Αυτές είναι οι 6 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Yify


Γνωρίζουμε ότι το Yify είναι μια πολύ καλή πηγή torrents και μπορεί να μας προσφέρει οποιαδήποτε λήψη ταινιών Yifi που χρειαζόμαστε, υπάρχουν όμως εναλλακτικές λύσεις Yifi εκεί έξω που μπορούν να μας εξυπηρετήσουν καλύτερα; Είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι έχουμε βρει πολλές άλλες μεγάλες εναλλακτικές τοποθεσίες σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι άλλο από torrents Yifi.

Θυμηθείτε όποτε χρησιμοποιείτε ένα torrent, είτε πρόκειται για ταινίες Yifi είτε για κάτι άλλο από μια εναλλακτική πηγή, πρέπει να προστατεύσετε την ταυτότητά σας όταν κάνετε λήψη online. Ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε μια επίσημη σελίδα Yifi ή ακόμα και ένα Yifi stream, πρέπει να λάβετε προφυλάξεις για την προστασία της ταυτότητάς σας χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Να είστε ασφαλείς ενώ torrenting Ξεκινήστε με ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting: ExpressVPN ▸

Το πιο ισχυρό VPN στην αγορά καλύπτει το σύνολο ενός καταιγισμού’της ταχύτητας και των αναγκών ασφαλείας.

NordVPN ▸

Δεν είναι μόνο το ταχύτερο VPN αυτή τη στιγμή, αλλά και ένα που έχει μερικές εξαιρετικές προσφορές για τους χρήστες.

CyberGhost ▸

Φτηνές και φιλικές προς το χρήστη - το CyberGhost προσφέρει μια μεγάλη λίστα server και καλές δυνατότητες P2P.

Έτσι τώρα που είστε ασφαλείς surfing online, αφήστε’s ρίξτε μια ματιά σε αυτό που το δίχτυ πρέπει να προσφέρει για μια καλή εναλλακτική λύση στο Yify!

Housemovie

Γρήγορη, εύκολη και γεμάτη από μεγάλα torrents για λήψη!

Housemovie

Νομίζουμε ότι ο Housemovie θα γίνει σίγουρα ένα νοικοκυριό με τον τρόπο που πηγαίνει! Το’είναι ένας μεγάλος σε απευθείας σύνδεση κινηματογράφος που διαθέτει μερικές από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Yifi που βρήκαμε. Οι ταινίες παρουσιάζονται με πλήρη κάλυψη πλαισίων και μεταδεδομένα, οι σύνδεσμοι είναι εύκολο να βρεθούν και η προσφορά είναι άφθονη!

Παρέχονται συνδέσεις ροής και λειτουργούν με αποδεκτή ταχύτητα, δεν υπάρχουν αναδυόμενα παράθυρα ή ενοχλητικές διαφημίσεις επικάλυψης ή κουίζ / έρευνες για συμπλήρωση.’είναι απλά μια εύκολη στη χρήση εναλλακτική λύση Yifi. Αν και δεν υπάρχουν torrents Yifi σε αυτόν τον ιστότοπο, υπάρχουν πολλά μεγάλα ρεύματα Yifi που θα το κάνουν αξίζει τον κόπο σας κατά την επίσκεψή σας.

Movie4k

Μια πύλη για χιλιάδες συνδέσμους υψηλής ποιότητας και μια εντυπωσιακή εναλλακτική λύση Yifi!

Movie4k

Το Movie4k είναι διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες, γεγονός που την καθιστά μια πολύ δημοφιλής υπηρεσία που απολαμβάνει σε όλο τον κόσμο. Λόγω αυτού, η επιλογή σύνδεσης είναι τεράστια και πάντα αυξάνεται. Οι άνθρωποι που αναζητούν ευρωπαϊκό κινηματογράφο και ταινίες έξω από το χώρο του Χόλιγουντ σίγουρα θα χαρούν να βρουν το Movie4k.

Εκτός από τις διεθνείς ταινίες, υπάρχουν πολλά αγαπημένα των ΗΠΑ που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν. Με τις τηλεοπτικές εκπομπές και τις πολυκαταστήματα που προσφέρουν όλοι, εκεί’είναι μια μεγάλη επιλογή που είναι πολύ ενημερωμένη.

Επίσης, ο ιστότοπος έχει κατασκευαστεί με μια εξαιρετική λειτουργία αναζήτησης και περιλαμβάνει πλήρη μεταδεδομένα από το IMDb, καθιστώντας αυτό το φιλμ Yifi εναλλακτικό σε σχέση με το σελιδοδείκτη για σίγουρο. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει Yifi χείμαρρους, ο ιστότοπος το κάνει με την τεράστια επιλογή και τα διεθνή χαρακτηριστικά γνωρίσματά του.

CmoviesHD

Γρήγορη και γεμάτη από μεγάλη ποικιλία τίτλων. Μια καλή εναλλακτική λύση για τις ταινίες Yifi

CmoviesHD

Το Cmovies.hd έχει πολλές προσφορές ταινιών και διαθέτει πολλές ωραίες επιλογές περιήγησης όπως τα μεταδεδομένα IMDb και διεθνείς τίτλους μέσω περιήγησης ανά χώρα - γεγονός που καθιστά σίγουρα μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση Yifi.

Η ιστοσελίδα είναι γρήγορη και πλούσια σε χαρακτηριστικά, με ωραίο μαύρο στυλ που είναι εύκολο στα μάτια για περιήγηση αργά τη νύχτα. Τα ρεύματα φορτώθηκαν γρήγορα και κατέστησαν την εμπειρία πλούσια και παρόμοια με τη χρήση μιας υπηρεσίας premium streaming. Το’είναι αρκετά εντυπωσιακό setup Cmovies τρέχει και σίγουρα αξίζει κανείς’s σελιδοδείκτη ως εναλλακτική λύση σε ταινίες Yifi.

Κατά την περιήγηση σε Cmovies, παρατηρήσαμε ορισμένα προβλήματα με ορισμένες διαφημίσεις τρίτου μέρους που δεν φορτώνουν, όπως φαίνεται στο στιγμιότυπο οθόνης. Όμως, οι υπεύθυνοι δημιουργίας ιστοσελίδων είναι σοφοί για να εξασφαλίσουν ότι αυτά τα θέματα δεν έρχονται σε αντίθεση με το υπόλοιπο site’και δεν εμποδίζετε να απολαμβάνετε τον ευρύ φάσμα τίτλων ψυχαγωγίας που προσφέρονται.

1337χ

Εύκολο στη χρήση, με τεράστια επιλογή. Μια μεγάλη εναλλακτική ταινία Yifi για εσάς

Μια ανασκόπηση του ιστότοπου torrent 1337x

Βρίσκουμε 1337x. Για να είναι μία από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Yifi για torrents Yifi εκεί ακριβώς λόγω των χρόνων φόρτωσης της σελίδας και της τεράστιας επιλογής διαθέσιμων ταινιών. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά εξαιρετικά χαρακτηριστικά στον ιστότοπο που κάνουν την περιήγηση για έναν νέο τίτλο πραγματικά εύκολο. Για αυτούς τους λόγους πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να γνωρίζουν το 1337x ως έγκυρη εναλλακτική ταινία Yifi.

Εκτός από μόνο τους τίτλους, το 1337x διαθέτει επίσης downloads torrent για πολλές κατηγορίες, όπως παιχνίδια και εφαρμογές - που σημαίνει ότι η προσφορά μπορεί να σας κρατήσει εκεί για ώρες απλά περιηγείστε στις λίστες. Ο ιστότοπος δεν έχει ενοχλητικές διαφημίσεις ή αναδυόμενα παράθυρα’t πρέπει να ανησυχείτε για αυτό να πάρει στο δρόμο ή να σας δώσει κάποιο κακόβουλο λογισμικό, το οποίο σίγουρα είναι ένα συν.

Xmovies8

Ένας τεράστιος πόρος για online παρουσιάσεις, με μια ισχυρή μηχανή αναζήτησης

Xmovies8

Το Xmovies8 έχει όλα όσα θα χρειαστείτε για μια καλή εναλλακτική λύση για το ρεύμα Yifi, έτσι ώστε να μπορείτε να βρείτε εδώ και τις τηλεοπτικές σεζόν και τους τίτλους των υπερπαραγωγών. Ο κατάλογος ενημερώνεται τακτικά, αν και δεν περιλαμβάνει όλους τους τελευταίους τίτλους. Παρ 'όλα αυτά, έχει έναν τεράστιο κατάλογο που θα σας δώσει πολλές επιλογές κατά την αναζήτηση παλαιότερων κυκλοφοριών.

Δεν υπάρχουν ενοχλητικές διαφημίσεις που καταστρέφουν την εμπειρία που είναι μεγάλη για να δείτε, και η ενσωμάτωση με το IMDb είναι ρευστό και διαισθητικό για να προσθέσει πραγματικά στην εμπειρία του χρήστη. Η σχετική ταινία χαρακτηριστικό λειτουργεί καλά και είναι αρκετά ακριβής για να προσφέρει ένα ενδιαφέρον ταξίδι μέσω του site’προσφορά.

Όλα είναι επίσης ετικέτα και δίνει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την ταινία’τα μεταδεδομένα του, έτσι ώστε να μάθετε περισσότερα για τον τίτλο είναι επίσης ένα αεράκι. Αυτό καθιστά το Xmovies8 μια ωραία εμπειρία χρήστη εν γένει και αξίζει να προστεθεί σε αυτή τη λίστα εναλλακτικών λύσεων.

9xmovies

Μια μεγάλη ποικιλία ταινιών από όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πολλών τίτλων διπλού ήχου

9xMovies

Αν ψάχνετε για ασιατικό κινηματογράφο και ταινίες Yifi σε ένα μέρος, 9xmovies θα είναι ακριβώς επάνω στο δρόμο σας! Διαθέτει κυριολεκτικά εκατοντάδες χιλιάδες ταινίες Πακιστάν, Χίντι και Μπόλιγουντ με διπλό ήχο και οπές. Είναι μια τεράστια πύλη στον ασιατικό κινηματογραφικό κόσμο. Εκτός από αυτό, διαθέτει επίσης όλες τις κανονικές αμερικανικές και ευρωπαϊκές σειρές και ταινίες που θα περιμένατε από ένα site λήψης ταινιών Yifi.

Δεν υπάρχουν ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα ή διαφημίσεις που αποσπούν την προσοχή σε αυτόν τον ιστότοπο, απλά φορτία συνδέσμων σε τίτλους σε BluRay και τακτικές αναλύσεις. Λόγω όλων αυτών των εξαιρετικών χαρακτηριστικών πιστεύουμε πραγματικά ότι αυτός ο ιστότοπος αξίζει καλά έναν σελιδοδείκτη στον κατάλογο εναλλακτικών σας Yifi.

Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN

Δεν είναι μυστικό ότι η διεύθυνση IP σας είναι εκτεθειμένη και οι λήψεις σας μπορούν να παρακολουθούνται και να παρακολουθούνται κατά τη λήψη των torrents. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN κατά το torrenting καθώς θα καλύψει τη δημόσια IP διεύθυνση σας και θα εξασφαλίσει την προστασία της ταυτότητάς σας. Μπορείτε να επιλέξετε το VPN σας αξιόπιστο από τα καλύτερα δίκτυα VPN για λίστα torrenting.

Έτσι, ποια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Yify που αναφέρονται εδώ σήμερα χρησιμοποιείτε το 2020; Υπάρχουν μείζονες που έχουμε’έχασε?

Οποιοδήποτε από εμάς’που αναφέρονται στη λίστα που αντιμετωπίζουν προβλήματα; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 49 =