Οι 7 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Nyaa torrent το 2020


Δεδομένου ότι οι συντονιστές επιβεβαίωσαν ότι ο ιστότοπος anya Nyaa έπεσε από το συμφέρον των ειδικών του περιεχομένου Cloudflare, προκαλώντας την έλλειψη διαθέσιμων διαφόρων ονομάτων τομέα (συγκεκριμένα .se, .eu και .org), κάνοντας αναζήτηση στο διαδίκτυο για εναλλακτικές λύσεις Nyaa . Και σε έναν κόσμο όπου πολλοί τώρα επιλέγουν να ρέουν πάνω από torrenting, θα ήταν καλύτερα να υπάρχουν κάποιες καλές αιτίες για να επιλέξουν ένα Nyaa αντικατάστασης.

Ενώ τοποθεσίες όπως τα torrents που έχουν πλέον καταστραφεί από Nyaa μοιράζονται μια λήψη μεταξύ μιας κοινότητας χρηστών που έχουν όλοι το αρχείο στον υπολογιστή τους, η ροή προσφέρει το αρχείο εδώ ακριβώς τώρα. Αλλά μόλις αποχωρήσετε, αυτό’έχει φύγει. Αν, όπως και εσείς, θέλετε να έχετε πάλι πρόσβαση στο αρχείο ή αισθάνεστε ότι το torrenting μοιράζεται τα οφέλη σε ένα ευρύτερο κοινό από τη ροή, τότε αυτή η λίστα των εναλλακτικών λύσεων Nyaa είναι για σας.

Με την Nyaa κάτω λόγω του τι’καλώντας “συνεχή θέματα σύνδεσης”, έχουμε επιλέξει εύχρηστους δικτυακούς τόπους. Σε αυτό το άρθρο εσύ’θα βρουν τοποθεσίες για γενική torrenting, για ταινίες και τηλεοπτικές ροές, καθώς και περιοχές που ταιριάζουν καλύτερα σε torrents παιχνιδιών.

Να είστε ασφαλείς ενώ torrenting Ξεκινήστε με ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting: ExpressVPN ▸

Το πιο ισχυρό VPN στην αγορά καλύπτει το σύνολο ενός καταιγισμού’της ταχύτητας και των αναγκών ασφαλείας.

NordVPN ▸

Δεν είναι μόνο το ταχύτερο VPN αυτή τη στιγμή, αλλά και ένα που έχει μερικές εξαιρετικές προσφορές για τους χρήστες.

CyberGhost ▸

Φτηνές και φιλικές προς το χρήστη - το CyberGhost προσφέρει μια μεγάλη λίστα server και καλές δυνατότητες P2P.

Nyaa εναλλακτικές λύσεις για γενική torrenting

1. Ο Πειρατικός κόλπος

Το Pirate Bay ιδρύθηκε το 2003 και είναι αναμφισβήτητα ο πιο γνωστός χώρος torrent στο διαδίκτυο.

Ο Πειρατικός κόλπος

Αν και η αρχική σελίδα δεν είναι’t πολύ για να εξετάσουμε, η περιοχή είναι διαρρυθμισμένη με έναν απλό τρόπο και είναι εύκολο να πλοηγηθεί. Υπάρχει ένα μεγάλο σύστημα αξιολόγησης από ομότιμους χρήστες, το οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πριν χτυπήσετε ένα αρχείο, καθώς έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αποφύγετε τους ιούς. Το 2018, τα ολλανδικά δικαστήρια αποφάσισαν ότι οι πάροχοι υπηρεσιών Ίντερνετ στις Κάτω Χώρες πρέπει να προσπαθήσουν να μπλοκάρουν την περιοχή Για τις περισσότερες άλλες χώρες αν και αυτός ο ιστότοπος είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση Nyaa.

2. LimeTorrents

Το LimeTorrents βρίσκεται επίσης εδώ και πολλά χρόνια, αν και πρόσφατα η αρχική σελίδα και ο τομέας άλλαξαν ελαφρά σε μια προσπάθεια να διατηρηθεί ο ιστότοπος.

LimeTorrents αναθεώρηση

Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε ένα adblocker για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το site και πολλοί από τους συνδέσμους θα σας εκτοξεύσουν σε άλλους ιστότοπους. Τούτου λεχθέντος, αυτό είναι ένα μεγάλο Nyaa αντικατάσταση καθώς κάνουν πολύ περιεχόμενο, πολλά από τα οποία δεν είναι διαθέσιμα αλλού. Έχουν 9,8 εκατομμύρια torrents, παρόλο που απαγορεύονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και τη Γαλλία.

3. 1337Χ

Σύμφωνα με το TorrentFreak το 1337X ήταν το τρίτο δημοφιλέστερο torrent site το 2018.

Μια ανασκόπηση του ιστότοπου torrent 1337x

Με ένα χρωματικό σκηνικό αρχικής σελίδας της πορνογραφικής ιστοσελίδας Red Tube, το 1337X doesn’να μην αισθάνεστε λιγότερο παράνομη την πείνα. Υπάρχουν τμήματα αφιερωμένα σε ταινίες, παιχνίδια, μουσική και επίσης XXX. Πολλοί χρήστες έχουν διαμαρτυρηθεί για τη φτωχή λειτουργία αναζήτησης και επειδή δεν χρησιμοποιούνται, υπάρχουν λιγότερα σχόλια στα αρχεία. Αν και με Nyaa κάτω ίσως αυτό είναι όλο που για να αλλάξει ως καταναλωτές επικεφαλής εδώ για torrents τους.

Nyaa εναλλακτικές για ταινία και τηλεόραση torrenting

1. YTS.AM

Το YTS.AM κυκλοφορεί ως επίσημος ιστότοπος torrent ταινίας και είναι ο διάδοχος του YTS.

Μια ανασκόπηση του ιστότοπου torrent του YTS (YIFY)

Η αρχική σελίδα προσφέρει μια χρήσιμη προειδοποίηση ότι πριν χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, καθώς στα περισσότερα μέρη η παράνομη λήψη αρχείων είναι σοβαρό αδίκημα. Ο ιστότοπος μπορεί να φιλοξενήσει εκατομμύρια καθημερινούς χρήστες και κατά συνέπεια έχει μια μεγάλη ποικιλία από νέες κυκλοφορίες ταινιών. Οι νέες κυκλοφορίες διαρκούν περίπου δύο με τρεις μήνες για να σηκωθούν στην περιοχή, αλλά όταν είναι πάνω, διατίθενται σε καλή ποιότητα. Προσφέρουν υπότιτλους σε 100 γλώσσες - ένα ωραίο άγγιγμα που κάνει όλη τη διαφορά όταν επιλέγετε από πού να κάνετε torrent τις ταινίες σας.

2. RARBG

Το RARBG είναι επίσης εξαιρετικό ειδικά για κινηματογραφικές ταινίες και φέτος φαντάζει 1,8 εκατομμύρια χρήστες μηνιαίως, έτσι ξέρετε εκεί’θα είναι μια αξιοπρεπή επιλογή.

Αναθεώρηση torrents RARBG

Υφηγητής’t αφήστε το γεγονός ότι αυτός ο ιστότοπος μοιάζει με μια έκδοση προϋπολογισμού της σελίδας προορισμού του Facebook σας έβαλε μακριά, αυτό’ξεκίνησε από το 2008 και βάζει όλες τις προσπάθειές της σε βίντεο υψηλής ποιότητας. Παρά το γεγονός ότι οι ενημερωτικές καταχωρίσεις είναι μάλλον ξεπερασμένες και πολλές διαφημίσεις clickbait, πολλοί χρήστες δίνουν καλές κριτικές σχετικά με την ποιότητα των ταινιών σε αυτόν τον ιστότοπο.

Nyaa εναλλακτικές για torrents παιχνίδι

1. Seedpeer

Nyaa εναλλακτικές λύσεις don’t να πάρετε πολύ πιο συγκεκριμένο παιχνίδι από αυτό. Το Seedpeer κυκλοφορεί ως torrent site για gamers και έχει μια καθαρή και απλή αρχική σελίδα, καθώς και ένα λογότυπο που θυμίζει το Pirate Bay.

Seedpeer torrent site αναθεώρηση

Ο Seedpeer έχει μια ενοχλημένη ιστορία ψεύτικων torrents, rebrands, και μάχες κατά της εταιρείας προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων Media Defender. Αλλά τότε’s που αναμένεται με ένα site που’ήταν γύρω από τις αρχές της δεκαετίας του '00. Η συμβουλή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για αυτόν τον ιστότοπο, αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τους torrents. Τα πράσινα τσιμπούρια σηματοδοτούν τους χείμαρρους που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους.

2. GamesTorrents

Το GamesTorrents απευθύνεται σε PC, XBOX, Playstation και ενθουσιώδες Wii, με μεγάλη ποικιλία τμημάτων και καλές εγκαταστάσεις αναζήτησης.

Παιχνίδια Torrents αναθεώρηση

Οι περιοχές παιχνιδιών torrent είναι συχνά πιο αργές για να διαθέτουν ολοκαίνουργιες κυκλοφορίες σε άριστη κατάσταση, σε αντίθεση με τη βιομηχανία μουσικής και κινηματογράφου, οι παίκτες φαίνεται να καταλαβαίνουν ότι αν θέλετε να γίνουν καλά παιχνίδια πρέπει να στηρίξετε τη βιομηχανία.

Όπως και με όλους τους παραπάνω ιστότοπους, ελέγξτε τα σχόλια για να δείτε πόσο ασφαλές είναι το torrent. Εάν δεν υπάρχουν σχόλια, ελέγξτε την αναλογία σπόρων προς σπορά. Αυτό περιγράφει τον αριθμό των ατόμων που σπείρουν το αρχείο. Όσο περισσότερο υπάρχουν, τόσο πιο ασφαλή είναι, τουλάχιστον θεωρητικά.

Μια πτώση αυτού του ιστότοπου είναι ότι μέχρι σήμερα υπάρχουν λιγότεροι σπαρτικές μηχανές από ό, τι σε πολλές από τις τοποθεσίες των ανταγωνιστών.

Πρακτική ασφάλεια κατά τη λήψη torrents

Ενώ όλες αυτές οι τοποθεσίες είναι μεγάλες εναλλακτικές Nyaa, κάθε έρχονται με τις δικές τους παγίδες. Εάν το torrenting είναι ένα καινούργιο πράγμα για εσάς τότε επιλέξτε τα μεγάλα ονόματα από νωρίς στον κατάλογο και αφιερώστε χρόνο για να διαβάσετε τα σχόλια και να αποφύγετε τα σκοτεινά αναζητούντα αρχεία.

Κάνετε την έρευνά σας και χρησιμοποιήστε φόρουμ όπως το Reddit για να λάβετε σχόλια από όσους χρησιμοποιούν τακτικά αυτά τα torrents. Η σελίδα r / torrents είναι μια γραμματοσειρά γνώσης.

Οι κίνδυνοι του torrenting είναι γνωστοί σε όλους, και πολλά χρήματα δαπανώνται κάθε χρόνο για την καταστροφή στην αγορά παράνομων downloads. Οι βιομηχανίες ταινιών, μουσικής και τυχερών παιχνιδιών πάσχουν όλοι όταν οι άνθρωποι δεν είναι πλέον πρόθυμοι να πληρώσουν για τα προϊόντα τους. Είναι πραγματικά μια απόφαση που πρέπει να κάνετε για τον εαυτό σας, για ποιες κυκλοφορίες θέλετε να υποστηρίξετε και να ανταμείψετε με τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας και τα οποία θεωρείτε ότι δεν ικανοποιούν το σήμα.

Πρέπει να αναμένουμε υψηλά πρότυπα όταν πληρώνουμε καλά χρήματα για τα προϊόντα των μέσων ενημέρωσης και ίσως το μέλλον του περιεχομένου να έγκειται στον καταναλωτή να αποφασίζει για την τιμή που θέλει να πληρώσει για τα προϊόντα,.

Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε τις εναλλακτικές λύσεις Nyaa που συνιστώνται εδώ, ένα VPN, εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, θα αποκρύψει τη δραστηριότητά σας στο διαδίκτυο. Τα αξιοπρεπή δίκτυα VPN έχουν μεγάλες ταχύτητες λήψης και αποτελούν, σε ορισμένες χώρες, συνήθη πρακτική. Στη Ρωσία, για παράδειγμα, τα δίκτυα VPN χρησιμοποιούνται από πολλούς για να πάρουν τους κυβερνητικούς ελέγχους που επιβάλλονται στο Διαδίκτυο.

Για όσους είναι νέοι στο torrenting το τέλειο setup για αρχάριους είναι ένα ExpressVPN, το οποίο είναι διαθέσιμο σε 94 χώρες, σε συνδυασμό με το YTS.AM, για τον ανώτερο κατάλογό του και μόνο. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τη λίστα με τα καλύτερα δίκτυα VPN για torrenting.

Η αγαπημένη μας εναλλακτική λύση Nyaa είναι η YTS.AM

Έτσι, ποια από αυτές τις εναλλακτικές λύσεις Nyaa που αναφέρονται εδώ σήμερα χρησιμοποιείτε το 2018; Υπάρχουν μείζονες που έχουμε’έχασε?

Οποιοδήποτε από εμάς’που αναφέρονται στη λίστα που αντιμετωπίζουν προβλήματα; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 + = 84