Frostwire untuk Mac: salah satu pelanggan torrent Mac terbaik


Sekiranya anda mencari pelanggan torrent yang mudah digunakan, fleksibel dan bebas daripada sebarang caj untuk Mac anda, maka kami pasti mengesyorkan melihat Frostwire untuk Mac!

Pakar-pakar kami telah menggunakan pelanggan Mac ini dengan teliti, dan kami telah membuat artikel ini yang akan memberitahu anda semua mengenai Frostwire Mac. Ini bukan hanya klien torrent besar untuk Mac, tetapi juga salah satu pelanggan torrent terbaik yang ada.

Menjadi selamat semasa torrentingMulai bermula dengan salah satu VPN terbaik untuk mengurai: ExpressVPN ▸

VPN yang paling berkuasa di pasaran merangkumi semua torrenter’kelajuan dan keperluan keselamatan.

NordVPN ▸

Bukan sahaja VPN terpantas pada masa ini, tetapi juga yang mempunyai beberapa tawaran hebat untuk pengguna.

CyberGhost ▸

Murah dan mesra pengguna - CyberGhost menawarkan senarai pelayan yang hebat dan keupayaan P2P yang baik.

Keselamatan semasa torrenting

Walau bagaimanapun, kami’d akan kecewa jika kita tidak’t menyebut satu perkara penting: torrenting biasanya dikerutkan oleh kebanyakan ISP dan pihak berkuasa. Di sesetengah negara, ia’s bahkan tidak sah. Untuk mengelakkan semua perkara buruk yang kadang-kadang boleh datang dengan mengerikan, kami sentiasa mengesyorkan menggunakan VPN Mac yang berkualiti tinggi untuk memastikan diri anda dan data peribadi anda selamat.

Nasib baik, kita’Anda sudah pergi ke VPN terbaik untuk mengerikan. Kami sangat mengesyorkan anda menyemak perkara itu selepas membaca artikel ini.

Ciri asas

Sebelum kita pergi mendalam, mari’s mengambil melihat dengan cepat ciri-ciri asas yang terdapat dalam pelanggan yang mengutuk ini:

 • Pilihan carian terbina dalam
 • Sokongan pautan magnet
 • Protokol perkongsian fail melalui wifi tempatan atau bahagian torrent
 • Pemain media dan pustaka terbina dalam
 • Muat turun dan muat naik limiter kelajuan
 • Muat turun keutamaan
 • Pengurusan muat turun yang fleksibel
 • UI mesra pengguna

Bagaimana untuk memasang

Memasang Frostwire untuk Mac adalah salah satu tugas paling mudah yang anda akan lakukan. Terdapat banyak pelanggan torrent untuk Mac yang sangat kompleks untuk dipasang. Frostwire torrent pasti bukan salah satu daripada mereka. Bagi mana-mana platform termasuk Mac, proses muat turun dan pemasangan mudah dan mudah.

Kajian Frostwire

 • Pergi ke laman web rasmi Frostwire, frostwire.com
 • Pilih platform yang anda gunakan
 • Muat turun versi terkini aplikasi untuk platform anda
 • Pastikan komputer anda mempunyai versi Java yang terkini
 • Mulakan pemasang Frostwire dan ikuti arahan mudah untuk memasang program ini
 • Sebelum bergerak ke hadapan, baca syarat sebelum anda bersetuju dengannya
 • Pilih pemacu di mana anda ingin memasangnya
 • Lengkapkan pemasangan
 • Anda kini bersedia menggunakan Frostwire untuk Mac!

Lihat, awak menang’t mencari sesuatu yang lebih mudah daripada ini. Ingatlah, Jawa adalah wajib untuk torrent Forstwire, dan jika anda sudah tidak’t memasang Java, jangan’t lupa untuk melakukan itu sebelum anda memulakan fail persediaan Frostwire.

Bagaimana untuk memuat turun fail

Memuat turun fail dengan Frostwire sangat mudah dan mudah. Dengan beberapa langkah yang cepat dan mudah, sesiapa sahaja boleh memuat turun fail yang dikehendaki dengan klien yang mengutuk ini. Terdapat dua cara untuk memuat turun fail dengan Frostwire untuk Mac. Anda boleh memuat turun terus dengan ciri carian terbina dalam, atau memuat turun torrent dari laman web lain dan kemudian buka dengan Frostwire torrent untuk mendapatkan fail penuh. Kami sedang menjalankan anda melalui pilihan pertama di sini.

Pertama, anda perlu membuka aplikasi PP dan kemudian klik pada tab carian. Ini adalah asas seperti mencari pertanyaan anda di enjin carian seperti Google atau Bing. Kemudian masukkan saja pertanyaan dalam medan carian dan tekan enter.

Anda’akan melihat senarai hasil berdasarkan pertanyaan carian yang baru anda masukkan. Anda memilih yang anda mahu muat turun. Untuk mendapatkan kelajuan muat turun yang lebih baik, jangan’t lupa untuk memeriksa jumlah benih yang akan anda dapatkan semasa memuat turun. Fail yang mempunyai lebih banyak biji akan dimuatkan lebih cepat daripada yang mempunyai biji yang lebih sedikit.

Kemudian klik pada butang + kecil yang anda lihat di sebelah nama entri tersebut. Ini akan membuka tetingkap baru untuk anda untuk memilih fail yang perlu anda muat turun, dan membatalkan yang anda buat’t mahu.

Dan akhirnya, klik butang yang dipanggil “Muat turun Fail Terpilih Sahaja” untuk memulakan proses muat turun. Kami mendapati ini sangat berguna kerana ia membolehkan anda memuat turun beberapa fail pada masa yang sama, tanpa perlu risau tentang memuat turun fail yang tidak diperlukan. Anda boleh mengawal kelajuan muat turun pada bila-bila masa, sebelum dan semasa proses muat turun.

Muat turun Frostwire 5

Kemudian unduhan akan muncul sebutan bernama “Pemindahan’, di sini anda boleh menyemak kemajuan muat turun anda. Anda boleh memastikan konfigurasi yang berbeza untuk muat turun yang berbeza hanya dengan mengklik kanan pada fail.

Ia juga mungkin untuk memilih folder pilihan anda untuk menyimpan fail yang dimuat turun setelah selesai. Frostwire untuk Mac telah menjadikan semuanya mudah dan fleksibel untuk pengguna mereka.

Perkara yang kami suka

 • Proses persediaan sangat mudah, saiz fail juga agak kecil
 • UI sangat mudah digunakan dan fleksibel untuk pengguna baru
 • Tiada iklan sama sekali
 • Fail-fail Torrent boleh dibuka secara tempatan dan dengan pautan magnet
 • Perkongsian fail dan folder mudah
 • Boleh mengimport lebih daripada satu torrents pada masa yang sama
 • Tetapan lanjutan mudah disesuaikan

Perkara yang kami buat’tidak suka

 • Alat carian tidak dapat menambah tapak web khusus untuk memuat torrent
 • Mungkin mahu memasang program atau aplikasi yang tidak diingini semasa proses persediaan
 • Aplikasi P2P lebih terdedah kepada virus dan spyware

Keputusan terakhir kami

Walaupun kebimbangan besar bahawa anda menjadi lebih terdedah kepada virus dengan menggunakan aplikasi P2P, ini dapat dikurangkan dengan mudah dengan menggunakan anti-virus dan firewall. Selain itu, pastikan anda memuat turun fail dari sumber yang dipercayai hanya untuk mengelakkan kerumitan.

Kami mendapati Frostwire untuk Mac sangat berguna untuk memuat turun fail pilihan anda. Kelajuannya sangat mengagumkan. Lebih-lebih lagi, sifat bebas iklan tanpa aplikasi berbayar akan meletakkan Frostwire di hadapan banyak aplikasi lain yang merosakkan Mac yang kini tersedia.

Sekiranya anda baik-baik saja dengan menggunakan perisian firewall dan anti-virus, maka Frostwire boleh menjadi pilihan yang mengutuk untuk Mac anda. Tetapi jika anda berfikir bahawa ia akan memberi kesan kepada Mac anda menggunakan pengalaman, maka lebih baik bagi anda untuk memilih klien yang mengkritik yang tidak P2P.

Adakah anda pengguna Frostwire Mac? Jika ya, bagaimanakah pengalaman anda menggunakannya? Kongsi pemikiran anda di bahagian komen di bawah.

Pendapat anda sangat penting bagi kami dan dapat membantu orang lain memilih klien torrent mereka.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =