Onko torrentin laitonta Australiassa


Torrenting, joka tunnetaan myös nimellä P2P-tiedostonjako, on erittäin suosittu pyrkimys aussialaisille, mutta ensin meidän on vastattava perustavanlaatuiseen kysymykseen.

Ole varma torrentin aikana. Aloita yhdellä parhaista torrentin VPN: isistä: ExpressVPN ▸

Markkinoiden tehokkain VPN kattaa kaikki torrenterit’nopeuden ja turvallisuuden tarpeet.

NordVPN ▸

Ei vain tällä hetkellä nopein VPN, mutta myös sellainen, josta on hienoja tarjouksia käyttäjille.

CyberGhost ▸

Halpa ja käyttäjäystävällinen - CyberGhost tarjoaa loistavan palvelinluettelon ja hyvät P2P-ominaisuudet.

Onko torrentin laitonta Australiassa?

TL; DR: Ei.

Yleisenä nyrkkisääntönä on, että sisällön lataaminen torrentien kautta ei ole lainvastaista missään maassa. Paholainen on kuitenkin yksityiskohdissa: kaikki riippuu siitä, minkä tyyppinen sisältö olet’lataat uudelleen. Asia on, jos sinä’lataat tekijänoikeuksien alaista materiaalia torrentin kautta, sinä’uudelleen harjoittamasta laitonta toimintaa Australian lain nojalla.

Torrentin Australiassa

Virallisten tutkimusten mukaan torrenting Australiassa ei ole niin suosittua kuin ennen, kuin se’suosion laskun väitetään johtuvan laillisen sisällön paremmasta saatavuudesta, Australian hallituksen tutkimuksen mukaan, kuten Stan ja Netflix, kuten streaming-palvelut, kuten.

Digitaalisen sisällön kulutuksen tiheys Australiassa 2018

Torrent-mieltymysten osalta useimmat australialaiset käyttävät BitTorrent-asiakkaita elokuvien, musiikin ja videopelien lataamiseen. Se’On syytä mainita, että koska Australian hallitus esti yli viisikymmentä merirosvo-verkkosivustoa, joiden tiedettiin jakavan televisio-ohjelmia ja elokuvia laittomasti tekijänoikeuksien vastaisen varkausryhmän (Creative Content Australia) valituksen johdosta, torrenting laski kaksikymmentä prosenttia vuodesta toiseen vuodesta 2014. Esimerkiksi vuonna 2016 21 prosenttia australialaisista käytti merirosvotuotteita, kun vastaava luku vuonna 2017 oli 16 prosenttia.

Australiassa sijaitsevat riemu on suosituinta 18–24-vuotiaiden keskuudessa, ja lähes seitsemänkymmentä prosenttia vastaavista ryhmistä myöntää osallistuneensa jonkinlaiseen piinaamiseen / online-piratismiin vuoden 2010 raportin mukaan. Kuitenkin yli puolet maasta’Väestö käytti torrenting-ohjelmistoja merirosvo-ohjelmiin ja elokuviin saman raportin mukaan, ts. torrenting on suosittu aussien keskuudessa iästä ja sosiaalisesta tilanteesta riippumatta.

Hauska faktoidina muutama vuosi sitten Yhdysvaltain suurlähettiläs Jeffrey Bleich pyysi australialaisia ​​Facebook-viestin välityksellä lopettamaan (laittomasti) Game of Thronesin 3. kauden lataamisen. Asia on, että australialaiset ottavat torjuntaansa vakavasti.

Torrent-sivustojen / tiedostojen käyttöä määrittelevät lakiasiakirjat

Australian hallitus antoi äskettäin useita lakeja, jotka sallivat “Isoveli” seurata kansalaisia ​​verkossa, ja me’puhutaan pakollisesta tietolainsäädännöstä ja liittovaltion tuomioistuimen päätöksestä, jonka nojalla viranomaiset voivat ryhtyä oikeustoimiin yksilöitä vastaan “merirosvot.” Lisäksi kesäkuun 2015 aikana Australian parlamentti hyväksyi tekijänoikeuksien muutosta koskevan lain, jonka tarkoituksena on hillitä online-piratismia.

Oikeudelliset seuraukset tekijänoikeuksien alaisen materiaalin torrentialle Australiassa

Asiaa koskeva tekijänoikeuksin suojatun materiaalin lataamista koskeva lainsäädäntö on annettu vuonna 1968, Australian tekijänoikeuslaki. Tekijänoikeuksin suojatun sisällön torrentia käyttävien käyttäjien on tehtävä se rikokseksi kaupallisessa mittakaavassa. Jos oikeuksien omistajat haastavat sen oikeuteen, lähettäjät / jakajat voidaan kuitenkin joutua maksamaan lakisääteiset / korvausvahingot, jotka ovat pohjimmiltaan rajoittamattomia, ts.’s Australian lainsäädännössä ei ole määritelty enimmäisvastuuta immateriaalioikeuksista.

Torrentiaan liittyvät oikeusjuttuja koskevat tilastot Australiassa

Hyvä uutinen rikkoville ystäville on, että Australia näyttää harjoittavan a “laissez faire” Internet-piratismia koskeva politiikka. Pohjimmiltaan ei ole rekisteriä ihmisistä, jotka on sakotettu Australiassa maan rikkomisesta’online-tekijänoikeuslakeja torrentista.

Kuinka torrent turvallisesti Australiassa - käytä VPN!

Nyt tulee hauska osa, kuten mekin’Opetan kuinka torrent turvallisesti ja nimettömästi Australiassa. Edellyttäen, että tietokoneellasi on jo asennettu BitTorrent-asiakas (uTorrent / BitTorrent / mikä tahansa), täällä’s lyhyt askel askeleelta -opetusohjelma:

Vaihe 1: valitse VPN-palveluntarjoaja ja lataa / asenna ohjelmisto tietokoneellesi noudattamalla ohjeita.

Vaihe 2: valitse P2P-palvelin (muista, että jotkut VPN-palveluntarjoajat tarjoavat erillisiä palvelimia torrentia varten) ja muodosta yhteys siihen.

Vaihe 3: tarkista onko piilotettu todellinen IP-osoitteesi ennen torrentin aloittamista. Napsauta tätä nähdäksesi todellisen IP-osoitteesi, tarkista se uudelleen käynnistetyn VPN-palvelun kanssa ja katso muuttuuko se.

Vaihe 4: Kun VPN-yhteys on muodostettu ja todellinen IP-osoitteesi on muuttunut, voit aloittaa torrentin turvallisesti.

Paras VPN torrentia varten Australiassa

NordVPN on kiistatta paras VPN torrenting Australiassa. Miksi? Syitä on useita, ja tärkeimmät niistä koskevat yksityisyyttä ja turvallisuutta. Australia on osa viiden silmän allianssia, joka muodostaa angofonien tiedustelun allianssin 5 valtion (Australia, Kanada, Uusi-Seelanti, Iso-Britannia ja Yhdysvallat) välillä; pohjimmiltaan Australia seuraa koko Internet-liikennettä, mukaan lukien kansalaiset’ yksityinen viestintä muun muassa ECHELON-valvontajärjestelmän kautta.

Panama-pohjainen (että’s valtava plus lainkäyttövaltaan nähden) NordVPN on saavuttanut legendaarisen aseman kiusaavien harrastajien keskuudessa nolla-lokit yksityisyyttä keskittynyt politiikka. VPN-palveluntarjoaja, joka selkeästi noudattaa nollapolkikäytäntöä, tarkoittaa, että NordVPN ei tallenna kaikkia online-toimiasi, mukaan lukien torrenting.’palvelimille, ja sama koskee IP-osoitettasi ja nimeäsi, mukaan lukien “metadata.” Mitään ei tallenneta tai jaeta kenellekään, mukaan lukien Big Brother.

Ja puhuttaessa turvallisuudesta, NordVPN tarjoaa AES-256-salaus vakiona kaikelle heidän verkkoliikenteelleen, mukaan lukien torrenting. Tämän lisäksi sinä’Saat hyötyä erilaisista yhteysprotokollisista ja sisäänrakennetusta tapikytkentäominaisuudesta, joka suojaa nimettömääsi torrentin aikana, vaikka Internet-yhteytesi putoaa mistä tahansa syystä.

Torrentissa on kyse latausnopeudesta, ja tässä NordVPN todella loistaa, koska se tarjoaa maailmanluokan ja luotettavia torrentin palveluita, kuten omistettu IP-osoite, joka tarjoaa sinulle saman IP-osoitteen tietyillä palvelimilla yhdessä Tor Over VPN: n kanssa. ja Tupla-VPN. Tor Over VPN -asia on melko ainutlaatuinen ominaisuus, ja se tekee Internet-liikenteestäsi käytännössä jäljittämättömän. Jos sinä’uudelleen torrent maniac, tämä ominaisuus saa sinut nukkumaan paremmin yöllä.

Ja sitten, siellä’s Tupla-VPN-ominaisuus, joka tarjoaa kaksinkertaisen suojauksen, kuten kaksoissalauksessa, kuten nimestä voi päätellä. Turvallisuusasiantuntijoiden mukaan tämä salaus on periaatteessa murtumaton. Tämän hienon ominaisuuden käyttäminen voi kuitenkin aiheuttaa latausnopeuden laskun. Mutta hei, turvallisuus ensin, eikö?

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, NordVPN todella kannustaa torrentia, koska ne tarjoavat palvelimia laajassa verkossaan (yli 5700 palvelinta 60 maassa), jotka on optimoitu P2P-jakamiseen, ts. kun valitset P2P-palvelimen, sinä’Yhdistetään automaattisesti parhaaseen torrentisointiin sijaintisi ja yhteystyypin perusteella. Voit myös valita palvelimen manuaalisesti maiden luettelosta. Viimeinkin, NordVPN on yhteensopiva kaikkien tärkeimpien käyttöjärjestelmien kanssa’es, mukaan lukien macOS, Windows, Linux, iOS, Android jne., ja se sallii kuuden samanaikaisen yhteyden yhdestä tilistä.

Suositus:

Paras ilmainen VPN Australiaan

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − = 28