωτική Κίνα, παρέχει εναλλακτικές λύσεις στο Χονγκ Κονγκ, την Ιαπωνία, τη Μαλαισία, τη Σιγκαπούρη, τη Νότια Κορέα, την Ταϊλάνδη και το Βιετνάμ και επιτρέπει στους χρήστες στην Κίνα να συνδυάσουν αυτό το πρωτόκολλο StealthVPN.

Έτσι, τι κάνει το TorGuard τόσο ασφαλές και αποτελεσματικό; Αρχικά, χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση στερεάς 256-bit’είναι αδιαπέραστο από τον ISP σας. Πρόσθετα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης όπως το OpenVPN, το WireGuard, το L2TP / IPSec και το SSTP είναι επίσης διαθέσιμα σε αυτόν τον πάροχο. Επιπλέον, το TorGuard παρέχει OpenVPN, Stunnel, OpenConnect και Shadowsocks ως μέρος του πρωτοκόλλου StealthVPN.

Το TorGuard προσφέρει επίσης πολύ περισσότερα όσον αφορά τα χαρακτηριστικά ασφαλείας, ειδικά όσον αφορά την παροχή λειτουργιών υψηλής ποιότητας όπως blocking διαρροών DNS / IPv6 / WebRTC, wifi / tracking protection και διακόπτης kill. Αυτές οι επιπρόσθετες λειτουργίες λειτουργούν ώστε να διασφαλιστεί ότι οι πραγματικές σας πληροφορίες IP ή σύνδεσης δεν αποκαλύπτονται τυχαία.

Μια τελευταία λεπτομέρεια για το TorGuard’η ασφάλεια του συστήματος είναι ότι κανένας από τους 3,000+ εξυπηρετητές δεν χρησιμοποιεί ένα VPS, καθιστώντας τους ταχύτερους και γενικότερα ασφαλέστερους. Δεν έχουμε σοβαρές ανησυχίες για το TorGuard’της συνολικής υποδομής και των προσφορών ασφάλειας και πιστεύουμε ότι είναι ασφαλές.

Το TorGuard διατηρεί τα αρχεία καταγραφής?

TorGuard’Η πολιτική απορρήτου της Google είναι αρκετά σύντομη και απλή. Αυτό εξασφαλίζει στους χρήστες αυτό “δεν συλλέγει ή καταγράφει δεδομένα από τις υπηρεσίες του Εικονικού Ιδιωτικού Δικτύου (VPN) ή του Proxy.”

Ανεξάρτητα από το είδος των εγγυήσεων που παρέχονται, θα πρέπει να παρακολουθείτε προσεκτικά το είδος των προσωπικών πληροφοριών που αποκαλύπτετε στο διαδίκτυο όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN με βάση τις ΗΠΑ, όπως το TorGuard. Ο απλός λόγος είναι ότι μπορούν να υποχρεωθούν από την επιβολή του νόμου να παρακολουθούν την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα ή να αποκαλύπτουν πληροφορίες για εσάς.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο TorGuard ανώνυμα?

Το TorGuard σάς επιτρέπει να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα εγγραφής σας χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα κρυπτοεπιχειρήσεων, το οποίο είναι πραγματικά μεγάλο καθώς σας επιτρέπει να περιορίσετε περαιτέρω το ποσό των προσωπικών πληροφοριών που αποκαλύπτετε κατά την εγγραφή σας στον πάροχο VPN.

Κατά την εγγραφή στο TorGuard χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση, δεν απαιτείται όνομα ή διεύθυνση χρέωσης. Εσείς’ll, ωστόσο, θα πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, η οποία είναι η ελάχιστη πληροφορία που απαιτείται από τους παρόχους VPN να συλλέξουν.

Έχει το TorGuard ιστορικό ανταλλαγής δεδομένων με την επιβολή του νόμου?

Τη στιγμή της γραφής, δεν υπήρξε περιστατικό αποκάλυψης εκ μέρους της TorGuard με βάση τυχόν αιτήματα των αρχών επιβολής του νόμου στις ΗΠΑ ή τη Δυτική Ευρώπη. Ωστόσο, το Μάρτιο του 2019, η Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία έστειλε αίτημα στο TorGuard, ζητώντας από τον παροχέα VPN να συνεργαστεί μαζί τους για να εμποδίσουν τους απαγορευμένους ιστότοπους της χώρας σύμφωνα με τις ισχύουσες απαγορεύσεις και υποστηρικτική νομοθεσία στη Ρωσία.

Απαντώντας σε αυτή τη ζήτηση / αίτημα των ρωσικών αρχών, η TorGuard έσβησε αμέσως όλους τους διακομιστές της στη Μόσχα και την Αγία Πετρούπολη. Η TorGuard δήλωσε επίσης ότι δεν θα κάνει καμία μελλοντική επιχείρηση με κέντρα δεδομένων στην περιοχή.

Η πιο εντυπωσιακή όψη του TorGuard’Η απάντηση της Επιτροπής είναι ότι τα μέτρα που ελήφθησαν έγιναν οικειοθελώς και όχι ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε κατάσχεσης εξοπλισμού. Συνοπτικά, σκεφτόμαστε εσείς’d σε ασφαλή χρήση όταν χρησιμοποιείτε TorGuard’s VPN ή υπηρεσίες μεσολάβησης.

Η ετυμηγορία μας είναι ασφαλής στο TorGuard?

Το TorGuard κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων VPN στην αγορά, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Παρόλο που λειτουργεί από τις ΗΠΑ, εξακολουθεί να καταφέρνει να παρέχει περισσότερους από 3.000 ασφαλείς διακομιστές που υποστηρίζονται από εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας. Η TorGuard έχει επίσης δείξει στο παρελθόν ότι είναι ένας πολύ ευαίσθητος πάροχος που δεν θα διστάσει να αποσύρει τους διακομιστές της από χώρες όπου δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των χρηστών ή των δεδομένων τους, όπως και πρόσφατα στη Ρωσία.

Εντούτοις, προτρέπουμε την προσοχή με το είδος των προσωπικών πληροφοριών που απελευθερώνετε κατά την εγγραφή σας σε αυτόν τον πάροχο, κυρίως επειδή’εξακολουθούν να υπόκεινται στους νόμους των ΗΠΑ ανεξάρτητα από την πρόθεσή τους ή τις εγγυήσεις που τους παρέχονται. Συνολικά, πιστεύουμε ότι το TorGuard είναι ασφαλές - ειδικά αν εσείς’δεν είστε ακτιβιστής σε καμία από τις χώρες των Five Eyes.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 + = 67