Topp 10 torrents for TV-serier


Det høres sikkert ut å laste ned favoritt-TV-programmene dine gratis og se dem på nytt. Hvis du er enig med oss ​​og har sett opp for flotte TV-seriestorrenter som fremdeles fungerer i 2020, så er du det’er på rett sted.

Hvis du ikke gjør det’t har allerede en torrentklient lastet ned og installert på systemet ditt, og last deretter ned det. Den neste tingen du trenger å gjøre er å velge en torrent-side for å laste ned dine favoritt-TV-serien torrenter fra. Tilsynelatende er mange av disse nettstedene trukket ned og det kan være ganske en oppgave å finne en som fungerer.

Vær trygg mens torrentingFå startet med en av de beste VPN-ene for torrenting: ExpressVPN ▸

Den kraftigste VPN på markedet dekker alt fra en torrenter’s hastighets- og sikkerhetsbehov.

NordVPN ▸

Ikke bare den raskeste VPN for øyeblikket, men også en som har noen gode tilbud for brukere.

CyberGhost ▸

Billig og brukervennlig - CyberGhost tilbyr en flott serverliste og gode P2P-evner.

For å hjelpe deg med å finne ut av de beste nettstedene du kan laste ned torrents fra TV-serier fra, vi’har samlet en liste for deg. Dette er de 10 raskeste og mest pålitelige nettstedene som lar deg laste ned dine favoritt-TV-serien torrenter.

Bare husk: når du laster ned en torrent, må du alltid velge en med et større antall såmaskiner sammenlignet med igler.

Før vi tar deg gjennom disse nettstedene, her’er et ord av forsiktighet. Alle torrentene som er tilgjengelige på disse nettstedene, er ikke nødvendigvis legitime. Så du må slå opp de enkelte torrentene for å sikre hastighet, sikkerhet og legitimitet.

Topp 10 torrents for TV-serier

La’s dykk inn i topp TV-serien torrenting nettsteder som lar deg glede deg over alle dine favoritt TV-serier når og hvor du vil.

YTS Torrent

Med kontinuerlig oppdaterte resultater gir dette nettstedet deg de mest levedyktige alternativene du kan velge mellom.

En gjennomgang av YTS (YIFY) torrent-nettstedet for torrents for TV-serier

Hvis du kan overse popup-vinduene, er YTS et flott sted å grave i og binge på favoritt-TV-seriens torrenter. Du kan prøve en annonse-blokkering, men selv om du bruker en, vil de usynlige annonsene fortsatt være der.

Så når du har en Ad-Blocker på, kan du prøve å bla opp og ned og deretter langsomt holde musepekeren over nedlastingslenken. Når markøren blir aktivert på en bestemt del av nedlastingslenken, treffer du den.

Når det gjelder designaspektet på dette torrentstedet, er det ekstremt enkelt å jakte på noen gode valg. Du kan faktisk ta et valg basert på sjanger, bildekvalitet, rangeringer og mye mer på dette torrent-nettstedet.

1337x

1337x er det mest populære grensesnittet som lar deg laste ned de siste episodene av favoritt-TV-programmene dine.

En anmeldelse av torrentnettstedet 1337x

Den eneste negative tilbakemeldingen du sannsynligvis vil finne om dette nettstedet, vil dreie seg om søkefunksjonen. Imidlertid, du ikke’t må bekymre deg om det hvis du tar de riktige valgene. I motsetning til hva vi tror, ​​fungerer søkefeltet på dette nettstedet helt fint hvis du bruker det slik det er’s antas å bli brukt.

Så før du begynner å krybbe om søkefunksjonen, husk å velge riktig felt. Sørg alltid for at du velger ‘TV’ å se etter venner og ‘spill’ å lete etter PUBG. Dette er den vanligste feilen som et flertall av brukerne gjør.

EZTV Torrent

Dette nettstedet har strålende søkealternativer som hjelper deg å begrense søket etter favoritt-TV-seriene etter bildekvalitet, år og sjanger.

En gjennomgang av EZTV-torrent-siden

Så du kan se etter en spesifikk sesong av din favoritt-sitcom ganske praktisk. Utformingen av dette torrentstedet er ganske enkelt og lett å navigere.

Dette nettstedet gjennomgikk en stygg kontrovers i 2015 da den slo overskriftene for et fiendtlig overtak.

Flere nettsteder har tatt et skritt fremover og til og med forbudt torrenter fra dette nettstedet. Det er nettopp derfor du kanskje ikke finner deres selvutgivne torrenter på andre nettsteder.

The Pirate Bay

Pirate Bay er et av de eldste og største torrent-nettstedene for TV-serier som viser over 10.000 opplastinger hver eneste dag.

The Pirate Bay

Du kan finne nesten alle TV-seriens torrenter på dette nettstedet, enten det er’s Det gode stedet eller de gode gamle tre’s selskap.

Faktisk kan du finne flere versjoner av disse TV-seriene, for eksempel de med undertekster på fransk eller italiensk. Du kan til og med se etter de dubbede versjonene.

Med mindre dette nettstedet er nede, trenger du ikke se lenger etter alle dine torrentkrav. Dette er et brukervennlig nettsted, men bytter ofte URL-en sin i et bud som skal finnes.

Så hvis du har problemer med å få tilgang til det, kan du prøve å be andre ripper om en aktiv lenke på Reddit. Tross alt har denne ridderen i skinnende rustning vunnet flere kamper og fortsetter å overleve gjennom dem ved å bruke proxy-lenker.

Zooqle

Selv om det er relativt nytt, har dette torrentnettstedet skapt en nisje for seg selv og er i dag en av de ledende torrent-søkemotorene.

Zooqle torrent site review

Dette torrent-nettstedet debuterte i 2008 som BitSnoop og viste seg å være en stor suksess på grunn av det brukervennlige grensesnittet.

Dette nettstedet gjennomsøker veldig effektivt gjennom nettet og gir deg noen av de beste torrentene. Det kan skryte av over 1651 TV-serier og totalt over 172 000 episoder tilgjengelig på det.

Kickass Torrents (katcr.co)

At det er tilgjengelig på over 30 språk, forklarer hvor populært dette torrent-nettstedet er.

katcr.co - Kickass Torrents speil

En av de mest foretrukne TV-seriens torrenter verden over, Kickass Torrents har vært i nyhetene av alle gale grunner. Nå som bare har gjort det mer populært og en favoritt blant rippere.

Denne siden fungerer på BitTorrent-protokollen og ble trukket ned i midten av 2016. Imidlertid kan du alltid finne en av de mange utvidelsene eller fullmaktene for å få tilgang til den.

ISO-jakt

Denne torrent-siden har eksistert i ganske lang tid og har en enorm database med en hel seksjon dedikert til TV-seriens torrenter.

ISO Hunt torrent nettsted

Selv da kommer ikke ISO til topp 5 på grunn av den primitive søkefunksjonen som trenger videre utvikling.

Det er faktisk veldig lite å gjøre med søkefunksjonen, og dette er begrenset til å skrive inn navnet på en TV-serie i søkefeltet eller lete etter en TV-serie torrent basert på den populære nedlastingslisten.

Lime Torrents

Lime Torrents er et av de mest populære TV-seriens torrentsider og kommer med en enkel og frisk design.

LimeTorrents anmeldelse

Lime Torrents gir deg mye informasjon om en bestemt torrent. Du kan se gjennom filstørrelsen, antall opplastinger og de aktuelle datoene.

Dette nettstedet har vært gjennom sin del av kontroverser, hovedsakelig for overtredelsesgebyr fra Lionsgate for Expendables 3. Som nevnt tidligere, må du undersøke hver torrent for å identifisere lovligheten og for å avgjøre om den’er trygt å laste ned.

rarbg

RARBG kan skryte av en av de største TV-seriens torrenter og er den “gå til” nettsted for de fleste TV-buffere.

RARBG anmeldelse

RARBG er en av de mest pålitelige torrent-nettstedene som lar deg laste ned en rekke TV-serien torrenter. Dette nettstedet har eksistert i nesten et tiår og har et gunstig seeder-til-leecher-forhold som gjør nedlastingen rask og enkel.

Selv om det er populært i Vesten, har dette nettstedet blitt forbudt i flere asiatiske land som Dubai, India og Indonesia. På grunn av motstanden fra den nederlandske TV- og musikkindustrien’s BREIN, det er også forbudt i visse deler av Europa.

TorLock

Hvis du dro på camping i helgen og gikk glipp av den siste episoden av ditt favoritt TV-show, er Torlock stedet å finne det.

Torlock torrent site review

TorLock er det mest foretrukne nettstedet blant TV-seriens ripper for å se de siste tingene på nettet.

En ting å huske når du bruker dette nettstedet er at det er forbudt av Google. Så hvis du kan’t nå det med Chrome, prøv en annen nettleser.

Sikkerhet når du bruker TV-serien torrenter

Ovennevnte torrent-nettsteder fungerer bare som en katalog der du kan se etter spesifikke torrenter. Den’det er ikke deres jobb å bestemme om en bestemt torrent er infisert eller ikke. Husk alltid at torrenting fungerer på en jevnaldrende basis.

Her er det ingen ekte serverholding “infisert,” “pirat” eller noen torrentdata. Faktisk blir dataene overført fra datamaskinene til såmaskinene. Så de som frøs det er ansvarlig for innholdet og ikke nettstedet.

For å finne ut mer detaljert om en bestemt torrent, må du gå til kommentarfeltet og lese dem. Det anbefales på det sterkeste at du unngår torrenter uten kommentarer eller med negative kommentarer.

Piratert programvare flagger også antiviruset ditt på grunn av sprekker og aktivatorer som prøver å endre ting på datamaskinen din. Så du må passe på disse signalene.

Gang på gang anbefaler vi at du maskerer IP-en din med en VPN mens du laster ned torrenter. Dette sikrer systemet ditt’sikkerhet når torrents er peer-to-peer og dataene blir utvekslet mellom fremmede. Les guiden vår ‘Hvordan laste ned torrenter trygt‘ for mer informasjon, bare husk at en VPN ikke kan forsvare deg mot skadelig programvare.

Noen ganger vant til og med antivirusprogramvaren din’t være i stand til å oppdage alle mulige trusler. Derfor bør du være ekstremt forsiktig når du laster ned populære torrenter, for eksempel Game of Thrones sesong 8. Når du har i bakhodet at GoT er et av de mest piratkopierte TV-programmene, vil det sikkert være rikelig med skadelig programvare som forrige sesong.’s episode.

Det er imidlertid viktig å huske at selv om disse torrentnettstedene bare viser torrentene og ikke nødvendigvis lagrer dem, fremheves ikke dette av myndighetene. Så du må sjekke de lokale forskriftene før du laster ned TV-seriens torrenter fra nettstedene som er nevnt over.

Så, hvilke av de beste TV-seriens torrenter som er oppført her i dag bruker du i 2020? Er det noen viktige som vi’har savnet?

Noen som vi’har du listet opp som har problemer? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Anbefalte leser:

Beste VPN for Torrenting

Movie Torrents

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 3 =