7 alternatif terbaik untuk uTorrent untuk Android pada tahun 2020


Biarkan’wajahnya - app uTorrent mungkin salah satu aplikasi uTorrent atas di luar sana. Ia sangat mesra pengguna untuk semua pengguna Android. Tidak ada had untuk muat turun anda, dan anda boleh berkongsi fail dengan semua orang dari seluruh dunia dengan mudah.

Walau bagaimanapun, ia tidak selalunya berjalan lancar. Terdapat banyak iklan yang tidak diingini, terperangkap dalam torrents, sekatan, keupayaan minimum, dan terlalu sering daripada tidak ada bug. Kami suka uTorrent seperti orang lain. Walau bagaimanapun, alternatif yang diperlukan sangat diperlukan.

Menjadi selamat semasa torrentingMulai bermula dengan salah satu VPN terbaik untuk mengurai: ExpressVPN ▸

VPN yang paling berkuasa di pasaran merangkumi semua torrenter’kelajuan dan keperluan keselamatan.

NordVPN ▸

Bukan sahaja VPN terpantas pada masa ini, tetapi juga yang mempunyai beberapa tawaran hebat untuk pengguna.

CyberGhost ▸

Murah dan mesra pengguna - CyberGhost menawarkan senarai pelayan yang hebat dan keupayaan P2P yang baik.

Kami ingin memperkenalkan anda kepada alternatif terbaik uTorrent untuk peranti Android. Memiliki pilihan sentiasa idea yang baik. Lagipun, ada kalanya pelayan pelayan uTorrent telah turun. Ini adalah 2020 dan bergelut dengan aplikasi torrent dan pengunduh torrent harus ditinggalkan pada tahun 2019.

Biarkan’melompat ke dalamnya dan lihat pada aplikasi uTorrent terbaik untuk Tahun Baru ini.

aTorrent

Yang pertama dalam senarai adalah aTorrent yang menawarkan versi percuma, dengan semua yang anda perlukan. Ia mudah untuk memuat turun dan sangat mesra pengguna. Ia menawarkan reka bentuk moden dan membolehkan anda memuat turun fail yang dikehendaki dengan mudah.

aTorrent

Walaupun ini mungkin tidak berfungsi dengan sempurna, ia berfungsi dengan baik. Fungsi dan reka bentuk adalah moden, anggun, dan sangat bersih. Ia mempunyai ciri-ciri yang sangat serupa dengan uTorrent untuk Android, dan ia membolehkan anda melakukan kebanyakan perkara yang sama. Anda juga dapat menentukan lokasi pada telefon anda untuk penyimpanan. Anda boleh memuat turun melalui wifi.

Ia menyokong magnet URI dan menyediakan anda dengan ikon skrin praktikal. Secara keseluruhan reka bentuk aplikasi ini lebih estetika menyenangkan berbanding dengan uTorrent jika kita terpaksa bersikap jujur. Apa yang paling mengagumkan kami ialah ia’s mampu menyokong kad SD luaran. Ia mudah dilancarkan pada permulaan dan merupakan aplikasi yang hebat. Walaupun ada bug, nampaknya lebih positif daripada negatif.

Flud-Torrent Downloader

Flud mudah untuk memuat turun aplikasi uTorrent, hanya pergi terus ke gedung Google Play. Reka bentuknya mudah tetapi berkesan. Jika anda tidak’tanya beberapa iklan, versi percuma hanya mampu. Ia mempunyai keupayaan yang sama dengan uTorrent.

Flud

Memuat turun fail dan filem tidak pernah menjadi lebih mudah. Jika anda tahu bagaimana untuk memuat turun filem di android pada uTorrent, maka ini akan menjadi mudah. Kami mendapati Flud sangat mengagumkan. Ia menyokong fail yang lebih besar, yang membolehkan anda memuat turun filem definisi yang lebih tinggi dengan mudah dan berkesan.

Flud memberi anda keupayaan untuk memuat turun fail secara berurutan. Di samping itu, anda boleh memindahkan fail semasa sibuk dalam proses memuat turun. Anda diberi pilihan untuk memuat turun di WIFI hanya jika anda memilih untuk berbuat demikian. Ia menawarkan banyak lonceng dan peluit tambahan seperti “sokongan proksi” dan penapisan IP.

Semuanya, Flud adalah pengundian torrent yang luar biasa. Ia menawarkan segala-galanya dalam satu aplikasi kecil. Ia mungkin lebih baik daripada uTorrent kerana ciri-cirinya. Anda juga dapat mengubah tema dari cahaya ke gelap dan menyesuaikan perkara, mengikut keutamaan anda.

BitTorrent

BitTorrent adalah pengundian torrent Android yang sangat baik. Ia mungkin muncul pada pandangan pertama untuk hampir sama dengan uTorrent. Antara muka mudah digunakan dan juga tidak mempunyai batasan saiz muat turun. Anda boleh mengkonfigurasikan had dalam tab tetapan dengan mudah.

BitTorrent untuk Android

BitTorrent adalah ungu, manakala uTorrent berwarna hijau. Walau bagaimanapun, terdapat lebih banyak iklan merentas platform daripada uTorrent. Untuk menyingkirkan iklan, anda perlu membeli pro-versi. Aplikasi ini membolehkan anda memilih lokasi muat turun dan menyokong pautan magnet. Ia sangat mesra pengguna dan akan membolehkan anda mencari, mencari, dan memuat turun filem dan siri kegemaran anda dalam masa yang singkat.

Di samping itu, adalah pustaka video dan muzik bersepadu. Anda boleh mengakses semua ini secara langsung dari media telefon anda. Hakikat bahawa BitTorrent juga berfungsi sebagai pemain media, menjadikan kami sangat teruja.

Walaupun BitTorrent sangat mirip dengan uTorrent, kita boleh’t memutuskan antara kedua-dua. Secara keseluruhannya, ia mungkin menjadi alternatif yang sempurna untuk uTorrent.

tTorrent Lite

tTorrent Lite adalah pelanggan torrent berguna, mesra, dan boleh dipercayai. Antara muka pengguna adalah bersih, mudah, dan berkesan. tTorrent membuat muat turun torrents “di mana sahaja,” cepat dan mudah.

tTorrent untuk Android

Anda boleh mengharapkan ciri yang serupa dengan uTorrent. Ia juga boleh memuat turun beberapa fail yang lebih besar. Ia menyokong banyak muat turun fail dan direka khusus untuk peranti Android. Versi baru mempunyai suapan RSS tetap, dan anda boleh memuat turun terus ke telefon anda’ingatan.

Secara keseluruhannya, reka bentuk dan fungsi menjadikannya pemenang. Walau bagaimanapun, versi terkini nampaknya terlalu kerap berlaku daripada tidak. Ia juga cenderung untuk terjebak. Malangnya, uTorrent menawarkan pengalaman pengguna yang lebih lancar. Risiko kerosakan cukup tinggi, yang menjadikan alternatif ini bukan yang terbaik dalam pendapat kami. Ini malang kerana ciri-ciri dan kelajuan tanpa had menjadikannya pesaing yang kuat.

Vuze

Vuze adalah aplikasi uTorrent yang serasi dengan semua peranti Android. Antara muka pengguna sangat bersih dan mudah. Tidak ada kerepotan dan tidak hairan dengan Vuze. Cukup muat turun dari Gedung Google Play, pasang, dan anda boleh pergi.

Vuze untuk Android

Ia mempunyai reka bentuk yang unik dan boleh dilihat sebagai tiga tab yang dibahagikan di bahagian atas. Tiga tab terdiri daripada memuat turun, selesai, dan torrents. Ini menjadikan pemuat yang sangat serupa dan mudah digunakan, yang ringan, padat, dan sangat berkuasa untuk saiznya.

Vuze telah tersedia untuk komputer, sejak kembali pada hari itu. Versi Androidnya sama seperti dipercayai dan stabil. Ia mempunyai magnet enjin carian terbina dalam, menjadikan tayar anda mudah dicari. Ia telah direka untuk membolehkan anda mencari torrents secara berkesan dan mudah. Buat jumlahnya, ia’s pengundian torrent yang hebat dan pastinya merupakan alternatif yang sangat baik untuk uTorrent.

zetaTorrent

zetaTorrent mempunyai antara muka yang sangat mudah dan mudah dioperasikan. Aplikasi uTorrent yang luar biasa ini berfungsi dengan sempurna. Ia datang dengan pelayar terbina dalam. Ia mempunyai penyekat iklan sendiri yang disertakan dengan penyemak imbas. Ini adalah pengundian torrent yang unik dan hebat dengan kelebihannya.

zetaTorrent untuk Android

zetaTorrent adalah pengunduh torrent yang sangat cepat dan berkesan. Ia mempunyai banyak ciri yang serupa dengan uTorrent. Ia adalah percuma dan menggabungkan iklan. Terdapat pilihan untuk menaik taraf kepada versi pro dengan bayaran yang kecil. Anda juga boleh memilih tema anda yang hebat.

Secara keseluruhan kami sangat kagum dengan zetaTorrent. Ia adalah salah satu pengundian yang paling dipercayai dan konsisten yang telah kami jumpai. Ia menjadikan alternatif yang hebat untuk uTorrent. Ia mempunyai lebih positif daripada negatif pasti. Tidak ada keraguan mengenainya zetaTorrent adalah pesaing uTorrent Android.

TorrDroid

TorrDroid adalah aplikasi uTorrent unik yang tersedia untuk muat turun langsung melalui Play Store. Ia mempunyai antara muka hijau, putih dan kelabu. Reka bentuknya adalah moden dan elegan. Ia mesra pengguna dan sangat mudah untuk menavigasi jalan anda.

TorrDroid

TorrDroid adalah konsisten dan boleh dipercayai. Ia juga menggabungkan enjin gelintar sendiri. Ia mempunyai ciri-ciri yang sangat serupa dengan uTorrent. Ia terdiri daripada reka bentuk yang ringkas dan bersih. Enjin carian terbina dalam yang kuat menjadikannya lebih mudah untuk mencari torrents yang anda cari.

Secara keseluruhannya, TorrDroid mungkin sama berkesannya dengan uTorrent. Malangnya, ia tidak memberikan anda pilihan untuk membeli versi berbayar. Ini bermakna anda terjebak dengan iklan tanpa mempunyai pilihan. Pilihan sentiasa lebih baik daripada tiada pilihan. Oleh itu melainkan jika anda selesa dengan iklan yang berterusan, ia adalah tengah julat.

Keselamatan semasa menggunakan torrents

Anda mesti tetap selamat ketika mengecil. Torrenting, malangnya, datang dengan risiko.

Pertama jika pihak berkuasa menangkap anda, akibatnya boleh mengerikan. Risiko memuat turun fail yang dijangkiti tanpa pengetahuan anda adalah sangat nyata. Fail-fail ini boleh merosakkan seluruh komputer anda. Mereka boleh mencuri identiti anda dan meletakkan anda berisiko untuk pelbagai jenayah siber. Anda juga tidak mahu ISP anda untuk mengesan setiap langkah anda.

Rangkaian Peribadi Maya, juga dikenali sebagai VPN, boleh membantu anda. Ia boleh menghalang ISP anda dan pihak ketiga lain daripada melihat aktiviti internet anda. Ia akan mewujudkan kesamaan tanpa nama untuk anda semasa anda memuat turun. Di samping itu, ia akan memastikan anda selamat dari fail yang dijangkiti. Kelebihan menggunakan VPN tidak ternilai. Anda masih boleh mendapatkan kelajuan muat turun dengan cepat dengan menggunakan VPN.

Walaupun terdapat banyak VPN yang tersedia, kami memilih yang terbaik untuk anda. ExpressVPN adalah VPN terbaik untuk mengurai. Ia mempunyai sekitar ciri-ciri terbaik dan menawarkan pelayan yang sangat pantas. Pelayan ini beroperasi di hampir 100 negara. Tetapi jika atas sebab tertentu anda tidak mempunyai simpati untuk ExpressVPN, sebarang perkhidmatan lain dari senarai VPN Android terbaik harus dilakukan dengan baik.

Selepas memeriksa semua alternatif untuk uTorrent untuk Android, kami telah memutuskan pemenang. Persaingan ini sangat sukar, dan beberapa orang semakin rapat. Memandangkan semua aspek, akhirnya kami membuat keputusan.

Alternatif uTorrent terbaik untuk 2020 untuk Android tidak lain adalah Flud.

Secara keseluruhan ia sama baiknya dengan uTorrent. Ia mungkin lebih baik.

Jadi, mana antara alternatif uTorrent untuk Android yang disenaraikan di sini hari ini yang anda gunakan pada tahun 2020? Adakah terdapat mana-mana perkara utama yang kita ada’telah terlepas?

Mana-mana yang kita’yang disenaraikan yang mengalami masalah? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5