6 alternatif terbaik untuk torrents Demonoid pada tahun 2020


Ditubuhkan pada tahun 2003, Demonoid menjadi trafik tracker awam terbesar pada 2005, dan pada tahun 2018 dikatakan mempunyai lebih daripada 10 juta pengguna berdaftar. Ia dibungkus dengan banyak filem, permainan, muzik, perisian, dan banyak lagi yang berkualiti, yang memaksa kita untuk terus kembali.

Menjadi selamat semasa torrentingMulai bermula dengan salah satu VPN terbaik untuk mengurai: ExpressVPN ▸

VPN yang paling berkuasa di pasaran merangkumi semua torrenter’kelajuan dan keperluan keselamatan.

NordVPN ▸

Bukan sahaja VPN terpantas pada masa ini, tetapi juga yang mempunyai beberapa tawaran hebat untuk pengguna.

CyberGhost ▸

Murah dan mesra pengguna - CyberGhost menawarkan senarai pelayan yang hebat dan keupayaan P2P yang baik.

Apa yang berlaku kepada Demonoid?

Tetapi masalahnya dengan kerajaan dan industri hiburan telah menyebabkan ia pergi offline di beberapa kali, dan pada masa ini, laman web ini turun selama hampir empat bulan.

Kakitangan Demonoid dipaparkan di forum Reddit rasmi bahawa ia turun kerana masalah sisi pelayan, dan untuk membuat keadaan lebih buruk, domain Demonoid juga tamat pada bulan Disember tahun lepas.

Alternatif untuk Demonoid

Mencari tapak torrent alternatif yang semestinya seperti Demonoid boleh menjadi sedikit mengecewakan. Banyak laman web ini sama ada penipuan atau menyediakan data berkualiti rendah.

Kami telah menyediakan senarai alternatif untuk Demonoid yang baik, atau dalam beberapa kes, lebih baik daripada Demonoid. Senarai ini dikategorikan sebagai berikut:

  • Alternatif demonoid untuk merosakkan umum
  • Alternatif demonoid untuk filem dan rancangan TV
  • Permainan torrent Alternatif Demonoid

Alternatif demonoid untuk merosakkan umum

The Pirate Bay

The Pirate Bay adalah salah satu yang tertua dan salah satu laman web torrent mulia semua. Ia sedang berjalan dengan domain asal .org.

Kajian laman web Pirate Bay

Anda boleh menemui sebarang jenis filem, permainan, perisian dan muzik, dalam kualiti terbaik, dan memuat turun dari torrent adalah semudah mengambil gula-gula daripada kanak-kanak.

Apabila anda memasukkan nama filem atau apa sahaja yang anda mahu muat turun di bar carian, anda diberikan semua fail dengan nama itu.

Halaman hasil carian Pirate Bay

Dan apabila anda mengklik pada fail, semua butiran fail dipaparkan. Terdapat juga butang magnet di bawah nama setiap torrent yang anda boleh klik untuk secara langsung membuka fail muat turun di uTorrent.

Bagaimana untuk memuat turun torrents dari The Pirate Bay

Sekarang, sebelum pergi ke bahagian muat turun, anda periksa nombor Peniaga dan Lintah. Seeders adalah orang-orang yang memuat naik fail dari komputer mereka (yang bertindak sebagai pelayan). Semakin tinggi jumlah leechers, semakin cepat kelajuan muat turun. Kerana kelajuan memuat naik lintah adalah kelajuan muat turun anda.

Leechers adalah orang yang memuat turun fail tetapi tidak membiaknya.

Tekan ikon magnet dengan “Mendapatkan torrent ini” kapsyen dan permintaan penyemak imbas untuk membuka fail dalam uTorrent atau BitTorrent, yang mana pun Bit Torrent anda’menggunakan semula.

Pirate Bay muat turun

Dan apabila anda menekan Buka, fail tersebut akan dibuka dalam aplikasi uTorrent.

Pirate Bay muat turun - torrent terbuka

Tekan “okey” dan fail anda mula dimuat turun.

Pirate Bay memuat turun dalam tindakan

Perkara yang membuat The Pirate Bay seperti daya tarik kepada berjuta-juta pemancit adalah rupa yang mudah tetapi menarik. Ia antara muka mesra pengguna sangat mudah untuk dilayari, dan kami akan mencadangkan bahawa anda melakukan torrenting anda dari sini.

Muat turun Torrent

Pada Muat Turun Torrent, semuanya boleh didapati dari buku, muzik, filem, permainan dan sebagainya. Ia mempunyai laman utama yang agak mudah dan lurus.

Fail-fail terbaru dalam semua kategori disenaraikan di laman utama, dengan penyusun, leechers dan kesihatan masing-masing.

TorrentDownloads tinjauan tapak torrent terbaik

Apabila anda mengklik pautan, anda diarahkan ke halaman penerangan. Di sini anda mempunyai empat pilihan muat turun. Tiga daripadanya betul-betul di bawah nama fail. Butang di bahagian tengah dan pautan magnet dalam fail torrent memuat turun fail torrent.

Muat turun Torrent 2

Jika kita klik pada butang dengan “Muat turun Torrent” tertulis di atasnya, muat turun fail .torrent. Untuk memuatkannya ke uTorrent, anda klik dan tekan “okey”.

Muat turun Torrent 3

Dan, jika kita mengklik pada “Magnet Link”, permintaan penyemak imbas untuk memuatkan fail pada uTorrent.

Muat turun Torrent Muat turun

Tidak seperti kebanyakan laman web torrent, Torrent Downloads memberikan maklumat penyihat, leecher dan kesihatan, yang merupakan tambah besar kerana anda boleh menentukan berapa lama fail anda akan diambil untuk dimuat turun. Muat turun Torrent akan sentiasa berada dalam senarai torrent teratas kami.

Torrents Lime

Kajian LimeTorrents

Lime Torrents adalah salah seorang budak lelaki tua seperti Demonoid dan The Pirate Bay, dan salah satu pangkalan data terbesar untuk torrents berkualiti tinggi.

Walaupun beberapa percubaan menyekat, laman web ini beroperasi sepenuhnya dengan hanya menukar nama domain. Apabila memasuki URL, kami diarahkan ke laman utamanya.

Selepas mencari, atau hanya mengklik pada fail di laman utama, kami dapat mendapatkan halaman penerangan berikut “Muat turun Magnet” pilihan atau “Muat turun Torrent” pilihan.

LimeTorrents memuat turun torrents

Di mana “Muat turun Magnet” menarik permintaan dari pelayar untuk memuatkan fail ke torrent, “Muat turun Torrent” pilihan memuat turun fail yang apabila diklik, memuat fail ke uTorrent. Banyak torrent kualiti yang buruk didapati di torrents Lime, tetapi ia’s yang baik yang menjadikannya kekal dalam senarai kami. Plus itu’sungguh tidak pernah turun.

Jadi ia’s pasangan untuk masa yang buruk.

Alternatif Demonoid untuk Filem / Rancangan TV

YTS

Kajian semula tapak torrent YTS (YIFY)

YTS adalah keturunan tidak rasmi kumpulan YIFY. Pada YTS anda hanya akan mencari filem HD (720p, 1080p, 3D) berkualiti dan dalam saiz yang sangat kecil.

Ia benar-benar memberikan apa yang dijanjikan. Ia adalah, dan telah, laman web utama untuk memuat turun filem, selama dua tahun yang lalu.

Memuat turun filem tidak boleh lebih mudah daripada memuat turun dari laman web ini. Ia mempunyai antara muka yang mesra pengguna, dengan treler filem dan sinopsis di bawah. Hanya klik pada filem kegemaran anda…

YTS (YIFY) pilihan muat turun torrent

Klik pada muat turun dan anda akan diberi pilihan antara kualiti cetak filem. Anda memuat turun kualiti pilihan anda dan nikmati filem.

Terdapat banyak iklan timbul di laman web ini, yang boleh dielakkan dengan penyekat iklan yang baik, tetapi ia’tidak ada kompromi mengenai kualiti, yang menjadikannya laman torrent nombor 1 untuk filem.

RARBG

Kajian RARBG

RARBG adalah salah satu kolam torrent terbesar. Ia selesai di bahagian atas dengan laman web torrent terbaik seperti The Pirate Bay, KickAss, Demonoid, dan sebagainya.

Setiap hari rancangan TV, filem dan muzik terkini dimuat naik ke laman web ini. Anda boleh mencari hampir setiap filem atau rancangan TV hampir setiap negara di laman web ini.

Halaman utama agak mudah difahami. Klik pada pautan yang anda sukai dan yang membawa anda ke halaman penerangan.

Halaman muat turun RARBG

Anda boleh menentukan kualiti laman web dengan perhatiannya terhadap perincian. RARBG adalah contoh sempurna ini. Pautan ke torrent adalah di atas penerangan dengan pautan magnet.

Kami mendapati RARBG sepenuhnya kesilapan percuma. Ia boleh pergi ke luar talian kadang-kadang, tetapi itu’s hanya disebabkan oleh masalah sisi pelayan. Kami pasti mencadangkan menggunakan RARABG.

Alternatif Demonoid untuk Permainan

Permainan Torrents

Permainan Torrents review

Pada asalnya dalam bahasa Sepanyol, laman web ini tergolong dalam laman web terbaik untuk permainan. Permainan Torrent dibina khusus untuk memenuhi keperluan pemain. Anda akan menemui Bloodborne Skidrow, Skidrow Crack, permainan 3DM dan banyak lagi, sebaik sahaja anda melayari laman web. Sekali awak’semula di laman utama, anda perlu menterjemahkan halaman ke dalam bahasa Inggeris.

Dengan mengklik pautan untuk memuat turun permainan, pelayar mengarah ke halaman penerangan. Di sini, anda melihat a “Muat turun Torrent” butang.

Bagaimana untuk memuat turun fail dari Permainan Torrents

Walaupun perpustakaan permainan yang luas, ia boleh menjadi kesakitan kecil di pantat untuk penceramah bukan Sepanyol untuk melayari laman web.

Tetapi untuk peminat yang benar itu’misi menyeronokkan yang lain.

Don’t lupa untuk menggunakan VPN

Satu perkara yang anda perlu fahami ialah, memuat turun torrents boleh menyalahi undang-undang di lokasi tertentu. Pengasas dan pemilik banyak tapak torrent telah ditangkap dan diuji kerana pelanggaran hak cipta. Anda tidak akan dapat mencari seorang kakitangan atau pemilik laman web menggunakan nama sebenarnya, kerana ia akan membawa anda dalam banyak masalah.

Tetapi itu tidak’t menghentikan kami daripada menggunakan torrents. Rangkaian Persendirian Maya atau VPN’s adalah saluran peribadi antara dua atau lebih peranti. VPN’s digunakan untuk menyembunyikan lalu lintas web seseorang dari mata pengintip Penyedia Perkhidmatan Internet atau ISP.

Terdapat banyak VPN’s di luar sana untuk dipilih. Tetapi anda harus berhati-hati, kerana banyak VPN ini’s don’t membenarkan torrenting. Kami telah mengumpulkan senarai VPN’s yang boleh anda gunakan untuk memuat turun torrents dengan selamat:

  • NordVPN
  • ExpressVPN
  • Privasi yang sempurna
  • Mullvad VPN

Lihat senarai penuh kami VPN Terbaik untuk mengutuk.

Kesimpulannya, selepas analisis mendalam tentang kebaikan dan keburukan, kami mendapat keputusan bahawa The Pirate Bay adalah alternatif terbaik untuk Demonoid.

Berdasarkan analisa kami, The Pirate Bay adalah alternatif terbaik untuk Demonoid.

Dan dalam VPN’s, pengalaman peribadi kami membawa kita untuk percaya bahawa NordVPN adalah VPN terbaik untuk digunakan untuk mengurai.

Jadi, mana antara alternatif Demonoid yang disenaraikan di sini hari ini yang anda gunakan pada tahun 2020? Adakah terdapat mana-mana perkara utama yang kita ada’telah terlepas?

Mana-mana yang kita’yang disenaraikan yang mengalami masalah? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + = 14