De 7 bästa Nyaa-torrentalternativen 2020


Eftersom det bekräftades av moderatorer att Nyaa-anime-webbplatsen inte gick till fördel med innehållsleveransspecialister Cloudflare, vilket orsakade att olika domännamn (specifikt .se, .eu och .org) blev otillgängliga, har vi skurat nätet efter Nyaa-alternativ . Och i en värld där många nu väljer att strömma över strömning, hade det bättre varit några goda skäl att välja en Nyaa-ersättare.

Medan webbplatser som de nu avslutade Nyaa-torrenterna delar en nedladdning bland ett användare av användare som alla har filen på sin dator, erbjuder streaming filen här just nu. Men när du loggar ut så är det’är borta. Om du som oss ofta vill ha åtkomst till filen igen, eller om du känner att torrenting delar fördelarna över en bredare publik än strömmande, är denna lista med Nyaa-alternativ för dig.

Med Nyaa nere på grund av vad de’re ringer “pågående anslutningsproblem”, Vi har valt att använda webbplatser som är enkla att använda. I den här artikeln du’Jag hittar webbplatser för allmän torrenting, för film- och TV-torrenting, och även webbplatser som är bäst lämpade att spela torrents.

Var säker medan torrentingGet började med en av de bästa VPN: n för torrenting: ExpressVPN ▸

Den mest kraftfulla VPN på marknaden täcker hela en torrenter’s hastighets- och säkerhetsbehov.

NordVPN ▸

Inte bara den snabbaste VPN för tillfället, utan också en som har några bra erbjudanden för användare.

CyberGhost ▸

Billigt och användarvänligt - CyberGhost erbjuder en fantastisk serverlista och bra P2P-funktioner.

Nyaa-alternativ för allmän torrenting

1. The Pirate Bay

Pirate Bay grundades 2003 och är utan tvekan den mest kända torrentwebbplatsen på internet.

The Pirate Bay

Även om hemsidan inte är’t mycket att titta på, webbplatsen är ordnad på ett enkelt sätt och är lätt att navigera. Det finns ett bra peer review-system som du bör använda innan du torrentar en fil, eftersom den är utformad för att hjälpa dig att undvika virus. År 2018 beslutade nederländska domstolar att internetleverantörer i Nederländerna skulle försöka blockera webbplatsen. För de flesta andra länder är den här webbplatsen ett bra Nyaa-alternativ.

2. LimeTorrents

LimeTorrents har också funnits i ett antal år, men nyligen har hemsidan och domänen förändrats något i ett försök att hålla webbplatsen uppe.

LimeTorrents granskning

Du måste installera en adblockerare för att få ut det bästa av den här webbplatsen, och många av länkarna avfyrar dig till andra webbplatser. Med detta sagt är detta en stor Nyaa-ersättare eftersom de lägger ut mycket innehåll, varav många inte finns någon annanstans. De kan skryta med 9,8 miljoner torrenter trots att de är förbjudna i Storbritannien, Australien och Frankrike.

3. 1337X

Enligt TorrentFreak var 1337X den tredje mest populära torrentwebbplatsen 2018.

En översyn av 1337x torrentwebbplats

Med en hemsida färgschema redolent av porrwebbplatsen Red Tube, 1337X inte’t gör att den strömmande upplevelsen känner sig mindre olaglig. Det finns avsnitt avsedda för filmer, spel, musik och även XXX. Många användare har klagat på dess dåliga sökfunktion, och eftersom den är mindre använd finns det färre kommentarer på filerna. Men med Nyaa ner kanske det kommer att förändras när konsumenterna här för sina torrents.

Nyaa-alternativ för film- och TV-strömning

1. YTS.AM

YTS.AM marknadsför sig som den officiella filmtorrentwebbplatsen och är efterträdaren till YTS.

En översikt av torrentwebbplatsen YTS (YIFY)

Hemsidan ger en användbar varning om att innan du använder webbplatsen rekommenderas att du använder ett VPN, eftersom det på de flesta platser olagligt är att ladda ner filer är ett allvarligt brott. Webbplatsen har miljoner dagliga användare och har därför ett stort urval av nya filmutgivningar. Nya utgåvor tar ungefär två till tre månader för att komma upp på webbplatsen, men när de är uppe är de tillgängliga i god kvalitet. De erbjuder undertexter på 100-tal språk - en fin touch som gör hela skillnaden när du väljer var du ska torrent dina filmer från.

2. RARBG

RARBG är också bra speciellt för filmer och välkomnar enligt uppgift 1,8 miljoner användare per månad, så du vet där’s kommer att bli ett anständigt urval.

RARBG-torrentsgranskning

Don’låt det faktum att den här webbplatsen ser ut som en budgetversion av Facebook-målsidan skjuter ut, det’har pågått sedan 2008 och sätter alla sina ansträngningar i högkvalitativ video. Trots att nyhetslistorna ser ganska inaktuella och många clickbait-annonser ger många användare bra recensioner om filmernas kvalitet på denna webbplats.

Nyaa-alternativ för speltorranser

1. Seedpeer

Nyaa-alternativ don’Det blir mycket mer spelspecifikt än detta. Seedpeer marknadsför sig som en torrentplats för spelare och har en ren och enkel hemsida samt en Pirate Bay som påminner om logotyp.

Seedpeer torrent site review

Seedpeer har en bedrövad historia av falska torrenter, rebrands och strider mot upphovsrättsintrångsföretaget Media Defender. Men då det’s kan förväntas med en webbplats som’har funnits sedan början av 00-talet. Rådet är att använda ett VPN för denna webbplats om du vill använda deras torrenter. Gröna fästingar markerar torrenterna som har granskats.

2. GamesTorrents

SpelTorrenter tillgodoser PC-, XBOX-, Playstation- och Wii-entusiaster, med ett brett utbud av sektioner och bra sökfaciliteter.

Spel Torrents granskning

Spel torrent webbplatser är ofta långsammare att presentera helt nya utgivningar i topp skick, eftersom till skillnad från musik- och filmindustrin, spelare verkar förstå att om du vill att bra spel ska göras måste du stödja branschen.

Som med alla ovanstående webbplatser, kolla kommentarerna för att se hur säker torrenten är. Om det inte finns några kommentarer kontrollera seeder-leecher-förhållandet. Detta beskriver antalet personer som sådd i filen. Ju mer det är, desto säkrare är det, åtminstone i teorin.

En nedgång på denna webbplats är att det ännu inte finns färre såmaskiner här än på många av de konkurrerande webbplatserna.

Öva säkerheten medan du laddar ner torrenter

Samtidigt som alla dessa platser är fantastiska Nyaa-alternativ, har alla sina egna fallgropar. Om torrenting är en ny sak för dig, välj de stora namnen tidigt i listan, och ta dig tid att läsa recensioner och undvika otydliga filer.

Gör din forskning och använd forum som Reddit för att få kommentarer från dem som regelbundet använder dessa torrenter. Sidan r / torrents är ett kunskapstypsnitt.

Farorna med strömning är välkända för alla, och en massa pengar spenderas årligen på att slå ner den olagliga nedladdningsmarknaden. Film-, musik- och spelindustrin lider alla när människor inte längre är villiga att betala för sina produkter. Det är verkligen ett beslut du behöver fatta själv, om vilka utsläpp du vill stödja och belöna med dina hårt förvärvade pengar, och som du känner inte uppfyller märket.

Vi borde förvänta oss höga standarder när vi utdelar ut goda pengar för medieprodukter, och kanske ligger framtidens innehåll i att konsumenten beslutar om priset de vill betala för varorna, baserat på meriter.

Om du väljer att använda de Nyaa-alternativen som rekommenderas här kommer ett VPN, virtuellt privat nätverk, att dölja din aktivitet online. Anständiga VPN: er har stora nedladdningshastigheter och är i vissa länder standardpraxis. I Ryssland används till exempel VPN: er av många för att komma runt regeringen införda kontroller på internet.

För dem som är nya för att torrentera är den perfekta nybörjaruppsättningen ett ExpressVPN, som finns i 94 länder, parat med YTS.AM, bara för sin överlägsna katalog. Du kan också kolla vår lista över bästa VPN: n för torrent.

Vårt favorit Nyaa-alternativ är YTS.AM

Vilket av dessa Nyaa-alternativ som listas här idag använder du 2018? Finns det några större som vi’har missat?

Någon som vi’har du listat som har problem? Låt oss veta i kommentarerna nedan!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =