10 tapak terbaik untuk torrents filem pada tahun 2020


Menonton filem kegemaran anda pada tahun 2020 hanya menjadi lebih mudah, kerana torrents filem teratas akan membolehkan anda menonton filem terkini dari rumah. Sama seperti filem-filem telah meningkat sejak bertahun-tahun, jumlah tapak torrent telah meningkat sama. Torrent laman web telah datang dan pergi selama bertahun-tahun, tetapi yang terbaik selalu menonjol.

Laman torrent yang menonjol ini telah mengalami beberapa ribut dari masa ke masa, termasuk sekatan undang-undang terhadap laman web torrent yang telah melihat beberapa tapak torrent ditutup. Baru-baru ini, torrent-gergasi Kickass Torrents turun berikutan tindakan keras di tapak torrent.

Menjadi selamat semasa torrentingMulai bermula dengan salah satu VPN terbaik untuk mengurai: ExpressVPN ▸

VPN yang paling berkuasa di pasaran merangkumi semua torrenter’kelajuan dan keperluan keselamatan.

NordVPN ▸

Bukan sahaja VPN terpantas pada masa ini, tetapi juga yang mempunyai beberapa tawaran hebat untuk pengguna.

CyberGhost ▸

Murah dan mesra pengguna - CyberGhost menawarkan senarai pelayan yang hebat dan keupayaan P2P yang baik.

Apabila bercakap mengenai torrents filem, kita boleh’t mengabaikan peningkatan jumlah perkhidmatan penstriman seperti Netflix. Laman-laman web ini mungkin membuat penyok di tapak torrent’ populariti, terutamanya selepas populariti baru-baru ini di kalangan pencinta filem terbanyak.

Walau bagaimanapun, dengan senarai tapak torrent terbaik untuk menikmati video, pencinta filem boleh yakin bahawa mereka’akan mencari filem terbaik dan terbaru pada tahun 2020.

Apa’s lebih, anda boleh memilih dari senarai besar laman torrent ini. Kami’Anda telah melalui torrents filem terbaik yang tersedia, supaya anda boleh membuat keputusan yang terbaik berdasarkan kualiti torrents dan kelajuan muat turun.

1. Pirate Bay

Laman web: https://thepiratebay3.org/

Kajian laman web Pirate Bay

Laman ini mungkin adalah “raja torrents” dan adalah klasik mutlak. Pirate Bay telah berada di sana untuk masa yang paling lama, mungkin sebelum laman torrent lain wujud. Ucapannya dipercayai dan memainkan peranan besar dalam memenangi kepercayaan para pencintanya.

Laman ini telah berkembang walaupun terdapat banyak kontroversi. Ia telah disekat di lebih dari 20 negara dan menghadapi pertempuran dari kebanyakan kerajaan terkuat di dunia. Walaupun ia berada di sisi undang-undang yang salah di beberapa negara, kebolehpercayaannya tidak diragui.

Sebahagian besar torrents di laman web ini adalah torrents filem. Di samping itu, ia juga membolehkan penggunanya untuk siri, aplikasi, buku, muzik, dan permainan TV torrent. Laman ini menyokong muat turun segera dengan jumlah torrent sehingga kini lebih daripada 3 juta torrents.

Laman torrent ini juga mempunyai cermin atau URL alternatif, yang mana sebahagiannya adalah ThePirateBay.red, TPBMirro.org dan Tbp.tw. Kelajuan muat turun purata untuk torrents di laman web ini adalah 3.1MB / s. Kelimpahan benih dalam laman torrent ini dapat membantu anda mencapai kelajuan muat turun yang lebih cepat untuk fail.

2. RARBG.to

Laman web: http://rarbg.to

Kajian RARBG

Laman torrent ini dianggap sebagai yang terbaik untuk kandungan baru. Ia mungkin tidak begitu popular seperti The Pirate Bay tetapi ia mempunyai komuniti yang besar.

Oleh itu, terdapat banyak penanaman di laman web ini. Laman ini juga pergi jauh untuk menawarkan pelbagai torrents baru dan lama. Sejak tahun 2018, laman web ini terus menawarkan torrents dan pautan magnet untuk filem, rancangan TV, muzik, permainan, dan perisian.

Laman ini mungkin tidak kelihatan moden tetapi tugasnya agak baik. Ia memberikan torrents yang sihat untuk lintah.

Lintah adalah orang yang memuat turun fail sebenar tetapi tidak berkongsi fail torrent dengan pengguna lain. Fail-fail ini mungkin bentuk lengkap atau bit. Ini adalah orang-orang yang tidak’t berkongsi keseronokan dengan orang lain.

3. YTS.ag (YTS.am)

Laman web: https://yts.am/

Kajian semula tapak torrent YTS (YIFY)

Laman web ini’pangkalan data s mengandungi berjuta-juta filem yang berleluasa, lebih daripada kategori kandungan lain. Antara ciri pentingnya ialah penampilan visual. Walaupun YTS menjadi tuan rumah kandungan cetak rompak, ia cukup baik untuk menyaingi beberapa tapak streaming yang popular.

Akaun pengguna diperlukan untuk meminta kandungan daripada pengendali. Akaun ini juga membolehkan anda menghantar maklum balas dan membuat ulasan di laman web. Laman web ini’kotak carian menyediakan cara yang cekap mencari kandungan yang diperlukan. Ia juga termasuk penapis dan pilihan menyusun lain untuk carian yang tepat.

Laman ini tidak menyokong muat turun segera. Ciri-ciri lain yang kelihatannya mengimbangi kekurangan laman web ini termasuk URL ganti berganda dan kelajuan muat turun fail yang baik (1.8 MB / s).

Selain itu, laman web ini juga mempunyai koleksi kedua-dua filem terkini dan klasik. Laman ini juga berfungsi dengan baik untuk menyokong pengguna dengan lebar jalur yang terhad.

4. 1337X

Laman web: https://1337x.to/

Kajian semula laman torrent 1337x

Sering menilai tapak terbaik untuk melayari torrents, laman web ini adalah pilihan yang sangat baik untuk mencari torrents filem, permainan dan tayangan TV. Torrents mudah dicari dengan antara muka yang diubahsuai yang menjadikan pengesanan lebih mudah dan lebih baik. Antara muka yang mesra pengguna dan pelbagai jenis kandungan adalah kombinasi hebat untuk laman web ini.

Satu perkara yang perlu anda ketahui tentang laman web ini-sudah pasti ada pelacak yang popular, sehingga Google menyembunyikannya daripada hasil cariannya. Setiap kali laman web mengalami banyak lalu lintas dan gagal untuk memuatkan, cermin disediakan supaya anda boleh mendapatkan torrents anda bila-bila masa anda memerlukannya. 11 tahun dalam talian juga pergi jauh dalam menunjukkan kebolehpercayaan laman web ini.

Bersama dengan direktori fail torrent yang komprehensif adalah pautan magnet. Ciri-ciri yang mengagumkan ini menghasilkan tapak permainan sebagai pengganti terbaik untuk The Pirate Bay. Dengan 90% torrents yang menjadi torrents filem, jelas bahawa kebanyakan orang lebih suka laman ini untuk torrents filem.

Laman ini bukan hanya gembar-gembur. Ciri-cirinya membuat operasi hampir sama dengan The Pirate Bay, menjadikannya laman alternatif yang sesuai. Bagaimanapun, kelajuan muat turun purata laman web ini mungkin kelihatan gagal untuk pengguna seketika.

Tanpa menghiraukan, dengan lebih dari 2 juta unduhan di bawah tali pinggangnya, laman web itu nampaknya tidak memperlambat lajunya dalam menyediakan torrents filem terbaik untuk pengguna. Perbezaan sedikit dari rakan sejawatannya adalah bahawa ia tidak menyokong muat turun segera.

5. Zooqle

Laman web: https://zooqle.me/

Kajian tapak torrent zooqle

Apabila dibandingkan dengan tapak lain yang disenaraikan di sini, laman web ini agak muda. Walau bagaimanapun, kami membuat keputusan untuk menarafkannya adalah ciri uniknya. Tapak ini khusus dalam pengindeksankan torrents yang disahkan kerana pangkalan data lebih daripada 3 juta torrents.

Ia juga menampilkan kandungan dalam pelbagai kategori. Apa’s unik mengenai laman torrent ini adalah bahawa ia tidak menghadapi larangan di satu negara.

Ia’s juga sukar untuk mengingati kelajuan muat turun yang tinggi. Kelajuan bergerak setinggi 3.5 MB / s. Cerminnya juga alternatif yang hebat apabila tapak mempunyai lalu lintas yang terlalu banyak.

6. Torrentz2

Laman web: https://torrentz2.eu/ (atau https://torrentz2.cc/)

Tinjauan laman Torrentz2

Torrentz2 adalah satu lagi laman torrent muda, tetapi bukan semata-mata untuk torrents filem. Selepas tapak induk ditutup secara sukarela pada 2016, Torrentz2 dilancarkan untuk mengisi kekosongan yang ditinggalkan oleh Torrentz.eu. Sejak itu, ia telah membuktikan ragu-ragunya. Gabungan hebatnya dengan enjin gelintar lain membantu menyediakan salah satu pangkalan data torrent terbesar

61 juta torrents termasuk torrent filem dan torrent muzik, yang kini biasa di laman web ini.

Dari penyelidikan yang dijalankan, adalah jelas bahawa ia mempunyai lebih banyak torrents filem daripada yang lain. Purata kelajuan muat turun sama dengan 1.9 MB / s walaupun ia tidak menyokong muat turun segera.

7. iDope

Laman web: https://idope.xyz/

kajian laman torrent iDope

Kami menganggap tapak torrent ini dan menarafkannya di antara yang terbaik bukan hanya untuk ciri-cirinya tetapi juga untuk kenangan Kickass Torrents yang ia bawa. Slogan di bawah logonya dibaca “Penghormatan kepada KickAss Torrents.”

Walaupun masa pertumbuhannya yang singkat, tapak torrent mempunyai pangkalan data yang besar di atas 18 juta torrents. Laman ini mempunyai UI yang bersih, dan versi mudah alih juga tersedia. Ciri ini membuat torrenting melalui telefon pintar menjadi tugas yang mudah. Purata kelajuan muat turunnya juga mengagumkan (3.7 MB / s).

8. Torlock

Laman web: https://www.torlock.com/

Kajian laman web Torlock torrent

Torlock juga merupakan tapak torrent yang memberi tumpuan kepada rancangan TV dan torrents filem. Satu ciri unik dengan laman torrent ini-tumpuannya pada torrents tulen. Ia melakukan segala-galanya untuk melawan tirus palsu. Pada masa lalu, ia memperkenalkan program yang membayar pengguna satu dolar untuk setiap torrent palsu yang terdapat di laman web ini.

Laman ini juga mempunyai URL alternatif sekiranya kesesakan di domain utama. Dengan pangkalan data sehingga 4.4 juta torrents, pengguna boleh dengan selesa mengakses torrents dan memuat turunnya pada kelajuan purata 3.1 MB / s.

9. Limetorrents

Laman web: https://www.limetorrents.info/

Kajian LimeTorrents

Limetorrents adalah laman torrent yang terkenal, telah beroperasi selama lebih dari lima tahun. Pengendali laman web ini juga menjalankan iTorrents cache, biasanya dikongsi di antara hampir semua enjin carian torrent.

Mengakses torrents tulen untuk filem dan rancangan TV agak mudah. Pengemaskinian kandungan tetap juga menjadikan kedudukan laman torrent ini sangat tinggi di kalangan senarai kami.

Halaman web berasingan di laman web ini menunjukkan 100 torrents teratas sehingga anda tahu apa’s trend.

10. EZTV.ag

Laman web: https://eztv.io/

Tinjauan laman torrent EZTV

Kebanyakan pelawat di laman web ini adalah mereka yang berminat untuk memuat turun rancangan TV, yang mana satu-satunya kategori yang akan ditemui di laman web ini. Melihat asasnya tidak mengambil hakikat bahawa ia adalah antara tapak torrent terbaik dengan pangkalan data torrent yang besar.

Pautan Torrent dan maklumat lain yang berkaitan dibentangkan dalam bentuk jadual. Pelawat di laman web ini boleh membuat akaun pengguna untuk menyelamatkan torrents kegemaran mereka.

Keselamatan semasa memuat turun torrents filem

Setiap kali anda menghebohkan, penting untuk mengetahui kandungan cetak rompak. Sesetengah kandungan yang dikongsi di laman torrent ini mungkin berhak cipta. Pelanggaran undang-undang hak cipta mungkin berakhir dalam tuntutan mahkamah, terutamanya dalam ekonomi terbesar seperti AS, Kanada, UK, dan juga Australia.

Mengakses laman torrent juga mungkin sukar, terutamanya apabila anda’semula di negara tertentu. Ia berlaku apabila anda cuba mengakses tapak torrent yang disekat. Cara mudah untuk memintas halangan ini menggunakan VPN.

VPN adalah rangkaian peribadi maya yang memastikan penyemakan imbas dan akses selamat ke kandungan disekat secara geografi. Jadi, apabila anda berada di negara yang telah mengharamkan tapak torrent tertentu, menggunakan VPN pada penyemak imbas anda akan membantu dalam mengakses laman web ini.

VPN yang baik akan membantu menyembunyikan lokasi anda untuk memberikan anda akses kepada kandungan yang disekat secara geografi sambil mengekalkan kelajuan penyemak imbas dan muat turun yang tinggi.

Dan pemenangnya adalah…

Dari senarai laman torrent filem terbaik tahun ini, The Pirate Bay kekal sebagai hiu di lautan.

Ia telah terbukti menjadi yang terbaik sepanjang tahun. Di negara-negara di mana ia’diharamkan, kami mengesyorkan agar anda menggunakan ExpressVPN pada penyemak imbas anda, yang kami percaya adalah VPN terbaik untuk mengutuk. Dengan ini, pengalaman buruk yang terancam adalah dijamin!

Jadi, yang mana satu filem terbaik yang disenaraikan di sini hari ini yang anda gunakan pada tahun 2020? Adakah terdapat mana-mana perkara utama yang kita ada’telah terlepas?

Mana-mana yang kita’yang disenaraikan yang mengalami masalah? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 17