De 6 bästa alternativen till Torrents.me


När vi söker efter torrenter ibland kan vi gå direkt till torrents.me som en de facto torrent sökning, men vad händer om vi vill utvidga vår fångst till andra samhällen? Innan du går in i den vilda världen av Torrents.me-alternativ, se till att du inte gör det’t göra något dumt och orsaka dig själv.

Vissa obestridliga webbplatser kan vara fulla av farligt innehåll, till exempel fjärrkontrollvirus (annars känd som trojaner) och till och med så mycket som honungskrukor som myndigheterna har satt upp som en fälla för att fånga nedladdare med rödhänt. Uppenbarligen som för alla torrents.me-aktiviteter du behöver för att skydda din anonymitet online och säkra din anslutning med en VPN av god kvalitet.

Var säker medan torrentingGet började med en av de bästa VPN: n för torrenting: ExpressVPN ▸

Den mest kraftfulla VPN på marknaden täcker hela en torrenter’s hastighets- och säkerhetsbehov.

NordVPN ▸

Inte bara den snabbaste VPN för tillfället, utan också en som har några bra erbjudanden för användare.

CyberGhost ▸

Billigt och användarvänligt - CyberGhost erbjuder en fantastisk serverlista och bra P2P-funktioner.

VPN: er ger dig sinnesfrid att surfa på internet utan att avslöja din dator’s personliga IP-adress, och också kryptera din trafik så att alla som prövar något fiskigt lyssnar på din anslutning eller till exempel om du delar ett nätverk med okända deltagare som inte kunde vara så kunniga och har smittats själva - en VPN kommer att stoppa dessa skurkprogram från sniffa din trafik över ett delat nätverk LAN, till exempel på ett stort campus / allmän wifi och så vidare, där du inte känner till legitimiteten för andra enheter på samma offentliga nätverk.

Innan du laddar ner din första torrentfil från torrentwebbplatser som listas nedan uppmanar vi dig att kolla in våra bästa VPN för torrentlista och välja VPN som kommer att skydda dig medan du torrent.

The Pirate Bay

‘Världen’s mest elastiska torrentplats’ har verkligen levt upp till sitt namn!

Pirate Bay-torrentgranskningen

Välj en betrodd Pirate Bay-proxy härifrån.

Denna legendariska torrentwebbplats är en av de första och mest omtalade torrentwebbplatserna på internet. Med bokstavligen alla typer av torrent du kan föreställa dig, tillgängliga komplett med magnetlänkar och verifierade uppladdare, bör den fungera som din första anropshavn när du letar efter torrents.me-alternativ.

Du hittar allt på torrents.me och mer över The Pirate Bay! Om det’s appar, filmer eller serier du letar efter, du kommer att bli överväldigad med mängden magnetlänkar till ditt förfogande. Bokstavligen allt du kan tänka på är torrent här, från helt nya utgåvor till att gå tillbaka in i tidens annaler.

Ett sätt piratbukta tjänar pengar är genom att bryta cryptocurrency i din webbläsare medan du lämnar fliken öppen, så om du vill stödja webbplatsen. Du kan antingen skicka en cryptocurrency donation, eller bara lämna din webbläsare öppen och den kommer att använda den inaktiva CPU-kraften för att bryta kryptor i bakgrunden för att hålla webbplatsen online. En trevlig men ofta underanvänd funktion som innebär att Pirate Bay är mer motståndskraftig och lönsam bort från helt enkelt reklamintäkter.

1337x

En snabb, funktionspakad webbplats med en enorm katalog och kraftfull sökfunktion

En översyn av 1337x torrentwebbplats

Om du letar efter ett bra torrents.me-alternativ, leta inte längre än 1337! den’s har alla kategorier av torrenter du kan förvänta dig från en toppklass torrent webbplats. Du hittar de senaste filmer, appar, spel och till och med vuxeninnehåll på denna utmärkta webbplats.

Filer verifieras och webbplatsen svarar snabbt, utan att små eller inga popup-fönster eller annonser kommer i vägen för att hitta dina magnetlänkar. TV-biblioteket är staplat med innehåll, vilket innebär att du kan få tag på alla säsonger du har letat efter på en bekväm, lättillgänglig plats.

Uppdateringar är ofta, även om det inte är lika mycket som piratbukten - det’s uppdateras fortfarande med nya utgivningar varje dag som vi kontrollerat under vår granskning. Det fanns heller ingen driftstopp när vi kontrollerade 1337 vilket innebär att du kan lita på tjänsten och den’kommer inte att försvinna över natten.

RARBG

Ett enkelt, lätt torrents.me-alternativ som har ett stort urval av torrenter åt dig

RARBG-granskning

Gränssnittet är grundläggande och utan krusiduller, men det gör det inte’t betyder att RARBG är ett mindre livskraftigt torrents.me-alternativ som de andra på vår lista! Det finns ofta uppdateringar av listan med massor av frön och igler, vilket gör denna gemenskap till en livlig plats fylld med alla typer av högkvalitativt innehåll.

Alla de stora torrentfilerna som du hittar på torrents.me listas här, och med ett stort urval av äldre utgåvor som fortfarande är aktiva och har ett bra förhållande mellan leecher och seeder. RARBG förtjänar definitivt att vara i din boklista över torrents.me-alternativ, webbplatsen är snabb att svara och sökmotorn är kraftfull och ger massor av resultat för alla sökningar vi kastade på den.

Innehållet kategoriseras efter typ och kvalitet, vilket innebär att du enkelt kan leta efter HD-filer av hög kvalitet eller bara lägre filstorleksvarianter. Det finns också en betydande mängd länkar till metadata som finns i filmutgivningar, till exempel IMDB och tvmaze.com - vilket gör det enkelt att ta reda på mer om titeln innan du laddar ner.

YTS.am

Stort urval av låg filstorlek, högkvalitativa HD-filmer för ditt tittande nöje!

En översikt av torrentwebbplatsen YTS (YIFY)

Enkelt uttryckt - HD-nedladdningar med filer i fickformat! YTS.am har alla fantastiska YIFY-filmernedladdningar optimerade för din mobila enhet eller PC, vilket gör nedladdningar med en långsammare anslutning till en lek.

Alla de populära nedladdningarna är här och presentationen är snygg nog så att det känns som en premiumtjänst, till exempel många populära prenumerationssajter som finns ute. Den eleganta layouten och det funktionsrika gränssnittet gör nedladdning med YTS till ett fantastiskt torrents.me-alternativ och ett vi rekommenderar starkt!

Zooqle.com

Ett massivt urval av TV- och filmlänkar, ett värdigt alternativ för torrents.me

Zooqle torrent webbplats granskning

Med en enorm 3,8 miljoner verifierade torrenter är Zooqle en webbplats som kommer att tjäna bra resultat gång på gång för dina mest svårfångade torrentsökningar. Det finns verkligen så mycket välfröat innehåll packat i Zooqle att du inte blir besviken när du tittar på dina torrents.me sökningar här.

Det finns knappast några annonser på Zooqle och surfupplevelsen är fullspäckad med säsongsavsnitt som har lagts ut efter filkvalitet (1080p eller 720p) vilket innebär att du enkelt kan välja urval och inte gå vilse i dina favoritsäsongsavsnitt.

LimeTorrents

Gott att välja mellan, med ett lätt och snabbt gränssnitt.

LimeTorrents granskning

Om du besöker den här webbplatsen kan du få flashbacks till dagar då Limewire peer-to-peer-fildelning! Det finns så många filer att erbjuda här på LimeTorrents vi rekommenderar det starkt, och inte bara för nostalgi av Limewire-minnen - men eftersom det verkligen finns så mycket bra innehåll som du kanske missar om du inte’t kolla in.

LimeTorrents uppdateras ofta, och webbplatsen är väl utformad med mycket lite uppblåsthet, vilket innebär att sidorna laddas snabbt och att det är få distraktioner eller irriterande annonser som kommer i vägen. Oavsett vad vi letade efter så hittade vi många resultat med massor av frön online. Det finns många nya utgåvor och webbplatsen är full av frön så att få tag på torrenter av god kvalitet är det inte’t en fråga.

Vilket av dessa Torrents.me-alternativ som listas här idag använder du år 2020? Finns det några större som vi’har missat?

Någon som vi’har du listat som har problem? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5