Alternatif terbaik untuk Vuze pada tahun 2020


Walaupun Vuze adalah yang paling mudah digunakan dan perisian muat turun torrent terbaik yang terdapat di internet, tidak sukar untuk mencari banyak alternatif untuk Vuze yang masing-masing mempunyai merit sendiri. Contohnya, ramai pengguna merasakan bahawa aplikasi Vuze hebat untuk PC, tetapi tidak begitu baik untuk Android. Jadi kami memutuskan untuk melihat dan melihat jika kami dapat mencari pengundera torrent yang menyimpan setiap kem yang gembira.

Anda boleh menggunakan Vuze tanpa nama dengan VPN atau proksi. Alamat IP anda memberikan lokasi anda di dunia, jadi apabila anda menggunakan tapak seperti Vuze, anda perlu menyembunyikannya, supaya orang lain tidak dapat menjejaki anda. Penyulitan juga akan membantu torrents anda, kerana sesetengah penyedia perkhidmatan internet mempercepatkan laman-laman ini supaya mereka sangat lambat untuk digunakan.

Menjadi selamat semasa torrentingMulai bermula dengan salah satu VPN terbaik untuk mengurai: ExpressVPN ▸

VPN yang paling berkuasa di pasaran merangkumi semua torrenter’kelajuan dan keperluan keselamatan.

NordVPN ▸

Bukan sahaja VPN terpantas pada masa ini, tetapi juga yang mempunyai beberapa tawaran hebat untuk pengguna.

CyberGhost ▸

Murah dan mesra pengguna - CyberGhost menawarkan senarai pelayan yang hebat dan keupayaan P2P yang baik.

VPN terbaik, atau rangkaian peribadi maya, untuk Vuze, adalah NordVPN. Ini adalah kerana dua sebab. Pertama, ia berfungsi hebat untuk Windows dan Apple. Dan kedua, sokongan langsung secara dalam talian yang mereka tawarkan tidak ada duanya. Jika menggunakan VPN adalah pengalaman baru untuk anda, maka sokongan ini akan terbukti tidak ternilai.

Walau bagaimanapun, anda juga boleh menyemak senarai penuh kami VPN Terbaik untuk mengutuk di mana anda akan menemui beberapa penyedia lain.

Anda’akan mendengar frasa seperti “penyulitan kekuatan tentera” banyak berbincang mengenai VPN. Tetapi jangan’t biarkan bahasa semacam ini membuang anda, memasang VPN harus menjadi pengalaman yang mudah. Kami mengesyorkan menggunakan tutorial Reddit dan Youtube jika anda benar-benar terjebak.

BitLord

Alternatif Vuze pertama yang ingin kita bincangkan adalah BitLord, perisian torrent percuma juga dipromosikan sebagai mudah digunakan.

BitLord vs uTorrent - Halaman rumah BitLord

BitLord boleh dipercayai dan mudah digunakan. Ia mempunyai reka bentuk yang bersih dan mudah untuk menavigasi, dan akan menjadi yang baik untuk pemula untuk memotong gigi mereka. Satu lagi manfaat yang besar ialah ketika anda mengecilkan fail anda, anda dapat menstrim dan menikmatinya.

Perbezaan antara penstriman dan penyusutan berlaku seperti berikut. Satu torrent berkongsi beban muat turun antara beberapa pelanggan, dan setiap orang menyumbang sebahagian daripada fail. Apabila anda selesai, keseluruhan fail pada komputer anda. Dalam kes filem, anda dapat menontonnya lagi dan lagi. Dengan penstriman anda tidak pernah mendapatkan fail itu, dan begitu sekali anda log keluar ia hilang selamanya.

Sebelum kita berpindah ke pilihan seterusnya, kesederhanaan BitLord mungkin juga dilihat sebagai kelemahan kepada beberapa orang yang lebih berpengalaman. Jika anda digunakan untuk mempunyai banyak pilihan untuk torrents anda, maka alternatif Vuze ini mungkin merasakan ia sedikit terhad.

Desktop WebTorrent

WebTorrent Desktop adalah alternatif Vuze yang terkenal dan bebas dan sumber terbuka. Jika anda menyemak platform pembangunan perisian GitHub anda’akan mencari kod untuk torrent ini tersedia untuk semua.

WebTorrent sangat cepat dan membolehkan pengguna untuk torrent banyak fail sekaligus. Sekali lagi, ia membolehkan pengguna untuk menyiarkan filem atau mendengar buku audio semasa mengotorkan. Terdapat bonus tambahan bahawa semua torrents yang dilindungi di sini ini mempunyai antara muka yang paling menakjubkan. Nisbah pemasak adalah baik.

qBittorrent

qBittorrent adalah alternatif alternatif bebas dan terbuka Vuze dan sangat diketahui, sejak sekitar 12 tahun. Don’t biarkan jangka hayat yang panjang ini menghilangkan anda walaupun jauh dari retak dan dikepit, ramai orang masih menggunakan perisian torrent ini dengan cara yang selamat, cepat, dan selamat.

kajian qbittorrent

Jika anda amat sedar keselamatan dan dapat membaca kod, mungkin untuk memeriksa fail yang disenaraikan di GitHub dan mencari kod cari yang cerdik. Bagi mereka yang kurang cenderung untuk berbuat demikian, kelajuan cepat torrents, antara muka yang mudah, bebas dari terlalu banyak iklan, dan ruang simpanan yang agak kecil yang diperlukan, akan mencukupi untuk meyakinkan bahawa ini adalah torrent yang unggul. Terdapat banyak bermain-main di sini dan oleh itu ia paling sesuai untuk pengguna yang mempunyai sedikit pengalaman menggunakan torrents.

Banjir

Deluge telah menjadi alternatif Vuze yang bernama terbaik, dengan mengingati kandungan kornulopia yang kita semua makan melalui perisian yang mengutuk.

Keluarkan klien torrent untuk keselamatan

Antara muka adalah mudah dan logo drop sedikit kemas. Tetapi jangan’t biarkan kesederhanaan ini menipu anda, terdapat banyak ruang untuk menggunakan Deluge’ciri lanjutan s. Laman ini bebas dari iklan dan membolehkan anda menyesuaikan torrents anda, sementara mengambil sedikit ruang penyimpanan pada komputer anda. Terdapat beberapa plugin hebat juga, seperti penyemak suapan RSS, yang datang sebagai standard dengan beberapa torrents lain.

Penghantaran

Transmisi adalah alternatif Vuze ringan yang tersedia di semua platform.

Kajian torrent pelanggan penghantaran

Walaupun terdapat beberapa skandal dengan Transmisi, iaitu beberapa fail yang didapati mengedarkan ransomware, orang-orang di belakang Transmisi mengatasi isu-isu di tunas dan telah membantu menjadikannya alternatif Vuze yang berdaya maju. Sesetengah pengguna akan mendapati antara muka yang amat sedikit yang ingin, kerana perkara mudah seperti senarai fail tidak tersedia.

uTorrent

μTorrent adalah alternatif Vuze yang menarik bahagian yang saksama para penganut.

memuat turun uTorrent

Diakui, ia agak perlahan, tetapi masih kurang daripada kebanyakan banjir yang disebut tadi. Anda boleh meletakkan μtorrent pada pemacu keras luaran dan sebagainya sehingga membebaskan lebih banyak ruang pada desktop anda. Satu perangkap μtorrent adalah bahawa tidak seperti banyak torrents yang disebutkan di atas, kod tersebut tidak tersedia di laman web seperti GitHub dan oleh itu tidak ada cara untuk memeriksa kod keluar. Sesetengah pengguna mengadu bahawa iklan tidak hanya menjengkelkan, tetapi cenderung untuk mendorong pengguna ke arah laman yang mereka lebih suka mengelakkan.

Bagaimana untuk tetap selamat sambil mengerikan

Adalah penting untuk kekal selamat semasa anda sedang mengetuk.

Langkah mudah termasuk memasang perisian antivirus, menggunakan VPN, dan membaca ulasan pada fail sebelum anda menyerang mereka. Anda juga perlu mencari fail dengan banyak penyertaan, yang bermaksud bahawa dalam komuniti torrent, mereka sepatutnya boleh dipercayai.

Pilihan yang agak lebih maju adalah untuk memeriksa kod pada torrents bersumber terbuka atau membaca forum di mana orang yang melakukan ini dapat berkongsi pandangan mereka, khususnya, jika mereka’anda telah menemui sebarang kod berniat jahat.

Keputusan keseluruhan kami untuk alternatif Vuze terbaik ialah qBittorrent.

Dengan tiada iklan, antara muka yang ringkas dan bersih, dan banyak kemas kini, perisian ini sepadan dengan kebanyakan pengguna dan memenuhi keperluan anda yang mengerikan, sama ada pada Android atau Apple.

Jadi, mana antara alternatif Vuze yang disenaraikan di sini hari ini yang anda gunakan pada tahun 2020? Adakah terdapat mana-mana perkara utama yang kita ada’telah terlepas?

Mana-mana yang kita’yang disenaraikan yang mengalami masalah? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 52 =