10 tapak terbaik untuk torrents buku teks pada tahun 2020


Ia menghairankan bahawa kebanyakan peminat buku masih ada’t tahu bagaimana mencari buku teks kegemaran mereka, tinggalkan sahaja memuat turunnya. Bagi mereka, pencarian buku adalah proses yang panjang dan melelahkan.

Walaupun tindakan keras yang tidak berkesudahan pada laman-laman web yang mengerikan, pengunduhan P2P telah meningkat dengan pesat selama bertahun-tahun. Segala-galanya dari kecergasan ke filem untuk penghantaran makanan kini digital. Perkara yang sama berlaku untuk membaca.

Menjadi selamat semasa torrentingMulai bermula dengan salah satu VPN terbaik untuk mengurai: ExpressVPN ▸

VPN yang paling berkuasa di pasaran merangkumi semua torrenter’kelajuan dan keperluan keselamatan.

NordVPN ▸

Bukan sahaja VPN terpantas pada masa ini, tetapi juga yang mempunyai beberapa tawaran hebat untuk pengguna.

CyberGhost ▸

Murah dan mesra pengguna - CyberGhost menawarkan senarai pelayan yang hebat dan keupayaan P2P yang baik.

Siapa kata mencari buku harus menjadi konsep bata dan mortar? Lagipun, banyak laman web menawarkan muat turun torrent buku teks dengan jumlah yang semakin meningkat pada hari laju pesat setiap hari.

Dalam artikel ini, kami akan melihat 10 dari laman web teks terperinci terbaik yang dijamin memuaskan kehendak bacaan anda. Kami akan melayari laman web dengan berhati-hati menganalisis kebaikan dan keburukannya dengan tujuan untuk membantu anda mencari laman torrent buku teks yang berfungsi untuk anda.

1. FreeBookSpot

Laman web: http://www.freebookspot.es/default.aspx

FreeBookSpot adalah salah satu laman web torrent e-book yang paling popular.

10 tapak terbaik untuk torrents buku teks pada tahun 2020

Anda boleh memuat turun buku, majalah, surat berita dan komik percuma dari laman web ini. Ia juga mempunyai ciri yang membolehkan anda berkongsi e-book dengan orang lain dan menunggu maklum balas mereka.

Pro penting ialah pendaftaran tidak wajib sementara kelemahannya adalah ia tidak mempunyai antara muka yang menarik. Walau bagaimanapun, apabila prestasi keseluruhannya, FreeBookSpot menawarkan nisbah pemula yang lebih baik dan fungsi yang sangat baik.

2. Manybooks.net

Laman web: https://manybooks.net/

Laman ini adalah campuran sempurna fungsi dan reka bentuk.

10 tapak terbaik untuk torrents buku teks pada tahun 2020

Laman ini mudah dinavigasi kerana buku dikategorikan ke genre yang berbeza untuk membuat proses carian kurang tertekan. Apa’s lebih, pengguna boleh memilih untuk membaca buku dalam talian dan bukannya memuat turun.

Manybooks.net mempunyai salah satu reka bentuk antara muka pengguna terbaik. Halaman utama adalah penglihatan untuk dilihat dengan gabungan warna dan reka bentuk penutup buku teks yang mengagumkan.

Walau bagaimanapun, terdapat tangkapan. Anda perlu mendaftarkan akaun sebelum memuat turun sebarang kandungan.

3. Buku Panduan

Laman web: http://www.feedbooks.com/

Buku Feedbook adalah laman torrent e-book yang membolehkan akses ke e-buku domain asal dan awam.

10 tapak terbaik untuk torrents buku teks pada tahun 2020

Buku kerja membolehkan akses ke buku-bukunya pada mana-mana peranti, sama ada telefon pintar atau tablet. Melalui ciri cariannya, seseorang dapat mencari pelbagai kategori seperti novel, fiksyen, buku cinta dan banyak lagi.

Laman ini memenuhi pelbagai pilihan pembaca. Bagi mereka, yang tidak sanggup menghabiskan wang, layari buku asal dan domain percuma yang tersedia. Jika anda tidak’Anda tidak perlu membayar untuk buku yang baik, ada sesuatu untuk anda juga.

4. Ebookee

Laman web: https://ebookee.org/

Laman torrent buku ini berusaha keras untuk menjadi salah satu yang terbaik dalam masa terdekat.

10 tapak terbaik untuk torrents buku teks pada tahun 2020

Ebookee merangkumi buku dari pelbagai kategori seperti perniagaan, Hiburan, Teknologi, Grafik dan banyak lagi. Laman ini juga mempunyai 100 e-buku teratas dan kategori yang baru dilihat bersama-sama dengan bilangan pembaca setiap buku untuk membantu dalam proses pemilihan.

Tapak ini tidak mempunyai antara muka pengguna yang paling menarik. Genre disenaraikan secara serentak, dan ia mengambil masa yang lama sebelum terbiasa dengan laman web ini’susun atur s. Di sisi yang terang, pendaftaran tidak wajib.

5. EbookShare

Laman web: http://ebookshare.net/

Di antara semua buku teks ini, Ebookshare dianggap sebagai kegemaran.

Laman ini bererti popularitasnya kepada koleksi buku yang tidak pernah berakhir. Ia membolehkan pembaca meneruskan semua deskripsi dan memuat turun torrents dengan sewajarnya. Anda boleh menggunakan nama pengarang, tajuk dan subjek untuk menemui E-buku tanpa tekanan.

Antara muka pengguna EbookShare mudah tetapi berfungsi. Walau bagaimanapun, tidak seperti laman web buku teks yang lain, laman web ini mengikuti DMCA. Ini bermakna kita perlu menggunakan VPN semasa memuat turun e-book torrents.

6. Projek Gutenberg

Laman web: https://www.gutenberg.org/

Projek Gutenberg adalah laman e-buku domain awam percuma.

10 tapak terbaik untuk torrents buku teks pada tahun 2020

Laman web ini mempunyai perpustakaan yang luas yang terdiri daripada tidak kurang daripada 57000 e-buku percuma. Buku teks boleh dimuat turun pada peranti pilihan anda dari mana saja tanpa membayar satu sen.

Buku e-buku yang ditawarkan tidak memerlukan aplikasi yang unik untuk dibaca. Ini adalah pelepasan kerana kebanyakan laman web mengenakan yuran pembaca untuk aplikasi tersuai mereka. Laman web yang dilakukan secara tidak sengaja tidak menarik dengan hanya ruang kecil yang didedikasikan untuk iklan buku.

7. Planet e-book

Laman web: https://www.planetebook.com/

Planet e-book adalah pilihan yang sangat baik untuk pembaca yang ingin menerokai buku teks tanpa gangguan.

10 tapak terbaik untuk torrents buku teks pada tahun 2020

Menggunakan laman web ini’ciri katalog s, pengguna boleh meneroka lebih kurang 50,000 tajuk. Ia mempunyai reka bentuk mesra mudah alih dan pelbagai format eBook yang tersedia di mana sahaja di semua peranti.

EBook Planet mempunyai pilihan eBuku berkualiti premium, dan pembaca tidak’t perlu membayar untuk mana-mana mereka. Semua buku teks berada dalam domain awam dan di luar hak cipta. Berhati-hati menyemak undang-undang hak cipta negara anda sebelum meneruskan muat turun.

8. Free-ebooks.net

Laman web: https://www.free-ebooks.net/

Free-ebooks.net membolehkan anda membaca buku kegemaran anda dalam format PDF.

10 tapak terbaik untuk torrents buku teks pada tahun 2020

Laman ini merangkumi pelbagai genre seperti fiksyen, teknologi, misteri, drama, dan lain-lain. Antara muka pengguna yang mengagumkan menjadikan proses penjelajahan bernilai saat ini. Seperti beberapa laman web buku teks yang lain, ia membolehkan akses pada semua peranti dari mana-mana sahaja.

Walau bagaimanapun, anda perlu mendaftarkan akaun untuk mula memuat turun fail torrent e-buku kegemaran anda.

9. Buku Buku PDF

Laman web: http://www.pdfbooksworld.com/

Sama seperti Free-ebooks.net, anda boleh mencari buku-buku mengenai format PDF tanpa tekanan.

10 tapak terbaik untuk torrents buku teks pada tahun 2020

Laman torrent buku ini membolehkan pembaca memuat turun buku pada peranti yang berbeza dengan mudah. Ia mempunyai laman web yang mudah dan mudah. Para pentadbir telah melangkah lebih jauh dengan meletakkan garis panduan di laman web untuk membantu navigasi anda.

Genre yang hadir tidak habis-habis. Ciri carian di bahagian atas mempercepat proses pemilihan jika anda mempunyai buku atau genre tertentu. Nasib baik, PDF Books World tidak’tidak memerlukan sebarang pendaftaran.

10. Bookyards

Laman web: https://www.bookyards.com

Laman web ini bertindak seperti portal web yang membolehkan pengguna meneroka e-Buku percuma.

10 tapak terbaik untuk torrents buku teks pada tahun 2020

Seperti yang telah dinyatakan dengan jelas di laman webnya, terdapat lebih daripada 7,000 eBook yang tersedia. Anda boleh mempertimbangkan genre yang berbeza seperti fiksyen, Biografi, Sejarah antara lain. Laman ini menyediakan pilihan perkongsian yang terdapat pada platform yang berbeza.

Anda boleh mengakses Bookyards boleh dari PDA, iPod atau eBook Reader anda dengan pra-format. Laman web mempunyai reka bentuk minimalis dan membolehkan anda melayari buku oleh penulis dan ahli penerbitan yang berbeza. Satu-satunya kelemahan adalah pendaftaran wajib.

Keselamatan semasa menggunakan torrents

Torrenting tidak selalu berjalan di taman. Terdapat potensi bahaya yang berkaitan dengannya termasuk malware dan spyware, data tidak selamat, kelemahan dan masalah undang-undang antara lain.

VPN memastikan sambungan yang selamat dan selamat di antara rangkaian awam dan awam. Laman web torrent buku harus bersatu dengan VPN untuk kebolehaksesan selamat.

EbookShare mempunyai rekod pencapaian yang menawarkan pengalaman membaca buku yang sangat baik. Perhatikan VPN terbaik untuk mengurai yang akan menawarkan pengalaman mengerikan seumur hidup.

Jadi, yang mana satu buku teks terbaik yang disenaraikan di sini hari ini yang anda gunakan pada tahun 2020? Adakah terdapat mana-mana perkara utama yang kita ada’telah terlepas?

Mana-mana yang kita’yang disenaraikan yang mengalami masalah? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!

Bacaan yang disyorkan:

10 torrents buku audio terbaik

Bagaimana untuk memuat turun torrents dengan selamat?

Bagaimana untuk mempercepatkan torrenting?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 − 24 =