Ainoat Hindi-elokuvien torrentisivustot, joita ikinä tarvitset vuonna 2020


Oletko fani hindin kielen elokuvista, niiden monimutkaisista tarinoista, kiehtovista ääniraidoista, kiehtovista tansseista ja värikkäistä maisemista? Tiedämme, kuinka paljon ihmiset rakastavat katsomaan Bollywood-elokuvia sekä muita hindi-elokuvia.

Voit usein löytää uusimmat ja parhaat intialaiset elokuvat verkosta ilmaiseksi, mutta usein on vaikea tietää, millä verkkosivustolla on oikea sisältö sekä se, että se on helppo selata ja käyttää..

Lisäksi käyttäjien tulee olla varovaisia, että tekijänoikeuksilla suojatun sisällön lataaminen voi saada heidät vakaviin vaikeuksiin. Punaisen käden joutumisen estämiseksi sinun tulee peittää online-henkilöllisyytesi käyttämällä välityspalvelinta tai VPN-palvelua.

Tässä on seitsemän parasta VPN-palveluntarjoajaa, jotka jakavat tiedostoja nimettömästi:

#PROVIDERMINIMUM PRICEMINIMUM PRICE1.NordVPN1.NordVPN 3. 3,449 dollaria.CyberGhost2.CyberGhost 2. 2 753 dollaria.Surfshark VPN4.Surfshark VPN 1. 1,994 dollaria.ExpressVPN3.ExpressVPN ‣ 8,325 dollaria.PrivateVPN5.YksityinenVPN 3. 3,826 dollaria.Hotspot-kilpi6.Hotspot-kilpi ‣ 7,997 dollaria.TorGuard7.TorGuard 4.1 4,17 dollaria

Katso täydellinen luettelo Parhaat VPN-torrentit.

Autamme sinua seuraamaan intohimoasi hindi-elokuviin, me’Olemme pyöristäneet joitain suosituimmista torrentisivustoista Hindi-elokuvan torrenteilla, jotka toimivat vuonna 2020.

RARBG

Ainoat Hindi-elokuvien torrentisivustot, joita ikinä tarvitset vuonna 2020

RARBG on erinomainen sivusto monen tyyppisille torrentille, erityisesti elokuville ja TV-ohjelmille. Kotisivulla näkyy elokuviin ja show-yrityksiin liittyviä uutisia, joten sinä’Sinun on navigoitava Torrentit-välilehteen nähdäksesi käytettävissä olevat torrentit.

Pidimme siitä, että RARBG: llä on omistautuneiden lähettäjien yhteisö, joka jakaa uusimman sisällön, ja toisin kuin monet muut sivustot, tällä sivustolla on tiukat laatustandardit, joten suurin osa elokuvista ja sisällöstä on korkealaatuista. Sillä on käytettävissä noin 700 000 torrenttia ja 500 000 käyttäjää, ja lukumäärät kasvavat päivittäin.

99HD-elokuvat

Ainoat Hindi-elokuvien torrentisivustot, joita ikinä tarvitset vuonna 2020

99 HD Films -palvelussa on erillinen osio Bollywood- ja muille Hindi-elokuville, joista löydät aarrepohjan elokuvista, jotka ovat täynnä toimintaa, romanssia ja kaikkia muita genrejä. Kuten aina, se’paras torrent nimettömästi, käyttämällä palvelua, kuten ExpressVPN.

99HD-elokuvista löydät elokuvat, jotka on koodattu ja luokiteltu erilausekkeilla ja tunnisteilla. Torrentin terveys, ikä ja kylvökoneiden lukumäärä ei ole kuitenkaan näkyvissä, joten voitit’t tiedä mitkä aikovat toimia.

Suosittelemme tätä sivua Hindi-elokuvien ystäville, sillä saat paitsi elokuvan’Yhteenveto, mutta verkkosivusto’Asettelun avulla on erittäin helppoa löytää elokuvia mistä tahansa haluamasta tyylilajista. Et kuitenkaan välttämättä löydä tarkkaa haluamaasi elokuvaa, koska ne eivät tarjoa’t on monia vanhempia elokuvia.

Parhaat HD-elokuvat

Ainoat Hindi-elokuvien torrentisivustot, joita ikinä tarvitset vuonna 2020

Tämä on uusimpien Bollywood-elokuvien sivusto, mutta toisin kuin perinteiset torrent-sivustot’on käytettävissä vain selausvaihtoehto. Jokaisella sivulla on luettelo hindi-elokuvista, jotka voit ladata, mutta voit’t etsiä tiettyä elokuvaa.

Tämä tekee sivustosta hieman vähemmän hyödyllisen Hindi-elokuvien harrastajille. Torrentin terveys, ikä ja kylvökoneiden lukumäärä eivät ole näkyvissä, joten voitit’t tiedä millä niillä on tarpeeksi kylvökoneita hyvään nopeuteen.

Suosittelemme tätä sivua ihmisille, jotka etsivät satunnaisesti joitain hindi-elokuvia katsottaviksi, mutta eivät etsivät yhtäkään elokuvaa.

ExtraTorrents

Ainoat Hindi-elokuvien torrentisivustot, joita ikinä tarvitset vuonna 2020

Melko sotkuisella käyttöliittymällä Extratorrents ei tee sitä’t voittaa mitään tyylipisteitä, mutta se on hieno hindi-elokuvien faneille. Tämä torrentisivusto todella tuottaa tavarat, ja tuhansia hindi-elokuvia on ladattavissa.

Muista kuitenkin, että sinäkin’Minun täytyy viettää aikaa etsimällä tarvitsemasi, koska sitä ei ole’t erillinen osa Hindi-elokuvia. Rakastamme sitä, että jokaisen torrentin terveys on selvästi näkyvissä ja voit lajitella elokuvia siementen lukumäärän perusteella.

LimeTorrents

Ainoat Hindi-elokuvien torrentisivustot, joita ikinä tarvitset vuonna 2020

Pidämme Limetorrentistä’Yksinkertainen asettelu ja helppo käyttöliittymä. Voit löytää mitä tahansa’etsit nopeasti nopeasti selaamalla 100 suosituinta torrenttia tai käyttämällä sivun yläosassa olevaa hakuvaihtoehtoa. Käyttäjät voivat myös luoda tilejä kirjanmerkkien luomiseen, palautteen antamiseen ja keskusteluun muiden käyttäjien kanssa.

Haittapuoli: monet vanhemmat hindi-elokuvat eivät ehkä ole saatavissa tai niillä on terveellisiä torrentteja, joten joudut tällaisissa tapauksissa etsimään muualta.

Pirate Bay

Ainoat Hindi-elokuvien torrentisivustot, joita ikinä tarvitset vuonna 2020

The Pirate Bay on legendaarinen verkkosivusto torrentille, ja saatat tietää, että alkuperäinen sivusto poistettiin ja siitä lähtien erilaisia ​​peilejä ja reinkarnaatioita on tullut ja mennyt. Pirate Bay on helppo käyttää, ja siinä on yksinkertainen, minimalistinen asettelu.

Kotisivulla on hakukenttä etsimäsi varten ja voit myös selata useimpien luokkien suosituimpia torrentteja.

Vaikka sisällön laatustandardit eivät ole’t niin tiukka kuin joissain muissa torrent-sivustoissa, suuri käyttäjäkunta, miljoonat torrentit ja lähettäjäyhteisö tekevät tästä hyvän paikan löytää sekä uusia että vanhoja hindi-elokuvia. VIP- / Luotettavat käyttäjätunnukset voivat auttaa sinua tunnistamaan vääriä tai huonoja torrentteja.

Tätä sivua suositellaan viimeaikaisten Hindi-elokuvien julkaisujen löytämiseen, mutta huonon torrent-terveyden vuoksi vaihtoehtoja löytää vanhempia elokuvia on paljon pienempi kuin joissain sivustoissa.

Torlock

Ainoat Hindi-elokuvien torrentisivustot, joita ikinä tarvitset vuonna 2020

Torlock ei ole’t tunnetaan samoin kuin muut luettelon sivustot, mutta se on kunnollinen sivusto hindi-elokuville. Muutamilla bannereilla, ponnahdusikkunoilla ja 5 miljoonalla todennetulla torrentilla tämä verkkosivusto on ilo käyttää.

Tämän sivuston eduksi kuuluu myös se’Torrentin terveys on helppo nähdä, sillä on korkealaatuista sisältöä, ja haluamasi etsiminen on yksinkertaista.

Niille, jotka haluavat selailla, on saatavana myös vaihtoehto selata eri luokkien suosituimpia torrentteja. Miinuksia on mm. Pieni hindi-elokuvien lukumäärä, omien Hindi-elokuvien osien puute ja vaikeudet Hindi-kielen elokuvien selaamisessa.

Zooqle

Ainoat Hindi-elokuvien torrentisivustot, joita ikinä tarvitset vuonna 2020

Zooqle perustuu Bitsnoopin torrentitietoihin, joten sillä on valtava tietokanta torrentista, vaikka jotkut torrentit ovat melko vanhentuneita. Vaikka siellä’Se ei ole omistettu Hindi-elokuvien osa, mutta voit selata ja hakea laajasta valikoimasta Hindi-elokuvia.

Plussapuolella näet kuvaus, valokuvan ja lyhyen yhteenvedon jokaisesta elokuvasta, jolloin on helpompi päättää, haluatko katsoa sitä. Zooqlen haittapuoli on pieni määrä Bollywood-elokuvia ja joidenkin torrentsien ikä, joten et ehkä löydä kylvökoneita monista heistä.

Käytä Zooqlea löytääksesi vanhempia julkaisuja hindi-elokuviin, mutta huonon torrent-terveyden vuoksi saatat kohdata ongelmia. Joten tämä voitti’t ole ensimmäinen valintasi.

Kickass Torrentit

Ainoat Hindi-elokuvien torrentisivustot, joita ikinä tarvitset vuonna 2020

Nimi Kickass Torrents on tuttu jokaiselle vanhalle torrent-harrastajalle, ja se’s on nähnyt osuutensa ylä- ja alamäkeistä äskettäin, kun hänet on otettu alas ja sitten uudelleenkehmittynyt erilaisiin peileihin.

Se tarjoaa tutun, puhtaan käyttöliittymän ja voit selata äskettäin ladattuja elokuvia. Haittapuoli näyttää siltä, ​​että hakufunktio on tällä hetkellä rikki, joten katsellaksesi Hindi-elokuvaa ei ole helppoa löytää.

Bottom line, mielestämme tämä on hyvä vaihtoehto hiljattain julkaistujen hindi-elokuvien ja suosittujen elokuvien löytämiseen.

Torrentin lataukset

Ainoat Hindi-elokuvien torrentisivustot, joita ikinä tarvitset vuonna 2020

Tämä sivusto tarjoaa torrentteja eri kategorioissa, ja sillä on yksinkertainen, puhdas käyttöliittymä, jolla on helppo visualisoida torrentin terveyttä ja

Torrent Downloads -yrityksellä on melko laaja kokoelma Hindi-elokuvia, sekä vanhoja että uusia. Vanhemmat elokuvat eivät kuitenkaan usein siemenne, joten älä’odottaa löytävänsä jotain liian esoteerista. Mutta jos haluat katsoa uusimpia hindi-elokuvia, sinäkin’Löydät ne helposti täältä.

Turvallisuus torrentteja käytettäessä

Vaikka elokuvien katselu torrentien kautta on sekä hauskaa että ei maksa sinulle mitään, se voi olla myös riskialtista!
Jos teollis- ja tekijänoikeuksien suojaamistoimisto tai lainvalvonta tarkkailee online-toimintaa, saatat sakottaa tai rangaista elokuvan lataamisesta tai katsomisesta.

Lisäksi hakkerit voivat kerätä tietoja olosuhteistasi tai tietokoneestasi torrentien kautta, jotta he voivat käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Paras tapa suojautua näiltä vaaroilta on pitää itsesi nimettömänä verkossa VPN: n avulla. Upea VPN-palvelu, kuten ExpressVPN tai NordVPN, ei vain suojaa sinua laillisten seurausten lataamisessa, se piilottaa sijaintisi ja IP-osoitteesi, jolloin pääset verkkosivustolle, joka usein estetään alueellasi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =