7 alternatif terbaik untuk Transmisi pada tahun 2020


Masih menggunakan Transmisi untuk Mac dan mencari alternatif? Nah ini panduan untuk awak!

Jika anda telah menggunakan Transmisi klien torrent untuk Mac OS X, anda mungkin akan mahu melihat apa lagi yang tersedia, kerana perisian Transmisi (juga dikenali sebagai transmisi) tidak’t menyediakan pengalaman pengguna yang paling kaya.

Walaupun Transmisi telah tersedia untuk orang ramai selama beberapa tahun, ada yang mungkin mengatakannya’s kehilangan pendahuluan sebagai pilihan terbaik dari pelanggan BitTorrent - kerana banyak alternatif Transmisi kini di pasaran.

Menjadi selamat semasa torrentingMulai bermula dengan salah satu VPN terbaik untuk mengurai: ExpressVPN ▸

VPN yang paling berkuasa di pasaran merangkumi semua torrenter’kelajuan dan keperluan keselamatan.

NordVPN ▸

Bukan sahaja VPN terpantas pada masa ini, tetapi juga yang mempunyai beberapa tawaran hebat untuk pengguna.

CyberGhost ▸

Murah dan mesra pengguna - CyberGhost menawarkan senarai pelayan yang hebat dan keupayaan P2P yang baik.

Alternatif di luar sana menyediakan banyak ciri seperti aliran bersepadu dan juga carian torrent bersepadu atau DHT secara meluas untuk mencari rakan sebaya yang lebih baik, dan untuk lebih banyak ciri pengguna kuasa seperti kawalan lebar jalur yang lebih maju.

Di bawah ini kita menyenaraikan alternatif terbaik yang kami boleh mengesyorkan kepada Transmisi supaya anda boleh membuat keputusan terbaik tentang memilih klien BitTorrent anda setiap hari.

Vuze

Cepat dan kaya dengan ciri, pelanggan ini mempunyai semua yang anda impikan dalam klien BitTorrent

Ulasan Vuze

Menawarkan mungkin ciri terbesar set semua alternatif yang boleh kita dapati di internet, premium Vuze bahkan pergi sejauh mempunyai pengalaman pengguna yang sangat maju yang menyediakan streaming masa sebenar torrents tidak lengkap yang sedang memuat turun aktif.

Ini bermakna anda boleh membuat strim semasa memuat turun, tanpa perlu sebarang plugin atau perisian tambahan. Kami fikir ciri ini sahaja menjadikan Vuze menonjol dari pek, dan sangat mengesyorkan untuk pertimbangan anda.

Selain itu penjadualan bandwidth, carian terintegrasi, DHT dan visualisasi swarm membuat pakej keseluruhan penyelesaian komprehensif yang pasti kutu semua kotak. Pelanggan Vuze itu sendiri ringan dan berjalan lancar tanpa menggunakan banyak sumber sistem atau tiba-tiba membuat Macbook anda’s fan datang kerana penggunaan sumber berat, jadi semua dalam semua itu’s sukar untuk mencari negatif mengenai Vuze.

Banjir

Cepat dan mudah digunakan, ditulis dalam Python dan sumber terbuka

Keluarkan torrent pelanggan

Deluge adalah perisian percuma yang tersedia sebagai platform Transmisi untuk Mac, tetapi ia’s juga tersedia dalam varian Windows dan Linux. Jadi, anda boleh mendapat manfaat daripada kekayaan ciri-cirinya di mana-mana platform.

Pengguna Transmisi Mac akan senang melihat ciri-ciri biasa di sini dan beberapa penambahan bagus. DHT, Discovery Peer Tempatan, Exchange Peer, UPnP, NAT-PMP dan had kelajuan setiap torrent membuat Deluge alat untuk pengguna kuasa dan pemula sama.

Di mana Keluarkan menaikkan gear dalam konfigurasi pelayannya. Deluge boleh dijalankan sebagai pelanggan biasa dan juga sebagai pelayan (seperti mana-mana perkhidmatan daemon lain!). Oleh itu, anda boleh menjalankan Deluge headlessly pada pelayan dan log masuk tanpa perlu menyimpan komputer anda berjalan 24/7!

Deluge membolehkan pengguna untuk log masuk dari jauh dan menyemak perkembangan muat turun pelayan mereka, yang jelas lebih disukai untuk penyertaan besar yang ingin berkongsi torrents mereka dengan cekap tanpa perlu meninggalkan desktop atau komputer riba mereka terbuka sepanjang masa.

Ditambah kepada perjanjian itu adalah banyak plugin yang membuat Deluge menjadi pilihan yang lebih baik. Memperluas fungsi perisian dengan plugin pihak ke-3 yang menawarkan banyak penyesuaian! Dari melihat data tentang rumput dan rajah seeder-leecher, ke penjadualan dan pilihan pembenihan dan grafan maju. Ia’s semua boleh didapati secara percuma di perpustakaan plugin Deluge.

qBittorrent

Alternatif sumber terbuka untuk Transmisi untuk Mac yang bertujuan untuk antara muka gaya uTorrent

kajian qbittorrent

qBittorrent adalah komuniti yang dibangunkan oleh sukarelawan yang telah membuat pelanggan yang direka dengan baik dengan menggunakan Qt Toolkit. Ia berfungsi pada Mac dan semua platform utama supaya anda boleh memasangnya di mana sahaja yang anda suka.

Fail magnet disokong, seperti DHT, PEX dan penemuan rakan setempat. Tambahan pula, ia’s bagus untuk melihat penyulitan yang disokong dan memuat turun urutan tersedia dari kotak. qBittorrent telah diterjemahkan ke dalam 70 bahasa, jadi ia’s juga merupakan pilihan yang tepat untuk pengguna di negara-negara yang tidak berbahasa Inggeris.

Antara muka pengguna jauh disediakan, seperti yang “Buat torrent” pengguna alat uTorrent akan terbiasa. Anda juga boleh mengehadkan nisbah perkongsian muat naik dan muat turun secara torrent, menjadikan ciri standard set sangat luas.

Satu-satunya negatif mengenai qBittorrent ialah anda mungkin perlu memasang beberapa plugin carian untuk mendapatkan hasil yang sangat baik yang boleh anda gunakan dari carian, tetapi selain itu ia menjadikan alternatif yang sangat baik untuk Transmission for Mac.

BitLord

Pelanggan termudah untuk memuat turun torrents, menyokong Chromecast!

Halaman rumah BitLord

Direka dengan kelajuan dan ringan dari permulaan, Bitlord menawarkan beberapa ciri hebat .. Streaming, senarai main dan komen semuanya disokong di dalam klien supaya memeriksa kesahan muat turun adalah proses yang mudah.

Walaupun Bitlord mempunyai banyak ciri, ia’s bukan sumber terbuka. Walaupun laman web mereka menyatakan ia menggunakan perpustakaan libtorrent untuk memuat turun fail, kami tidak boleh menjamin perisian yang lain kerana mereka tidak pernah mengeluarkan kod. Ini adalah negatif yang serius untuk projek ini dan mungkin akan menjauhkan anda.

Di samping ketiadaan ketelusan ini, ada beberapa ciri yang tidak biasa di sini, seperti sokongan untuk Chromecast yang begitu mudah mengalir dari torrents anda ke ruang tamu anda adalah angin mudah.

BitTorrent

Pelanggan rasmi, bekerja dengan lancar seperti biasa, dan mengambil sumber sistem yang sangat rendah

BitTorrent

Yang asli dan mungkin masih yang terbaik, menawarkan tetapan auto penyesuaian untuk jalur lebar anda untuk mendapatkan kelajuan torrent yang terbaik, dioptimumkan untuk dijalankan dengan sumber sistem yang sedikit di latar belakang.

Pelanggan menawarkan log masuk jauh web dan iklan percuma, menjadikannya satu kesepakatan yang cukup bagus sepanjang bulat. Walaupun ciri pengguna kuasa yang lebih maju dari Deluge atau Vuze tidak tersedia dalam klien BitTorrent asas ini. Apa yang kurang ia buat untuk kelajuan dan kecekapan, bermakna ia menang’tidak mengganggu permainan anda atau aplikasi lain semasa ia berfungsi men-download fail anda.

Folx

Pelanggan pelbagai aspek, dengan sokongan magnet dan pencucian YouTube.

Folx

Folx pasti merupakan salah satu daripada aplikasi Mac kelas paling mewah dan kelas atas untuk mengurai, menawarkan akses mudah untuk memuat turun torrents, dan mengawal ciri seperti kelajuan, penandaan, carian dan keutamaan.

Pautan magnet disokong sebagai ciri unik pemisahan turun menjadi 2 benang, memungkinkan untuk memuat turun dengan lebih cepat dan secara automatik meneruskan unduhan terganggu.

Ciri carian sangat luas dan versi pro menawarkan integrasi iTunes, penjadualan, dan pengundera video untuk YouTube, yang juga menyokong penjadualan. Satu-satunya negatif ialah Folx bukan sumber terbuka dan tidak memerlukan pengguna menaik taraf keahlian pro untuk mendapatkan semua ciri hebat.

Xtorrent2

Elegant dan kaya dengan ciri, alternatif penghantaran ini membungkus pukulan.

Xtorrent2

Antara muka direka dengan baik dan membuat muat turun torrents sangat mudah. Bahagian tersebut dilabelkan dengan baik dan mempelajari cara anda mengelilingi perisian itu’t sukar untuk pendatang baru.

Titik negatif mengenai Xtorrent2 ialah jika anda ingin mengakses ciri-ciri kelajuan anda perlu menaik taraf ke versi premium. Walaupun perisian berfungsi dengan baik, kami merasakan ini adalah negatif yang serius.

Aplikasi ini pada dasarnya Vuze dibungkus semula dengan beberapa gaya dan pembentangan yang lebih baik ditambah. Walaupun ia berfungsi dengan baik dan bernilai pertimbangan anda, kami juga mengesyorkan Vuze kerana ia sebanding sama.

Ingat untuk kekal selamat semasa memuat turun torrents

  • Don’t bocor identiti anda dalam talian, melindungi penggunaan torrent anda dengan VPN.
  • Topeng IP anda, sambungkan dari lokasi yang sama sekali berbeza.
  • Sulitkan trafik internet anda sehingga tidak ada yang dapat melihat apa yang terjadi pada torrents yang anda akses.

Anda mesti menjaga identiti anda dalam talian dan jejak digital yang anda tinggalkan. Undang-undang perompakan telah menjadi topik yang serius sejak sedekad yang lalu, dan dengan lebih daripada 1,000 tindakan undang-undang yang difailkan di negara-negara bersatu tahun lepas sahaja. Ia’Sudah tentu bukan sesuatu yang anda mahu ambil ringan.

Pastikan identiti anda dilindungi, dan tidak ada data peribadi anda yang bocor dalam talian melalui penggunaan terowong yang selamat ke internet dengan perkhidmatan VPN profesional.

VPN (Rangkaian Peribadi Maya) membolehkan anda mengakses internet sama seperti menggunakan sambungan biasa anda, tetapi dengan perlindungan tambahan menyulitkan lalu lintas anda bermakna laman web yang anda lawati tidak dapat dilihat dan selagi VPN anda menyediakan tiada dasar pembalakan, tiada jejak tertinggal untuk mengesan anda.

Apabila menggunakan VPN untuk meresap, anda perlu pastikan latensi adalah rendah, dan port yang dihantar untuk torrents juga diaktifkan supaya anda boleh mencari rakan-rakan lain dan bersambung dengan DHT sebagai contoh. Oleh itu, pastikan anda memilih pelayan VPN berhampiran tempat anda dengan ping yang rendah. Memeriksa sama ada NordVPN atau ExpressVPN adalah optimum kerana mereka mempunyai lokasi yang paling banyak di dunia, keputusan terpantas dalam ujian kami dan dasar tiada pembalakan yang hebat.

Jadi, mana antara alternatif Transmisi yang disenaraikan di sini hari ini yang anda gunakan pada tahun 2018? Adakah terdapat mana-mana perkara utama yang kita ada’telah terlepas?

Mana-mana yang kita’yang disenaraikan yang mengalami masalah? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 + = 40