De 10 bästa Torrent9-alternativen


Torrent9 blev snabbt en av de bästa torrentplatserna i världen, men nyligen har människor letat efter livskraftiga Torrent9-alternativ.

Varför? På grund av någon okänd anledning inaktiverade den franskfokuserade torrentersidan möjligheten att ladda ner torrentfiler i slutet av november. Torrent9 är en webbplats som’är mest populärt i fransktalande länder, som inte bara inkluderar Frankrike utan även Kamerun och Gabon.

Istället för att ladda ner, visar Torrent9 mestadels aviseringar som uppmuntrar besökare att använda ett VPN. Ett meddelande angav till och med:

“Torrent9 erbjuder inte längre nedladdningar”

Möjligheten att ladda ner verkar dock ha återvänt - för tillfället. den’Det är mycket möjligt att något kan påverka nedladdningar från webbplatsen igen vid ett senare datum. Med allt det, det’Det är viktigt nu för fransktalande torrent fans att hitta de bästa Torrent9-alternativen så att de kan fortsätta njuta av sitt favoritinnehåll när och var de vill.

Var säker medan torrentingGet började med en av de bästa VPN: n för torrenting: ExpressVPN ▸

Den mest kraftfulla VPN på marknaden täcker hela en torrenter’s hastighets- och säkerhetsbehov.

NordVPN ▸

Inte bara den snabbaste VPN för tillfället, utan också en som har några bra erbjudanden för användare.

CyberGhost ▸

Billigt och användarvänligt - CyberGhost erbjuder en fantastisk serverlista och bra P2P-funktioner.

Vi skurade på internet för att leta efter de bästa Torrent9-alternativen och delade dem upp i två delar:

  • Franskspråkiga Torrent9-alternativ
  • Engelskspråkiga Torrent9-alternativ

Så låt’s dyka in.

5 franskspråkiga Torrent9-alternativ

# 1 Cpasbien

Cpasbien - Torrent9 alternativ

Detta måste vara den största konkurrenten för titeln franskspråkig torrenting king. Cpasbien har massor av filmer, böcker, musik, spel och TV-serier som uppdateras regelbundet. Ännu bättre, de har en ganska aktiv gemenskap, vilket betyder dig’Jag har stor hastighet för ditt franskspråkiga innehåll.

Webbplatsen är trevlig och väldigt välorganiserad - vilket gör det tydligt att se varför detta är en av våra favoritfranskspråkiga torrentplatser.

# 2 YGG Torrent

YGG Torrent - Torrent9 alternativ

Med en massiv 2,4 miljoner aktiva konton, fyller YGG Torrent verkligen utrymmet som nyligen lämnats av Torrent9. YGG kommer, som den själv hävdar, från asken på den populära men nu avlidna torrentplatsen T411.

Detta är en speciellt okomplicerad webbplats, med en enkel webbplatsnavigering uppdelad i kategorier, topp 100 och mer. Det finns det’tusentals såmaskiner för de senaste torrentfilerna; ändå är de ganska snabba.

# 3 Annuaire Telechargement

Annuaire Telechargement - Torrent9 alternativ

Denna intressanta webbplats är ett annat bra alternativ för personer som söker efter Torrent9-alternativ. Webbplatsen har relativt nya nedladdningar tillgängliga, men inte lika regelbundet som med YGG Torrent eller Cpasbien.

Layouten är ganska enkel - det finns verkligen inte’Det är mycket variation med torrentplatser - men du kan enkelt navigera och få vad du vill.

# 4 ZeTorrents

ZeTorrents - Torrent9 alternativ

Detta populära Torrent9-alternativ har bara två uppenbara kategorier: filmer och spel. Lyckligtvis för de flesta’s allt de behöver. Du kan hitta många populära spel och filmer här.

Men det finns en nackdel (förutom de begränsade alternativen och inte så lätt navigering): de don’t uppdateras mycket regelbundet. Den senaste filmen är från september 2018, medan det senaste PC-spelet är från 28 december 2018 - så det verkar som om de föredrar spel lite tyngre än filmer.

# 5 GKTorrent

GKTorrent - Torrent9 alternativ

Detta är en annan ganska okomplicerad torrenting-webbplats. Ändå presenterar det sig som ett av de bättre Torrent9-alternativen, eftersom det har ett bra utbud av filmer, TV-program, musik, böcker och spel.

Du kan enkelt navigera i den och hitta vad du gör’åter letar efter. Det gör det inte’t har samhällskraften och hastigheterna bakom det som Cpasbien gör, men det’är ganska tillförlitlig.

Vårt favoritfranskspråkiga Torrent9-alternativ är definitivt Cpasbien.

Engelskspråkiga Torrent9-alternativ

# 1 The Pirate Bay

Pirate Bay-torrentwebbplatsen

Vi’Vi har tidigare nämnt hur vi tror att The Pirate Bay är möjligen den bästa av de bästa torrentplatserna som finns tillgängliga 2020. Det’varför vi inte kunde’t titta på de bästa Torrent9-alternativen utan att nämna det här.

den’är lätt att navigera, har en stor mängd passionerade communitymedlemmar, och du kan hitta massor av ombud om webbplatsen någonsin går ner. Definitivt ett av våra favorit-engelskspråkiga Torrent9-alternativ.

# 2 YTS (Yify)

En översikt av torrentwebbplatsen YTS (YIFY)

Om du’är du angelägen om att hitta specifikt filmer att torrent, så vann du’jag hittar en bättre nischspecifik torrentplats än YTS. Visa Yify-nedladdningar (som har nya filmer i riktigt små storlekar), du kan hitta allt du verkligen vill ha.

Webbplatsen är också ganska trevlig, med mycket bra design och användargränssnitt.

# 3 1337x

En översyn av 1337x torrentwebbplats

1337x har många goda skäl att vara bland de bästa Torrent9-alternativen där ute just nu. Den har ganska bra hastighet och har en snyggt organiserad sida som visar allt du behöver veta om en viss fil.

Det kanske inte är den snyggaste webbplatsen, men för tillförlitlig nedladdning kan vi definitivt rekommendera den.

# 4 LimeTorrents

LimeTorrents

En av de äldsta torrentplatserna där ute (sedan 2009) har LimeTorrents genomgått mycket. Men även efter alla dessa år kan du fortfarande vara beroende av det för att erbjuda dig några fantastiska filer av hög kvalitet att ladda ner.

Den har enligt uppgift mer än 10 miljoner torrenter, vilket gör det till ett av de största förvarorna med torrentfiler. den’är också ganska lätt att navigera och hitta vad du vill, så du vann definitivt’t bli besviken här.

# 5 RARBG

RARBG-torrentsgranskning

Slutligen, vi’Jag tittar på en annan oldie: RARBG. Trots åldern är det fortfarande ett av de bästa tillgängliga Torrent9-alternativen. Det finns massor av filmer där, men vi får problem med webbplatsen då och då: det gör det inte’Jag har många såmaskiner för även några mycket populära filmer.

Detta visas bara sällan, men det’är något som vi inte gör’Jag hittar verkligen med många andra Torrent9-alternativ som listas här.

Ändå, det’är definitivt en av de bättre och vi tror att du’Jag tycker om det.

Vår favorit bland de engelskspråkiga Torrent9-alternativen är The Pirate Bay.

Kom ihåg att torrent säkert

den’Det är viktigt att komma ihåg att torrent säkert. Anledningen till att Pirate Bay, Torrent9 och många andra torrentersidor har problem är att torrenting ofta innebär att dela upphovsrättsskyddat innehåll, vilket kan bestraffas enligt lag. Åtminstone kan innehållsproducenter ta dig till domstol och dig’Jag måste betala stora böter.

Av den anledningen rekommenderar vi alltid att använda ett VPN (för torrent och allt annat). VPN: er (Virtual Private Networks) hjälper till att maskera din verkliga identitet genom att låta dig använda en annan IP-adress du väljer. På så sätt, om jag’m i Paris kan jag snabbt ansluta till en VPN-server i Tyskland, och det kommer att se ut som jag’m faktiskt i Tyskland.

Inte bara det, utan min trafik kommer också att krypteras. På så sätt kommer ingen att kunna identifiera vad jag’m gör, vilka webbplatser jag’m besöker, filerna jag’m nedladdning, etc. Vi’Vi har redan diskuterat de bästa VPN: n för torrent, och vi rekommenderar att du går att kolla in det nu.

Vilka av dessa Torrent9-alternativ är din favorit? Några viktiga som vi missade? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Rekommenderade läsningar:

Är torrenting säkert?

Är flödande olagligt?

Hur man påskyndar torrenting?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 6