6 alternatif terbaik untuk Torrents.me


Apabila melayari untuk torrents kadang-kadang kita boleh pergi terus ke torrents.me sebagai carian torrent de facto, tetapi bagaimana jika kita mahu memperluaskan tangkapan kita ke komuniti lain? Nah sebelum masuk ke dunia liar alternatif Torrents.me, pastikan anda tidak’t melakukan apa-apa yang bodoh dan menyebabkan diri anda menjadi isu.

Sesetengah tapak yang tidak boleh dipertikaikan boleh dipenuhi dengan kandungan berbahaya, seperti virus kawalan jauh (dikenali sebagai trojan) dan juga setakat panci madu yang ditubuhkan oleh pihak berkuasa sebagai perangkap untuk menangkap penyedia red handed. Jelas sekali berlaku untuk sebarang aktiviti torrents.me yang anda perlukan untuk melindungi ketiadaran anda dalam talian dan menjamin sambungan anda dengan VPN yang berkualiti.

Menjadi selamat semasa torrentingMulai bermula dengan salah satu VPN terbaik untuk mengurai: ExpressVPN ▸

VPN yang paling berkuasa di pasaran merangkumi semua torrenter’kelajuan dan keperluan keselamatan.

NordVPN ▸

Bukan sahaja VPN terpantas pada masa ini, tetapi juga yang mempunyai beberapa tawaran hebat untuk pengguna.

CyberGhost ▸

Murah dan mesra pengguna - CyberGhost menawarkan senarai pelayan yang hebat dan keupayaan P2P yang baik.

VPN memberikan anda ketenangan fikiran untuk menjelajah internet dengan selamat tanpa mendedahkan komputer anda’alamat IP peribadi anda, dan juga menyulitkan trafik anda supaya sesiapa yang mencuba sesuatu yang tidak suka mendengar sambungan anda atau contohnya jika anda berkongsi rangkaian dengan peserta yang tidak diketahui yang tidak begitu cerdas dan telah dijangkiti sendiri - VPN akan menghentikan program penyangak ini dari mengendus trafik anda merentasi LAN rangkaian yang dikongsi, contohnya di kampus besar / wifi awam dan sebagainya, di mana anda tidak mengetahui legitimasi peranti lain pada rangkaian awam yang sama.

Sebelum memuat turun fail torrent pertama anda dari laman web torrent yang disenaraikan di bawah, kami menggalakkan anda untuk menyemak VPN Terbaik kami untuk senarai yang teruk dan pilih VPN yang akan melindungi anda semasa merosakkan.

The Pirate Bay

‘Dunia’laman torrent yang paling berdaya tahan’ sudah tentu hidup sehingga namanya!

Kajian laman web Pirate Bay

Pilih proksi Pirate Bay yang dipercayai dari sini.

Situs torrent legenda ini adalah salah satu yang pertama dan paling banyak dibincangkan mengenai laman web torrent di internet. Menampilkan secara harfiah apa-apa bentuk torrent yang anda boleh bayangkan, tersedia lengkap dengan pautan magnet dan pengupload yang disahkan, ia harus bertindak sebagai pelabuhan pertama anda ketika mencari alternatif torrents.me.

Anda boleh mencari segala-galanya di torrents.me dan lebih banyak lagi di The Pirate Bay! Jika ia’aplikasi, filem atau siri yang anda cari, anda akan dibanjiri dengan jumlah pautan magnet yang anda boleh gunakan. Secara harfiah apa sahaja yang anda boleh fikirkan adalah terencat di sini, dari siaran baru untuk pergi semula ke dalam sejarah masa.

Salah satu cara bay perompak membuat wang adalah dengan menambang cryptocurrency dalam pelayar anda semasa anda meninggalkan tab anda terbuka, jadi jika anda ingin menyokong laman web ini. Anda boleh menghantar sumbangan cryptocurrency, atau hanya meninggalkan pelayar anda terbuka dan ia akan menggunakan kuasa CPU terbiar untuk mengkritik cryptos di latar belakang untuk membantu menjaga laman web dalam talian. Ciri yang bagus tetapi kerap kali kurang digunakan yang bermaksud Pirate Bay lebih berdaya tahan dan menguntungkan dari hanya pendapatan iklan.

1337x

Sebuah laman pantas yang dilengkapi dengan katalog besar dan fungsi carian yang kuat

Kajian semula laman torrent 1337x

Sekiranya anda mencari alternatif torrents.me yang baik, tunggu lagi 1337! Ia’s mendapat semua kategori torrents yang anda harapkan dari tapak web torrent kelas teratas. Anda akan menemui filem, aplikasari, permainan dan kandungan dewasa yang terkini di laman web ini.

Fail-fail diverifikasi dan laman web bertindak balas dengan cepat, dengan sedikit pop timbul atau iklan mendapatkan cara mencari pautan magnet anda. Pustaka televisyen disusun dengan kandungan, yang bermaksud anda dapat memegang semua musim yang anda cari dalam satu tempat mudah diakses mudah.

Pembaharuan adalah kerap, sementara tidak banyak seperti bajak laut - ia’s masih mengemas kini dengan siaran baru pada setiap hari yang kami periksa semasa kajian kami. Tidak juga ada downtime setiap kali kami memeriksa 1337 bermakna anda boleh bergantung kepada perkhidmatan dan ia’tidak akan hilang semalaman.

RARBG

Satu alternatif torrents.me ringan dan ringan yang mempunyai pemilihan yang besar untuk anda

Kajian RARBG

Antara muka adalah asas dan tanpa embel-embel, tetapi itu tidak’t bermakna RARBG adalah alternatif torrents.me yang lebih rendah seperti yang lain dalam senarai kami! Terdapat kemas kini kerap ke senarai dengan banyak biji dan lintah, menjadikan komuniti ini tempat yang sibuk dengan semua jenis kandungan berkualiti tinggi.

Semua fail torrent besar yang akan anda temukan pada torrents.me disenaraikan di sini, dan dengan pilihan besar siaran lama yang masih aktif dan mempunyai leecher yang baik untuk nisbah seeder. RARBG pasti berhasrat berada dalam senarai penunjuk alternatif torrents.me, laman web pantas untuk bertindak balas dan enjin carian adalah pulangan yang banyak untuk semua carian yang kami lontarkan.

Kandungan dikategorikan mengikut jenis dan kualiti yang bermakna anda boleh mencari fail HD berkualiti tinggi atau hanya variasi saiz fail yang lebih rendah dengan mudah. Terdapat juga banyak pautan ke metadata yang disediakan pada siaran filem, seperti IMDB dan tvmaze.com - menjadikannya mudah untuk mengetahui lebih lanjut tentang tajuk sebelum memuat turun.

YTS.am

Pemilihan saiz fail yang rendah, filem HD berkualiti tinggi untuk keseronokan tontonan anda!

Kajian semula tapak torrent YTS (YIFY)

Ringkasnya - Muat turun HD dengan fail saiz poket! YTS.am mempunyai semua muat turun YIFY Movies yang dioptimumkan untuk peranti mudah alih atau PC anda, membuat muat turun dengan sambungan yang lebih lambat mudah..

Semua muat turun yang popular di sini dan persembahan cukup bagus untuk menjadikannya berasa seperti perkhidmatan premium, seperti banyak laman langganan yang popular di luar sana. Susun atur dan antara muka yang kaya dengan ciri membuat muat turun dengan YTS alternatif torrents.me yang hebat dan yang kami sangat mengesyorkan!

Zooqle.com

Pilihan pemilihan TV dan filem yang besar, alternatif yang sesuai untuk torrents.me

Kajian tapak torrent zooqle

Mempunyai torrents terperinci yang besar 3.8 juta, Zooqle adalah satu laman web yang akan memberi masa dan masa hasil yang lebih baik untuk pencarian torrent anda yang paling sukar difahami. Benar-benar kandungan kandungan yang sangat baik yang dimasukkan ke dalam Zooqle bahawa anda tidak akan kecewa dengan mencari carian torrents.me anda di sini.

Tidak terdapat sebarang iklan di Zooqle dan pengalaman penyemakan imbas yang dibungkus ciri, dengan episod musim yang ditetapkan oleh kualiti fail (1080p atau 720p) yang bermakna anda boleh memilih pilihan dan tidak tersesat dalam episod musim kegemaran anda.

LimeTorrents

Banyak untuk dipilih, dengan antara muka yang ringan dan cepat.

Kajian LimeTorrents

Mengunjungi laman web ini boleh memberi anda pemotretan ke hari-hari perkongsian fail rakan kongsi ke rakan-rakan Limewire! Terdapat begitu banyak fail yang ditawarkan di sini di LimeTorrents kami sangat mengesyorkannya, dan bukan hanya untuk nostalgia kenangan Limewire - tetapi kerana terdapat benar-benar kandungan yang sangat besar yang mungkin anda rindukan jika anda tidak’t semak oleh.

LimeTorrents dikemas kini dengan kerap, dan laman web ini direka dengan baik dengan kembungnya yang sangat sedikit, yang bermaksud memuat halaman dengan cepat dan terdapat sedikit gangguan atau iklan yang menjengkelkan. Apa sahaja yang kami cari, kami mendapati banyak keputusan dengan banyak biji dalam talian. Terdapat banyak siaran baru dan laman web ini dipenuhi dengan biji-biji sehingga mendapat daya tahan yang baik’t isu.

Jadi, mana antara alternatif Torrents.me yang disenaraikan di sini hari ini yang anda gunakan pada tahun 2020? Adakah terdapat mana-mana perkara utama yang kita ada’telah terlepas?

Mana-mana yang kita’yang disenaraikan yang mengalami masalah? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3