Ini adalah 6 alternatif terbaik untuk Yify


Kami tahu Yify adalah salah satu sumber yang sangat baik dan dapat memberikan kami muat turun filem Yifi yang kami perlukan, tetapi adakah ada alternatif Yifi di luar sana yang dapat memberi kami lebih baik? Kami gembira melaporkan bahawa kami telah menemui banyak laman web alternatif yang hebat sekiranya anda suka menggunakan sesuatu yang lain daripada trafik Yifi.

Ingat setiap kali anda menggunakan torrent, sama ada untuk filem Yifi atau sesuatu yang lain dari sumber alternatif, anda mesti melindungi identiti anda semasa memuat turun dalam talian. Walaupun anda menggunakan halaman rasmi Yifi atau aliran Yifi, anda masih perlu mengambil langkah berjaga-jaga untuk melindungi identiti anda dengan menggunakan VPN.

Menjadi selamat semasa torrentingMulai bermula dengan salah satu VPN terbaik untuk mengurai: ExpressVPN ▸

VPN yang paling berkuasa di pasaran merangkumi semua torrenter’kelajuan dan keperluan keselamatan.

NordVPN ▸

Bukan sahaja VPN terpantas pada masa ini, tetapi juga yang mempunyai beberapa tawaran hebat untuk pengguna.

CyberGhost ▸

Murah dan mesra pengguna - CyberGhost menawarkan senarai pelayan yang hebat dan keupayaan P2P yang baik.

Jadi sekarang anda selamat melayari talian, mari’s melihat apa net yang ditawarkan untuk alternatif yang baik kepada Yify!

Housemovie

Cepat, mudah dan penuh torrents hebat untuk dimuat turun!

Housemovie

Kami fikir Housemovie pasti akan menjadi nama isi rumah seperti yang berlaku! Ia’s pawagam dalam talian yang hebat yang mempunyai beberapa alternatif Yifi terbaik yang kami dapati. Filem dibentangkan dengan penutup kotak penuh dan metadata, pautan mudah dicari dan penawarannya banyak!

Pautan streaming diberikan dan mereka berfungsi dengan kelajuan yang boleh diterima, tidak ada iklan pop timbul atau menjengkelkan atau kuiz / tinjauan untuk mengisi.’s hanya mudah untuk menggunakan alternatif Yifi. Walaupun tidak terdapat tayar Yifi di laman web ini, terdapat banyak aliran Yifi yang hebat yang akan menjadikannya bernilai semasa anda melawat.

Movie4k

Portal kepada beribu-ribu pautan berkualiti tinggi, dan alternatif Yifi yang mengagumkan!

Movie4k

Movie4k tersedia dalam banyak bahasa yang menjadikannya perkhidmatan yang sangat popular yang dinikmati di seluruh dunia. Disebabkan ini, pemilihan pautan adalah luas dan sentiasa berkembang. Orang yang mencari pawagam dan filem Eropah di luar kawasan Hollywood pasti akan gembira untuk mencari Movie4k.

Selain filem antarabangsa, terdapat banyak kegemaran AS yang semua orang tahu dan suka. Dengan rancangan TV dan blockbusters yang ditawarkan, ada’s pemilihan besar yang sangat terkini.

Juga, laman web ini telah dibina dengan ciri carian yang hebat dan termasuk metadata penuh dari IMDb, menjadikannya alternatif filem Yifi untuk menanda dengan pasti. Walaupun tidak mempunyai sebarang tayar Yifi, laman web ini membuatnya dengan ciri pemilihan dan ciri-ciri bahasa antarabangsa yang besar.

CmoviesHD

Cepat dan penuh dengan pelbagai pilihan tajuk. Alternatif yang baik untuk filem Yifi

CmoviesHD

Cmovies.hd mempunyai banyak filem yang ditawarkan dan mempunyai banyak pilihan penyemakan imbas yang baik seperti IMDb metadata dan tajuk antarabangsa melalui melayari negara - yang pasti menjadikan ini alternatif Yifi yang menarik sesungguhnya.

Laman ini pantas dan kaya dengan ciri-ciri, dengan gaya hitam yang bagus yang mudah di mata untuk melayari lewat malam. Aliran dimuat dengan cepat dan menjadikan pengalaman menjadi lebih immersive dan mirip dengan menggunakan perkhidmatan penstriman premium. Ia’s cukup persediaan mengagumkan Cmovies sedang berjalan dan pasti layak sesiapa’senarai penanda buku sebagai alternatif kepada filem Yifi.

Semasa menyemak imbas melalui Cmovies, kami mendapati beberapa isu dengan beberapa iklan pihak ketiga tidak memuat, seperti yang dapat dilihat dalam tangkapan skrin. Tetapi pembuat tapak adalah bijak untuk memastikan isu-isu ini tidak bertentangan dengan seluruh laman web ini’fungsinya, dan tidak mendapat jalan untuk dapat menikmati pelbagai tajuk hiburan yang ditawarkan.

1337x

Mudah digunakan, dengan pilihan yang besar. Satu alternatif filem Yifi yang hebat untuk anda

Kajian semula laman torrent 1337x

Kami dapati 1337x.to menjadi salah satu alternatif Yifi yang lebih baik untuk torrents Yifi di luar sana hanya kerana masa memuatkan kelajuan halaman, dan pemilihan filem yang besar. Di samping itu, terdapat banyak ciri hebat di laman web yang membuat pelayaran untuk tajuk baru sangat mudah dilakukan. Atas sebab-sebab ini, kita fikir setiap orang perlu mengetahui tentang 1337x sebagai alternatif filem Yifi yang sah.

Selain tajuk sahaja, 1337x juga memuat turun torrent untuk banyak kategori seperti permainan dan aplikasinya - bermakna tawaran itu boleh menyimpan anda di sana selama berjam-jam hanya melayari senarai. Laman ini tidak mempunyai sebarang iklan atau pop timbul yang menjengkelkan, jadi anda tidak’tidak perlu risau tentang masalah ini atau memberi anda beberapa perisian hasad, yang pastinya merupakan tambahan.

Xmovies8

Sumber yang besar untuk pertunjukan dalam talian, dengan enjin carian yang kuat

Xmovies8

Xmovies8 mempunyai semua yang anda perlukan untuk alternatif aliran Yifi yang baik, jadi anda akan dapat mencari kedua-dua musim TV dan tajuk blockbuster di sini. Senarai ini dikemas kini dengan kerap, walaupun ia tidak mengandungi semua tajuk yang paling terkini. Walau bagaimanapun, ia mempunyai katalog belakang yang besar yang akan memberi anda banyak pilihan apabila mencari siaran lama.

Tidak ada iklan menjengkelkan merosakkan pengalaman yang hebat untuk dilihat, dan integrasi dengan IMDb adalah cecair, dan intuitif untuk benar-benar menambah pengalaman pengguna. Ciri-ciri filem berkaitan berfungsi dengan baik dan cukup tepat untuk memberikan perjalanan yang menarik melalui laman web ini’s menawarkan.

Semuanya juga ditandai dan memberi banyak terperinci mengenai filem itu’s metadata, jadi mencari tahu lebih lanjut mengenai tajuk itu juga mudah. Ini menjadikan Xmovies8 pengalaman pengguna yang bagus secara umum dan layak untuk menambah senarai alternatif ini.

9xmovies

Pelbagai pilihan filem dari seluruh dunia, termasuk banyak tajuk dwi-audio

9xMovies

Sekiranya anda sedang mencari wayang Asia dan filem Yifi di satu tempat, 9xmovies akan berada di jalan anda! Ia mempunyai beratus-ratus ribu filem Pakistani, Hindi dan Bollywood dengan dwi-audio dan dub. Ia adalah portal besar-besaran ke dunia pawagam Asia. Selain itu, ia juga menampilkan semua siri dan filem Amerika dan filem biasa yang anda harapkan dari laman web filem Yifi.

Tidak ada iklan yang mengganggu atau mengganggu iklan di laman web ini, hanya banyak pautan ke tajuk dalam bluray dan resolusi tetap. Kerana semua ciri-ciri hebat ini, kami benar-benar berfikir laman web ini bernilai penanda buku dalam senarai alternatif Yifi anda.

Ingat untuk menggunakan VPN

Tidak rahsia lagi bahawa alamat IP anda terdedah dan muat turun anda boleh dikesan dan dipantau semasa memuat turun torrents. Oleh itu, kami mengesyorkan menggunakan VPN apabila mengotorkan kerana ia akan menutup alamat IP awam anda dan akan memastikan identiti anda dilindungi. Anda boleh memilih VPN yang boleh dipercayai dari VPN Terbaik kami untuk senarai mengerikan.

Jadi, yang mana alternatif terbaik Yify yang disenaraikan di sini hari ini yang anda gunakan pada tahun 2020? Adakah terdapat mana-mana perkara utama yang kita ada’telah terlepas?

Mana-mana yang kita’yang disenaraikan yang mengalami masalah? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 + = 44