BitTorrent vs uTorrent: επιλέγοντας το καλύτερο για το 2020


Μία από τις μεγαλύτερες ερωτήσεις που έχουν οι άνθρωποι όταν εμπλέκονται στο torrenting είναι συνήθως για το BitTorrent εναντίον του uTorrent: ποιο torrent client είναι το καλύτερο το 2020?

Η εύρεση της απάντησης μπορεί να φαίνεται δύσκολη, καθώς οι περισσότεροι πελάτες που προσφέρουν παρόμοια εμπειρία. Ωστόσο, στην πλήρη ανάλυση BitTorrent vs uTorrent σήμερα, εμείς’θα σας δείξουμε τον καλύτερο πελάτη για το 2020.

Να είστε ασφαλείς ενώ torrenting Ξεκινήστε με ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting: ExpressVPN ▸

Το πιο ισχυρό VPN στην αγορά καλύπτει το σύνολο ενός καταιγισμού’της ταχύτητας και των αναγκών ασφαλείας.

NordVPN ▸

Δεν είναι μόνο το ταχύτερο VPN αυτή τη στιγμή, αλλά και ένα που έχει μερικές εξαιρετικές προσφορές για τους χρήστες.

CyberGhost ▸

Φτηνές και φιλικές προς το χρήστη - το CyberGhost προσφέρει μια μεγάλη λίστα server και καλές δυνατότητες P2P.

Προκειμένου να στεφθεί κάποιος νικητής, εμείς’θα εξετάσουμε κάθε πελάτη torrent’μικρό:

 • ευκολία λήψης
 • εύκολη εγκατάσταση
 • σχεδιασμό και διασύνδεση
 • ασφάλεια και προστασία
 • αξιολογήσεις χρηστών και κριτικές
 • δοκιμές ταχύτητας στην επιφάνεια εργασίας και τα κινητά

Έχοντας αυτό κατά νου, πρέπει πρώτα να βγάλουμε ένα πράγμα: την (λανθασμένη) ιδέα ότι τόσο το BitTorrent όσο και το uTorrent είναι ακριβώς τα ίδια και ότι υπάρχουν’δεν υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο.

BitTorrent vs uTorrent: μια άχρηστη σύγκριση?

Όταν αποφασίσαμε να δούμε ποιο torrenting client ήταν καλύτερο, το BitTorrent εναντίον του uTorrent, ήμασταν πρόθυμοι να δούμε τις διαφορές στις επιτραπέζιες και κινητές εφαρμογές, τη διασύνδεσή τους, την ασφάλεια και φυσικά την ταχύτητα.

Ωστόσο, σύντομα πληροφορηθήκαμε ότι δεν φαίνεται να υπάρχει ουσιαστικά καμία διαφορά μεταξύ των δύο πελατών. Το uTorrent αναπτύχθηκε αρχικά από τον Ludvig Strigeus το 2005, αλλά από τις 7 Δεκεμβρίου 2006, ο κώδικας του έχει ανήκει και συντηρείται από την ιδιωτική εταιρεία BitTorrent, Inc.’s υπεύθυνο για την ανάπτυξη του πρωτοκόλλου BitTorrent peer-to-peer (P2P).

Στην πραγματικότητα, μετά την ανάληψη του κώδικα uTorrent, ο πελάτης BitTorrent (επίσης γνωστός ως BitTorrent Mainline) μετονομάστηκε σε άλλη έκδοση του uTorrent.

Φαινόταν αρχικά ότι η μάχη μεταξύ του BitTorrent και του uTorrent ήταν ήδη αμφισβητήσιμη: οι δύο εφαρμογές γίνονται από την ίδια εταιρεία, με μόνη διαφορά το όνομα και το χρώμα.

Αλλά μετά από να σκάψουμε βαθύτερα, ανακαλύψαμε ότι δεν ήταν’η αλήθεια:

Ενώ είναι παρόμοια στην εμφάνιση και τη λειτουργικότητα, Το BitTorrent και το uTorrent είναι αρκετά διαφορετικά με μερικούς σημαντικούς τρόπους.

Ανάλογα με αυτό που εκτιμάτε περισσότερο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το BitTorrent ή το uTorrent. Ωστόσο, με βάση τις δοκιμές μας, στον αγώνα BitTorrent vs uTorrent, δίνουμε ένα μικρό πλεονέκτημα στο uTorrent.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε γιατί.

Ευκολία λήψης

Υπάρχουν κάποιες μικρές διαφορές προδιαγραφών που θα πρέπει να ξεφύγουμε όταν συζητάμε το BitTorrent και το uTorrent:

 • Το BitTorrent έχει μέγεθος αρχείου λήψης περίπου 3 MB, ενώ το uTorrent έχει μέγεθος αρχείου περίπου 1 MB
 • η εφαρμογή BitTorrent για Android είναι 67 MB (μετά από μια νέα εγκατάσταση), ενώ το uTorrent’s είναι μικρότερη από 51 MB.
 • Το BitTorrent απελευθερώνει μόνο σταθερές ενημερώσεις (και όχι πολύ συχνά), ενώ το uTorrent ενημερώνεται τακτικά με εκδόσεις άλφα και βήτα
 • τόσο το BitTorrent όσο και το uTorrent υποστηρίζουν όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες, αλλά το uTorrent υποστηρίζει επίσης το Linux

Τώρα, για να αποκτήσετε αυτούς τους πελάτες torrent, το πρώτο πράγμα που εσείς’θα πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε τους ιστοτόπους τους για να κατεβάσετε τα προγράμματα. Όταν προσπαθείτε να κάνετε λήψη αυτών των αρχείων, εσείς’θα δούμε ότι έχουν μια παρόμοια, απλή, μη-ανοησία προσέγγιση.

Εδώ’s πώς να κατεβάσετε το BitTorrent:

Πώς να κατεβάσετε το BitTorrent

Και αυτός είναι ο τρόπος λήψης του uTorrent:

Δωρεάν λήψη του uTorrent

Και για τους δύο πελάτες, οι ιστότοποί τους θα καθορίσουν ποια είναι η πλατφόρμα σας. Εάν κάνετε κλικ στο μεγάλο “Κατεβάστε” κουμπί στις αρχικές τους σελίδες, εσείς’θα λάβετε αυτόματα το σωστό αρχείο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε την πλατφόρμα σας μόνοι σας. Συνολικά, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει’s σχεδόν καμία διαφορά στην ευκολία λήψης.

Δεν νικητές, δεν χαμένοι: και οι δύο πελάτες torrent είναι εύκολο να κατεβάσετε.

Όταν πρόκειται για εγκατάσταση, όμως, αυτό’είναι ένα διαφορετικό πράγμα.

Ευκολία εγκατάστασης

Η εγκατάσταση του BitTorrent (τουλάχιστον για Mac) ήταν μια αύρα.

Εμείς’θα μιλήσουμε αργότερα για τις διαφημίσεις και τα συστήματα δημιουργίας εσόδων που χρησιμοποιούν και τα δύο προγράμματα torrent, αλλά αρκεί να πούμε ότι για να εγκαταστήσετε το BitTorrent’θα πρέπει να περάσει από δύο προσφορές.

Το πρώτο είναι για το Yahoo’s πλατφόρμα αναζήτησης:

BitTorrent προσφορά εγκατάστασης Yahoo

Μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταστήσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί Γρήγορη (προτείνουμε) το οποίο, παρεμπιπτόντως, δεν διαθέτουμε’t συνιστούμε.

Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε κάνοντας κλικ στην επιλογή Προηγμένες και επιλέγοντας τις επιλογές που λειτουργούν καλύτερα για εσάς:

Το BitTorrent Yahoo αναζητά προχωρημένες επιλογές εγκατάστασης

Για εμάς, μόλις προχωρήσαμε και κάναμε κλικ ‘Παραλείπω’. Στη συνέχεια πήραμε τη δεύτερη προσφορά, αυτή τη φορά για την Όπερα’s:

Προσφορά εγκατάστασης BitTorrent για την Όπερα

Για αυτό, απλά κάναμε κλικ ‘Παραλείπω’ πάλι. Μετά από αυτό, το BitTorrent εγκαταστάθηκε εύκολα. Χωρίς προβλήματα.

Τώρα, για το uTorrent…

Όταν κάναμε κλικ για να εγκαταστήσουμε το αρχείο λήψης του uTorrent, ειδοποιήσαμε αμέσως από το πρόγραμμα AVG Antivirus ότι εντοπίστηκαν και διασφαλίσθηκαν πολλές απειλές:

Προειδοποίηση ιού uTorrent και λεπτομέρειες

Λάβαμε επίσης την ακόλουθη ειδοποίηση:

Το uTorrent δεν μπορεί να ανοίξει στο Mac

(Σημείωση: όταν εγκαταστήσαμε το uTorrent στα Windows, δεν το κάναμε’μην λάβετε καμία ειδοποίηση, παρόλο που είχαμε εγκαταστήσει το ίδιο πρόγραμμα προστασίας από ιούς.)

Αν αποφασίσαμε να το εξετάσουμε περαιτέρω, είδαμε τι συνέβη αυτό “pseudonychium” η ευπάθεια ήταν αυτή που προκάλεσε το πρόγραμμα προστασίας από ιούς να μας αρνηθεί το uTorrent.

Από αυτό που βρήκαμε, το ψευδονομύμι δεν είναι αστείο. Σύμφωνα με το ThreatPost, το pseudonychium είναι μια ευπάθεια που μπορεί να επιτρέψει κρυφές εντολές που κυμαίνονται από “λήψη κακόβουλου λογισμικού στον στοχευμένο υπολογιστή’ή να αποκτήσετε πρόσβαση στον χρήστη’s πληροφορίες δραστηριότητας λήψης.”

Αν και uTorrent’ο ιδρυτής του BitTorrent, δήλωσε το Φεβρουάριο του 2018 ότι η ευπάθεια είχε διορθωθεί, το antivirus φαίνεται να λέει μια διαφορετική ιστορία.

Προσπαθήσαμε να εγκαταστήσουμε μια προηγούμενη έκδοση του uTorrent για Mac, αλλά παρέσχε μια εμπειρία buggy. Ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε άλλα μέρη της εφαρμογής, αποφασίσαμε να αγνοήσουμε το antivirus μας’ προειδοποιήσεις και πολύ προσεκτικά να εγκαταστήσετε τη νεότερη έκδοση του uTorrent.

Πραγματοποιήσαμε ακριβώς το ίδιο έργο με το Yahoo και το Opera που είχαμε με το BitTorrent’της εγκατάστασης. Η μόνη διαφορά εδώ ήταν τα χρώματα της μάρκας και η τελική εικόνα επιτυχίας:

uTorrent επιτυχία εγκατάστασης

Μετά από αυτό, γυρίσαμε ξανά το antivirus μας με την ελπίδα ότι δεν θα συμβεί τίποτα πολύ κακό.

Το BitTorrent ήταν πιο εύκολο στην εγκατάσταση, με το uTorrent να έχει κάποια προβλήματα με ιούς (τουλάχιστον σε Mac).

Ο συνολικός σχεδιασμός και η διεπαφή

Η διεπαφή σχεδιασμού για το BitTorrent είναι ακριβώς η ίδια με αυτή του uTorrent. Εδώ’s BitTorrent’s:

Διασύνδεση του BitTorrent

Και αυτό είναι uTorrent’s:

& micro · Διεπαφή του Torrent

Η μόνη διαφορά είναι ότι το uTorrent είχε μια διαφήμιση για CyberGhost που τρέχει, ενώ το BitTorrent’s app didn’t μας δείχνουν τυχόν διαφημίσεις.

Επιθυμούμε να υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό που θα μπορούσαμε να αναλύσουμε εδώ, αλλά αυτές οι εφαρμογές είναι ουσιαστικά οι ίδιες με μερικές μικρές και ασήμαντες διαφορές.

Στην πραγματικότητα, αυτό θα ήταν καλό να μιλήσουμε για την πολιτική διαφημίσεων και νομισμάτων. Τόσο οι πελάτες BitTorrent όσο και οι χρήστες του uTorrent κερδίζουν χρήματα με την πώληση διαφημιστικού χώρου στις εφαρμογές τους και με τη χρήση λογισμικού πακέτων - τα οποία είδαμε εδώ με τις αναζητήσεις Yahoo και Opera browser.

Προσφέρουν επίσης μια Pro έκδοση του καθενός, τόσο uTorrent και BitTorrent, αν και το μεγάλο ερώτημα εδώ είναι: ποιος θα το αγοράσει?

Αυτοί’και πάλι η ίδια τιμή (19,95 δολάρια αυτή τη στιγμή). Οι προσφορές του BitTorrent Pro περιλαμβάνουν:

 • μετατροπή αρχείων
 • anti-virus
 • Αναπαραγωγή πολυμέσων HD
 • στιγμιαία ροή
 • απομακρυσμένη πρόσβαση
 • εύρος ζώνης αναμνηστική

uTorrent Pro προσφέρει πολλά από τα ίδια:

 • μετατροπή αρχείων
 • anti-virus
 • Αναπαραγωγή πολυμέσων HD
 • στιγμιαία ροή
 • χωρίς διαφημίσεις
 • επιπλέον περιεχόμενο και δέσμες

Και στις δύο αυτές επιλογές, πρέπει να αποφασίσουμε’είναι πιο πολύτιμο για να έχετε ενισχυτικό εύρους ζώνης ή δεν έχετε εμφανίσει διαφημίσεις.

Για εμάς, δεδομένου ότι εμείς’χρησιμοποιούμε έτσι ώστε να βλέπουμε τις διαφημίσεις που έχουμε’έχουν αναπτύξει ένα ψυχολογικό τυφλό σημείο τους, το εύρος ζώνης αναμνηστική είναι πολύ πιο ελκυστική.

Και οι δύο διεπαφές είναι οι ίδιες. Ωστόσο, για τα σχέδια Pro, το BitTorrent έχει μια ελαφρώς καλύτερη προσφορά.

Ασφάλεια και προστασία

Από τους δύο πελάτες του torrent (αγνοώντας ότι δημιουργούνται από τον ίδιο οργανισμό), μόνο ένας είχε κάποια διαμάχη που θα αφορούσε τον μέσο χειριστή.

Και αυτό είναι uTorrent.

Η γραμμή εργαλείων Adware Engine adware

Το 2010, μερικοί χρήστες ανησυχούσαν όταν η έκδοση του uTorrent περιείχε adware γνωστό ως Engine Conduit. Αυτό εγκατέστησε μια γραμμή εργαλείων στους χρήστες’ browsers και άλλαξε τις αρχικές τους σελίδες και τις προεπιλεγμένες μηχανές αναζήτησης.

Πολλοί χρήστες ισχυρίστηκαν ότι η εγκατάσταση έγινε χωρίς τον χρήστη’και ότι το λογισμικό ήταν δύσκολο να καταργηθεί.

Ο κρύπτης της Epic Scale

Το 2015, ένα από τα uTorrent’s πακέτα προγραμμάτων δημιουργίας εσόδων λογισμικού περιλάμβαναν έναν ορυχείο cryptocurrency που ονομάζεται Epic Scale.

Όπως συμβαίνει και με το πρόγραμμα αναζήτησης Yahoo και το πρόγραμμα περιήγησης Opera που συνοδεύεται από εσάς’προσπαθώντας να εγκαταστήσετε το BitTorrent ή το uTorrent, η Epic Scale ήταν ένα προαιρετικό πρόσθετο που οι χρήστες θα μπορούσαν να παρακάμψουν εάν ήθελαν να.

Ωστόσο, αν εσείς’έχετε ποτέ εγκαταστήσει οτιδήποτε, ξέρετε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι απλά κάντε κλικ “Επόμενο” ή “Αποδέχομαι” μέχρι να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει το πρόγραμμά τους, παραμένοντας να σταματήσουν και να διαβάσουν τι’δεχτείτε πραγματικά.

Οτι’τι συνέβη με την Epic Scale, καθώς οι άνθρωποι άρχισαν να ισχυρίζονται ότι το uTorrent εγκατέστησε σιωπηλά αυτόν τον ανθρακωρύχο Bitcoin. Ωστόσο, η BitTorrent, Inc., απλώς ισχυρίστηκε ότι δεν έγινε σιωπηρή εγκατάσταση, αλλά αυτό συνέβη “κατά πάσα πιθανότητα, οι χρήστες αποδέχτηκαν την προσφορά κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.”

Η διαμάχη για την επική κλίμακα του uYorrentΠηγή εικόνας.

Πέρα από αυτό, ο τοίχος Miner Epic ήταν αρκετά εύκολο να εγκατασταθεί. Ωστόσο, λόγω της οπτικής του όλου έργου (η εγκατάσταση ενός miner cryptocurrency που μπορεί να μειώσει την απόδοση των χρηστών’ υπολογιστές) ήταν πολύ κακή.

Εξαιτίας αυτού, πολλοί κακοποιοί απρόθυμοι να χρησιμοποιήσουν ξανά το uTorrent, οδηγώντας τους να χρησιμοποιήσουν αντ 'αυτού τον άλλο πελάτη BitTorrent.

Το BitTorrent είναι ασφαλέστερο, μόνο επειδή δεν έχει’t είχε τις αντιπαραθέσεις που έχει το uTorrent.

Αξιολογήσεις χρηστών και κριτικές

Το’είναι αρκετά δύσκολο να λάβετε ολοκληρωμένες αναθεωρήσεις είτε του BitTorrent είτε του uTorrent’με τις εφαρμογές για υπολογιστές, βλέποντας έτσι’λήψη από τις αντίστοιχες τοποθεσίες που δεν’t να περιέχει κριτικές ή αξιολογήσεις.

Ως εκ τούτου, ο καλύτερος τρόπος για να πάρετε μια αίσθηση της ανατροφοδότησης των χρηστών για κάθε torrenting app, εμείς’θα πρέπει να επισκεφτείτε τις αναθεωρήσεις των εφαρμογών τους για κινητά.

Στο Android Play Store, εσείς’θα δείτε ότι και οι δύο εφαρμογές έχουν συνολική βαθμολογία 4,5 από τα 5 αστέρια. Ωστόσο, αυτό’Επίσης, αξίζει να σημειωθεί η διαφορά στις συνολικές εγκαταστάσεις, προκειμένου να αποκτηθεί μια αίσθηση για κάθε εφαρμογή’της δημοτικότητας και της αξιοπιστίας.

Το BitTorrent έχει περίπου 671.000 εγκαταστάσεις:

BitTorrent δημοτικότητα εφαρμογών Android και τον αριθμό των εγκαταστάσεων

Με τη μέτρηση του μέσου αισθήματος από τις κορυφαίες κριτικές που άφησαν οι χρήστες, οι μεγαλύτεροι πόνοι με το BitTorrent φαίνεται να είναι η επιλογή αρχείων με προβλήματα και η δυσκολία στη φόρτωση της εφαρμογής.

Ωστόσο, θα πρέπει να πάρετε αυτό με έναν κόκκο αλατιού, βλέποντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών έδωσε αυτή την βαθμολογία 5 αστέρων.

Το uTorrent έχει περίπου 5 φορές περισσότερες εγκαταστάσεις από το BitTorrent, φτάνοντας τα 3,5 εκατομμύρια:

uTorrent δημοτικότητα εφαρμογών Android και τον αριθμό των εγκαταστάσεων

Κοιτάζοντας τις μέσες αισθήσεις για τις κορυφαίες κριτικές, βλέπουμε ότι οι χρήστες του uTorrent είχαν πιο συχνά προβλήματα με τις διαφημίσεις και μερικά σφάλματα, με την εφαρμογή να μην φορτώνει ή να μην φορτώνει πλήρως τα αρχεία.

Και πάλι, όμως, αυτό’Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι περισσότερες από τις κριτικές έδωσαν στην app 5 αστέρια.

Και οι δύο έχουν τις ίδιες βαθμολογίες και παρόμοιες κριτικές, αλλά το uTorrent κερδίζει λόγω του υψηλότερου αριθμού εγκαταστάσεων.

Η πολύ σημαντική δοκιμή ταχύτητας

Για να έχουμε μια σε βάθος ανάλυση BitTorrent vs uTorrent, πρέπει να ελέγξουμε τι είδους μέση ταχύτητα έχουν αυτοί οι ξεχωριστοί πελάτες έχουν.

Για να το κάνουμε αυτό, εμείς’Θα κάνουμε τα ζεύγη δοκιμών ταχύτητας τόσο στην επιφάνεια εργασίας όσο και στα κινητά.

BitTorrent εναντίον δοκιμής ταχύτητας uTorrent στην επιφάνεια εργασίας

Για να ελέγξουμε την ταχύτητα κάθε πελάτη torrent (με άλλα λόγια, το πιο σημαντικό BitTorrent εναντίον του uTorrent), αποφασίσαμε να κατεβάσουμε ένα δημοφιλές, απόλυτα νόμιμο torrent από το Vuze StudioHD Network:

BitTorrent εναντίον αρχείου δοκιμής ταχύτητας uTorrent - Χρόνος Cpmedy - Εμφάνιση μισής ώρας 4 πακέτων

Το αρχείο έρχεται περίπου στα 330 MB. Χρησιμοποιώντας το BitTorrent, χρειάστηκαν μόλις 3 λεπτά με μέση ταχύτητα 3,3 Mbps:

Η ταχύτητα BitTorrent έχει αποτέλεσμα στην επιφάνεια εργασίας

Το uTorrent έκανε πολύ καλύτερα, ωστόσο, ανατίναξη του BitTorrent’s με μέση ταχύτητα 4,1 Mbps:

Τα αποτελέσματα της ταχύτητας uTorrent στην επιφάνεια εργασίας

Σε αυτό το ένα, βασισμένο στην ταχύτητα του ιστότοπου επιφάνειας εργασίας για ακριβώς το ίδιο αρχείο torrent, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι το uTorrent είναι ο καλύτερος πελάτης.

Η δοκιμή ταχύτητας κινητού

Η εμπειρία κινητής τηλεφωνίας για αυτές τις εφαρμογές είναι πιο απλή και επομένως λιγότερο ευπροσάρμοστη από τα ισοδύναμα της επιφάνειας εργασίας τους.

Λήψη του ακριβούς ίδιου αρχείου κωμωδίας δικτύου Vuze StudioHD τόσο στο BitTorrent όσο και στο uTorrent. Παρατηρήσαμε ότι οι εφαρμογές για κινητά δεν έγιναν’t προσφέρουν τη δυνατότητα να δείτε την μέση ταχύτητα λήψης και το συνολικό χρόνο λήψης για κάθε αρχείο μετά από εσάς’έχω κατεβάσει.

Ως εκ τούτου, εσείς’θα πρέπει να πάρουμε το λόγο για τη μέση ταχύτητα και τους χρόνους λήψης. Για το BitTorrent χρειάστηκαν περίπου 9 λεπτά, με μέση ταχύτητα περίπου 600 KB / s:

Μέση ταχύτητα BitTorrent στο Android

Όπως το πρόγραμμα επιφάνειας εργασίας του, το uTorrent ξεπέρασε το BitTorrent ξανά.

Αυτή η λήψη κατέστη κατά μέσο όρο μια ταχύτητα που κυμαίνεται γύρω στα 700 KB / s και χρειάστηκε περίπου 6 λεπτά για λήψη:

uTorrent μέση ταχύτητα στο Android

Το uTorrent κερδίζει τη μάχη ταχύτητας, τα χέρια κάτω.

Ωστόσο, παρατηρήσαμε κάτι και για τις δύο εφαρμογές που κάναμε’δεν εκτιμούν πραγματικά πάρα πολύ - ήθελαν να επιτρέψουμε την πρόσβαση στην τοποθεσία μας:

BitTorrent εναντίον uTorrent άδεια θέσης Android

Εμείς δεν’t πραγματικά να πάρετε πολύ ευγενικά για να έχουν την τοποθεσία μας εκτεθειμένη, ειδικά με μια εφαρμογή που doesn’δεν πρέπει πραγματικά να γνωρίζουμε την τοποθεσία μας (εκτός από την καλύτερη στόχευση διαφημίσεων), οπότε κάναμε ό, τι έκανε κάθε λογικό άτομο:

Επιτρέψτε τη θέση του uTorrent στο Android - αρνούνται

Υφηγητής’δεν σκέφτομαι ακόμη να ρωτήσω ξανά.

Το uTorrent έχει πολύ καλύτερες ταχύτητες σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά για την ίδια λήψη αρχείων.

BitTorrent vs uTorrent: ο συνολικός καλύτερος πελάτης torrent είναι…

Όταν καταλήγουμε σε αυτό, βλέπουμε ότι η συνολική καλύτερη εφαρμογή μεταξύ του BitTorrent και του uTorrent είναι…

uTorrent *

Βάζουμε έναν αστερίσκο, επειδή πιστεύουμε ότι το uTorrent είναι ο καλύτερος πελάτης που τρέχει μόνο εάν πληρούνται αυτές οι δύο προϋποθέσεις:

 • εσείς’χρησιμοποιήστε κάτι άλλο από ένα Mac (όπως Windows, Linux, Android)
 • διαβάστε προσεκτικά πριν κάνετε κλικ “Αποδέχομαι” κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής

Αυτά τα πράγματα είναι αρκετά εύκολο για τον μεγαλύτερο μέρος του κόσμου. Αυτό οφείλεται κυρίως στις σημαντικές ομοιότητες μεταξύ των δύο εφαρμογών. Ωστόσο, όταν πρόκειται για το πιο κρίσιμο μέρος της torrenting-ταχύτητας-uTorrent έχει BitTorrent κτύπησε.

Ωστόσο, αν εσείς’χρησιμοποιώντας ένα Mac, εμείς’Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το BitTorrent. Αυτό οφείλεται κυρίως στην προειδοποίηση σχετικά με τον ιό σχετικά με το pseudonychium είναι κάτι που δεν έπρεπε’δεν πρέπει να λησμονούμε. Μέχρι που το uTorrent ενημερώνει την έκδοση Mac της εφαρμογής τους, σας συνιστούμε να θυσιάσετε λίγο ταχύτητα για πολύ περισσότερη ασφάλεια χρησιμοποιώντας το BitTorrent αντί.

Και για τις δύο εφαρμογές, ωστόσο, θυμηθείτε να διαβάσετε προσεκτικά κατά την εγκατάσταση των εφαρμογών για υπολογιστές ή απλά κάντε κλικ στο “Παραλείπω” για να αποφύγετε την εγκατάσταση των πιο άχρηστων πακέτων λογισμικού.

Μια γρήγορη σημείωση για το ότι είσαι ασφαλής ενώ βγάζετε

Θα ήταν ανεύθυνο από εμάς να τερματίσουμε αυτήν την ανάλυση BitTorrent vs uTorrent χωρίς να συζητήσουμε το γενικό και εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα της ασφάλειας του torrenting.

Εδώ εμείς’μην μιλάτε μόνο για την ενεργοποίηση του antivirus σας κατά την εγκατάσταση του torrenting client. Εμείς’μιλάμε για το θέμα της πειρατείας και των πνευματικών δικαιωμάτων.

Εμείς’δεν είμαστε αφελείς: ενώ συνεχίσαμε και κατεβάσαμε ένα νομικό αρχείο, καταλαβαίνουμε ότι εκεί’Μεγάλη ποικιλία αρχείων’πιθανώς να κατεβάζω. Τούτου λεχθέντος, παρόλο που εσείς’οι φορείς πρόσβασης, οι εταιρίες και οι κυβερνητικοί οργανισμοί θεωρούν γενικά την παράνομη (παρά το γεγονός ότι’t).

Εξαιτίας αυτού, αυτό’Είναι σημαντικό να εξασκείτε την ασφάλεια χρησιμοποιώντας ένα VPN (εικονικό ιδιωτικό δίκτυο) για να αποκρύψετε την πραγματική σας διεύθυνση IP. Αν εσύ’χρησιμοποιώντας διαφορετική διεύθυνση IP, κέρδισαν’Δεν μπορώ να σε βρω. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, εσείς’ουσιαστικά αλλοίωση της πραγματικής σας θέσης χρησιμοποιώντας μια διαφορετική πόλη’s ή χώρα’s διεύθυνση IP.

Υπάρχουν μερικά μεγάλα VPN βελτιστοποιημένα για torrenting που μπορεί να σας δώσει μερικές μεγάλες ταχύτητες λήψης. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ανάλυσης BitTorrent vs uTorrent, χρησιμοποιούσαμε ένα VPN τόσο για επιτραπέζιους όσο και για κινητούς’είναι απλά μια βασική συμπεριφορά για εμάς, αφού έχουμε πάντα ενεργό VPN κατά την περιήγηση στο διαδίκτυο και στα δύο).

Ακόμα και τότε, πήραμε κάποιες πολύ καλές ταχύτητες. Η ασφάλεια στο Διαδίκτυο δεν είναι αστείο, και υπάρχουν πολλά περισσότερα οφέλη για τη χρήση ενός VPN εκτός από απλά torrenting ασφάλεια.

Σας συνιστούμε ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για το torrenting σας, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε όλο το περιεχόμενό σας ειρηνικά.

Έτσι, ποιο από αυτά τα προγράμματα torrent χρησιμοποιείτε το 2020; Στη μάχη του BitTorrent εναντίον του uTorrent, που είναι ο νικητής σας?

Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 + = 95