Οι 10 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Torrent9


Το Torrent9 έγινε γρήγορα ένας από τους κορυφαίους τόμους του κόσμου, αλλά πρόσφατα οι άνθρωποι αναζητούν βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις Torrent9.

Γιατί; Επειδή για κάποιο άγνωστο λόγο, ο ιστότοπος torrenting εστιασμένος στη γαλλική γλώσσα απενεργοποίησε τη δυνατότητα λήψης αρχείων torrent στα τέλη Νοεμβρίου. Torrent9 είναι ένα site που’που είναι η πιο δημοφιλής στις γαλλόφωνες χώρες, η οποία περιλαμβάνει όχι μόνο τη Γαλλία αλλά και το Καμερούν και τη Γκαμπόν.

Αντί της επιλογής για λήψη, το Torrent9 εμφανίζει κυρίως ειδοποιήσεις που ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να χρησιμοποιούν ένα VPN. Ένα μήνυμα ανέφερε ακόμη και δήλωσε:

“Το Torrent9 δεν θα προσφέρει πλέον λήψεις”

Ωστόσο, η δυνατότητα λήψης φαίνεται να έχει επιστρέψει - για τώρα. Το’είναι πολύ πιθανό ότι κάτι μπορεί να επηρεάσει τις λήψεις από τον ιστότοπο και πάλι αργότερα. Με όλα αυτά, αυτό’είναι σημαντικό τώρα για τους γαλλόφωνους οπαδούς που τρέχουν να βρουν τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Torrent9, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο όποτε κι αν θέλουν.

Να είστε ασφαλείς ενώ torrenting Ξεκινήστε με ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting: ExpressVPN ▸

Το πιο ισχυρό VPN στην αγορά καλύπτει το σύνολο ενός καταιγισμού’της ταχύτητας και των αναγκών ασφαλείας.

NordVPN ▸

Δεν είναι μόνο το ταχύτερο VPN αυτή τη στιγμή, αλλά και ένα που έχει μερικές εξαιρετικές προσφορές για τους χρήστες.

CyberGhost ▸

Φτηνές και φιλικές προς το χρήστη - το CyberGhost προσφέρει μια μεγάλη λίστα server και καλές δυνατότητες P2P.

Έχουμε καθαρίσει το διαδίκτυο για να αναζητήσουμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Torrent9 και τις έσπασε σε δύο μέρη:

  • Οι εναλλακτικές λύσεις Torrent9 στη γαλλική γλώσσα
  • Αγγλικές εναλλακτικές λύσεις Torrent9

Άφησε λοιπόν’βυθιστεί στην.

5 εναλλακτικές λύσεις Torrent9 στη γαλλική γλώσσα

# 1 Cpasbien

Cpasbien - εναλλακτική λύση Torrent9

Αυτό θα έπρεπε να είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής για τον τίτλο του βασιλιά γαλλικής γλώσσας. Το Cpasbien έχει ενημερωθεί τακτικά από ταινίες, βιβλία, μουσική, παιχνίδια και τηλεοπτικές σειρές. Ακόμα καλύτερα, έχουν μια πολύ δραστήρια κοινότητα, που σημαίνει εσύ’θα έχετε μεγάλη ταχύτητα για το περιεχόμενο της γαλλικής γλώσσας.

Ο ιστότοπος είναι ευχάριστος και πολύ καλά οργανωμένος - που καθιστά σαφές για ποιο λόγο αυτό είναι ένας από τους αγαπημένους μας ιστότοπους στη γαλλική γλώσσα.

# 2 YGG Torrent

YGG Torrent - εναλλακτική λύση Torrent9

Διαθέτοντας ένα τεράστιο 2,4 εκατομμύριο ενεργούς λογαριασμούς, το YGG Torrent σίγουρα συμπληρώνει το χώρο που άφησε πρόσφατα το Torrent9. Το YGG έρχεται, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, από τις στάχτες του δημοφιλούς αλλά τώρα νεκρού σημερινού τόπου T411.

Αυτός είναι ένας ιδιαίτερα απλός χτυπητός ιστότοπος, με μια απλή πλοήγηση ιστοτόπων κατανεμημένη σε κατηγορίες, κορυφαία 100 και πολλά άλλα. Δεν υπάρχουν’t χιλιάδες σπαρτικές μηχανές για τα πιο πρόσφατα torrenting αρχεία. Παρόλα αυτά, είναι αρκετά γρήγοροι.

# 3 Telenument Annuaire

Annuaire Telechargement - εναλλακτική λύση Torrent9

Αυτός ο ενδιαφέροντα ιστότοπος είναι μια άλλη μεγάλη επιλογή για άτομα που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις Torrent9. Ο ιστότοπος διαθέτει σχετικά νέα downloads, αλλά όχι τόσο συχνά όπως με το YGG Torrent ή το Cpasbien.

Η διάταξη είναι αρκετά απλή - πραγματικά δεν υπάρχει’t πολλά ποικιλία με torrenting τοποθεσίες - αλλά μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα και να πάρετε αυτό που θέλετε.

# 4 ZeTorrents

ZeTorrents - εναλλακτική λύση Torrent9

Αυτή η δημοφιλής εναλλακτική λύση Torrent9 έχει μόνο δύο προφανείς κατηγορίες: ταινίες και παιχνίδια. Ευτυχώς για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό’όλα αυτά που χρειάζονται. Μπορείτε να βρείτε πολλά δημοφιλή παιχνίδια και ταινίες εδώ.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μειονέκτημα (εκτός από τις περιορισμένες επιλογές και τη μη-εύκολη πλοήγηση): δεν είναι’t ενημέρωση πολύ τακτικά. Η τελευταία ταινία είναι από το Σεπτέμβριο του 2018, ενώ το πιο πρόσφατο παιχνίδι PC είναι από τις 28 Δεκεμβρίου του 2018 - γι 'αυτό φαίνεται να ευνοούν τα παιχνίδια λίγο περισσότερο από τις ταινίες.

# 5 GKTorrent

GKTorrent - εναλλακτική λύση Torrent9

Αυτό είναι ένα άλλο αρκετά εύκολο χιονισμένο χώρο. Παρ 'όλα αυτά, παρουσιάζεται ως μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Torrent9, καθώς έχει μια μεγάλη ποικιλία ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, μουσικής, βιβλίων και παιχνιδιών.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε εύκολα και να βρείτε αυτό που εσείς’ψάχνετε. Δεν συμβαίνει’δεν έχει την δύναμη της κοινότητας και τις ταχύτητες πίσω από αυτήν όπως κάνει η Cpasbien, αλλά αυτό’είναι αρκετά αξιόπιστο.

Η αγαπημένη μας γαλλική γλώσσα Torrent9 εναλλακτική λύση είναι σίγουρα Cpasbien.

Αγγλικές εναλλακτικές λύσεις Torrent9

# 1 Ο πειρατικός κόλπος

Το torrent site του Pirate Bay

Εμείς’ανέφερα προηγουμένως πώς νομίζουμε ότι ο πειρατικός κόλπος είναι ίσως ο καλύτερος από τους καλύτερους χώρους torrent που είναι διαθέσιμος το 2020. Αυτό’γιατί δεν μπορούσαμε’t εξετάσουμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Torrent9 χωρίς να το αναφέρουμε.

Το’είναι εύκολο να πλοηγηθείς, έχει ένα μεγάλο αριθμό παθιασμένων μελών της κοινότητας και μπορείς να βρεις πολλούς πληρεξουσίους αν ο ιστότοπος πάει ποτέ κάτω. Σίγουρα μια από τις αγαπημένες μας εναλλακτικές λύσεις Torrent9 στην αγγλική γλώσσα.

# 2 YTS (Yify)

Μια ανασκόπηση του ιστότοπου torrent του YTS (YIFY)

Αν εσύ’είστε πρόθυμοι να βρείτε συγκεκριμένα ταινίες στο χείμαρρο, τότε κερδίσατε’t βρείτε μια καλύτερη τοποθεσία εξειδικευμένη εξειδικευμένη από το YTS. Φανερώνοντας τις λήψεις του Yify (οι οποίες έχουν νέες ταινίες σε πολύ μικρά μεγέθη), μπορείτε να βρείτε οτιδήποτε θέλετε πραγματικά.

Η τοποθεσία είναι επίσης αρκετά ευχάριστη, με πολύ καλό σχεδιασμό και περιβάλλον χρήστη.

# 3 1337x

Μια ανασκόπηση του ιστότοπου torrent 1337x

1337x έχει πολλούς καλούς λόγους να είναι μεταξύ των καλύτερων εναλλακτικών λύσεων Torrent9 εκεί έξω τώρα. Έχει πολύ καλή ταχύτητα και έχει μια ωραία οργανωμένη σελίδα που σας δείχνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για ένα συγκεκριμένο αρχείο.

Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος χώρος, αλλά για αξιόπιστη λήψη, μπορούμε σίγουρα να το συστήσουμε.

# 4 LimeTorrents

LimeTorrents

Ένα από τα παλαιότερα sites που ξεχύνονται εκεί (έχοντας ξεκινήσει το 2009), το LimeTorrents έχει περάσει πολύ. Αλλά ακόμα και μετά από όλα αυτά τα χρόνια, μπορείτε ακόμα να εξαρτάται από αυτό για να σας προσφέρει κάποια μεγάλα, υψηλής ποιότητας αρχεία για λήψη.

Αναφέρεται ότι έχει πάνω από 10 εκατομμύρια torrents, γεγονός που την καθιστά ένα από τα μεγαλύτερα αποθετήρια αρχείων torrenting. Το’Είναι επίσης πολύ εύκολο να πλοηγηθείτε και να βρείτε αυτό που θέλετε, έτσι κερδίσατε σίγουρα’να μην απογοητευτείτε εδώ.

# 5 RARBG

Αναθεώρηση torrents RARBG

Τέλος, εμείς’Θα κοιτάξουμε έναν άλλο παλιό: RARBG. Παρά την ηλικία, εξακολουθεί να είναι μία από τις καλύτερες διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις Torrent9. Υπάρχουν πολλές ταινίες εκεί, αλλά αντιμετωπίζουμε από καιρό σε χρόνο ένα πρόβλημα με τον ιστότοπο: δεν συμβαίνει’t έχουν πολλούς σπόρους για ακόμη και μερικές πολύ δημοφιλείς ταινίες.

Αυτό εμφανίζεται μόνο σπάνια, αλλά αυτό’είναι κάτι που δεν κάνουμε’t βρείτε πραγματικά με πολλές από τις άλλες εναλλακτικές λύσεις Torrent9 που αναφέρονται εδώ.

Παρ 'όλα αυτά, αυτό’είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα και σκεφτόμαστε εσείς’Θα το απολαύσετε.

Το αγαπημένο μας από τις εναλλακτικές λύσεις Torrent9 στην αγγλική γλώσσα είναι ο The Pirate Bay.

Θυμηθείτε να το torrent με ασφάλεια

Το’είναι σημαντικό να θυμάστε να χείμαρρος με ασφάλεια. Ο λόγος για τον οποίο το Pirate Bay, το Torrent9 και πολλοί άλλοι ιστότοποι έχουν προβλήματα, είναι επειδή το torrenting συχνά περιλαμβάνει τη διανομή περιεχομένου πνευματικής ιδιοκτησίας, το οποίο μπορεί να τιμωρηθεί με νόμο. Τουλάχιστον, οι παραγωγοί περιεχομένου μπορούν να σας μεταφέρουν στο δικαστήριο και εσείς’θα πρέπει να πληρώσουν τεράστια πρόστιμα.

Για το λόγο αυτό, προτείνουμε πάντα τη χρήση ενός VPN (για torrenting και οτιδήποτε άλλο). Τα VPN (Εικονικά Ιδιωτικά Δίκτυα) βοηθούν στην κάλυψη της πραγματικής ταυτότητάς σας επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε μια άλλη διεύθυνση IP της επιλογής σας. Με αυτόν τον τρόπο, αν εγώ’m στο Παρίσι, μπορώ να συνδεθώ γρήγορα σε ένα διακομιστή VPN στη Γερμανία, και θα μοιάζει με εγώ’m πραγματικά στη Γερμανία.

Όχι μόνο αυτό, αλλά η κυκλοφορία μου θα είναι επίσης κρυπτογραφημένη. Με αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν θα είναι σε θέση να προσδιορίσει τι εγώ’m κάνει, τι τοποθεσίες εγώ’m επίσκεψη, τα αρχεία εγώ’m λήψη, κλπ. Εμείς’έχετε ήδη συζητήσει τα καλύτερα VPN για torrenting, και σας συνιστούμε να πάτε να το ελέγξετε τώρα.

Ποιες από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις Torrent9 είναι οι αγαπημένες σας; Τους σημαντικούς που χάσαμε; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Προτείνεται ότι:

Είναι torrenting ασφαλή?

Είναι παράνομη?

Πώς να επιταχύνετε το torrenting?

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 7 =