6 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για τα torrents Demonoid το 2020


Ιδρύθηκε το 2003, Demonoid αυξήθηκε για να γίνει ο μεγαλύτερος torrent δημοσίων ιχνών μέχρι το 2005, και το 2018 λέγεται ότι έχει πάνω από 10 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Είναι γεμάτη με πολλές ποιοτικές ταινίες, παιχνίδια, μουσική, λογισμικό και πολλά άλλα, τα οποία μας αναγκάζουν να συνεχίζουμε να επιστρέφουμε για περισσότερα.

Να είστε ασφαλείς ενώ torrenting Ξεκινήστε με ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting: ExpressVPN ▸

Το πιο ισχυρό VPN στην αγορά καλύπτει το σύνολο ενός καταιγισμού’της ταχύτητας και των αναγκών ασφαλείας.

NordVPN ▸

Δεν είναι μόνο το ταχύτερο VPN αυτή τη στιγμή, αλλά και ένα που έχει μερικές εξαιρετικές προσφορές για τους χρήστες.

CyberGhost ▸

Φτηνές και φιλικές προς το χρήστη - το CyberGhost προσφέρει μια μεγάλη λίστα server και καλές δυνατότητες P2P.

Τι συνέβη με το Demonoid?

Ωστόσο, τα προβλήματά της με την κυβέρνηση και τη βιομηχανία ψυχαγωγίας προκάλεσε τη μετάβαση εκτός σύνδεσης σε πολλές περιπτώσεις και, από τώρα, ο ιστότοπος έχει κλείσει για σχεδόν τέσσερις μήνες.

Το προσωπικό του Demonoid δημοσίευσε στο επίσημο φόρουμ της Reddit ότι βρίσκεται εκτός λειτουργίας εξαιτίας των προβλημάτων που σχετίζονται με το διακομιστή και για να χειροτερέψει, ο τομέας του Demonoid έληξε επίσης τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Εναλλακτικές λύσεις για το Demonoid

Η αναζήτηση εναλλακτικών τοποθεσιών torrent που είναι τόσο βιώσιμες όσο το Demonoid μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό. Πολλοί από αυτούς τους ιστότοπους είναι είτε απάτες είτε παρέχουν χαμηλής ποιότητας δεδομένα.

Έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με εναλλακτικές λύσεις για το Demonoid οι οποίες είναι τόσο καλές, ή σε ορισμένες περιπτώσεις, καλύτερες από αυτές του Demonoid. Ο κατάλογος ταξινομείται ως εξής:

  • Απογοητευτικές εναλλακτικές λύσεις για γενική καταστροφή
  • Αποδεδειγμένες εναλλακτικές λύσεις για ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές
  • Παιχνίδια torrent Αντιμετώπιση εναλλακτικών λύσεων

Απογοητευτικές εναλλακτικές λύσεις για γενική καταστροφή

Ο Πειρατικός κόλπος

Ο Πειρατικός κόλπος είναι ένας από τους παλαιότερους και ένας από τους λαμπρούς ιστοχώρους torrent όλων. Αυτή τη στιγμή εκτελείται με τον αρχικό τομέα του .org.

Η επανεξέταση του torrent site του Pirate Bay

Μπορείτε να βρείτε κάθε είδους ταινία, παιχνίδι, λογισμικό και μουσική, με την καλύτερη ποιότητα και η λήψη από το torrent είναι τόσο εύκολη όσο η λήψη καραμελών από ένα παιδί.

Όταν εισάγετε το όνομα μιας ταινίας ή οτιδήποτε θέλετε να κατεβάσετε στη γραμμή αναζήτησης, θα σας δοθούν όλα τα αρχεία με αυτό το όνομα.

Σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης Pirate Bay

Και όταν κάνετε κλικ σε ένα αρχείο, εμφανίζονται όλες οι λεπτομέρειες του αρχείου. Υπάρχει επίσης ένα κουμπί μαγνήτη κάτω από το όνομα κάθε torrent που μπορείτε να κάνετε κλικ για να ανοίξετε άμεσα το αρχείο λήψης στο uTorrent.

Πώς να κατεβάσετε torrents από το Pirate Bay

Τώρα, πριν πάτε στο τμήμα λήψης, ελέγχετε τον αριθμό των Σεσουάρ και Leechers. Οι σπορείς είναι αυτοί που φορτώνουν τα αρχεία από τον υπολογιστή τους (ο οποίος λειτουργεί ως διακομιστής). Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των λεωφορείων, τόσο ταχύτερη είναι η ταχύτητα λήψης. Επειδή η συνδυασμένη ταχύτητα φόρτωσης των leechers είναι η ταχύτητα λήψης.

Leechers είναι τα παιδιά που κατεβάζουν τα αρχεία αλλά δεν το σποράζουν.

Πατήστε το εικονίδιο του μαγνήτη με το “Κατεβάστε αυτό το αρχείο Τόρεντ” και το πρόγραμμα περιήγησης ζητά να ανοίξει το αρχείο σε uTorrent ή BitTorrent, όποιο Bittorrent πελάτη σας’χρησιμοποιήστε ξανά.

Pirate Bay λήψη

Και όταν πιέζετε Άνοιγμα, το αρχείο ανοίγει στην εφαρμογή uTorrent.

Pirate Bay download - ανοιχτό torrent

Τύπος “Εντάξει” και το αρχείο σας αρχίζει να γίνεται λήψη.

Pirate Bay κατεβάζοντας σε δράση

Το πράγμα που κάνει το The Pirate Bay τόσο ελκυστικό για εκατομμύρια κακοποιούς είναι η απλή αλλά ελκυστική του εμφάνιση. Είναι φιλικό προς το χρήστη διεπαφή είναι πολύ εύκολο να περιηγηθείτε, και θα πρότεινα να κάνετε torrenting σας από εδώ.

Torrent Downloads

Στις Λήψεις Torrent, όλα είναι διαθέσιμα από βιβλία, μουσική, ταινίες, παιχνίδια κ.λπ. Έχει μια μάλλον απλή και απλή αρχική σελίδα.

Τα πιο πρόσφατα αρχεία όλων των κατηγοριών παρατίθενται στην αρχική σελίδα, με τους αντίστοιχους μηχανισμούς σποράς, λεκέδες και υγεία.

TorrentDownloads καλύτερη σελίδα torrent αναθεώρηση

Όταν κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο, κατευθύνεστε στη σελίδα περιγραφής. Εδώ έχετε τέσσερις επιλογές λήψης. Τρία από τα οποία βρίσκονται ακριβώς κάτω από το όνομα του αρχείου. Το κουμπί στη μέση και ο σύνδεσμος μαγνητών στο torrent info κατεβάζουν τα αρχεία torrent.

Torrent Downloads 2

Εάν κάνουμε κλικ στο κουμπί με “Λήψη του Torrent” γραμμένο σε αυτό, ένα αρχείο λήψης .torrent. Για να το φορτώσετε στο uTorrent, κάντε κλικ σε αυτό και πατήστε “Εντάξει”.

Λήψεις Torrent 3

Και, αν κάνουμε κλικ στο “Σύνδεσμος μαγνητών”, το πρόγραμμα περιήγησης ζητά να φορτώσει το αρχείο στο uTorrent.

Λήψη του Torrent Downloads

Σε αντίθεση με τους περισσότερους από τους ιστοτόπους torrent, το Torrent Downloads δίνει πληροφορίες σποράς, leecher και υγείας, το οποίο είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα επειδή μπορείτε να καθορίσετε πόσο χρόνο θα πάρει το αρχείο σας για λήψη. Οι λήψεις του Torrent θα βρίσκονται πάντα στη λίστα με τα κορυφαία torrent.

Lime Torrents

LimeTorrents αναθεώρηση

Το Lime Torrents είναι ένα από τα παλιά αγόρια όπως το Demonoid και το Pirate Bay και μία από τις μεγαλύτερες βάσεις δεδομένων για torrents υψηλής ποιότητας.

Παρά τις πολλές προσπάθειες αποκλεισμού, ο ιστότοπος είναι πλήρως λειτουργικός με μόνο αλλαγή στο όνομα τομέα. Κατά την εισαγωγή της διεύθυνσης URL κατευθύνεστε στην αρχική σελίδα.

Μετά την αναζήτηση ή απλά κάνοντας κλικ σε ένα αρχείο στην αρχική σελίδα, θα πάρετε την ακόλουθη σελίδα περιγραφής με “Λήψη μαγνήτη” επιλογή ή “Λήψη του Torrent” επιλογή.

LimeTorrents κατεβάζοντας torrents

Που “Λήψη μαγνήτη” μεταφέρει ένα αίτημα από το πρόγραμμα περιήγησης για να φορτώσει αρχείο σε torrent, το “Λήψη του Torrent” επιλογή κατεβάσετε ένα αρχείο το οποίο όταν κάνετε κλικ, φορτώνει το αρχείο στο uTorrent. Πολλά torrents κακής ποιότητας βρίσκονται στα torrents Lime, αλλά αυτό’είναι το καλό που το κάνει να παραμείνει στη λίστα μας. Πλέον’είναι σχεδόν ποτέ κάτω.

Έτσι’είναι συνεργάτης για τις δύσκολες στιγμές.

Δειγματοληπτικές εναλλακτικές για ταινίες / τηλεοπτικές εκπομπές

YTS

Μια ανασκόπηση του ιστότοπου torrent του YTS (YIFY)

Το YTS είναι ένας ανεπίσημος απόγονος της ομάδας YIFY. Στο YTS θα βρείτε ταινίες με ποιότητα HD (720p, 1080p, 3D) και σε πολύ μικρό μέγεθος.

Προσφέρει πραγματικά αυτό που υπόσχεται. Είναι, και υπήρξε, ο κορυφαίος ιστότοπος για τη λήψη ταινιών, τα τελευταία δύο χρόνια.

Η λήψη ταινιών δεν μπορεί να είναι ευκολότερη από τη λήψη από αυτόν τον ιστότοπο. Έχει το πιο φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον, με το τρέιλερ της ταινίας και την παρακάτω σύνοψη. Απλά κάντε κλικ στην αγαπημένη σας ταινία…

YTS (YIFY) επιλογές λήψης torrent

Κάντε κλικ στο στοιχείο λήψης και θα σας δοθεί η επιλογή μεταξύ των ιδιοτήτων της εκτύπωσης της ταινίας. Μπορείτε να κατεβάσετε την προτιμώμενη ποιότητα και να απολαύσετε την ταινία.

Υπάρχουν πολλές αναδυόμενες διαφημίσεις σε αυτόν τον ιστότοπο, οι οποίες μπορούν να αποφευχθούν με έναν καλό αποκλεισμό διαφημίσεων, αλλά αυτό’δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός σχετικά με την ποιότητα, γεγονός που το καθιστά τον αριθμό 1 τόνο torrent για ταινίες.

RARBG

Αναθεώρηση RARBG

Το RARBG είναι ένα από τα μεγαλύτερα torrent pool. Τελειώνει στην κορυφή με άλλες καλύτερες ιστοσελίδες torrent όπως το Pirate Bay, KickAss, Demonoid, κλπ.

Κάθε μέρα, οι τελευταίες τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και μουσική μεταφορτώνονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν κάθε ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή σχεδόν όλων των χωρών αυτής της ιστοσελίδας.

Η αρχική σελίδα είναι αρκετά απλή στην κατανόηση. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο της αρεσκείας σας και θα σας οδηγήσει στη σελίδα περιγραφής.

RARBG σελίδα λήψης

Μπορείτε να προσδιορίσετε την ποιότητα ενός δικτυακού τόπου από την προσοχή του στη λεπτομέρεια. Το RARBG είναι το τέλειο παράδειγμα αυτού. Η σύνδεση με τον χείμαρρο βρίσκεται στην κορυφή της περιγραφής με μαγνητική σύνδεση.

Βρίσκουμε το RARBG εντελώς δωρεάν. Μπορεί να βγει εκτός σύνδεσης μερικές φορές, αλλά αυτό’λόγω ακριβώς των προβλημάτων που σχετίζονται με το διακομιστή. Σίγουρα προτείνουμε τη χρήση του RARABG.

Αλλοιώσεις Demonoid για Παιχνίδια

Παιχνίδια Torrents

Παιχνίδια Torrents αναθεώρηση

Αρχικά στα ισπανικά, αυτός ο ιστότοπος ανήκει στις καλύτερες τοποθεσίες torrents για τυχερά παιχνίδια. Το Παιχνίδι Torrent έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει την ανάγκη των παικτών. Θα βρείτε το Bloodborne Skidrow, το Skidrow Crack, τα παιχνίδια 3DM και πολλά άλλα, μόλις περιηγηθείτε στον ιστότοπο. Μόλις εσύ’στην αρχική σελίδα, θα πρέπει να μεταφράσετε τη σελίδα στα αγγλικά.

Κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο για λήψη του παιχνιδιού, το πρόγραμμα περιήγησης οδηγεί στη σελίδα περιγραφής. Εδώ, βλέπετε ένα “Λήψη του Torrent” κουμπί.

Πώς να κατεβάσετε αρχεία από τα παιχνίδια Torrents

Παρά την τεράστια βιβλιοθήκη των παιχνιδιών, μπορεί να είναι λίγος πόνος στον κώλο για τους μη ισπανόφωνους ομιλητές για να περιηγηθείτε στον ιστότοπο.

Αλλά για έναν πραγματικό gamer αυτό’απλά μια άλλη διασκέδαση.

Υφηγητής’μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε ένα VPN

Ένα πράγμα που έχετε καταλάβει είναι ότι, η λήψη torrents μπορεί να είναι παράνομη σε ορισμένες τοποθεσίες. Οι ιδρυτές και οι ιδιοκτήτες πολλών περιοχών torrent έχουν αλιευθεί και δοκιμαστεί λόγω παραβιάσεων πνευματικών δικαιωμάτων. Δεν θα βρείτε ποτέ το προσωπικό ή τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας χρησιμοποιώντας το πραγματικό του όνομα, καθώς μπορεί να σας οδηγήσει σε πολλά προβλήματα.

Αλλά αυτό δεν συμβαίνει’δεν μας εμποδίζει να χρησιμοποιήσουμε τα torrents. Εικονικά ιδιωτικά δίκτυα ή VPN’s είναι ιδιωτικό κανάλι μεταξύ δύο ή περισσοτέρων συσκευών. VPN’s χρησιμοποιούνται για να κρύβουν την κυκλοφορία ιστού ενός ατόμου από τα ματιές του Internet Service Provider ή του ISP.

Υπάρχουν πολλά VPN’είναι εκεί έξω για να διαλέξετε. Αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί, γιατί πολλά από αυτά τα VPN’s don’t επιτρέπουν τη διαρροή. Συγκεντρώσαμε μια λίστα με VPN’s που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε torrents με ασφάλεια:

  • NordVPN
  • ExpressVPN
  • Τέλειο απόρρητο
  • Mullvad VPN

Ανατρέξτε στην πλήρη λίστα των καλύτερων VPN για torrenting.

Συμπερασματικά, μετά από διεξοδική ανάλυση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων, καταλήξαμε στην απόφαση ότι το Pirate Bay είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το Demonoid.

Με βάση την ανάλυσή μας, το Pirate Bay είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για το Demonoid.

Και στο VPN’s, η προσωπική μας εμπειρία μας οδηγεί στο να πιστέψουμε ότι το NordVPN είναι το καλύτερο VPN που χρησιμοποιούμε για torrenting.

Έτσι, ποια από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις Demonoid που αναφέρονται εδώ σήμερα χρησιμοποιείτε το 2020; Υπάρχουν μείζονες που έχουμε’έχασε?

Οποιοδήποτε από εμάς’που αναφέρονται στη λίστα που αντιμετωπίζουν προβλήματα; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 47