Kaikki torrentin suoratoistosta ja siitä, kuinka pääset alkuun tänään


Monien Internet-käyttäjien on vaikea ymmärtää, miksi kukaan koskaan etsisi tapoja suoratoistaa torrentteja, kun on olemassa useita suoratoistosivustoja, jotka on rakennettu pelkästään videosisällön virtauttamisen vuoksi..

Monet näistä suoratoistosivustoista antavat sinulle välittömän pääsyn upeaan sisältöön, kuten TV-ohjelmiin, elokuviin ja kaikkiin muihin hyviin sisältöihin, joista voit ajatella. Mutta miksi valita torrent-suoratoisto, kun saat kaikki nämä streaming-herkut erilaisista streaming-tilauspalveluista? Tämä on artikkeli, jota haluat miettiä.

Ole varma torrentin aikana. Aloita yhdellä parhaista torrentin VPN: isistä: ExpressVPN ▸

Markkinoiden tehokkain VPN kattaa kaikki torrenterit’nopeuden ja turvallisuuden tarpeet.

NordVPN ▸

Ei vain tällä hetkellä nopein VPN, mutta myös sellainen, josta on hienoja tarjouksia käyttäjille.

CyberGhost ▸

Halpa ja käyttäjäystävällinen - CyberGhost tarjoaa loistavan palvelinluettelon ja hyvät P2P-ominaisuudet.

Me’Selitän miksi sinun pitäisi aloittaa torrentin suoratoisto vähän. Tätä me näytämme sinulle tässä oppaassa:

 • Torrenting 101 - perusteet
 • Suoratoisto ja miksi se’s tärkeä
 • Mikä on torrent-suoratoisto
 • Suoratoistoa koskevat vaatimukset
 • Torrent-suoratoisto - 5 tapaa päästä alkuun

Nyt takaisin siihen, miksi Internetin käyttäjät valitsevat torrentin suoratoiston, jättäen tilauksen suoratoistopalvelut pois. No, katsokaa sitä tällä tavalla: jättämällä syrjään laittomuuden käyttää torrent-sivustoja suosikkitelevisio-ohjelmiesi katseluun, mieluummin katsotko elokuvan kerran eikä sinulla ole enää pääsyä siihen tai katsella elokuvaa ja jos sinulla on käyttöikä koko ajan?

Jälkimmäinen on tärkein syy, miksi ihmiset haluavat suoratoistaa torrent-tiedostoja käyttämällä.

Pidät tiedostot jopa videoiden suoratoiston jälkeen ja kun katsot kuinka paljon kaistanleveyttä käytetään molemmissa skenaarioissa, ne ovat samat.

Torrenting 101 - perusteet

Tämä osa kattaa torrentin perusteet ja sen takana olevan tekniikan. Voit ohittaa tämän osan, jos sinulla on jo idea.

Aloittelijalle piinaaminen ei ole kaikkein laiton rikos Internetissä, kuten olet todennäköisesti lukenut jostain. Pohjimmiltaan se on vertaisverkko-tekniikka, jonka avulla käyttäjät voivat jakaa tiedostoja ja sisältöä yleensä useilta tietokoneilta.

Tavanomainen lataustapa on napsauttamalla selaimesi latauspainiketta, ja tiedostot pääsevät tietokoneellesi kuin taikuutta. Torrentilla se on täysin erilainen; Sen sijaan, että latataan yksittäistä tiedostoa palvelimelta, torrent hajottaa tiedoston ns. paketeiksi.

Nämä paketit ovat peräisin palvelimelta, jota kutsutaan kylvökoneeksi, mutta ne ovat myös jaetusta koneiden verkosta, jotka lataavat tarkat lataamasi tiedostot.

Muuten kutsutaan torrenting linguan vertaisiksi tai tutkijoiksi, näillä ryhmillä on erilaisia ​​osia ladattavista tiedostoista, joten lataamisessa käyttämäsi torrent-tiedosto pitää välilehtiä siitä, kenellä on mikä paketti, ja tämä torrent-tiedosto auttaa muuttamaan pakettien tulemispaikkaa. tarvittaessa.

Suoratoisto ja miksi se’s tärkeä

Video on Demand on tällä hetkellä videoiden suoratoistotekniikan suosituin käyttö. Voit isännöidä videotiedostoja missä tahansa palvelimessa, ja ne ovat kaikkien saatavilla, joilla on Internet-yhteys tietokoneella.

Median suoratoisto antaa useille käyttäjille mahdollisuuden käyttää suoratoistotekniikkaa Internetissä. Sen avulla voit katsella videovirtoja live-peleistä, kuten tennistä ja jalkapalloa. Virran tarjoajasta riippuen voit valita siirtyä kahden reaaliaikaisen toiminnan virran välillä. Jotkut käyttäjät voivat jopa katsella videoiden suoravirtaisia ​​uutisia ja muita ajankohtaisia ​​tapahtumia.

Lyhyesti sanottuna, videoiden suoratoistoon on monia käyttötapoja. Internetin käyttäjät voivat myös suoratoistaa sisältöä suoraan huoneestaan ​​käytetyn videon suoratoisto-ohjelmiston mukaan.

Mikä on torrent-suoratoisto?

Saatuaan selville torrentin ja median suoratoiston perusteet, se’on aika tietää, mistä suoratoistosta on kysymys ja miksi sinun kannattaa harkita sitä.

siellä’täällä ei ole paljon puhuttavaa. Jos ymmärrät jo videon suoratoiston käsitteen, tekniikka ei eroa toistoista torrentilla.

Aivan kuten perinteisissä suoratoistosivustoissa, saat välittömän pääsyn sisältöön heti, kun annat luvan aloittaa torrent-tiedostojesi suoratoisto. Joten voit aloittaa mediatiedostojen suoratoiston ennen edes latausten suorittamista.

Kun torrentia toistetaan, lataukset pakotetaan tapahtumaan peräkkäin tiedoston edestä taakse. Kun tarpeeksi tiedostoja on ladattu, median suoratoisto alkaa.

Suoratoistoa koskevat vaatimukset

Jotkut asiat täytyy olla paikoillaan, ennen kuin voit aloittaa suoratoiston. Ilman mitään näistä komponenteista on mahdotonta suoratoistaa mediaa torrent-tiedostosta:

 1. torrent-verkkosivusto
 2. torrent-tiedosto
 3. suoratoistoalusta

Torrentin suoratoisto - 5 tapaa päästä alkuun

Antaa’s tutkia viittä parasta tapaa, jolla voit aloittaa torrent-suoratoiston tänään.

# 1 Käytä torrent-asiakkaita suoratoistoon

Yksi parhaimmista vaihtoehdoista torrentien suoratoistossa on torrent-asiakkaan käyttö. Suuret BitTorrent-asiakasohjelmistot, kuten uTorrent, Vuze ja Tixati, auttavat sinua torrent-tiedostojesi lataamisessa virheetömästi..

Vaikka nämä asiakasohjelmistot ovat erittäin tehokkaita ja luotettavia ladata, kaikki eivät anna sinulle mahdollisuutta suoratoistaa videoita.

UTorrent on suosituin asiakasohjelmisto, jonka avulla premium-käyttäjät voivat suoratoistaa torrent-mediatiedostoja selaimen toiminnallisuuksien avulla. Voit aloittaa käymällä heidän höyryttävällä verkkosivustolla.

uTorrent-suoratoisto

Kun olet asentanut uTorrent-verkkosovelluksen, voit suoratoistaa ja ladata hapot kolmessa helpossa vaiheessa:

 • Etsi torrent-tiedosto hakupalkista
 • Lataa tai käytä linkkiä suoratoiston aloittamiseen
 • Suoratoista mediatiedostosi niiden latauksen aikana

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa tuoda torrent-tiedostosi seuraavasti:

 1. Napsauta magneettilinkkiä verkosta
 2. Avaa ladattu torrent-tiedosto tietokoneeltasi

Torrentin suoratoistovaiheet

Kun selain tunnistaa ja lataa torrent-tiedoston linkistä tai tietokoneesta, se alkaa toistaa kuvan osoittamalla tavalla.

Pelaamisen aikana voit ladata tiedostoja samaan aikaan.

Torrent-virtaustiedosto

# 2 Suoratoisto taskulampulla

Torch-selain ei ole oikeastaan ​​suosittu verkkosivusto, mutta se on yksi parhaimmista, kun kyse on torrent-tiedostojen suoratoistosta selaimen avulla. Chromen näköinen selain sisältää enemmän ominaisuuksia kuin Chrome.

Jotkut hienoista ominaisuuksista ovat mediasoittimet, pelin kiihdytin, torrent-lataukset ja torrentien suoratoisto.

Taskulampun suoratoisto

Torrent-suoratoisto-ominaisuuden avulla voit toistaa videoita lataamisen aikana. Voit suoratoistaa Torch-selaimen avulla, kun olet ladannut torrent-tiedostosi selaimeen’haluan:

 • Lataa torrent-tiedosto
 • Odota, että tiedosto näyttää suoratoistettavan videon kansion
 • Napsauta hiiren kakkospainikkeella ja napsauta pelata

# 3 Asenna Rox Player

Rox-soitin näyttää kaikilta muilta minimalistisilta mediasoittimilta, mutta olen itse asiassa erittäin hienostunut. Jos haluat ommella suoraan mediasoittimesta, niin Rox-pelaaja on paras veto. Sinulla on kolme vaihtoehtoa liittää torrentisi Roxiin, ne ovat:

 • Avaa torrent tiedostosta
 • Avaa torrent URL-osoitteesta
 • Avaa torrentti magneettisen linkin kautta

Rox-soitin astuu

Kun olet tuonut torrent-tiedoston mistä tahansa kolmesta vaihtoehdosta, torrent-tiedosto alkaa suoratoistaa lataamisen jälkeen.

# 4 Suorita torrentit suoraan Pirate Bayltä

Pirate bay on yksi suosituimmista torrent-sivustoista. Joistakin syistä viranomaisten on ollut vaikeaa viedä hänen sivustonsa alas. Pirate bay antaa sinun höyryttää videoita heidän verkkosivuiltaan. Saatat joutua asentamaan heidän suosittelemansa suoratoisto-ohjelmiston tätä varten.

Mielestämme tämä on ominaisuus, jota muut torrent-sivustot voivat jäljitellä, koska se on upea käyttökokemuksen kannalta.

Aloita suoratoisto merirosvolaiturista etsimällä ladattavaa torrent-tiedostoa hakupalkista tai selaa torrent-tiedostoja. Kun olet valinnut torrent-tiedoston, etsi mistä se sanoo “toista / suoratoista videoita” ja sinut ohjataan merirosvo lahti -soittimeen.

Torrentin suoratoisto Pirate Bayn avulla

Huomaa, että mediasoitin vaihtuu, ja siksi joudut ehkä asentamaan uuden laitteen tietokoneeseesi.

# 5 Hyödynnä popcorniaikaa

Popcorn Time on yksi harvoista suoratoistoalustoista, jonka avulla sen käyttäjät voivat suoratoistaa videoita sisäänrakennetulla VPN: llä. Me voimme’t stressaa tarpeeksi, kuinka tärkeitä VPN: t ovat torrentin aikana. Se’on erittäin tärkeää säilyttää nimettömyys torrent-tiedostoja käytettäessä ja ladatessasi. Popcorn Time tietää VPN: n tärkeyden, ja siksi he ovat laatineet sisäisen VPN: n.

Popcorn-aikavaiheet

Aloita torrent-suoratoisto Popcorn Time -sovelluksen avulla käymällä heidän verkkosivustollaan ja lataamalla virallinen Popcorn Time -ohjelmisto. Lataamisen ja asennuksen jälkeen aloita suoratoisto vetämällä torrent-tiedosto Popcorn Time -ohjelmistoon.

Toivomme tämän oppaan auttavan sinua tottelemaan torrentin suoratoistoa.

Valitse yksi tai kaksi tapaa ja katso mikä sopii sinulle parhaiten. Jotkut näistä menetelmistä voivat olla vanhentuneita tulevina vuosina, koska torrentin avulla paljon resursseja ja palveluita voidaan poistaa milloin tahansa, etenkin kun se toimii laitonta torrent-palvelua.

Suositeltu lukema:

Kuinka ladata torrentit turvallisesti?

Paras VPN torrentingille

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − 56 =