Laman web terbaik untuk torrents Tamil pada tahun 2020 dan seterusnya


Menonton filem dan pertunjukan Tamil adalah salah satu cara terbaik untuk menghabiskan hujung minggu di rumah. Cara terbaik untuk menikmati bekalan hiburan Tamil yang tidak berkesudahan adalah dengan menggunakan laman web yang merosakkan.

Menjadi selamat semasa torrentingMulai bermula dengan salah satu VPN terbaik untuk mengurai: ExpressVPN ▸

VPN yang paling berkuasa di pasaran merangkumi semua torrenter’kelajuan dan keperluan keselamatan.

NordVPN ▸

Bukan sahaja VPN terpantas pada masa ini, tetapi juga yang mempunyai beberapa tawaran hebat untuk pengguna.

CyberGhost ▸

Murah dan mesra pengguna - CyberGhost menawarkan senarai pelayan yang hebat dan keupayaan P2P yang baik.

Artikel ini akan mengkaji beberapa tapak terbaik untuk torrents Tamil yang masih aktif sekarang. Kami akan menyemak setiap laman web supaya anda dapat melihat tapak mana yang bernilai masa anda.

Rocker Tamil

Tamil Rocker sesuai jika anda mencari torrents Tamil baru untuk dimuat turun.

Rocker Tamil

Kami suka bahawa laman web ini menawarkan pelbagai pilihan filem Tamil, terutamanya sejak banyak filem baru dikeluarkan. Kelemahan terbesar dari laman web ini ialah berapa iklan pop-up ada. Sekiranya anda menggunakan laman web ini, anda perlu memasang penyekat pop timbul terlebih dahulu.

Yang berkata, tidak ada tapak lain yang mempunyai banyak torrents filem Tamil untuk dipilih, jadi ia pasti bernilai diperiksa.

TamilYogi

TamilYogi adalah laman torrent utama Tamil yang mempunyai pelbagai jenis torrents yang banyak untuk dimuat turun.

TamilYogi

Kami suka dengan teratur laman web ini. Anda boleh mencari mengikut kategori, termasuk filem baru, filem yang dijuluki, dan filem Hindi. Pengguna juga boleh menilai tajuk supaya anda dapat melihat filem mana penonton telah bertindak balas dengan positif.

Dengan banyak grafik, laman web ini juga merupakan salah satu yang paling menarik dari tandan. Kami senang menggunakan laman web ini, sebahagiannya, kerana kami mendapati reka bentuk lebih menarik daripada laman web lain yang menimbulkan torrential.

Thiruttu VCDs

Thiruttu VCDs adalah tapak peluru Tamil yang serupa dengan persediaannya untuk TamilYogi.

Thiruttu VCDs

Bar di bahagian atas skrin membolehkan anda mematahkan torrents ke dalam kategori. Anda boleh mencari filem Tamil baru, Hindi, Telugu, dan banyak lagi.

Laman ini juga mempunyai banyak warna dan grafik, yang kami nikmati. Satu perkara yang kami lakukan’Tidak seperti berapa banyak iklan di sana. Beberapa iklan mengganggu kami. Yang mengatakan, terdapat banyak filem untuk dipilih, dan mereka mudah dimuat turun.

Ringkasan torrents Tamil

Dengan kebanyakan laman Torrent Tamil yang kami dapati, anda perlu berurusan dengan iklan dan pop timbul. Pada akhirnya, pemilihan membuat perbezaan yang paling. Tamil Rocker mempunyai yang paling banyak dipilih. Walau bagaimanapun, kami juga banyak menikmati TamilYogi. Kedua-duanya mempunyai tajuk yang cukup untuk membuat kami kembali untuk lebih.

Memuat turun torrents datang dengan potensi bahaya. Khususnya, anda perlu bimbang tentang undang-undang hak cipta. Salah satu cara untuk mengelakkan risiko adalah menggunakan perkhidmatan VPN. Ini akan memastikan aktiviti torrential anda sulit dengan menghalang orang daripada menjejak alamat IP anda.

Perkhidmatan VPN terbaik akan memastikan anda selamat tanpa melambatkan kelajuan muat turun anda. Perkhidmatan VPN terbaik untuk mengurai yang kami gunakan ialah NordVPN, yang berfungsi pada Windows, Mac, Chrome, Android dan banyak lagi. Kami suka VPN ini kerana berapa banyak pelayan yang dihubunginya. Tiada perkhidmatan lain yang menawarkan lebih banyak privasi.

ExpressVPN ExpressVPN 9.5 / 10 Keselamatan yang tidak dapat diselesaikan, geo-unblocking yang boleh dipercayai, dan di atas kelajuan purata menjadikan ExpressVPN salah satu VPN kegemaran kami secara keseluruhan. Alat premium dalam semua aspek, termasuk harga.

 • Keselamatan air
 • Senarai pelayan besar-besaran
 • Hebat untuk streaming
 • Sangat baik untuk torrenting
 • Sangat laju
 • 24/7 sokongan pelanggan

NordVPN NordVPN 9.5 / 10 Amalan privasi yang tidak bertanggungjawab, ciri keselamatan lanjutan, dan kemampuan geo-unblocking yang boleh dipercayai menjadikan NordVPN sebagai pemimpin industri yang tidak dipertikaikan. Apa sahaja keperluan anda, VPN ini telah dilindungi - semuanya bermula dari hanya $ 3.49 / bulan.

 • Keselamatan yang sangat baik
 • Senarai pelayan yang hebat
 • Hebat untuk Netflix
 • Baik untuk torrenting
 • Sangat mudah digunakan
 • Harga berpatutan

Perisai Hotspot Perisai Hotspot 7.6 / 10Hotspot Shield menikmati populariti yang luar biasa di kalangan pengguna VPN kerana prestasi tinggi dan akses yang boleh dipercayai kepada Netflix. Perlukan VPN yang kukuh untuk merosakkan dan hiburan? Itu’s tepat apa yang anda’akan mendapat dengan Hotspot Shield.

 • Cepat
 • Baik untuk Netflix
 • Armada pelayan besar
 • 24/7 sokongan sembang hidup
 • Perlindungan perisian hasad
 • Kelajuan muat turun yang hebat

Oleh itu, yang mana satu torrent Tamil terbaik yang disenaraikan di sini hari ini yang anda gunakan pada tahun 2020? Adakah terdapat mana-mana perkara utama yang kita ada’telah terlepas?

Mana-mana yang kita’yang disenaraikan yang mengalami masalah? Beri tahu kami dalam ulasan di bawah!

Bacaan yang disyorkan:

Bagaimana untuk memuat turun torrents dengan selamat?

Bagaimana untuk mempercepatkan torrenting?

VPN Terbaik untuk Torrenting

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 1