Οι 6 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Torrents.me


Κατά την περιήγηση για torrents μερικές φορές μπορούμε να πάμε κατευθείαν στο torrents.me ως de facto αναζήτηση torrent, αλλά τι γίνεται αν θέλουμε να διευρύνουμε τα αλιεύματά μας σε άλλες κοινότητες; Λοιπόν πριν από την επιβίβαση στον άγριο κόσμο των εναλλακτικών λύσεων Torrents.me, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε’να μην κάνεις τίποτα ανόητο και να προκαλείς προβλήματα.

Ορισμένες μη αξιόπιστες τοποθεσίες μπορεί να είναι γεμάτες από επικίνδυνα περιεχόμενα, όπως ιοί απομακρυσμένου ελέγχου (αλλιώς γνωστοί ως δούρειοι ίπποι) και ακόμη και όσον αφορά τα δοχεία μέλι που έχουν συσταθεί από τις αρχές ως παγίδα για να πιάσει downloaders κόκκινο χέρι. Προφανώς, όπως ισχύει για οποιαδήποτε δραστηριότητα torrents.me, πρέπει να προστατεύσετε την ανωνυμία σας online και να διασφαλίσετε τη σύνδεσή σας με ένα VPN καλής ποιότητας.

Να είστε ασφαλείς ενώ torrenting Ξεκινήστε με ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting: ExpressVPN ▸

Το πιο ισχυρό VPN στην αγορά καλύπτει το σύνολο ενός καταιγισμού’της ταχύτητας και των αναγκών ασφαλείας.

NordVPN ▸

Δεν είναι μόνο το ταχύτερο VPN αυτή τη στιγμή, αλλά και ένα που έχει μερικές εξαιρετικές προσφορές για τους χρήστες.

CyberGhost ▸

Φτηνές και φιλικές προς το χρήστη - το CyberGhost προσφέρει μια μεγάλη λίστα server και καλές δυνατότητες P2P.

Τα VPN σας παρέχουν την ειρήνη του μυαλού για ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο χωρίς έκθεση του υπολογιστή σας’αλλά και την κρυπτογράφηση της επισκεψιμότητάς σας, ώστε όποιος προσπαθεί να ακούσει τη σύνδεσή σας ή για παράδειγμα αν μοιραστείτε ένα δίκτυο με άγνωστους συμμετέχοντες που δεν θα μπορούσαν να είναι τόσο κατανοητοί και μολυσμένοι - ένα VPN θα σταματήσει αυτά τα αδίστακτα προγράμματα από ορίζοντας την επισκεψιμότητά σας σε ένα κοινό δίκτυο LAN, για παράδειγμα σε μια μεγάλη πανεπιστημιούπολη / δημόσια Wi-Fi και ούτω καθεξής, όπου δεν γνωρίζετε τη νομιμότητα άλλων συσκευών στο ίδιο δημόσιο δίκτυο.

Πριν από τη λήψη του πρώτου αρχείου torrent από τους ιστότοπους torrent που αναφέρονται παρακάτω, σας συνιστούμε να ελέγξετε τα καλύτερα δίκτυα VPN για τη λίστα torrenting και να επιλέξετε το VPN που θα σας προστατεύσει,.

Ο Πειρατικός κόλπος

‘Ο κόσμος’του πιο ανθεκτικού ιστότοπου torrent’ σίγουρα έζησε το όνομά της!

Η επανεξέταση του torrent site του Pirate Bay

Επιλέξτε έναν αξιόπιστο πληρεξούσιο του Pirate Bay από εδώ.

Αυτός ο θρυλικός ιστότοπος torrent είναι ένας από τους πρώτους και πιο μιλάει για το torrent ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Διαθέτοντας κυριολεκτικά οποιαδήποτε μορφή torrent μπορείτε να φανταστείτε, διαθέσιμη με μαγνητικούς συνδέσμους και επαληθευμένους μεταφορτωτές, θα πρέπει να ενεργεί ως το πρώτο σας λιμάνι όταν αναζητάτε εναλλακτικές λύσεις torrents.me.

Μπορείτε να βρείτε τα πάντα στο torrents.me και πολλά άλλα στο The Pirate Bay! Αν αυτο’οι εφαρμογές, οι ταινίες ή οι σειρές που ψάχνετε, θα είστε συγκλονισμένοι με το ποσό των μαγνητικών συνδέσεων που έχετε στη διάθεσή σας. Κυριολεκτικά τίποτα που μπορείτε να σκεφτείτε μακριά είναι torrented εδώ, από ολοκαίνουργια κυκλοφορίες για να πηγαίνει τρόπο πίσω στα χρονικά του χρόνου.

Ένας τρόπος με τον οποίο ο πειρατικός κόλπος κερδίζει χρήματα είναι η εξόρυξη κρυπτογράφησης στο πρόγραμμα περιήγησής σας ενώ αφήνετε την καρτέλα σας ανοικτή, οπότε αν θέλετε να υποστηρίξετε τον ιστότοπο. Μπορείτε είτε να στείλετε μια δωρεά κρυπτογράφησης είτε απλά να αφήσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ανοιχτό και θα χρησιμοποιήσει την κενή ισχύ CPU για να εξορύξει κρυπτογραφημένα στοιχεία στο παρασκήνιο για να κρατήσει τον ιστότοπο online. Ένα ωραίο, αλλά συχνά υπολειτουργικό χαρακτηριστικό, που σημαίνει ότι ο Pirate Bay είναι πιο ανθεκτικός και κερδοφόρος μακριά από απλά διαφημιστικά έσοδα.

1337χ

Μια γρήγορη, γεμάτη χαρακτηριστικά χώρο με έναν τεράστιο κατάλογο και ισχυρή λειτουργία αναζήτησης

Μια ανασκόπηση του ιστότοπου torrent 1337x

Αν ψάχνετε για μια καλή εναλλακτική λύση torrents.me, μην κοιτάξετε περισσότερο από 1337! Το’έχει όλες τις κατηγορίες torrents που θα περιμένατε από έναν ιστοχώρο torrent κορυφαίας κατηγορίας. Θα βρείτε τις τελευταίες ταινίες, εφαρμογές, παιχνίδια και ακόμη και περιεχόμενο για ενήλικες σε αυτό το εξαιρετικό site.

Τα αρχεία επαληθεύονται και ο ιστότοπος αποκρίνεται γρήγορα, με ελάχιστα έως κανένα αναδυόμενο παράθυρο ή διαφημίσεις που εμποδίζουν την εύρεση των μαγνητικών συνδέσμων σας. Η τηλεοπτική βιβλιοθήκη είναι στοίβα με περιεχόμενο, που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε τη λαβή για όλες τις εποχές που έχετε ψάξει σε ένα εύκολο εύκολο στη θέση πρόσβασης.

Οι ενημερώσεις είναι συχνές, ενώ δεν είναι τόσο πολύ όσο ο πειρατικός κόλπος - αυτό’αλλά συνεχίζουμε να ενημερώνουμε με νέες κυκλοφορίες κάθε μέρα που ελέγξαμε κατά τη διάρκεια της αναθεώρησής μας. Επίσης, δεν υπήρξε κανένα downtime όταν ελέγξαμε το 1337 που σημαίνει ότι μπορείτε να βασιστείτε στην υπηρεσία και αυτό’δεν πρόκειται να εξαφανιστούν εν μία νυκτί.

RARBG

Μια απλή, ελαφριά torrents.me εναλλακτική λύση που έχει μια τεράστια επιλογή torrents για σας

Αναθεώρηση RARBG

Η διασύνδεση είναι βασική και όχι-frills, αλλά αυτό δεν συμβαίνει’t σημαίνει RARBG είναι λιγότερο μια βιώσιμη torrents.me εναλλακτική ως οι άλλοι στη λίστα μας! Υπάρχουν συχνές ενημερώσεις στη λίστα με άφθονα σπόρους και βδέλλες, καθιστώντας αυτήν την κοινότητα ένα πολυσύχναστο μέρος γεμάτο με όλα τα είδη υψηλής ποιότητας περιεχόμενο.

Όλα τα μεγάλα torrent αρχεία που θα βρείτε στο torrents.me παρατίθενται εδώ, και με μια τεράστια επιλογή παλαιότερων εκδόσεων που είναι ακόμα ενεργές και έχουν καλό δείκτη ανάδευσης. RARBG αξίζει σίγουρα να είναι σε torrents.me εναλλακτικές λίστα σελιδοδεικτών, η περιοχή είναι γρήγορη να ανταποκριθεί και η μηχανή αναζήτησης είναι ισχυρή επιστρέφει πολλά αποτελέσματα για όλες τις αναζητήσεις που ρίξαμε σε αυτό.

Το περιεχόμενο κατηγοριοποιείται ανάλογα με το είδος και την ποιότητα που σημαίνει ότι μπορείτε να αναζητήσετε αρχεία υψηλής ποιότητας HD ή απλά να μειώσετε τις παραλλαγές μεγέθους αρχείου με ευκολία. Υπάρχει επίσης ένας σημαντικός αριθμός συνδέσεων με τα μεταδεδομένα που παρέχονται σε κυκλοφορίες ταινιών, όπως το IMDB και το tvmaze.com - καθιστώντας εύκολο να μάθετε περισσότερα για τον τίτλο πριν από τη λήψη.

YTS.am

Τεράστια επιλογή χαμηλού μεγέθους αρχείου, υψηλής ποιότητας ταινίες HD για την ευχαρίστησή σας!

Μια ανασκόπηση του ιστότοπου torrent του YTS (YIFY)

Απλά βάλτε - λήψεις HD με αρχεία μεγέθους τσέπης! Το YTS.am έχει όλες τις μεγάλες λήψεις ταινιών YIFY βελτιστοποιημένες για την κινητή σας συσκευή ή τον υπολογιστή σας, κάνοντας λήψεις με μια πιο αργή σύνδεση ένα αεράκι.

Όλες οι δημοφιλείς λήψεις είναι εδώ και η παρουσίαση είναι αρκετά καλή ώστε να το κάνει να αισθάνεται σαν μια premium υπηρεσία, όπως πολλές δημοφιλείς ιστοσελίδες συνδρομής που είναι εκεί έξω. Η κομψή διάταξη και το πλούσιο σε χαρακτηριστικά περιβάλλοντα κάνουν τη λήψη με το YTS μια μεγάλη εναλλακτική λύση torrents.me και μία που συνιστούμε!

Zooqle.com

Μια τεράστια επιλογή τηλεοπτικών και κινηματογραφικών συνδέσεων, μια αξιόλογη εναλλακτική λύση για torrents.me

Zooqle torrent site αναθεώρηση

Διαθέτοντας ένα τεράστιο 3.8 εκατομμύριο επαληθεύεται torrents, Zooqle είναι ένα site που θα εξυπηρετήσει μεγάλα αποτελέσματα ξανά και ξανά για τις πιο αόριστες αναζητήσεις torrent σας. Υπάρχει πραγματικά τόσο πολύ καλά σπαρμένο περιεχόμενο συσκευάζονται στο Zooqle ότι δεν θα είστε απογοητευμένοι ρίχνοντας μια ματιά για torrents.me αναζητήσεις σας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχεδόν διαφημίσεις στο Zooqle και η εμπειρία περιήγησης είναι γεμάτη χαρακτηριστικά, με εποχιακά επεισόδια που καθορίζονται από ποιότητα αρχείου (1080p ή 720p), που σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να επιλέξετε την επιλογή και να μην χαθείτε στα επεισόδια των αγαπημένων σας εποχών.

LimeTorrents

Άφθονο για να διαλέξετε, με ένα ελαφρύ και γρήγορο περιβάλλον εργασίας.

LimeTorrents αναθεώρηση

Η επίσκεψη σε αυτόν τον ιστότοπο μπορεί να σας δώσει αναδρομές στις ημέρες της κοινής χρήσης αρχείων Limewire peer-to-peer! Υπάρχουν τόσα πολλά αρχεία που προσφέρονται εδώ στο LimeTorrents το συνιστούμε ανεπιφύλακτα, και όχι μόνο για τη νοσταλγία των αναμνήσεων Limewire - αλλά επειδή υπάρχει πραγματικά τόσο μεγάλο περιεχόμενο που μπορεί να χάσετε αν δεν κάνετε’t check by.

Το LimeTorrents ενημερώνεται συχνά και ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί με πολύ λίγη φούσκωμα, πράγμα που σημαίνει ότι οι σελίδες φορτώνονται γρήγορα και ότι υπάρχουν ελάχιστες περισπασμοί ή ενοχλητικές διαφημίσεις που εμποδίζουν. Ό, τι ψάχνατε, βρήκαμε πολλά αποτελέσματα με πολλούς σπόρους σε απευθείας σύνδεση. Υπάρχουν πολλές νέες κυκλοφορίες και η περιοχή είναι γεμάτη με σπόρους ώστε να πάρει τη λαβή των ποιοτικών torrents πραγματικά δεν είναι’ένα θέμα.

Έτσι, ποια από τις εναλλακτικές λύσεις Torrents.me που αναφέρονται εδώ σήμερα χρησιμοποιείτε το 2020; Υπάρχουν μείζονες που έχουμε’έχασε?

Οποιοδήποτε από εμάς’που αναφέρονται στη λίστα που αντιμετωπίζουν προβλήματα; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − 70 =