Μετάδοση για Mac: ένας ελαφρύς πελάτης torrent


Υπήρξε μια εποχή που οι χρήστες Mac’ πρώτη επιλογή για torrenting ήταν μετάδοση. Αυτές οι μέρες έχουν περάσει πολύ από τότε που η Transmission αποφάσισε να πάει σε πλατφόρμα. Αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι η μετάδοση αξίζει να δοκιμάσει λόγω της φήμης που έχει ακόμα και των χαρακτηριστικών που προσφέρει.

Μετάδοση

Οι άνθρωποι αγαπούν τη μετάδοση για Mac για έναν πολύ καλό λόγο. Είναι το πιο σημαντικό “Mac-όπως” torrent πελάτη εκεί έξω. Οι χρήστες Mac θεωρούν ότι είναι διαφορετικοί από τους άλλους και θέλουν οι εφαρμογές τους να είναι διαφορετικές. Ίσως αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους η Transmission έχασε τη γοητεία της σε πολλούς ανθρώπους αυτές τις μέρες.

Οπωσδήποτε, η μετάδοση είναι πολύ ελαφριά και απλή. Αλλά αυτό δεν συμβαίνει’t σημαίνει ότι έχει λιγότερα χαρακτηριστικά. Τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά εντυπωσιακά, πρέπει να παραδεχτούμε. Ο κύριος λόγος που πήρε μια μινιμαλιστική προσέγγιση από την άποψη του σχεδιασμού είναι να βεβαιωθείτε ότι ο καθένας παίρνει να το χρησιμοποιήσει. Η εφαρμογή χρειάζεται ελάχιστες διαστάσεις.

Ενώ μερικοί άνθρωποι προτιμούν αυτή την απλότητα, υπάρχουν χρήστες που θέλουν το torrent client να κάνουν περισσότερα. Ωστόσο, προτού δώσουμε την ετυμηγορία μας σχετικά με τη μετάδοση για Mac, αφήστε’s δείτε τα χαρακτηριστικά που έχει να προσφέρει.

Να είστε ασφαλείς ενώ torrenting Ξεκινήστε με ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting: ExpressVPN ▸

Το πιο ισχυρό VPN στην αγορά καλύπτει το σύνολο ενός καταιγισμού’της ταχύτητας και των αναγκών ασφαλείας.

NordVPN ▸

Δεν είναι μόνο το ταχύτερο VPN αυτή τη στιγμή, αλλά και ένα που έχει μερικές εξαιρετικές προσφορές για τους χρήστες.

CyberGhost ▸

Φτηνές και φιλικές προς το χρήστη - το CyberGhost προσφέρει μια μεγάλη λίστα server και καλές δυνατότητες P2P.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Τοπικό συνδεδεμένο σύστημα
 • Επεξεργασία παρακολούθησης
 • Ανταλλάξτε συνομηλίκους
 • Λήψη και μεταφόρτωση διαχειριστή
 • Υποστήριξη σύνδεσης μαγνήτη

Ενώ τα βασικά χαρακτηριστικά μπορεί να φαίνονται αρκετά λιγότερο σε σύγκριση με τους άλλους διαθέσιμους πελάτες Mac, πιστεύουμε ότι αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αρκετά για ελαφρούς χρήστες που δεν’δεν θέλω να επιβαρύνω πάρα πολύ τον υπολογιστή τους. Για να είμαι ειλικρινής, τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά των πελατών torrent δεν χρησιμοποιούνται ακόμη και από τους περισσότερους χρήστες ακόμη και για μία φορά.

Πώς να εγκαταστήσετε τη μετάδοση σε Mac

Η εγκατάσταση του Torrent μετάδοσης είναι εξίσου απλή με τη διεπαφή που διαθέτει. Τα βήματα είναι πολύ απλά και εύκολα να τα ακολουθήσουν για όποιον δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ άλλο πελάτη torrent πριν.

 • Μεταβείτε στη διεύθυνση transmissionbt.com και κατεβάστε την τελευταία έκδοση του Torrent.
 • Ανοίξτε το αρχείο .dmg
 • Σύρετε τη μετάδοση στο φάκελο "Εφαρμογές"

Εγκατάσταση μετάδοσης σε Mac 1

Εκεί πηγαίνετε, η μετάδοση είναι έτοιμη για χρήση!

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι πολύ απλή, κυρίως λόγω της τελικής ελαφριάς φύσης της εφαρμογής. Οι βαρύτερες εφαρμογές συνήθως χρειάζονται περισσότερο χρόνο για εγκατάσταση και επίσης περιέχουν πιο πολύπλοκα βήματα.

Πώς να κατεβάσετε αρχεία με μετάδοση

Ένα σημαντικό μειονέκτημα της χρήσης ενός τόσο ελαφρού πελάτη torrent είναι ότι κερδίσατε’t να είναι σε θέση να αναζητήσει αρχεία torrent απευθείας από την εφαρμογή. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε το torrent από άλλες ιστοσελίδες τρίτων και στη συνέχεια να ανοίξετε το torrent με το Transmission για τη λήψη του αρχείου.

Εγκατάσταση μετάδοσης σε Mac 2

Κατ 'αρχάς, κατεβάστε το torrent του επιθυμητού αρχείου σας από έναν αξιόπιστο ιστότοπο. Υφηγητής’t go για κάθε τοποθεσία που βλέπετε στο διαδίκτυο, καθώς πολλοί από αυτούς θα βάλουν κακόβουλα προγράμματα στον υπολογιστή σας. Αποθηκεύστε το torrent σε ένα σχετικό φάκελο για να ξεκινήσετε τη διαδικασία λήψης αρχείων.

Τώρα ανοίξτε το Torrent μετάδοσης και απλά χρησιμοποιήστε το για να περιηγηθείτε στο αρχείο .torrent που έχετε κατεβάσει και χτυπήσει Ανοιξε.

Εγκατάσταση μετάδοσης σε Mac 3

Αυτό θα σας οδηγήσει σε ένα παράθυρο επιβεβαίωσης, όπου θα μπορείτε να δείτε τη λίστα όλων των αρχείων που θα κατεβάσετε ως αρχείο .torrent’s. Μπορείτε εύκολα να απορρίψετε ανεπιθύμητα αρχεία από αυτήν τη λίστα. Εάν έχετε επιλέξει τα αρχεία που θέλετε να λάβετε με τα πλαίσια ελέγχου, τότε είστε έτοιμοι για να ξεκινήσει η λήψη. Κάντε κλικ Προσθήκη.

Εγκατάσταση μετάδοσης σε Mac 4

Η λήψη θα ξεκινήσει αμέσως και θα μπορείτε να δείτε τα ονόματα των αρχείων, την ταχύτητα λήψης και την αναμενόμενη ώρα στο παράθυρο Transmission Mac. Επιπλέον, οι πληροφορίες είναι επίσης διαθέσιμες στο Dock σας, όπου βρίσκεται το εικονίδιο Transmission. Αυτό είναι ένα πολύ δροσερό χαρακτηριστικό, καθώς δεν χρειάζεται να ανοίξετε ολόκληρο το παράθυρο της εφαρμογής για να δείτε την ταχύτητα λήψης.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να περιορίσετε την ταχύτητα λήψης και φόρτωσης ανάλογα με την ευκολία σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να κάνετε δεξί κλικ πάνω στο αρχείο που κατεβάζετε επιλέξτε το όριο.

Τα πράγματα που μας άρεσαν

Εδώ είναι η λίστα των πραγμάτων που μας άρεσαν για το Transmission Mac:

 • Πολύ ελαφρύ και χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους
 • Πολύ απλή και εύκολη διαδικασία λήψης
 • Εύκολη εγκατάσταση
 • Αξιοπρεπής ταχύτητα
 • Χωρίς χρεώσεις

Πράγματα που κάναμε’t αρέσει

Εδώ είναι τα πράγματα που νομίζουμε ότι δεν διαθέτει στο Torrent μετάδοσης:

 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένη επιλογή αναζήτησης
 • Δεν υπάρχουν πάρα πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά
 • Δεν υπάρχει συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων
 • Δεν σούπερ σπόρους
 • Δεν υπάρχει ενσωματωμένος ιχνηλάτης

Η ετυμηγορία μας

Είτε πρόκειται να σας αρέσει το Torrent ή όχι, εξαρτάται απόλυτα από τις προτιμήσεις και τις προσδοκίες που έχετε από τον πελάτη torrent σας. Αν είστε βαρύς χρήστης και πρέπει να κατεβάζετε πολλά αρχεία κάθε μέρα, τότε δεν το κάνουμε’Δεν πιστεύω ότι η εφαρμογή Transmission Mac θα είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Θα συνιστούσαμε τη χρήση χρηστών όπως το qTorrent ή το BitTorrent σε βαρύς χρήστες.

Αλλά αν είστε ελαφρύς χρήστης και κατεβάζετε μια ταινία ή δύο μια φορά σε μια στιγμή, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Torrent μετάδοσης κάθε μέρα. Μάλλον είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πελάτη για τέτοιους χρήστες επειδή μπορεί να σωθεί σημαντικός αριθμός πόρων.

Μερικοί χρήστες εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με το πρόβλημα μετάδοσης mac malware κατά καιρούς, κάτι που μας φαινόταν αρκετά σοβαρό. Ενώ δεν είμαστε ακόμα βέβαιοι ότι είναι το σφάλμα της ίδιας της εφαρμογής, συνιστάται η χρήση τείχους προστασίας και προστασίας από ιούς. Μπορείς’Να είστε πιο προσεκτικοί, ξέρετε!

P .: Για να παραμείνετε ασφαλείς κατά τη χρήση της μετάδοσης, θα πρέπει να χρησιμοποιείται παράλληλα ένα VPN για Mac.

Χρησιμοποιήσατε τη μετάδοση ως πελάτη torrent για Mac; Πώς ήταν η εμπειρία σου; Αφήστε εμείς και άλλους χρήστες torrent να γνωρίζουν σχολιάζοντας. Υφηγητής’t ξεχνάμε να αναφέρουμε πώς εκτελείται σε σύγκριση με άλλους πελάτες σας torrent’χρησιμοποιούνται.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =